Synergen Kompakt Puder (Antybakteryjny puder w kompakcie) (stara wersja)

Stara wersja produktu

Nivata
    31 stycznia 2016 o 10:11
    To nie to...
    Przejdę od razu do rzeczy: Plusy: -cena -dostępność -wygodne opakowanie, które przynajmniej u mnie nie uległo zniszczeniu -wydajność (po około roku widać było spore denko) +/- w zestawie gąbeczka, którą można go nakładać, ale po myciu szybko się łuszczy (?) Minusy: -podkreśla suche skórki -ciemnieje na twarzy -nie matuje na długo -wygląda bardzo nienaturalnie -nie działa antybakteryjnie Podsumowując jest to raczej średni produkt. Jest wiele dużo lepszych pudrów. Używam tego produktu od: 3 lata z przerwami Ilość zużytych opakowań: jedno w połowie i drugie w połowie
  • 29 listopada 2015 o 16:54
    Schodzi na psy
    Szkoda, bo kiedyś uwielbiałam ten pudr. ODkąd zmieniono gamę kolorystyczną mojego odcienia już tam nie ma. Puder gorzej matuje, gąbeczka często niszczy się przed połową opakowania (więc nakładam go pędzlem). Gdy nie wiem, czy mam na twarzy jakieś mini przesuszone miejsce to ten puder uwydatni każą niedoskonałość (odnoszę też wrażenie, że wysusza skórę). Podrożał, kolory są inne i jest ich raptem 4 a w dodatku zauważyłam, że ciemneje na twarzy w ciągu dnia i daje efekt \'pomarańczowej twarzy". Jestem totalnie rozczarowana. Plusy - było ich sporo przed zmianą kolorów Minusy - podrożał a jakość spadła (skandal), - gąbeczka to tani i szybko łuszczący się dodatek, - nie jestem w stanie dobrać odcienia (są dostępne 4 z zego najjaśniejszy jest dla mnie za ciemny i zbyt pomarańczowy), - matuje na krótko, po 30 minutach trzeba poprawiać, - ciemnieje i pomarańczowieje w ciągu dnia. - wcześniejsza wersja była antybakteryjna i poprawiała wygląd cery (!) a ten zapycha pory i z działaniem antybakteryjnym nie ma zbyt wiee wspólnego. Absolutnie nie polecam. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: około 20 wliczając jego starą wersję
    aurum7
    7 listopada 2015 o 15:48
    Całkiem okej
    Dostałam go od swojej babci, która stwierdziła, że nie będzie go używać. Plusy: +idealny kolor (03 sand) +lekkie opakowanie +gramatura i cena: 9g za 7zł- na bank ponownie wyląduje w mojej kosmetyczce :) +trwałość 3-4h bez poprawek Jedyne do czego można się doczepić to intensywne pylenie się podczas nakładania pędzlem. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 0,5
  • 25 października 2015 o 15:14
    Super!
    Plusy + nie zapycha + żółte odcienie + idealna konsystencja + naturalnie wygląda + cena (ok. 8zł) +nie wazy się Minusy - wydajność Ale za tą cenę :) Ogólnie polecam Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1
    elbrus
    4 października 2015 o 19:46
    dużo zakrywa, niestety w ciężki sposób
    Mam do niego 2 zastrzeżenia: 1. Kolor wpada w mocny pomarańcz. 2. Bardzo go widać na twarzy, jest taki ciężki. Jednakże podoba mi się jego trwałość. Wiele godzin trzyma się niezmiennie na mojej twarzy, jest bardzo mocno kryjący, opakowanie lekkie do noszenia w torebce, choć nie jest to potrzebne, gdyż jak przed chwilą wspomniałam - puder jest bardzo trwały. Polubiłam tę fikuśną w kształcie gąbeczkę. Oczywiście plus za cenę i częste promocje w Rossmannie. To, co zauważyłam to fakt, że nie zapycha i nie pogarsza stanu skóry w miejscu wyprysków! Nie jest zbyt drobno zmielony, nakłada się na twarz niestety spore opiłki tego pudru, nie wygląda to naturalnie. Ze względu na nie podobające mi się kolory oraz zbyt ciężki efekt, nie kupię go ponownie, ale doceniam wyżej wymienione zalety. :) Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego, ale z uwagi na wymienione w recenzji wady, nie będę go używać do samego denka