|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
pajac w panterke wymiata Cytat:
o, ja spakowałam wczoraj torbę do końca to może napiszmy, co w niej mamy? ![]() Cytat:
więc myślę, ze jednak więcej się Mamuś rozpakuje w 6. częsci ![]() Cytat:
Co za buc z tego lekarza. Idę pisać, co mam w torbie szpitalnej
|
||||
|
|
|
#4802 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
- wodę małą i dużą niegazowaną - czekoladę milkę - herbatniki ![]() A w ogóle kate nas oszukała, bo miała się rozpakować w tej części
|
|||
|
|
|
#4803 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja dzisiaj w pizzyhut skuszę się chyba na moje ukochane ciastko czekoladowe z kulką lodów waniliowych kocham te ciastko ![]() Cytat:
a ta sukieneczka z maleństwem cudna Dziś chyba mam dzień lenia, poczytałam, poszłam się zdrzemnąć no i trochę sprzątnełam i nie mam ochoty na nic
|
|||
|
|
|
#4804 |
|
Zadomowienie
|
Moja torba szpitalna:
Komuś przychodzi do głowy, czy coś mi brakuje?
Edytowane przez mmhym Czas edycji: 2014-02-07 o 14:53 Powód: zapomniałam o pampkach |
|
|
|
#4805 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To moja córka mnie oszukała no wstyd straszny jak to matki nie znają swoją dzieci ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale dorzucę jeszcze cukierki miętowe i pewnie snikersa ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Oo, mam, zapakowałam 20 sztuk, ale zapomniałam napisać dziękiTo ciastko z lodem brzmi bosko... Mąż uwielbia wszytsko co czekoladowe, ale u nas chyba w mieście nawet nie ma PizzaHut, przynajmniej nie natknęłam się nigdy... Edytowane przez mmhym Czas edycji: 2014-02-07 o 14:54 |
|
|
|
|
#4807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już nie zganiaj na biedną Majkę |
|
|
|
|
#4808 |
|
Zadomowienie
|
Czytam Was na bieżąco ale nie mam weny pisać. Nie wiem dlaczego.
Miałam dzisiaj jechać po brokuły do sałatki ale nie mogę się zmobilizować żeby z domu wyjść. Wczoraj rozpakowałam torbę od bratowej. Jest tam troszkę ciuszków, część prawie nowa, część trochę bardziej używana. Pewnie dokupię coś nowego do szpitala, ale z resztą nie będę szalała. Ubranka mam na 56, 62, 68. Większych nie mam prawie w ogóle, ale chyba będzie trochę czasu na wymianę garderoby ![]() Kate i Cayenne odliczam z Wami. Ale Wam zazdroszczę, że to już tylko 3 dni...
|
#4809 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wspolczuje dosiwdczen z 1 porodu mmhym za torbe
|
|
|
#4810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja większych mam kilkanaście sztuk, kupionych teraz na wyprzedażach albo w ciucholandzie przez moją mamę ![]() Fajny link ukradziony od Noworocznych Mam nadzieję, że się nie obrazi nikt Gdy minął termin porodu Dziewczyny właśnie polecają masaż sutków- u kilku poskutkowało prawie natychmiastowo
|
|
|
|
|
#4811 |
|
Wtajemniczenie
|
Gdyby można było chętnie bym się zamieniła!!!!. Ja liczyłam na cc ale niestety wczoraj straciłam nadzieję.
|
|
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
Mamuśki trzeba kończyć ten wątek, bo nowy nam stygnie
![]() Macie jakieś pomysły na walentynkowy wieczór? My z tż zawsze fundujemy sobie jakąś randkę, ale w tym roku nie mamy pomysłu
|
|
|
|
#4813 | ||||
|
Zakorzenienie
|
uparta8210 brawa za glukozę
super ciuszki znalazłaś Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mózg jest w błogim stanie bezmyślowym ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- koziemleko ja nie obchodzę walentynek ![]() a ostatnio do tż mówie że właśnie się zorientowałam czemu na kweiku znowu tyle serduszek się pojawia to on do mnie, że możemy iść do restauracji na obiad (w zeszłym roku zrobił mi taka niespodziankę) ale podziękowałam i będziemy w domku siedziećUgotuję coś smacznego i jakieś ciacho na deser i tyle mojego
|
||||
|
|
|
#4814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i źle robię masaż bo powinnam robić go dłużej i cycki na zmianę, a Ja jadę dwa na raz
|
|
|
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Ela
Cytat:
Mam dzisiaj wizytę! Miała być jutro ale przełożyli na dziś wieczór, ciekawe co tam słychać w brzuchu u Jaśka i u szyjki
|
|
|
|
|
#4816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4817 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Dziękuję za wszystkie gratulacje. I sama gratuluję wczorajszych udanych wizyt ![]() U nas właśnie burza się przetacza...chyba wiosna już żeby mi się tylko Anton nie obudziłCytat:
Cytat:
![]() A co do karmiego, mi się zdarzyło wypić myślę, że to nie zbrodnia jeszcze, do 0,5% alkoholu...Cytat:
Mi na bolący kręgosłup pomagają kocie grzbiety jeszcze A co do mięśni Kegla - dobrze się sprawdzają kulki gejszy Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
Idę Was nadrabiać dalej |
|||||
|
|
|
#4818 |
|
Zadomowienie
|
Koziemleko, u nas plany raczej nudne, bo mąż wczoraj powiedział, że przed 37 tygodniem żadnego wykurzania
będzie bez prezentów, na kolację planujemy wcinać krewetki, bo ja strasznie lubię, a zwykle szkoda mi kasy, więc pozostają tylko takie dni Fajnie, że walentynki wypadają w piątek. Co do "dzień jak co dzień", to ja np lubię to święto, ale akurat u nas w rodzinie raczej nie obchodzi się go jako dnia zakochanych, tylko dzień kochających się A przecież dzień kobiet czy dzień matki, to też dzień, jak co dzień, a głupio byłoby nic mamie nie dać z tej okazji. Ale wiadomo, co kraj to obyczaj - tak tylko wylewam swoje przemyślenia, nikogo nie namawiam
|
|
|
|
#4819 | |
|
Wtajemniczenie
|
gratulacje!
Cytat:
a wieczorem pewnie będziemy obchodzić moje urodziny czyli jakaś miła kolacja. Ale w weekend, jeśli będzie ładna pogoda robimy sobie prezent i wybieramy się w góry |
|
|
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To taki miły gest. Co do świętowania dnia z meżem, kochamy się każdego dnia roku tak samo i okazujemy sobie oczucia ale matkę też kocham każdego dnia roku a jak piszesz czy to znaczy że w Dzień Matki nie mam jej pokazać że kocham ją wyjątkowo? To samo z mężem i bliskimi, jeśli wymyślono takie święto i nie popada się w paranoję bardzo mi sie ono podoba Robimy wtedy jakaś super kolację, bo nie znoszę błąkających się po mieście par i tłoku...dostaję od męża kwiaty albo jakąś drobną biżuterię...i po prostu spędzamy wspaniały wieczór razem
|
|
|
|
|
#4821 |
|
Zadomowienie
|
Laski, wypowie się wiedźma z zamiłowania, czasem rzucający karty, posiadająca w kręgu swoich znajomych również astrologow czyli ja
![]() Otóż jeśli chodzi o znak zodiaku, najważniejsza jest godzina narodzin, która wskazuje tzw ascendent. To właśnie dlatego 3 barany, a każdy inny, bo każdy ma inny znak zodiaku w ascendencie. Dlatego istotne jest,by dokładnie znać godz.urodzenia waszego dzidziusia. Jak chciałam ustalić swój, spytalam mamy, a ona mi na to, że dokładnie nie pamięta, ale jakoś rano. Napisalam pismo do usc z prośbą o podanie godziny. Otrzymalam odpowiedź: 12:45 ![]() Ważną sprawą jest też miejsce urodzenia, czyli szerokość geograficzna. Mialabym zupełnie inny horoskop dziś, gdybym nadal mieszkala w Lodzi. Amen. Wiking słabo się dzis rusza,martwię się ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4822 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ele chyba tak mają, bo ja też lubię wszystko pod linijkę i zgodnie z planem Ja jestem rak. Dobrze, że TŻ nie bo byśmy sie chyba pozabijali ![]() Cytat:
![]() ale za to jak będziesz miała skurcze a potem cc to podobno dziecko jest lepiej przygotowane do opuszczenia brzusia mamy niż jak masz planowe cc i tak rachu ciachu maleństwo wyciągają Cytat:
|
|
#4823 |
|
Zadomowienie
|
A Walentynki nie obejda się u mnie bez jakiegoś drobiazgu typu perfumy, bielizna czy bizu, a wieczorem kolacja, czasem teatr...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4824 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i Cytat:
ale masaż oczywiście zrobię Co do walentynek to mój mąż po prostu zawsze pamięta o jakimś kwiatku i czekoladce i tyle. Dla mnie najlepszymi zajęciem w walentynki w tym roku byłoby przytulanie mojej córeczki
|
||
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
jakbyś miała tyle miejsca co wiking też byś się słabo ruszała
więc spokojnie, może też czuje twoje nerwy że to już i zaraz się zobaczycie! ![]() co innego moje kurczątko rozpycha się jak wariat skoro waży połowę tego co wiking
|
|
|
|
#4826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sobie pomyślę że już niedlugo będzie Dzień Matki i ja tez będe go obchodziła to mi sie normalnie aż cieplutko robi
|
|
|
|
|
#4828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4829 | |
|
Zadomowienie
|
http://www.eraastrologii.pl/Oblicz-swoj-Ascendent
A dla tych, co znaja godz swojego urodzenia możecie sobie policzyć swój ascendent. Jeszcze uscisle - charakter to taka mieszanka mdzy znakiem zodiaku zw z dniem urodzenia a ascendentem. Czasem jest jeden dominujacy, ale nie zawsze. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
tzn nie czułam kopniakow, ale takie mocne przemieszczanie sie...a teraz cisza (Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i tego sie 3majmy
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.

pajac w panterke wymiata 

więc myślę, ze jednak więcej się Mamuś rozpakuje w 6. częsci 

koniecznie idź

jadłam ją z takim namaszczeniem, jakbym co najmniej z odwyku wróciła...
a ta sukieneczka z maleństwem cudna
)
no wstyd straszny
jak to matki nie znają swoją dzieci

klask i: