![]() |
#4831 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Michell, mialam takiego wujka w rodzinie, wiecznie biedny, na nic niby nie mial ale standard zycia moglby mu pozazdroscic niejeden.
Tacy ludzie naprawde sa 'biedni' ![]()
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
Eva- Remont przesunięty o 1 dzień. Fachowcy (od pieca) się nie wyrobili i zaczną w środę po południu. Mieli zamiar skończyć w sobotę. Ale nie ma mowy, bo mamy gości. Także będą musieli przyjść w poniedziałek....
![]() ![]() ![]() Beata- ja już chyba nie wierzę w żaden cudowny środek na włosy. U mnie one nie działają, albo ja mam za duże wymagania ![]() Kamlisa- ja naprawdę rozważam możliwość wyciągnięcia co najmniej puchowej kamizelki ![]() ![]() Miszka- taaak...ci "biedni " amerykanie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Co myślicie o 11,5 tys emigrantów do przyjecia w Pl ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ale spray jest bardzo fajny i już Czarno to widzę. Głównie organizacyjnie. Rząd twierdzi, że niby się przygotuje, ale wiadomo, jak to u nas działa-na ostatnią chwilę, bo jakoś to będzie i zawsze się uda. A potem okaże się, że np. tłumaczy brak, że o programach integracyjnych nie wspomnę, bo przecież nikt nigdy nie miał do czynienia z taką masą ludzi z odmiennej w każdym calu kultury... zakwaterowanie? Gdzie? Chyba w domach wczasowych ![]() Inna sprawa, że oni wcale do PL to nie chcą, o Poolsce pewnie nie słyszeli, chyba że pomylą nas z Holandią ![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-09-07 o 14:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
Miszka, nie przejmuj się - może w jej przypadku nastąpiły chory rozrost potrzeb i już nie umie się cieszyć z niczego, ponieważ jest otoczona przepychem miasta, gdzie wszyscy znajomi ubierają się w butikach znanych projektantów i chodzą do restauracji, gdzie woda z kranu kosztuje więcej niż zazwyczaj płaci się za wino
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Konto usunięte
|
Usłyszałam dzisiaj,że niektóre lokale odnotowały ZEROWĄ frekwencję wyborczą...I system komputerowy zgłupiał, bo nie przewidziano takiej sytuacji i na bieżąco trzeba tam było coś poprawiać...
Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-09-07 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Rozeznanie
|
He he tez o tym czytalam Beata. Do niektorych lokali wyborczych nie poszedl NIKT.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Konto usunięte
|
Poza członkami komisji
![]() Oni musieli... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4838 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, pytanie może trochę nie we właściwym miejscu, ale mam wrażenie, że na wątkach dot. medycyny estetycznej jest więcej reklam poszczególnych gabinetów niż rzetelnych opinii ;/
Otóż, czy polecacie jakieś zabiegi na okolicę oczu? tak, żeby trochę wzmocnić i wygładzić skórę? Ja się zastanawiam nad karboksyterapią i laserem, ale nie wiem czy warto. Myślałam o botoksie, ale gdzieś wyczytałam, że on na zmarszczki pod okiem nie za bardzo działa, lepiej na te biegnące do skroni. Poza tym nie jest polecany osobom z tendencjami do opuchnięć, więc już sama nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zadomowienie
|
nietoperek, nie pomogę za bardzo, ja planuję karboksyterapię, chcę zacząć w październiku, podobno efekty są fajne, też chodzi mi o okolicę oczu
![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Może nie zabrzmi to zbyt dobrze, ale ja nie jestem zbytnio zadowolona, jak mam być szczera, to ja się obawiam, bo patrząc np. na Francję czy Niemcy, to widzę, że imigranci zamiast być wdzięczni, to chcą narzucać swoje, zamiast dostosować się do życia/praw obowiązujących w danym kraju. Ja się obawiam.
![]() |
#4840 |
Konto usunięte
|
Wonder-tez się boję.
Ale-rusza mnie, jak widzę zdjęcie martwego dziecka na plaży.. Chociaż dzisiaj przeczytałam Anne Appelbaum, że to swego rodzaju hipokryzja-zdjęcie jest wstrząsające, ale tak samo wstrząsające są zdjęcia dzieci zabijanych w syryjskich miastach...Tyle że Europejczycy i nie tylko udawali/udają od lat, że wojna w Syrii choćby to nie nasz problem i obecny kryzys to m.in. efekt tego wszystkiego... |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Konto usunięte
|
Anna Aplebaum pare dni temu grozila Polsce sankcjami w razie nieprzyyjmowania imigrantow. Mnie to przeraza, ze po 1 byle dziennikarz ma czelnosc odgrazania sie Polakom, rzady UE sa na tyle silne ze wymuszaja na Polsce przyjecie...A chyba najbardziej zachowania samych imigrantow na wyspie Lesbos /napadaja tamtejszych/ na Węgrzech i w Austrii /zaatakowali polski autokar i wyrzucaja jedzenie i picie, bo oni przyjechali po godziwe warunki a nie ochlapy/ i przede wszystkim manipulacji naszych mediów. Mam znajomych po całym swiecie, nikt nie mówi o paru sprawach po 1 o prawie UE ktore laczy rodziny, czyli jak wpuszczamy jednego to najblizsi maja swobodny wjazd / a Ci najblizsi to wyrokiem ETS rowniez stryjowie/ po 2 ze przede wszystkim jada faceci, to tylko polskie media pokazuja dzieci i kobiety, a CI faceci jada nam robic wojne religijna...moze nie dzis ale w ciagu 5 lat na pewno
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
Eva, lubie takie wino i robie, choć głownie na Sylwestra, zamiast szampana
![]() Z racji diety jednak nadal woda z mieta i cytryna, ewentualnie to, co zwykle, czyli zielona herbata. Tyje od samego przeczytania takiego przepisu ![]() Nietoperek, pod oczy ładnie działa mezo, choćby dedykowane specjalnie light eyes. Już kiedys byłam, teraz włąsnie zapisałam się za 3 tygodnie ![]() O emigracji i imigracji za bardzo się nie wypowiadam. Ale skoro my nie mielismy przez tyle lat pomysłu na pracę dla regionów gdzie dawniej były PGR-y, skoro wychowują się kolejne pokolenia kuroniowców, nauczonych czekania po zapomogę, a nie pracy, bo praca się nie opłaca...to co my zaproponujemy imigrantom? Kolejna kolejkę...? To ponizajace, ogłupiające i rujnujące dla budżetu. pracę? jaka? jak nie mamy dla swoich? Chory jest system wypłat dla bezrobotnych, czym to się będzie rozniło? Iles razy słyszałam od roznych takich, ze mu się praca za minimalna płące nie opłaca, bo kuroniówka tyle samo za nic...Sniegu nie odgarną, wegla nie wrzucą...Wola stać pod sklepem i czekac na 10 gr dołożone do flaszki...Kogo my chcemy przyganiać, jak na swoim terenie sobie nie radzimy z bezrobociem? Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-09-07 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
Nietoperek mini dawki botoxu działają najlepiej i mezoterapia
![]() Dziewczyny słyszałyście o maseczce z kurkumy? http://azjatyckicukier.blogspot.com/...-maseczka.html http://www.makeupalley.com/product/s.../itemid=127321 Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-09-07 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, ale nie mogłam się oprzeć, Amelia, to dla Ciebie
![]() ![]() jak palec ?
![]() |
#4845 |
Konto usunięte
|
Tak, danusia, o tym też czytam, jak się ci ludzie na Kos czy gdzie indziej zachowują..
Acz nie wiem, czy też nie zaczęłabym w kogoś czymś rzucać, gdyby mi przyszło wegetować w takich warunkach, czekając nie wiadomo na co... Prawda jest taka, że czy nam się to podoba, czy - Polska będzie musiała przyjąć uchodźców. Ja mam jedynie nadzieję, że jednak mniej, czyli te początkowe 2 tys. np. li i jedynie...Kwestia, jak sobie z tym poradzimy, bo Kama tez ma racje, co do braku pomysłu na "własnych" niezaktywizowanych do niczego... Może zanim do tego dojdzie, ta ludzka fala przestanie do Europy płynąć... Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-09-07 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Rozeznanie
|
Dziekuje Wonder
![]() Michka ja czytalam o tej maseczce. Ale nie robilam i nie znam nikogo kto by ja stosowal. Kusi opisem aby zrobic. |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
|
Nietoperek, ja mialam zabieg PRP na twarz, szczegolnie wokol oczu, jestem po pierwszym zabiegu prawie 3 tygodnie I mam wrazenie, ze wlasnie zaczyna dzialac, zmarszki pod oczami sie z lekka wygladzaja.
Inne zabiegi tez dzialaja, mozna miec Botox I Mezoterapie, powinnas zapytac lekarza, on najlepiej bedzie Ci w stanie doradzil. Co do emigrantow... to nie sa emigranci, nawet nie uchodzcy, to zwykli najezdzcy zadajacy od Europy tego co sie im NIE nalezy. Uchodzcy moga zostac w Turcji, po co jada dalej? Wsrod tej masy ludzkiej jedynie 12% to kobiety plus garstka dzieci, prawie 80% to mlodzi mezczyzni. http://www.dailymail.co.uk/news/arti...ng-Europe.html
![]() |
#4848 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi
![]() Eva, zabieg osoczem miałam robiony w tamtym roku na całą twarz i powiem, że efekty fajne, ale dla mnie ból okropny. No i te siniaki :P Ale twarz wyglądała bardziej promiennie, przynajmniej tak twierdziło otoczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
Nietoperek, dlatego cenie mezo, ale regeneris i podobne to dla mnie ciężkie przezycie. emla znieczuliła szyję super, a twarz...cóz...może czułam mniej, niż bez emli, co nie zmienia faktu, ze bolało. i co tu szeroko opisywałam - odstraszałam siniakami przez bite 2 tygodnie. light eyes jest spokojniejsze, podaje się bodaj kaniula, siniaki jeśli już to małe, 1 dzień masz wory - na drugi znikają.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny!
Podczytuję, nie piszę, smutki i smuteczki... Badajcie się...ja po konizacji szyjki macicy pozdrawiam ![]()
#4851 |
Gang Iren
|
Raz lepiej, raz gorzej. Ale nie ma co narzekać. Dzięki.
Amelia zaszalałaś ![]() Zastrzezona ![]()
#4852 |
Rozeznanie
|
Zastrzezona buziakii.
Gosia dziekuje. Cmok. |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Konto usunięte
|
Zastrzezona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() co do włosów.... zależy czego się oczekuje ![]() ja zaczęłam pić drożdże i widzę poprawę.... rosną maleńkie babyhair, odrost po farbowaniu (farbowałam włosy w ostatnim tyg lipca więc jakieś 6tyg temu) 2-2,5cm tak na oko... więc zdecydowanie więcej niż normalnie po takim czasie ![]() dziewczyny na wątku pijaczek drożdży polecają też calcium pantothenikum ![]() na temat uchodźców to ja się lepiej nie będę wypowiadać bo chciałabym na tym forum jeszcze sobie jakiś czas pobyc.... niemniej uważam, że lepiej by było, żeby siedzieli na tyłkach we własnych krajach.... w ogóle wróciłam do domu, ogarnęłam trochę i jakimś magicznym sposobem mi się prawie noc zrobiła.....
![]() |
#4855 |
Gang Iren
|
Ja dziś tylko bluzeczkę kupiłam. Znów szary...
Nic mi się nie podoba. Może w Polsce uda mi się coś upolować.
#4856 |
Konto usunięte
|
Gosia
piękna ta szarość |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
Aska a jak ślubny się czuje?
Amelia zrobiłam maseczkę ![]() ![]() Zamiast emly polecam lód.Takie wkłady -mocno zamrożone -dokłada się do buzi i uwierzcie pózniej mało co boli ![]() W walce z czasem można tylko stosować uniki ![]() Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-09-08 o 00:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
|
Zastrzezona
![]() ![]() Gosia, Coffee WiFi ![]() Johambina, na moje problem z kregoslupem I ogolnie calym tym ukladem tez mam rehabilitacje od czasu do czasu, pomaga na troche ale przyjaciolka podarowala mi lampe do naswietlen I musze powiedziec, ze czuje pozytywne rezultaty. Nietoperek, naprawde nie wiem czym znieczulili mi twarz ale NIC mnie nie bolalo, siniakow tez nie mialam. Drugi zabieg PRP bede miala w tym miesiacu, to zdam dokladniejsza relacje. Dzien dobry wszystkim ![]()
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
wrócił do normy
![]() ![]()
#4860 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry,
Kawa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.