|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXVI
W rossku chyba tak.Ale były już na nie promo w Biedronce.
I chyba teraz w Tesco czy gdzieś. Ja co rusz widzę je gdzieś w promo, ale nigdy nie testowałam.
|
#4832 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4834 |
|
Wtajemniczenie
|
Ten Batiste wcale nie jest taki extra. Własnie mam, ale żadna rewelacja. O wiele lepszy jest Shauma, który kupiłam na promocji w zeszłym tygodniu.
|
#4835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale inna sprawa to taka że kurtek już raczej w żadnym rossmannie nie dostaniesz |
|
|
|
|
#4836 |
|
Zadomowienie
|
A ja się przez Was skusiłam na te żele Isany, zresztą są teraz za 2,70.
No i użyłam tego wiśniowego i prawie wcale nie pachnie...albo mam coś z nosem.
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4838 |
|
Zadomowienie
|
Ja od prawie roku męczę ten batiste dla brunetek czasem w nagłych awaryjnych sytuacjach naprawdę pomaga włosy już nie są przetłuszczone ale za to takie dziwne w dotyku i matowe nie lubię ich wtedy dotykać jak mam popsikane suchym szamponem
|
|
|
|
#4839 |
|
Rozeznanie
|
Czy używałyście płynu do kąpieli jako żelu pod prysznic?
Zastanawiam się czy mogę tak zrobić, czy mnie nie wysuszy... |
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4842 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4843 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4844 |
|
Rozeznanie
|
Czy oni znowu coś namieszali z tym pudrem antybakteryjnym Synergen?
Zgarnęłam dziś bez zbędnego przyglądania się, po prostu wzięłam ten odcień co zwykle (czwórka to czwórka myślę sobie) a w domu okazuje się, że on jest mega ciemny W torebce do poprawek w ciągu dnia też go noszę i 4 mam ZNACZNIE jaśniejszą. Pamiętam już, że raz nastąpiła zmiana na gorsze w kolorach i konsystencji, ale teraz jak już w końcu odnalazłam w tym swój odcień to znowu coś namieszali?
Edytowane przez niuta91 Czas edycji: 2015-06-30 o 17:58 |
|
|
|
#4845 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ale to i tak mój niezbędnik bo naprawdę mocno odświeża włosy i unosi je, dzięki czemu są bardziej puszyste W sytuacjach awaryjnych spisuje się rewelacyjnie. Znacznie lepszy od Isany
|
||
|
|
|
#4846 |
|
Rozeznanie
|
Są teraz szampony do włosów w fajnej promocji. Któreś polecacie czy odradzacie? Chodzi o Garnier i Shauma
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Z Garniera bardzo lubię Ultra Doux ziołowy oraz sekrety Prowansji
|
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
miałyście do czynienia z balsamem w sprayu z vaseline?
|
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam go jak tylko się pojawił. Lubię go, szybko się wchłania, ładnie pachnie, jak na spray to całkiem dobrze nawilża i aplikacja jest przyjemna
|
#4850 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do szamponów Garniera i Schaumy, Polecam szampon z żurawiną i dobry też jest z awokado. Schaumę miałam ziołową i do włosów farbowanych. Nic nie robiły. Edytowane przez bigosowadama Czas edycji: 2015-07-01 o 08:19 |
||
|
|
|
#4851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
Polecicie mi:
1.Żel pod prysznic o ładnym, długo utrzymującym się zapachu 2.Szampon o pojemności góra 250 ml,nie z Alterry. Chciałabym, aby zapach długo się utrzymywał. Mam włosy pozbawione objętości,rzadkie,cienkie ,plączące się,szorstkie,wyobraźcie sobie obraz rozpaczy i to będą one Bardzo proszę
|
|
#4853 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2.Jeśli nie boisz się SLeSów to polecam z całego serca szampon z miętą i wrzosem Joanny-odświeża, pięknie pachnie, a do tego dobrze myje i włosy są po nim puszyste. Albo szampon z pokrzywą i herbatą, też Joanny-w Rossku jest w serii miniproduktów. Moja koleżanka, mająca włosy podobne do Twoich, ceni sobie szampony Pantene, więc możesz spojrzeć na nie. Na tych typowo drogeryjnych szamponach się nie znam, ale kiedyś miałam okazję użyć szamponu Dove w takim biało-granatowym opakowaniu i nawet byłam wtedy zadowolona. Jak chcesz mieć pięknie pachnące włosy to może zainwestuj w odżywkę w sprayu? Marion ma bardzo dobrą i pięknie pachnącą(a zapach się utrzymuje), taką w pomarańczowym opakowaniu, ale to w Naturze znajdziesz. |
|
|
|
|
#4854 |
|
Zadomowienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;51940398]1.Palmolive z orchideą albo niebieski żel Oceania z Biedronki.
2.Jeśli nie boisz się SLeSów to polecam z całego serca szampon z miętą i wrzosem Joanny-odświeża, pięknie pachnie, a do tego dobrze myje i włosy są po nim puszyste. Albo szampon z pokrzywą i herbatą, też Joanny-w Rossku jest w serii miniproduktów. Moja koleżanka, mająca włosy podobne do Twoich, ceni sobie szampony Pantene, więc możesz spojrzeć na nie. Na tych typowo drogeryjnych szamponach się nie znam, ale kiedyś miałam okazję użyć szamponu Dove w takim biało-granatowym opakowaniu i nawet byłam wtedy zadowolona. Jak chcesz mieć pięknie pachnące włosy to może zainwestuj w odżywkę w sprayu? Marion ma bardzo dobrą i pięknie pachnącą(a zapach się utrzymuje), taką w pomarańczowym opakowaniu, ale to w Naturze znajdziesz.[/QUOTE] Potwierdzam Palmolive z orchideą i szampony Pantene, moja bratowa ich używa a ma włosy tak cienkie że w kucyku to ma chyba z 1cm włosów a po tych szamponach z Pantene ma super objętość a i dodam, że nawet nie używa odżywki do włosów
|
|
|
|
#4855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4857 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4859 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4860 |
|
Rozeznanie
|
Sorry, ale tu akurat nie ma się z czego śmiać. Na pewno komuś zrobiło się przykro. Są dziewczyny które mają bardzo cienkie włosy albo które tracą włosy z różnych powodów. Im na pewno nie jest do śmiechu kiedy się czeszą i widzą, że kucyk jest coraz cieńszy.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

ale nie wszystkie rodzaje.

W torebce do poprawek w ciągu dnia też go noszę i 4 mam ZNACZNIE jaśniejszą. Pamiętam już, że raz nastąpiła zmiana na gorsze w kolorach i konsystencji, ale teraz jak już w końcu odnalazłam w tym swój odcień to znowu coś namieszali?
tp
a i dodam, że nawet nie używa odżywki do włosów
rosi: