Schudnąć 20-30kg część III - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-11, 08:52   #4831
Must
Rozeznanie

Dot.: Schudnąć 20-30kg część III

pozeczkowa bardzo mądrze mówisz !

Moja babcia jadła okropnie, potem rzucała się na warzywną głodówkę. Oczywiście wycieńczony organizm błagał o jedzenie więc sięgała znowu po tłuste kotlety i tak ciągle.
Przemiana materii rozwalona okropnie. Ostatecznie nigdy nie schudła, nawet w ciężkiej chorobie i po chemii.

Macie racje, lepsze są spadki 0.1-1 kg na tydzien i zmiana nawyków na stałe, a nie zrywy.

tutaj mądrze prawią o tym

http://www.sfd.pl/Odchudzanie_%C5%81...y-t585708.html
Must jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 09:43   #4832
Unex
bez kija nie podchodz

Must, ja nie rozumiem troche tego, ze chcialabys tak o w miesiac czy dwa schudnac 15 kg, ja rozumiem, ze to WOW ale tez wiadomo ze to nie jest zdrowe. Latwo o jojo, skora na bank nie jest jedrna.
Ja bym tak nie chciala.
Widzisz ja chudne od stycznia, kawal czasu, tez schudlam ponad 15 kg, ale wiem, ze jakbym to zrobila w dwa trzy miesiace, to by nie bylo takiego efektu jaki mam.

Wiesz co, ile w sumie jestes na diecie juz?
Bo na poczatku organizm spala szybko, bo sie przestawiasz z jednego tylu zycia na inny, diametralna zmiana i leci. A pozniej po okolo 3 tyg-miesiacu moze nadejsc mini zastoj. Moze to wlasnie to?
Sama wiesz, ze leca Ci cm, rozumiem Twoja frustracje, ale chyba lepiej jak leca cm, bo przynjamniej wiesz, ze nie spada Ci woda

Ja sie zaraz ide zwazyc

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Moja waga dzis: 72,6

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Ja sobie postawilam cel, ze do 8 pazdziernika chce zobaczyc 6 z przodu, ciekawe czy sie uda

Cytat:
Waga najszybciej spada jak się ją wypie**oli przez okno

10/06/14

Unex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 09:51   #4833
Must
Rozeznanie

Unex dobre pytanie, wydaje mi się, że zaczął się 3 miesiąc.

Na początku sama walczyłam, po jakimś czasie Wy mnie przygarnęłyście

Może to zastój, może tak być ?

Też tak miałyście ?

A o szybkie chudnięcie chodziło mi raczej o to, że to trochę jak policzek, że ktoś ma efekty a ja walczę i mam mniejsze.

Ale macie rację i już rozumiem, że błędnie myślałam. Bo efekt chwilowy, a zobaczymy za pół roku.

Edytowane przez Must
Czas edycji: 2015-09-11 o 09:55
Stary 2015-09-11, 09:55   #4834
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez thenerdqueen Pokaż wiadomość
Ewa: wow, fajnie że dają wodę, też bym się miło zaskoczyła

Ulcia: o losie, bardzo współczuję tej pięty

Panna: tak, listonosz sprawdza czy mamy tv i komentuje sałaty wpisane w jego obowiązki, true story
piękne podejście do psiuniów, też kocham i tak samo chciałabym biedę ze schroniska przygarnąć, ale mam małe mieszkanie i psisko siedziało będzie samo do południa aż wrócę z pracy

pozeczkowa: no pięknie! poka lodówkę

Must: każda by chciała szybko z efektem wow, ale nie przybrałyśmy tego w tydzień więc i w tydzień nie zrzucimy cierpliwości ja się tak bujałam z jedną wagą od końca czerwca, a teraz zaczęło znowu spadać na szczęście widzisz efekt w koszuli, ja widzę w fartuchu - jeszcze trochę i już go będę brała do pracy

Mel: ukryj sobie po prostu kolumny stare, dane będą zachowane jak prowadziłam tabelkę w innym wątku, to co miesiąc była "nowa", a w rzeczywistości ciągle jechałam na jednej
ja się za miesiąc zmierzę

PIĄTEK, PIĄTECZEK, PIĄTUNIO!
już mnie nie zaskakuje swoim przyjściem, już od środy na niego czekam
91,5
A nie no, tak to wiadomo, u mnie nic nie ginie, wszystkie dane są.
Tylko nowa tabelka będzie dla publiczności.

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Must Pokaż wiadomość
Dzień dobry, a może dzień zły?

Mój spadek to uwaga , uwaga 0.1 !

Szał !

Może to zastój, może nie wiem co ? Może zakwasy tyle ważą ?

W następnym tyg. idę i tak do endokrynologa to się okaże o co chodzi.

Jestem trochę zła, że nie ma tego -10 kg i efektu wow, bo moja kuzynka chodziła do dietetyczki i jadłam według jej jadłospisu i schudła z 15 kg w 2 miesiące. Oczywiście bez ćwiczeń, a dieta bogata była w węgle i uboga w warzywa.

Eh...
A ja tak pięknie ćwiczę i schudłam prawie nic

Musiałam się pożalić. Dodatkowo dziś zaspałam, oblałam sobie rękę wrzątkiem

Ja pierdziu.

No, ale z dobrych rzeczy to jadłam dziś pyszne ciasteczka z buraków, mam zakwasy w nogach i wczoraj zrobiłam trening z Natalią gacką i czuje, że się polubimy na dłużej.

Wczoraj robiłam z nią pośladki i daje konkretny wycisk.

Zrobiła sobie wczoraj zdjęcie pośladków i porównałam z takim sprzed 3 tyg i powiem Wam, że jest bardzo różnica. Są podniesione i robią się okrągłe i fajne Więc warto było tyle machać nóżkami
Jak chcesz wiedzieć, co to jest zły dzień - u mnie wzrost 1,2.

Melonade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 09:56   #4835
Unex
bez kija nie podchodz

Cytat:
Must dobre pytanie, wydaje mi się, że zaczął się 3 miesiąc.

Na początku sama walczyłam, po jakimś czasie Wy mnie przygarnęłyście

Może to zastój, może tak być ?

Też tak miałyście ?

A o szybkie chudnięcie chodziło mi raczej o to, że to trochę jak policzek, że ktoś ma efekty a ja walczę i mam mniejsze.

Ale macie rację i już rozumiem, że błędnie myślałam. Bo efekt chwilowy, a zobaczymy za pół roku.
Ja osobiscie nie mialam takiego ypowego zastoju, ale mialam zwrot akcji, bo sobie popuscilam i kg wracaly wiec nie wiem co jest gorsze
Ja bym cisnela dalej, waga zacznie spadac a dopoki cm spadaja to jest jak najbardziej ok!
Ja wiem, ze to moze byc frustrujace, ale pomysl, ze Ty tez nabierasz masy miesniowej i na bank bedziesz wygladac sto razy lepiej niz ktos kto zrzucil wage w krotki czasie na nie wiadomo jakich dietach i ktos kto nie cwiczyl w ogole.

Ja zabieram sie wlasnie za trening

Cytat:

10/06/14

Stary 2015-09-11, 16:01   #4836
_Ewka423_
Raczkowanie

Wow waga spadła aż o 0,1 kg he he

waga aktualna : 102,1

102,6kg > 99,2kg > 96,3> 94,5>93,6 >92,8kg>> 85kg
_Ewka423_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 16:33   #4837
pannaatopowa
Zakorzenienie

Dziewczyny ale mnie ciągnie do słodkiego. Masakra. Przedwczoraj piekłam ciasteczka dziś też piekę z kakaem, rodzynkami i migdałami. Na górę powtykałam borówki, bo to z nimi miałam upiec ciastka, ale zapomniałam. Tak w ogóle głód słodyczy zażeram borówkami. Ale co dzień koszyk borówek za 6 zl to droga impreza. Ale dzielnie się trzymam. Żadnych czekoladek, ciastek kupnych. Zresztą biorę na rozsądek. Zjem tabliczkę czekolady i będę miała wyrzuty sumienia. A najeść się nie najem, zaraz będę głodna. A ciastko owsiane jednak syci, nie? No i zdrowsze: bez tłuszczu i cukru

Lepiej mi sie ćwiczyło jak chodziłam na siłkę. Tutaj czasem cięzko mi się zebrać. Dziś tylko spacer.

Menu:
1. Gulasz z soczewicą, kaszą i warzywami
2. ryż z cebulą, szpinakiem i jogurtem, surówka: pomidor, ogórek, kalafior, rzodkiew, jogurt
3. Borówki, migdały
4. Ciasteczka
5. Ryż z obiadu i surówka

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-11, 20:34   #4838
Must
Rozeznanie

Kiedy miałam okropne ciągotki do słodyczy mimo dobrego jedzenia to dietetyczka poleciła mi suplement diety - morwa biała.

Brałam go wtedy i nie mogłam patrzeć na słodkie
Teraz biorę go od 2 tg i jest podobnie.
A wcześniej ciągle myślałam o lodach
Stary 2015-09-11, 20:38   #4839
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedy miałam okropne ciągotki do słodyczy mimo dobrego jedzenia to dietetyczka poleciła mi suplement diety - morwa biała.

Brałam go wtedy i nie mogłam patrzeć na słodkie
Teraz biorę go od 2 tg i jest podobnie.
A wcześniej ciągle myślałam o lodach
Czym jest morwa?

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
Stary 2015-09-11, 22:34   #4840
pozeczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Pokaż wiadomość
Czym jest morwa?
morwa to taki owoc podobny do maliny, tylko że biały i rośnie na drzewie. kiedyś jak byłam mała to jadałam z dziadkiem zrywaną na dziko gdzieś w parku, pamiętam ale że ma takie właściwości to nie wiedziałam.

z kilogramami walczę, wygrywam raz ja, raz one
104kg -> 74kg -> 91kg -> 90 89 88 87 86 85 84 83 82 81 80 79 78 77 76 75
pozeczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 22:42   #4841
Monte_
Wtajemniczenie

Hej kochane!
Miałam się udzielać na forum, ale coś mi nie poszło Zabiegana jestem ostatnio totalnie, ale tak w pozytywnym tego słowa znaczeniu

Pozeczkowaaaa!! A wiesz, że dzisiaj miałam już pisać na FB gdzie Ty się podziewasz, a teraz zajrzalam na wizaż i jesteś Super, bardzo się cieszę Opowiadaj jak ślub, masz już fotki? No i jak się czujesz jako świeżo upieczona małżonka?
Must kochana, wydaje mi się, że za bardzo się przejmujesz tą wagą Jak Cię czytam to widzę że bardzo intensywnie ćwiczysz i po prostu zaczęły się budować mięśnie, ktore są kilkukrotnie cięższe od tłuszczu Jeżeli chcesz się uspokoić, to zrób sobie analizę składu masy ciała i porównuj co 6 tygodni, zobaczysz jak się fajnie zmienia. A cm lecą z obwodow, więc to najważniejsze
Ewa witaj fajnie że do nas dołączyłaś
Szczurku noo! wróciła nasza fighterka po wakacyjnych rozsterkach Miło sie czyta, że się ogarnęłaś na nowo!!! Niedługo 8 z przodu, będziemy świętować
Unex gratulacje wagi lecisz jak burza! pamiętasz ile kiedyś Cię wyprzedzałam, a teraz muszę nadgonić
Meloniku za tydzień będzie wielki spadek, a jak nie za tydzień, to za dwa!
Ulcia biedulko, moja mama to kiedyś miała i pamiętam że bbardzo ją bolało. Jak będę z nią rozmawiać to zapytam co jej na to poradzili
Panna no ciekawe masz sny Droga Koleżanko

Miałam dzisiaj rest od ćwiczeń, ale nagimnastykowałam się cały dzień przy ganianiu na zakupy i sprzątaniu całego domu We wtorek przychodzi potencjalna klientka oglądać nasze mieszkanie- bo kupiliśmy nowe i to sprzedajemy, więc musi być wszystko na tip top
Ale micha czysta, więc dzień zaliczam do udanych.

Edytowane przez Monte_
Czas edycji: 2015-09-11 o 22:46
Monte_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-11, 22:46   #4842
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pozeczkowa Pokaż wiadomość
morwa to taki owoc podobny do maliny, tylko że biały i rośnie na drzewie. kiedyś jak byłam mała to jadałam z dziadkiem zrywaną na dziko gdzieś w parku, pamiętam ale że ma takie właściwości to nie wiedziałam.
dzięki

Stary 2015-09-12, 09:18   #4843
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Cytat:
Napisane przez Monte_ Pokaż wiadomość
Hej kochane!
Miałam się udzielać na forum, ale coś mi nie poszło Zabiegana jestem ostatnio totalnie, ale tak w pozytywnym tego słowa znaczeniu

Ulcia biedulko, moja mama to kiedyś miała i pamiętam że bbardzo ją bolało. Jak będę z nią rozmawiać to zapytam co jej na to poradzili
Dziękuję xxx

Gratuluję mieszkania xxx powiedz coś więcej. My chcemy kupić na wiosnę.

Meloniku doskonale wiemy, że nie co tydzień będzie spadek. Zwłaszcza, że okres się zbliża. Za tydzień będzie pięknie.

Pozeczkowa jak się wszystko udało? Fajny prezent od mamy

Must tak jak dziewczyny piszą, spróbuj bardziej patrzeć na swoje ciało i centymetry niż na wagę xxxx

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-12, 09:49   #4844
pozeczkowa
Zadomowienie

dla ciekawych relacja ze ślubu jest tutaj: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3081 i kilka zdjęć też, niestety reszta zdjęć będzie "do 40 dni od uroczystości" czyli jeszcze ze 3 tygodnie. a nie mogę się już doczekać
jako żona czuję się tak samo jak jako narzeczona, w naszym przypadku to niewiele zmienia, co się będę oszukiwać że jest inaczej, splendor i fajerwerki mamy na co dzień i bez obrączki na palcu

ja jeszcze dziś i jutro mam wolne, w poniedziałek i we wtorek do pracy na 12h, od środy cisnę na siłkę

plan na dziś:
1. ciemna buła - jedna połówka z rukolą, wędliną i pomidorem, druga z serkiem wiejskim i szczypiorkiem (+ reszta serka wiejskiego z kubeczka przy przygotowywaniu, czyli łącznie cały serek wiejski bez części położonej mężowi na taką samą bułę )

2. koktajl z maślanki z malinami + garść migdałów
3. makaron zielony (szpinakowy) z sosem cebula+jogurt nat+pomidorki koktajlowe+odrobina parmezanu

4. i tu jeszcze nie wiem bo przychodzi do nas moja siostra z chłopakiem, którzy nie mogli przylecieć na nasz ślub, więc może wpaść jakiś alkohol i przekąska, ale postaram się za bardzo nie popłynąć

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

zamówiłam sobie te tabletki z morwy na ebayu. oby i mi pozwoliły znienawidzić słodycze, bo to z nimi mam największy problem

Stary 2015-09-12, 14:59   #4845
pannaatopowa
Zakorzenienie

88.0 aż nie mogę uwierzyć. załamalam się

Stary 2015-09-12, 15:20   #4846
Unex
bez kija nie podchodz

Pannaatopowa, bardzo mi przykro. Nie wiem co z ta Twoja waga.
Liczylas sobie b/t/w ? Moze Ci nie sluzy taki podzial jak masz teraz?
Ja zauwazylam, ze mi np sluzy wysoko tluszczowa dieta ale w dobrym tego slowa znaczeniu, czyli mniej wegli a wiecej zdrowych tluszczy.
Niestety sama musialam do tego dosc, bo zawsze kady gadal, ze nawet zdrowe tluszcze powinno sie ograniczac.

Ja dzis bylam na zakupach z TZ, kupilam sobie az 4 nowe swetry W rozmiarach 40, a jeden w 38 !! Szal normalnie
Musze przegladnac moja szafe i pomierzyc, bo duzo koszulek na mnie wisi, popakuje je i pochowam, choc mam nadzieje, ze juz sie nigdy nie przydadza

Cytat:

10/06/14

Stary 2015-09-12, 18:37   #4847
_Ewka423_
Raczkowanie

Unex ciuchy możesz mi wysłać

Stary 2015-09-12, 20:29   #4848
Unex
bez kija nie podchodz

Cytat:
Napisane przez _Ewka423_ Pokaż wiadomość
Unex ciuchy możesz mi wysłać
zbankrutowalabym , bo spakowalam dwa ogromne wory

Cytat:

10/06/14

Stary 2015-09-12, 21:29   #4849
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Unex Pokaż wiadomość
Ja zauwazylam, ze mi np sluzy wysoko tluszczowa dieta ale w dobrym tego slowa znaczeniu, czyli mniej wegli a wiecej zdrowych tluszczy.
Niestety sama musialam do tego dosc, bo zawsze kady gadal, ze nawet zdrowe tluszcze powinno sie ograniczac.

Ja dzis bylam na zakupach z TZ, kupilam sobie az 4 nowe swetry W rozmiarach 40, a jeden w 38 !! Szal normalnie
Musze przegladnac moja szafe i pomierzyc, bo duzo koszulek na mnie wisi, popakuje je i pochowam, choc mam nadzieje, ze juz sie nigdy nie przydadza
Ja chudłam na wysokobiałkowej. Ale to był szybki zryw, przerwa i do góry. Zastanawiam się, czy nie jest to wina przejścia na wegetarianizm. Organizm musi się przestawić na inne białka i więcej węgli w diecie

Stary 2015-09-12, 22:03   #4850
_Ewka423_
Raczkowanie

hihi wiem wiem jak to jest, bo też robiłam ostatnio pożądki w szafie

Stary 2015-09-13, 13:13   #4851
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Unex Pokaż wiadomość

Serio? A tak z ciekawości, jak sobie to procentowo rozkładasz?
Spodziewałabym się, że jak tyle ćwiczysz to najbardziej Ci podejdzie wysokowęglowodanowa niskotłuszczowa, bo wtedy się ma najwięcej energii.

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Ja chudłam na wysokobiałkowej. Ale to był szybki zryw, przerwa i do góry. Zastanawiam się, czy nie jest to wina przejścia na wegetarianizm. Organizm musi się przestawić na inne białka i więcej węgli w diecie
Wysokobiałkowa jest lepsza, jak się ma ostatnie 5kg kg do zrzucenia. Jak się chce chudnąć długofalowo to jednak wysokowęglowodanowa zazwyczaj jest znacznie lepsza. Nawet kulturyści taki robią.
Poza tym dla zdrowia jednak wysokobiałkowa najlepsza nie jest.
A co do wegetarianizmu, raczej nie, wręcz przeciwnie powinno być. Chyba że zastąpiłaś mięso nabiałem to może Ci się na przykład woda w organizmie zatrzymywać. Chyba że z wysokowęglowodanowej przeszłaś na wegetarianizm wysokobiałkowy? To na początku może być faktycznie lekki szok.
W każdym razie spokojnie, przy wegetarianizmie jak najbardziej możesz chudnąć.

Stary 2015-09-13, 16:30   #4852
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melonade Pokaż wiadomość
Serio? A tak z ciekawości, jak sobie to procentowo rozkładasz?
Spodziewałabym się, że jak tyle ćwiczysz to najbardziej Ci podejdzie wysokowęglowodanowa niskotłuszczowa, bo wtedy się ma najwięcej energii.

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Wysokobiałkowa jest lepsza, jak się ma ostatnie 5kg kg do zrzucenia. Jak się chce chudnąć długofalowo to jednak wysokowęglowodanowa zazwyczaj jest znacznie lepsza. Nawet kulturyści taki robią.
Poza tym dla zdrowia jednak wysokobiałkowa najlepsza nie jest.
A co do wegetarianizmu, raczej nie, wręcz przeciwnie powinno być. Chyba że zastąpiłaś mięso nabiałem to może Ci się na przykład woda w organizmie zatrzymywać. Chyba że z wysokowęglowodanowej przeszłaś na wegetarianizm wysokobiałkowy? To na początku może być faktycznie lekki szok.
W każdym razie spokojnie, przy wegetarianizmie jak najbardziej możesz chudnąć.
Nabiału jem niewiele. Ot czasem jogurt, mleko do owsianki, ale tak to nie przepadam. Może jeszcze jajka jem.
Na diecie wysokobiałkowej byłam 3 lata temu, także szoku na pewno nie ma . W mojej diecie dominują węgle

Stary 2015-09-13, 18:19   #4853
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Nabiału jem niewiele. Ot czasem jogurt, mleko do owsianki, ale tak to nie przepadam. Może jeszcze jajka jem.
Na diecie wysokobiałkowej byłam 3 lata temu, także szoku na pewno nie ma . W mojej diecie dominują węgle
Hm, no to brzmi jakbyś robiła wszystko ok. Może za dużo przetworzonych rzeczy?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-14, 08:55   #4854
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melonade Pokaż wiadomość
Hm, no to brzmi jakbyś robiła wszystko ok. Może za dużo przetworzonych rzeczy?
Nie jem przetworzonych rzeczy w ogóle. Sama gotuję

Stary 2015-09-14, 11:26   #4855
Must
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny.

Miałam intensywny weekend. W sobotę załatwianie spraw, zakup nowych mebli, w niedzielę zlot miłośników buldogów francuskich.

Dietetycznie spoko, ale za mało regularnie.
No, ale już się poprawiam i wchodzę w rytm biurowy

Miałam ból w lewym udzie, myślę, że coś sobie przeciążyłam ćwiczeniami.
dziś już jest ok i dziś planuję kilka ćwiczonek, bo potem mam fryzjera.
Więc większy trening jutro.
Stary 2015-09-14, 12:33   #4856
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Nie jem przetworzonych rzeczy w ogóle. Sama gotuję
To muszę się przyjrzeć dokładnie Twoim jadłospisom, może mi się uda coś wyłapać i coś doradzić. Także wrzucaj dokładne jadłospisy, koniecznie!

Stary 2015-09-14, 19:02   #4857
pozeczkowa
Zadomowienie

powrót do pracy udany, pobiegałam też po schodach, bo pracuję na drugim piętrze (ale piętra wysooookie, jakby schody zliczyć to tak jakby na 4. piętrze, serio) i mieliśmy dziś DWA alarmy przeciwpożarowe w odstępnie dosłownie 5 minut ledwo zdążyłam wejść na górę i już znowu lecieliśmy na dół także poćwiczone skłony i przysidy przez 12 godzin jak zwsze + te przebieżki po schodach, jak na pierwszy dzień po 3 tygodniach urlopu to dość ;D

pojadłam:
1. płatki z mlekiem 2%
2. ciemna buła z wędliną i ogórkiem konserwowym, banan, pół jabłka
3. makaron pełnoziarnisty z sosem bolońskim (mięso wołowe 5% tłuszczu) wzbogconym pieczarkami
4. banan
5. serek wiejski, garść pomidorków koktajlowych, kromka chleba wieloziarnistego

woda: około 2l

na jutro przygotowane:
1. płatki z mlekiem 2%
2. dwie ciemne buły z serkiem chrzanowym i zielonym ogórkiem
3. sałatka: pół brokuła, 150g polędwiczek z kurczaka, jogurt naturalny z przeciśniętym czosnkiem
4. jogurt naturalny, suszone morele, migdały
5. twaróg półtłusty z łyżką jogurtu naturalnego, rzodkiewki, zielony ogórek

Stary 2015-09-14, 22:03   #4858
_Ewka423_
Raczkowanie

No to żeś się nabiegała
ja w pracy nie mam gdzie biegać...ewentualnie pomiędzy piekarzami na piekarni tez ciekawe zajęcie co trzeci nawet ładny jest hihi

A ja dziś byłam na treningu crossFit, dzis dało popalić.Jutro będą zakwasy w udach.

Stary 2015-09-14, 23:26   #4859
Unex
bez kija nie podchodz

Ja na jutro mam:

- owsianka 30 g, platkow, mleko 2 %, jagody goji, 3 orzechy wloskie + kawa
- placki z jablka ( 1 i 1/2 duzego jablka), platkow owsianych, wiorkow kokos, jajko - wyszlo ok 7 plackow
- 2 kotlety z kurczaka i cukinii i jajka, gotowana marchewka, kapusta i 2 pieczone ziemniaki, pomidor
- sok z wycisnietych pomaranczy
- 4 pierogi z ciecierzyca, szpinakiem i serem feta ( zrobilam po tym jak Must wrzucila )

Cytat:

10/06/14

Edytowane przez Unex
Czas edycji: 2015-09-14 o 23:32
Stary 2015-09-15, 07:19   #4860
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

U mnie wczoraj piękny dzień:
-ciemny chleb z humusem i ogórkiem
-makaron z kiełbaską i sałatką z pomidorów
-kurczak z frytkami i mizerią
-jogurt z otrebami i słonecznikiem
-jajecznica z cebulką

Dziś zaczynam od owsianki.

Miłego dnia dziewczynki xxx

---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

Ja też zrobiłam pierogi po zdjęciu Must. Pycha wyszły

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości