![]() |
#4831 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
Gdyby się coś poważnego działa to tez bym beczała i jeszcze się niepotrzebnie nakręcała jak z tą głowa ![]() A poza tym tyle czasu spędziłam w tym budynku przez trzy lata, więc nic tu nie jest dla mnie nowe. Cytat:
![]() Kaperka jak chce kupić tż to tylko się cieszyć. Mi już takie sprzęty nie są potrzebne. Mój tż bardzo dobrze sobie radzi z oknami. Jeszcze nauczy się polerowac i będzie mu tak dobrze jak mi wychodziło ![]() Edytowane przez moniska139 Czas edycji: 2015-06-18 o 16:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zadomowienie
|
Hej Sierpnióweczki
![]() Ja leżę, leżę i jeszcze raz leżę i chyba jest lepiej. Przynajmniej tak mi się wydaje bo juz nie czuje Tymka tak nisko. Za tydzień wizyta wszystko się rozstrzygnie. Z racji tego że mi lepiej jutro planuje szybki wypad po zakup szafy lub komody. Miałam zamawiać przez neta ale jest bardzo dlugi termin oczekiwania a ja potrzebuje na już ![]() Dziewczyny pisałam Wam pare dni temu że wypadły mi 2 koronki. Miałam je zakładane w lutym. Wiadomo tanie to nie było, dostałam jakąś gwarancję na 15 lat. Okazało się że wkłady się połamały i protetyk robiła nowe. Dzisiaj moja dentystka mi założyła i powiedziała że płacę 400 zł ![]() vea- gratuluje udanej wizyty ![]() moniska139 ![]() ![]() cassie24 Witaj ![]() Molise Trzymaj się! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie te polerowanie najgorsze ![]() Z tym sprzetem podobno to pikuś wlasnie ![]() Ja mam okna 3 m wysokie, więc napewno ułatwiłoby to całą sprawę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zadomowienie
|
A jeszcze co do leków. To mi na ostatniej wizycie oprócz luteiny przepisał 2 razy dziennie nospe forte. Myślicie ze ne powinnam brać jak czuje sie już lepiej?
Magnezu nie mogę brać bo biorę żelazo a podobno razem się nie wchłaniają. |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jasne, że musisz się odezwać ![]() Gwarancja to gwarancja... Ja spytałabym z ciekawości za co te 400zl... Koronki przecież nowe były, a za błąd innej osoby Ty nie odpowiadasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zadomowienie
|
Fajnie ze nie jestem tutaj jedyna mieszkajaca w DE
![]() Oczekuje trzeciego syna ![]() Karchery sa super, tez sie od dluzszego czasu zastanawiam nad zakupem ale jakos zawsze wyskoczy inny wydatek i klops, dalej stoi na polce sklepowej.
Edytowane przez cassie24 Czas edycji: 2015-06-18 o 16:18 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja dzisiaj chodzę napompowana i wzdęta. ja nie wiem jak ustabilizowac moje trawienie. Ile tej laktulozy można pić? jak piłam "łyka" co rano to nie działała jakos super, a chodzenie na dwójke raz czy dwa razy w tygodniu to masakra jakas;/
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
Miałam nie brać kosza mojżesza i co? Za 5£ w super stanie i miałam nie wziąć?!
![]() ![]() ![]() Witam nową mamusie ![]() Molise dotrwasz, jesteś w końcu pod okiem profesjonalistów ![]()
#4839 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mlody u tesciowej i mam labe, zjadlam kg czeresni, dopchalam truskawkami i czekolada :-D ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Ktoras tu pisala o h&mie, oni juz w.pon ruszyli, kupilam Julce kilka komplecikow tych z body legginsami i czapeczka za. 10 zl, rozne 2 paki bodziakow za 10 zl, ogolnie kilka sukienek, legginsy, body no i wszystko prawie za dyszke, bylam jeszcze wczoraj z mezem i juz wiekszosc poprzebierana |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super by było, jakby w poniedziałek Cię wypuścili ![]() Cytat:
Nas też czeka zakup auta, ale jeszcze nic ciekawego nie znaleźliśmy :/ mąż ma czas aż do porodu, zeby coś znaleźć, bo do mojego wózek nie wejdzie. Więc trzeba zmienić ![]() Cytat:
![]() Jeżeli faktycznie łożysko się odkleja to do porodu. Tzn. do bezpiecznego terminu... Przy odklejającym się łożysku może wystąpić duże krwawienie/krwotok, wtedy rozwiązują ciążę cesarką. Także teraz odliczam dni do skończonego 34 tygodnia, kolejna granica to 36 tydzień i będzie super ![]() ![]() Była wlasnie wizyta, lekarz czyta moją kartę i czyta. Po 5 minutach się odezwał i mówi "leżeć". I koniec wizyty. Odkrycie roku ![]() Witam nową mamusię ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz już jakąś fure na oku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zadomowienie
|
Dziekuje Wam za tak mile przyjecie
![]()
![]() |
#4844 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Oczywiście, że się odezwać. Zapłaciłaś za te koronki tyle pieniędzy to dlaczego masz płacić kolejne. Zapytaj i najwyżej będziesz stratna tylko 200zł. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
Z racji działalności potrzebuję duuuuży bagażnik, żeby fotobudka się zmieściła. Do tej pory pakowaliśmy ją do służbowego auta męża, ale jakby zmienił pracę to samochód pewnie bedzie inny, niekoniecznie tak duży. Z kolei miejsca parkingowe pod domem mamy bardzo wąskie i zależy mi na przesuwnych drzwiach. Padło na VW Caddy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kieeedyś dawno dawno temu pisałyśmy o czajnikach elektrycznych przy których można ustawić temperaturę i obiecałam którejś z Was, ze dam znać jak się zabiorę za temat. No i dzisiaj właśnie wybrałam taki czajnik: http://www.skapiec.pl/site/cat/321/comp/3214760
Moim zdaniem będzie super wygodnie przy mm, kaszkach i innych kleikach, które się zalewa w 40st ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To jeszcze ja ![]()
![]() |
#4847 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() za to w lumpku trochę rzeczy kupiłam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
Czyli generalnie mówicie ze nie warto sie pchać na wyprzedarze ?
![]() Mnie jedynie zara interesuje, chciałam coś ciekawego juniorowi kupić, w tamtym roku sporo rzeczy mi sie udało wyłapać ![]()
#4849 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wczoraj juz nic prawie nie bylo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa rozumiem ![]() Zapomnialam o Waszej fotobudce ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
Kasperka nie braliśmy na jazdę próbna z salonu ale jeździliśmy tymi samochodami
![]() Dylemat mamy bo do vw polo gdzie będzie dwójka dzieci juz cały wózek z gondola po prostu nie wejdzie a zaś jeep jest juz zbyt stary, żeby gdzieś jechać dalej nim z dzieciaczkami... No a chcieliśmy machnąć nad morze na koniec września i na koniec roku do Austrii... Zaś z drugiej strony babcia powiedziała, ze jak coś to nam moze udostępnić na wyjazd swoje auto... Wiec chyba jednak poczekamy na nowy rok... A Ty jakie masz na oku? ![]()
#4852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
#4854 |
Zakorzenienie
|
Roxana byłam dziś w szpitalu w G. i rzeczywiście wyremontowali i sale 2-osobowe są
![]() ![]() Przy okazji udało mi się załatwić konsultację z anestezjologiem i zapytałam położnej kiedy mam się zgłosić- 5 dni po planowanym terminie. ![]() ![]()
#4855 |
Zadomowienie
|
Hejka, ja juz po pracy i po wizycie... Maluch wazy juz 2020g, rozwija sie prawidlowo, ulozony glowka w dol, szyjka zamknieta,a z usg jest 2dni starszy. A ja po wizycie czuje sie jakas wypompowana, lekarz kazal mi lezec codziennie wczesnym popoludniem godzine lub dwie a nawet spac. A przytylam w 4tyg 3,5kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przestań się tak przejmować tą wagą ! ![]()
![]() |
#4857 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli babcia Wam udostepni swoje to poczekalabym chyba na Waszym miejscu ![]() Kochana, przegapilas chyba... Odp Ci, ze juz zamowione mam autko ![]() Zdecydowalam sie na Audi A1 Sportback S line ![]() Tż namawiał mnie na Audi S1, bo mielismy go na jeden weekend i rakieta niesamowita tyle, ze ja chcialam baaardzo tym razem miec automat, a S1 niestety nie ma w automacie ![]() Wzielismy taki silnik i tyle PS, ze poszalec tez bede nim mogla ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
Gratulacje ![]() Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-06-18 o 19:36 Powód: Blad |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W ogóle na ktg się nie pokazywały? Bo jak ja miałam spinanie brzucha to mi skakały z 20 na 28-30.
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O widzis, czyli sie sprawa wyjaśniła. Super. Takie sale na 6 osób to juz niestety nie byłoby przyjemne... Ja jak sie da to chce i tak ta jednoosobowa no ale zobaczymy czy będzie wolna ![]() Dziękuje za info, czytałam coś na www, fajna sprawa ! Szkoda tylko, ze akurat tego 27.06 ![]() Cytat:
Gratki za wizytę ![]() Cytat:
Ups! Przepraszam... Gdzieś przegapiłam ![]() Fajne autko !! I powiem Ci szczerze, ze ja nie znoszę automatu (a mam w jeepie) ![]() ![]() Jak długo musisz jeszcze czekać ? Nie znoszę właśnie tego oczekiwania tak długo, człowiek nakręcony a tu sie czas dłuży ![]()
![]() |
#4860 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moj gin ma takie samo zdanie jesli chodzi o nospe. Wiadomo ze nie chodziło mu o codziennie łykanie bo wtedy to juz ewidentne byłoby cos nie tak... Ale dobrze jest ją żarzyć jesli boli zeby rozluźniła brzuchol.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.