|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
![]() |
#4802 | |||
Zakorzenienie
|
Dostałam dostałam ale uzupełniam dane dopiero jak jestem na komputerze, na telefonie nie dlatego nie odpisałam
![]() Cytat:
Mi śledzionę ![]() Cytat:
Ale podobno jest tak, ze jeśli skurcze po no spie przejdą to ok a jeśli nie to jest to coś niepokojącego np na takim etapie ciąży jak my jesteśmy ![]() I nawet jeśli przed samym porodem sie okaże, ze któraś weźmie jedna sztukę i skurcze nie przejdą to znak, ze to JUZ. ![]() Cytat:
Możesz, witaj ![]() ![]()
![]() |
#4803 |
Zakorzenienie
|
Molise, dotrwasz, wierzę w to
![]()
#4804 |
Zadomowienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Ja na takie bezbolesne spinanie brzucha biorę aspargin 3x1. A jak zaczynają byc bolesne to nospe
#4805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uda sie i Tobie ! ![]() Dlatego leżysz w szpitalu, żeby odpowiednio sie Tobą zajęli ![]()
![]() |
#4806 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aaa i widziałam nową mamusie, ale tylko w cytacie, więc nie mam jak oznaczyć :-/ Ale witam serdecznie <3 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
Wywołuje do odpowiedzi Olenka, fiona, 12mu05, Isabelle, springtime, Anev0 - laski, gdzie jesteście ?!
![]() ![]()
#4808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisze coś więcej o sobie? Co do nospy... Jak trzeba to nie ma co się męczyć, ale warto spróbować inaczej się rozluxniac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do nospy to ja biorę , nie codziennie ale zawsze jak mi sie brzuch spina i przy tym boli . Boje sie ze przez to szybciej urodze i z dwojga ''zlego'' wole wziac nospe ![]()
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie chyba sporo dziewczyn sie nie udziela nie?
#4811 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Czytam na bieżąco, ale nie mam siły na nic... Chyba prześpię się z godzinkę ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Zakorzenienie
|
A co ci? Wszystko ok?
#4813 |
Zakorzenienie
|
Springtime jakiś czas temu dawała znaku życia, ale gdzie się reszta zawieruszyla
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
AnevO z tego co kojarze tez niedawno byla na chwile...
#4815 |
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej chciałabym tak powiedzieć ![]() Samo zajmowanie sie dzieckiem to jest zajęcie... Przyjemne ale nadal zajęcie. Ja całe do południa jak junior jest w zerówce poświęcam na ogarnięcie mieszkania, zakupy, obiad, sprzątanie a popołudniu juz w pełni jestem dla niego i tak do samego wieczora no a to co w miedzy czasie sie znajdzie do roboty to robię jak junior idzie spać. I nie raz brakuje mi czasu na cokolwiek ![]() Dokładnie ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
Ale ja je wywołuje do czynnego udzielania sie na forum ![]() ![]() ![]() Cytat:
Juz niedługo kochana. Dasz radę ![]() Co maja powiedzieć nasze dzielne dziewczynki, które w szpitalu teraz musza leżeć... Ja to sobie tak tłumacze teraZ jak mam gorsze chwile ... ![]()
![]() |
#4817 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
No juz juz... Leżę nic nie robie. Co za cos sie wezme to mi jakos zle czuje skurcz wiec... Pas :-D
#4819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siedź na dupie i odpoczywaj ! ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4820 |
Zadomowienie
|
Ja tez jestem przeciwna braniu lekow w ciazy.
Na skurcze macicy i stawianie sie brzucha dla mnie najlepszy jest magnez ![]() O sobie? Mam jeszcze 31lat, za tydzien skoncze 32. Mam juz dwoch lobuziakow syna 8letniego i 6letniego. 9 lat po slubie i mieszkam sobie w Niemczech. Dwa razy rodzilam silami natury a teraz bede miala cesarskie ciecie. Powod - od 22tc rozchodzi mi sie spojenie lonowe i chodze w pasie ortopedycznym. Lekarz nie bedzie ryzykowal ze mi sie zupelnie rozejdzie wiec cc. Musze Was poki co podczytywac zeby Was poznac i wpasc w forumowy rytm.
![]() |
#4821 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Racja ![]() Dziewczyny w szpitalu, a ja narzekam będąc "w domu"... Chyba jakiś kryzys przechodzę ... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
![]() Adaś najważniejszy jest teraz ![]() Szmata mie zając- nie ucieknie ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Dziewczyny, ktora z Was ma Karchera do mycia okien ![]() Wczoraj ojciec sąsiadki mył jej okna i moj Tż rozmawiał z nim, bo Pan baaaardzo zachwalał to cudo ... Tżet chce kupić jutro i się zastanawiam czy warto ... ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
Witam nową mamusie ![]() Widzę, że Ty również w De mieszkasz ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No dobrze, że ktoś tu porządku pilnuje ![]() Dziewczyny dajcie jakiś znak ![]() Wy piszecie o skurczach a moje były jakieś wyimaginowane, jak mam ktg to wcale ich nie zapisuje bo to Tośka robi takie rewolucje. Mam nadzieje, że to się utrzyma jak najdłużej. Dziś odwiedziła mnie mama z młodym. Byli wczoraj u fryzjera i nie poznałam go jak weszli. Zawstydzony, grzeczny no jak nie moje dziecko ![]() I w poniedziałek raczej wyjdę ![]() Witam nową mamę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dziewczyny zachwalały tego karchera, ja tez myśle, ze jak tż w sobotę pomyje wszystkie okna to tez zechce zakupić haha ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
Kurczę kochana podziwiam Cię za takie słowa... Jak leżałam na podtrzymaniu w ciąży z juniorem to ryczałam do poduszki jak nikt nie widział, tak panicznie boje sie szpitali, tak sie stresuje jak w nim jestem itd ze w ogóle tam nie śpię i nie funkcjonuje ![]() Dlatego wiem, ze jakbym miała tam dłużej leżeć to bym sie jeszcze depresji nabawiła ![]()
![]() |
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahaha w takim razie trzymam kciuki zeby po tym weekendzie zechciał go zakupić ![]() Tata sąsiadki mówił podobno Tżtowi, że super myje bez żadnych zamazów itd ![]() Muszę obczaić okna sąsiadki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ha to Ty już doświadczona mama i to dwóch chłopców, super :-D A kto będzie teraz? Cytat:
Ha też się nad nim do nowej chałupki zastanawiam, bo tam trochę mycia będzie. Koleżanka ma i kocha i bardzo namawia ![]() Już po wizycie - wszystko trzyma, wszystko zamknięte, tylko w moczu ciągle dużo bakterii i glukoza, więc mam zrobić posiew. Aaa i idzie środy na 99% na zwolnienie :-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idź zrób kontrole okien ![]() ![]() Cytat:
Super, ze wszystko ok ! ![]() ![]()
![]() |
#4827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie gratuluje, ze podwozie w takim dobrym stanie ![]() Bakterie wyleczysz pewnie raz dwa ... ![]() Przekonałaś mnie chyba do tego Karchera ![]() Zresztą jak Tż chce kupić to chyba nie ma sensu się przeciwstawiać ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Dziś mi się już nie chce ![]() No chyba, że wieczorkiem z Tżtem podjedziemy...Nie mam auta w tej chwili ![]() Moje już dawno sprzadane, a ja czekam na nowe ![]() Wczoraj znowu spacerek zrobiłam sobie - 8 km, wiec dzisiaj leżę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz juz upatrzone, zamówione nowe autko? My nadal nie możemy sie zdecydować na to jakie wybrać ![]()
![]() |
#4829 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.