![]() |
#4831 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Cytat:
![]() No mi mleko już nie pomaga. ani migdały, ani rennie ![]() Oni wiedzą wszystko o wszystkich ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie robiłam, bo jak miałam iść to trochę się pochorowałam, a teraz ta dziewczyna nie ma czasu bo każda przed świętami chce wyglądać piknie ![]() Więc już chyba zrobię po porodzie. Cytat:
Mi nie pomagało nic, ot to co nie wypadło przez ciążę musiało wypaść po. A potem odrosły i miałam taką mini grzyweczkę ![]() A koszulę kupuje te http://allegro.pl/dn-jasmine-koszula...tml?source=mlt widziałam je u mnie w sklepie ale były same L, babka ma przywieść coś po świętach a jak nie to zamawiam na all ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zadomowienie
|
Cześć!
![]() Kejti, super wozidełko! Selis, zazdroszczę łowów lumpkowych... czemu u mnie nie ma buuu ![]() szuu, śliczne to ubranko ![]() kika, gratuluję wizyty i zazdroszczę 6 kg ![]() Ja też byłam wczoraj na wizycie, ja przybrałam już 12 kg od początku... Ale wiem, że ostatni tydzień to była masakra - na śniadania ciasta, wieczorem ciasta... od 24 do 30 marca codziennie ktoś miał urodziny/imieniny co rok muszę przechodzić przez to samo :P A Mały waży już... 1800 !! Jestem w szoku obstawiałam jakieś 1500-1600, do małych to on należeć nie będzie, muszę się chyba nastawić na prawie 4 kg do wyciśnięcia... ![]() A dziś idę na KTG w związku z tymi twardnieniami brzucha i nocnymi skurczami, mam nadzieję, że wszystko będzie ok |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wlosow mi w grudniu strasznie wypadaly i jakiejsc duzej poprawy nawlosach nie widze ale slyszalam o pani ktorej zgestnialy w ciazy i tak juz zostalo. Takze dziewczyny moze byc dobrze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja idę na wizytę w poniedziałek, 13, i biorę zwolnienie. Mam dość i szczerze nie mogę doczekać się kiedy miną te dwa tyg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
Mnie też się długo podobały srebrne. Później miałam fazę na białe. Teraz podobają mi się kolory... ale srebrny jest bardzo uniwersalny, więc będzie ok.
U nas taaaaki wiatr od niedzieli, że nawet jak była ładna pogoda nie dało się rozwiesić prania na dworze... dawno takich wiatrów tutaj nie było. Strach się bać. Ilonuś gratuluję wizyty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zadomowienie
|
ojj u nas to wczoraj strasznie wiało... aż nie mogłam drzwi do domu otworzyć
![]() Ale dziś już spokój i nawet słoneczko wyszło troszkę |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te dwa tygodnie dasz radę, tym bardziej, że przyszły to tylko 4dni ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak tu nie wracam, więc .. ![]() Czas najwyższy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co, tak u nas wieje, że nawet kot się boi i niespokojny chodzi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
Nie będę. naprawdę tak mnie irytują tutaj, żeee.. nie mam zamiaru się tutaj pojawiać..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ciazy tyle wlosow mi wypadlo, ze jak maja wrocic do formy sprzed ciazy to powinny odrastac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
Masija
![]() Ilonus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
Kaja i tak dlugo wytrzymalas
Mi wiatr wczoraj rabnal tablice rejestracyjna, ktora odebralismy w piatek. Szczesliwie znalazja sie pod kawalek dalej pod innym autem troche pognieciona |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Konto usunięte
|
Kika gratuluję tylko 6 kilo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ilonus, to się zrzuci ![]() ![]() Mój gin ostatnio oczywiście lament, że trochę mały jest mój mały, a ja na to, że mieści się w widełkach, na co on "tak tak, proszę się nie martwić" ![]() ![]() Marei mój jak są wichury i burze to chce wychodzić na balkon ![]() A dziś tak jak u Ilony jest pięknie ![]() Kaja no nareeeeszcie twardzielko nasza, może miną Ci choć trochę te twardnienia ![]() Rybka jakbym zobaczyła Cię pod sklepem jak żulisz mleko to bym padła ![]() Country ![]() DZIEWCZYNY KWIATY MI GÓWNEM ŚMIERDZĄ A NIE CHCĘ ICH WYWALAĆ ![]() Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-03-31 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie tak nie wieje.. w niedziele jedynie tak się zrywało że myślałam że okna wywali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mi włosy zgęstniały w ciąży, pojawiły się baby hair. Ciekawa jestem jak to będzie z nimi po porodzie. Mojej koleżance wychodziły garściami, aż miała łyse prześwity. ![]()
#4847 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jakie jeszcze ciasta robicie na swieta? Moze macie jakis fajny przepis na sernik
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że odrosną tj. mówicie i nie będzie tak źle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze, ja bym chciała ciemną bo jak pomyślę o tym, co się będzie ze mnie wylewało po porodzie...to jakoś tak wolałabym mieć koszulę w ciemnym kolorze żebym mogła bez wstydu przejść do łazienki i ją ściągnąć ![]() Ja się strasznie krępuję w przypadku takich sytuacji, źle się czuję.. Wiem, że to naturalne ale.. A jak pomyślę o tym, że będę leżała z nogami rozłożonymi pośród tylu ludzi i będę wydawała z siebie przeróżne odgłosy to już mi niedobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co lekarz na jego wagę? ![]() ![]() Haha ja mam jutro i też obstawiam 1500 ale... widzę, że nie ma co obstawiać ![]() Cytat:
![]() Cos a jaką? ![]() country ja! Ja mam ! ![]()
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-03-31 o 08:14 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ilonuś piękna waga synka ![]() no w 32tc niby ważą średnio 2kg więc chyba w sam raz jest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale na ciemnych widać znów będzie mleko które może cieknąć, ulania czy coś.. ja biorę jedną tą beżową a drugą siwą. chyba ze przywiezie babka to będe brała jakie ma, teraz miała błękitną, też ładna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Szuu co to za kwiaty?
Co do licytacji to sa specjalne programy, ktore pilnuja za Ciebie i strzelaja w ostatnich sekundach. Jak Ci na czyms bardzo zalezy to warto sobie ustawic |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Rozeznanie
|
Klientka się spóźnia wiec mam chwile żeby was nadrobić ... Gratuluję wszystkich wizytach i pięknych wag maluchów...
![]() Tez mam dość już tej pracy jeszcze do 10.04 i spadam na zwolnienie i pogoda taka dolujaca buuu poszlabym spać najchętniej a mam prace gdzieś do 19 mam nadzieję że w przerwie uda mi się wpaść do sasiadek na farbowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
Nie tak bardzo u nas bo u kolezanki bylam na nowym dworze
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
masija nie stresuj się
![]() ![]() ![]() Kiedyś oglądałam jakiś program dokumentalny o porodach i wypowiadała się położna, że to wszystko normalne i ludzkie, wiele sytuacji przeżyła i na wszystko jest przygotowana.
#4857 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Muszę od rodziców orbitreka przywieźć i będę go ujeżdżać po porodzie ![]() A co do kwiatów, to przepraszam, ale nie mam pomysłu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Lekarz skwitował, ale co się pani dziwi, że taki duży, pani wysoka, mąż też więc i syn będzie pokaźny ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niezależnie od koloru. Ja mam dwie szare i jedną pudrową.
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
Kaja fajna ta koszulka ale droga. Ja postawilam na cene bo nie zamierzam tego prac po szpitalu.
Nie moglam sobie przypomniec jak sie to nazywa. Dzieki Kaja. Wiem ze tz tego ostanio uzywal |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak codziennie zmieniałam takżeee.. ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.