|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
kika1989wroc gratuluję!
![]() Ja na święta nie robię za wiele i tak nie będzie nas w domu. Może jakąś pastę i pieczony pasztet tylko. Mam ochotę na taki klasyczny sernik, ale zrobię po świętach. U mamy pewnie będzie dużo ciast. ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- masija też pisałam do tej babki, bo chciałam ochraniacz w chmurki. Odpisała, że niestety nie uszyje, bo nie ma takiego materiału. ![]()
#4802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() U Was też taka pogoda do bani? Raz deszcz, raz słońce i jeszcze wiatr, że głowę chce urwać. Byłam dzisiaj u fryzjera skrócić włosy ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
Siacha u mnie też taka pogoda raz słońce a zaraz ciemno i pada deszcz ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie też taka pogoda. żeby wyjść z psem musze na bieżąco zaglądać przez okno, bo albo deszcz, albo grad albo piękne słońce ![]() A i jeszcze miałam się pochwalić, bo gin mówi ze jest czym ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
Fajna zabawka, świetnie sprawdza się podczas imprez. Można wykorzystać do ćwiczeń i trzeba się przy tym trochę napocić. Wymaga też sporo miejsca do zabawy. Z minusów to cena urządzenia i gier a co jakiś czas fajnie coś nowego kupić. Moi rodzice kupili i po 2 miesiącach rzucili w kąt. Mam też świadomość, że nie umieli w pełni wykorzystać urządzenia bo przejrzeli parę gier i po paru dniach włączali tylko kręgle i darta co by się nie zmęczyć.
Z moich obserwacji to Xbox dużo lepiej czyta ruch niż Play Station. Ja osobiście nie kupiłabym bo mam sporo innych potrzebniejszych wydatków ale zabawka jest całkiem fajna.Mam nadzieję, ze moja lampa to przeżyje, bo wczoraj osobiście dwa razy w nią przyłożyłam ręką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kika zleci ![]() ![]()
![]() |
#4809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
Kika brawo za wagę synka i za twoją
![]() Ja chyba zrobię tartę czekoladową ![]() nadal nie jem słodyczy ale w święta sobie pozwolę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4812 |
Konto usunięte
|
Wylicytowałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Zakorzenienie
|
#4814 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U nas znowu Wielkanoc nie będzie taka bardzo świąteczna, spędzimy ją w de we dwójkę... no cóż, coś za coś. Niby cztery dni wolnego, bo tutaj piątek to wielkie święto, może gdzieś pojedziemy na jeden dzień, dużo rzeczy jeszcze nie widziałam w koło ![]() Aaa i dzisiaj przyszła Manduca. Trafiła się dobra promocja, to kupiłam. Tylko producent twierdzi, że jest o urodzenia, a fozjoterapeutka powiedziała, że lepiej od 3 miesiąca dopiero. od kiedy nosiłyście dzieci w nosidełku ergonomicznym? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Zakorzenienie
|
Kika brawo za wizytę
![]() Co do lumpków to u mnie jakaś lipa ciuszki stare, sprane a ceny z kosmosu. Dzisiejsza pogoda spowodowała u nas straty i nerwy. Tak mocno wiało, że płytka w wc przyczepiona na magnesy ze względu na liczniki spadła i się potłukła. Nawiało mnóstwo waty szklanej z szachtu i wywaliło kratkę wentylacyjną w łazience. Wróciłam do domu to nie mogłam uwierzyć a ja chciałam trochę przewietrzyć mieszkanie bo jak wychodziłam takie ładne słońce było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Zakorzenienie
|
łoooo nie wierze!!! zacytowało mi
![]() szuu, cudne te fatałaszki ![]() kika, gratuluje wizyty, idziemy łeb w łeb z wagą, nasz dzieciaki też ![]() ejjj, ta piszecie o tym rafaello i piszecie i nabrałam ochoty ![]() zarzućcie jakiś sprawdzony przepis bo ja nigdy nie robiłam... ![]() jutro mam wizyte, ale nie specjalnie sie jaram, bo w piątek miałam to magiczne usg i najważniejsze wiem , więc wizyta to formalność....w sumie zależy mi tylko na l4 i recepcie na żelazo.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() W szale przedświątecznych przygotowań nie miałąm dziś czasu ani na chwilę usiąść na tyłku ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Robiłaś hybrydy? Ja idę jutro rano ![]() mi też ![]()
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
Mehja dbasz o linie.?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
taak
![]() miałam tak niepohamowaną chęć na słodycze że jadłam ich zdecydowanie za dużo, nie mogłam się powstrzymać co zaskutkowało szybkim przytyciem więc...odwyk ![]() Szuu fajowy strój |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
![]() Ja teraz nie ma problemów z włosami i marzyłabym żeby tak zostało ![]() ![]() ![]() ![]() dokładnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4822 |
Rozeznanie
|
Skąd Ty bierzesz takie perełki ?
![]()
#4823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale macie fajnie z tym, ze nie musicie dużo robić na święta ![]() Ja zawsze sama wszystko robię ![]() ![]() ![]() Teraz robię mniej, bo nie mam siły stać przy garach tyle co zwykle (bez ciąży): żurek, roladę z indyka, jajka faszerowane szynką i pieczarkami, sałatkę z brokułami i sałatkę z rzodkiewką. Więcej mi się nie chce w tym roku ![]()
![]() |
#4825 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma jakąś wkładkę dla maleństwa. Zobaczymy. A chusty można wcześniej? Jak mały będzie po tz, to pewnie ciągle będzie chciał być noszony ![]() Cytat:
![]() Dużo pracy masz na święta, ale ile satysfakcji ![]() U nas będzie żurek, barwione jajca, rolady z kluskami, sernik, babka... i jakaś sałatka. Może tuńczyk z kuskusem. Coby się nie przejeść ![]() Dzisiaj jedziemy oglądać auto, mam nadzieję, że będzie tip top i je kupimy, bo nie chce nam się już szukać... tylko srebrne... było śliczne w kolorze cegły, ale starsze rok, większy przebieg a taka sama cena ![]() Szuu prześliczny ten komplet. Rewelacja! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sporo bo wypisałam wszystkie odżywki jakie ogólnie używam ![]() Tzn. dla mnie jest ok ![]() ![]() ![]() Właśnie tego się boję-wypadania ![]() Długo to trwa? Da się na to jakoś zaradzić czy trzeba przeczekać? Muszę powoli zabrać się za pakowanie torby bo mam wrażenie, że jak zacznę to okaże się, że nie mam połowy rzeczy.. Niby jeszcze 2 miesiące ale... ![]() Kupiła któraś z Was może jakąkolwiek koszulę nocną? Bo szukam, szukam ale nic ciekawego nie ma. Chciałabym jakąś w ciemnym kolorze.
![]() |
#4827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ja czytałam, ze w ciąży włosy nie wypadają bo hormony ciążowe temu zapobiegają ale po porodzie wypadną wszystkie te włosy które wypadły by normalnie w ciągu tych 9 mies. Więc będzie tego trochę. Myślę, że jak będziemy karmiły to warto jakieś witaminy brać Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-03-31 o 07:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
Zakorzenienie
|
cześć kochane
![]() pochałaniam śniadanie, potem lece do ginki....po gince do mamy a potem prosto na szkołe rodzenia... mam nadzieje że lekarz który prowadzi dziś zajęcia o znieczuleniu nie odwoła już spotkania bo to nasz ostatni termin..... a wieczorem ide z kumpelą na herbate z malinami i jakąś pyszną kolacje ![]() noo, tak że dziś troche pobiegam ![]() Cytat:
tak że nie ma sie czego bać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/show_item.php?item=5190043563 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.