Mamusie lutowe - część II - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-23, 19:45   #4831
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Dot.: Mamusie lutowe - część II

Cytat:
Napisane przez rudziutka1987 Pokaż wiadomość
No właśnie nie da rady od ręki, dlatego chciałam zamówić dziś, bo do ślubu już tu nas nie będzie, a w Niemczech ceny z kosmosu..
Mozna oczopląsu dostać wybierając obrączki dlatego trudno sie zdecydować. Pewnie okres 3-5 tygodni oczekiwania to w dalszym ciagu norma. A u Was ? A Tobie co sie podobało ?
MamaKarolci28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 19:46   #4832
agaczilla21
Zakorzenienie

Kasia nie mówię ze na pewno nie bo to różnie bywa...ale juz bym raczej nie chciała nawet...
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 19:48   #4833
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
My po wizycie synuś waży 700 gram, ułożony był poprzecznie. Widziałam na własne oczy że to na 100% chłopczyk teraz już nie mam wątpliwości Dostaliśmy skierowanie do Krakowa na echo serca do szpitala Ujastek. Na połówkowym lekarz dobrze nie widział dokładnie czy serduszko jest 4 komorowe, na 99% jest ok ale chcemy się upewnić czy nie ma żadnej wady. Za jakieś 3 tygodnie mam iść zrobić krzywą cukrową.
duży chłopak! I jak macie możliwość to jedź do lepszego lekarza, będziecie spokojniesi.

Cytat:
Wiem że proste najlepsze, ja to bym chciała zwykłe złote, bez żadnych wzorków, kamieni itp, ale chłopu nie podobają się złote i dałam się namówić by szukać pół na pół z białym złotem, no i tu zaczynają się znów schody, bo ja wolę, by pasek w środku był białe złoto a reszta zółte, a ten chce na odwrót, i się dogadać nie możemy
My mieliśmy o tyle dobrze, że wiedzieliśmy że chcemy proste ;-) bo tak jak raz przejrzeliśmy wzornik, to mieliśmy dość....
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 19:50   #4834
agaczilla21
Zakorzenienie

My mamy najprostsze...ale to przez wzgląd na finanse...wesele robiliśmy sami tak ze oszczędnie...
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 19:52   #4835
marciar7
Zakorzenienie

Mu tez mamu najprostsze w srodku zgrawerem imie i data slubu
Stary 2015-10-23, 19:53   #4836
rudziutka1987
perfumoholiczka

GG do rudziutka1987

Mi zwykły złoty krążek, bez niczego , ale nie dam rady go namówić

On chce coś w tym stylu, jeśli ja nie chcę całej z białego złota http://allegro.pl/goldrun-zlote-obra...119851266.html

Naprawdę można na głowę dostać przy wyborze. Powiedziałam mu, że jak jutro nie wybierzemy, to kupię u chińczyków za 10 zł i będzie spokój
11.2016
rudziutka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 19:56   #4837
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siasia13 Pokaż wiadomość
Rozka za chiny bo mam obsesje jakas. Poprostu tak mam I nie umiem tego racjonalnie wytlumaczyc Nie nosze golfow, nie lubie szlikow (nosze jak musze), nie lubie bluzek z dlugim rekawem ktore sie nie rozpinaja z przodu I taki sam wstret budzi we mnie rozek a juz najbardziej jak pomysle, ze dziecko sie wscieknie a ja sie nie obudze. Taka moja przypadlosc Kocyk narzucalam tylko jak sie jeszcze nie za bardzo ruszala I zawsze wciskalam go troche pod nia a raczki na wierzchu. W UK nie zalecaja chowac raczek I ja to popieram bo sama nie chowam jak spie

Najpierw musialabym byc pierwsza zona No przyznaje, porownanie mowi wszystko

Kaaasi ja mu to codziennie mowie jak mu M po glowie skacze, ze teraz beda mu takie dwie skakac I do tego ja

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Ja mialam zgage I M sie urodzila wlochata. Teraz tez mam zgage zobaczymy jak bedzie tym razem. W zabobony nie wierze ale z tego sie zawsze smieje ze u mnie sie sprawdzilo.

Z doswiadczenia

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Ja to ja raczej nie mam tego BH bo u mnie jak juz jest kamien, to kamien do wieczora I nie puszcza.
ale o co chodzi z porównaniem rożka do golfa? przecież dziecko ma z przodu wolną przestrzeń i u nas w ogóle nie dotykało szyi

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 19:57   #4838
marciar7
Zakorzenienie

Tez fajne zawsze.cos innego tylko z brylancikami moze byc problem ze zmiana rozmiaru jesli kiedys bedziecie chcieli
Stary 2015-10-23, 19:57   #4839
wykalacka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
wykalacka aż spojrzałam na pierwszą stronę kiedy masz termin bo myślałam, że już wszystkie po połówkowych i co...masz ten sam co ja
też postawiłam na proste i obojgu nam się podobają Wy już po ślubie czy przed?
nam już w czerwcu rok stuknął opiliśmy go w Warszawie + na koncercie Roxette nie wiedząc , że ja już w ciąży jestem

To będziemy razem rodzic
Cytat:

On chce coś w tym stylu, jeśli ja nie chcę całej z białego złota

Naprawdę można na głowę dostać przy wyborze. Powiedziałam mu, że jak jutro nie wybierzemy, to kupię u chińczyków za 10 zł i będzie spokój
A może niech TŻ weźmie taką jak chce a Ty identyczną tylko kolory odwrotnie? Znam też parę co ma kompletnie inne obrączki

My mamy takie w kształcie: http://www.cardano.pl/product-pol-28...AZSO001SL.html
a braliśmy najcięższe jakie były, bo w końcu to do końca życia A teraz nie noszę, tak palce mi spuchły

Edytowane przez wykalacka
Czas edycji: 2015-10-23 o 20:01
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 19:57   #4840
Aninis
Zakorzenienie

Hej dziewczyny Nic nie pisałam od 2 dni, ale wieczorkiem nadrabiałam czytanie, co tam popisałyście.
Widzę, że temat zgagi wypłynął... ja niestety mam zgagę od 3 dni i zawsze dopada mnie wieczorem. Tak mnie pali w gardle, że nie wiem co robić, a nie potrafię przez to zasnąć. Zauważyłam tylko, że jak siedzę, to jest gorzej niż jak się położę.

Mam jeszcze pytanko do śpiworków, o których dyskutowałyście - mogłaby, któraś z doświadczonych mamuś wrzucić zdjęcie jakiegoś, który polecacie na początek? I jaki lepszy, na szelkach, czy z długim rękawem? A jeżeli na szelkach, to co pod spód na noc, żeby było ciepło?
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 19:58   #4841
marciar7
Zakorzenienie

Wlasciwoe tak mozecie wziax inne obraczko
Stary 2015-10-23, 19:59   #4842
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wykalacka Pokaż wiadomość
nam już w czerwcu rok stuknął opiliśmy go w Warszawie + na koncercie Roxette nie wiedząc , że ja już w ciąży jestem

To będziemy razem rodzic

A może niech TŻ weźmie taką jak chce a Ty identyczną tylko kolory odwrotnie? Znam też parę co ma kompletnie inne obrączki
Albo krakowskim targiem wybierzcie takie pół na pół w idealnych proporcjach
Stary 2015-10-23, 20:02   #4843
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za rady przy okazji krzywej cukrowej zrobimy te badania

Ja aż się zaczerwieniłam Pazurki i rzęsy to powiem Wam że tak bardziej z lenistwa robię Mam z głowy miesięczny manicure, a rzęski to super sprawa Cały mój mejkap to przemalować się czarna kredką na dolnej powiece i gotowe

Dzięki za kciukasy

My po wizycie synuś waży 700 gram, ułożony był poprzecznie. Widziałam na własne oczy że to na 100% chłopczyk teraz już nie mam wątpliwości Dostaliśmy skierowanie do Krakowa na echo serca do szpitala Ujastek. Na połówkowym lekarz dobrze nie widział dokładnie czy serduszko jest 4 komorowe, na 99% jest ok ale chcemy się upewnić czy nie ma żadnej wady. Za jakieś 3 tygodnie mam iść zrobić krzywą cukrową.

Oooo trzymam kciuki za ten dzień
Super, gratulacje za wizytę i dobrze,że widziałaś

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 20:02   #4844
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Cytat:
Napisane przez Lola2828 Pokaż wiadomość
Justynka super duży chłop już gratulacje udanej wizyty na pewno wszystko będzie dobrze
Cytat:
ale urósł i synuś to możesz odetchnąć z ulgą
Cytat:
Hybryda to genialny wynalazek

a synuś jaki duży! ja idę w poniedziałek na połówkowe i w czwartek na normalną wizytę obstawiam, że jakieś 450g będzie

też o tym czytałam

mój będzie łysy

super, że macie takie podejście i mała też taka rezolutna. moja bratowa za to ma 0 konsekwencji. Raz moja bratanica była tak nieznośna jak jechały gdzieś na miasto, że bratowa mówiła, że nawet kolorowanki nie dostanie, a zostawiła ją na chwilę z moją mamą i kupiła jej 5 nowych lalek 5! Oczywiście wszystkie(!) dostała od razu....

nam się udało kupić obrączki od ręki, nawet tak nie szukaliśmy, bo z wyprzedzeniem itd. a tu niespodzianka od razu z obrączkami wyszliśmy. Ale mamy proste bez wymyślnych łączeń
Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
duży chłopak! I jak macie możliwość to jedź do lepszego lekarza, będziecie spokojniesi.

My mieliśmy o tyle dobrze, że wiedzieliśmy że chcemy proste ;-) bo tak jak raz przejrzeliśmy wzornik, to mieliśmy dość....
Jasne że pojedziemy jak mamy skierowanie grzech nie skorzystać zwłaszcza że do tej pory wszystko płaciliśmy prywatnie...
A nasz Dzieć ładnie nadrobił z 340 na 700 gram w miesiąc uffff trochę mnie martwiła ta niska waga :/ A ja niecałe 5kg na "+" Czyli nie najgorzej jak na 6 miesięcy ciąży

My mamy obrączki kupione na allegro, sporo taniej jak w sklepie stacjonarnym, polecam Wzór jak ten http://www.goldcommerce.pl/product-p...oba-0-585.html
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała

Edytowane przez justynka333
Czas edycji: 2015-10-23 o 20:10
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 20:03   #4845
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:

On chce coś w tym stylu, jeśli ja nie chcę całej z białego złota http://allegro.pl/goldrun-zlote-obra...119851266.html

są ładne tylko ten brylancik średnio mi się podoba coś wybierzecie zawsze można dwie różne wybrać
Cytat:

To będziemy razem rodzic

ciekawe która pierwsza coś czuję że my w końcówce będziemy razem z Agaczilla
Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Nic nie pisałam od 2 dni, ale wieczorkiem nadrabiałam czytanie, co tam popisałyście.
Widzę, że temat zgagi wypłynął... ja niestety mam zgagę od 3 dni i zawsze dopada mnie wieczorem. Tak mnie pali w gardle, że nie wiem co robić, a nie potrafię przez to zasnąć. Zauważyłam tylko, że jak siedzę, to jest gorzej niż jak się położę.

Mam jeszcze pytanko do śpiworków, o których dyskutowałyście - mogłaby, któraś z doświadczonych mamuś wrzucić zdjęcie jakiegoś, który polecacie na początek? I jaki lepszy, na szelkach, czy z długim rękawem? A jeżeli na szelkach, to co pod spód na noc, żeby było ciepło?
pod spód myślę, że pajac wystarczy lepszy na szelkach przykładowo pokazuję bo jeszcze nie mam swojego http://allegro.pl/spiworek-do-spania...061408901.html
Justynka pocieszyłaś mnie z ta wagą synka bo u mnie podobnie mam nadzieję że będzie miał ok 600g chociaż Twoja waga ok byle maluszek zdrowy

Edytowane przez kaaasi
Czas edycji: 2015-10-23 o 20:08
kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 20:05   #4846
marciar7
Zakorzenienie

Nie wytrzymam... Tz poklocony ze wszystkimi.. Starszy p 13 lat brat ma nagle dzien przed slubem prete sje ze my jezdzilismy i tu i tam.i przez to ze pojechaliśmy nad morze zamiast im pomagac w gospodarstwie to nam.ukradli ten samochod.. Jego bratowa moala zrobic ciasta i zrobila ale tz och nie przywiezie bo obrazony. Ja probuje sie dodzwonic to nie odbiera ona..... Az.wypiekow dostalam z tych nerwow akurat fajnie sie zaczyna historia z ta rodzina
Stary 2015-10-23, 20:15   #4847
wykalacka
Zadomowienie

Cytat:

ja planuję do walentynek się wyrobić

Kiedy masz/miałaś wizytę? Będę mogła sobie porównać. Mam 2 koleżanki z podobnym terminem, ale wizyty nam się rozjezdzaja o 2 tyg.

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Nie wytrzymam... Tz poklocony ze wszystkimi.. Starszy p 13 lat brat ma nagle dzien przed slubem prete sje ze my jezdzilismy i tu i tam.i przez to ze pojechaliśmy nad morze zamiast im pomagac w gospodarstwie to nam.ukradli ten samochod.. Jego bratowa moala zrobic ciasta i zrobila ale tz och nie przywiezie bo obrazony. Ja probuje sie dodzwonic to nie odbiera ona..... Az.wypiekow dostalam z tych nerwow akurat fajnie sie zaczyna historia z ta rodzina
Echhh może wszystkim nerwy przed ślubem się udzielają??
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 20:17   #4848
marciar7
Zakorzenienie

Nie. To taka rodzina. Ciezko pracuja na gospodarce i odwala im. Bogu dziekuje ze nke misze z nimi mieszkać
Stary 2015-10-23, 20:19   #4849
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie denerwuj się. Jutro ważny dla Was dzień i naprawdę pomyśl tylko o przyjemnych rzeczach. Nie warto drobiazgami się przejmować. Cukiernie jutro też będą otwarte Najwyżej zrobisz im na złość (mi się czasami włączają takie głupie pomysły)

My mamy zwykłe najprostsze obrączki ale widzę, że złoto teraz jakoś potaniało. Też już półtora miesiąca nie noszę.
rudziutka- jestem zaskoczona, że Twój chłop robi problemy...Ja zawsze myślałam, że oni na takie rzeczy to machną ręką i to zawsze ma być tak jak my kobiety chcemy

justynka- gratulacje wagi Maluszka !!!

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 20:19   #4850
kaaasi
Zakorzenienie

wykalacka u mnie wszystko przebiega prawidłowo więc mam co miesiąc ostatnia 5.10 była u gin prowadzącej, popołudniu tego samego dnia miałam usg połówkowe a teraz 2.11 u swojej gin
marciar ot brat pore na kłótnie znalazł

Edytowane przez kaaasi
Czas edycji: 2015-10-23 o 20:21
Stary 2015-10-23, 20:21   #4851
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
są ładne tylko ten brylancik średnio mi się podoba coś wybierzecie zawsze można dwie różne wybrać

pod spód myślę, że pajac wystarczy lepszy na szelkach przykładowo pokazuję bo jeszcze nie mam swojego [URL]]
Justynka pocieszyłaś mnie z ta wagą synka bo u mnie podobnie mam nadzieję że będzie miał ok 600g chociaż Twoja waga ok byle maluszek zdrowy
Ale fajne wzorki na tych śpiworkach

Ja mam wizytę w poniedziałek i ciekawa jestem, czy ujawni się płeć i ile maleństwo waży. Nie mam pojęcia ile ważyło wcześniej, bo nigdy lekarz mi nie mówił, a ja też nie pytałam... zaczęłam się nad tym zastanawiać dopiero jak Was zaczęłam czytać.

U mnie dzisiaj 22t4d i 6,5 kg na plus.
Stary 2015-10-23, 20:21   #4852
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Ja Wam opowiem co zrobiłam ale dzień po ślubie Prawie wysadziłam dom w powietrze Zakręciłam zły zawór w piecu i woda się tak zagotowała że spalił się komputer w piecu, zagotowała woda w kaloryferach a ze zbiornika wyrównawczego woda sie lała na cały dom.... Normalnie był szał ciał a w rurach dudniło jak by coś wybuchało co sekundę...
Nerwy są przed i po Ale spokojnie będzie dobrze
Kaasi spokojnie nadrobi Nie martw sie
Aninis a w karcie nie masz zapisywane??? Powinno być, sprawdź sobie
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała

Edytowane przez justynka333
Czas edycji: 2015-10-23 o 20:24
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 20:23   #4853
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie. To taka rodzina. Ciezko pracuja na gospodarce i odwala im. Bogu dziekuje ze nke misze z nimi mieszkać
Uuuu... Nie chcę Cię martwić ale być może czekają Cię w przyszłości wakacje ze żniwami a złota polska jesień będzie się kojarzyć z wykopkami.

Małgosia 06.10.2013 r.
Stary 2015-10-23, 20:25   #4854
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Wam opowiem co zrobiłam ale dzień po ślubie Prawie wysadziłam dom w powietrze Zakręciłam zły zawór w piecu i woda się tak zagotowała że spalił się komputer w piecu, zagotowała woda w kaloryferach a ze zbiornika wyrównawczego woda sie lała na cały dom.... Normalnie był szał ciał a w rurach dudniło jak by coś wybuchało co sekundę...
Rozwalilas mnie hahah

Ja mam w.dupie jakies coasto chodzi o samo ich zachowanie.. No staram.sie wyluzowac ale jestem zmeczona mocno bo tp byl intensywny tydzien a d tego chyba hormony odwalaja i stres i mysl ze dzis jest ostatnia noc w swoim nazwisku :-P

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Uuuu... Nie chcę Cię martwić ale być może czekają Cię w przyszłości wakacje ze żniwami a złota polska jesień będzie się kojarzyć z wykopkami.
Ja w zyciu nie chdozilam im pomagać. W zyciu i tz swojej rodzinie to 6 lat temu oznajmil. I nie pojde.w zyciu i kropka. On bedzie chcial dorobic to jesli mu dadza hajs to pojdzie a tak to nie jego wiec ma w dupie. Najgorsze ich zachowanie zazdrosc i stosunek
Bo oni nigdzie nke byli a my.tak.i to najgrosza tragedoa dla nich alurat kur wa przed slubem
Stary 2015-10-23, 20:27   #4855
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
Ale fajne wzorki na tych śpiworkach

Ja mam wizytę w poniedziałek i ciekawa jestem, czy ujawni się płeć i ile maleństwo waży. Nie mam pojęcia ile ważyło wcześniej, bo nigdy lekarz mi nie mówił, a ja też nie pytałam... zaczęłam się nad tym zastanawiać dopiero jak Was zaczęłam czytać.

U mnie dzisiaj 22t4d i 6,5 kg na plus.
koniecznie zapytaj a po wizycie nic nie dostajesz ? chodzi mi o wydruk taki i tam jest napisane
Cytat:
Kaasi spokojnie nadrobi Nie martw sie
Aninis a w karcie nie masz zapisywane??? Powinno być, sprawdź sobie
ale narobiłaś Justynka
Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
potrafisz pocieszyć
przy żniwach można się ładnie opalić

Stary 2015-10-23, 20:28   #4856
marciar7
Zakorzenienie

Na szczescie na zadne sie nie wybieram :-P
Stary 2015-10-23, 20:30   #4857
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przejmuj się. Mi teściowa na tydzień przed ślubem powiedziała, że nie przyjdzie i do dnia ślubu nie miałam pewności, czy się pojawi.
Oczywiście przejmowałam się i płakałam... a w dniu ślubu było mi to obojętne, czy ona będzie. Byłam taka happy, że nic nie mogło popsuć mi tego dnia.

Teściowa jednak się pojawiła i zajęła ze swoją siostrą mój pokój , w którym miałam się ubierać (miałam tam wszystko przygotowane, suknię, buty, biżuterię... jedynie bieliznę miałam już na sobie od rana). Jak weszłam do pokoju i powiedziałam, że muszę się ubrać... to teściowa ze swoją siostrą spojrzała na mnie szyderczo i powiedziała, że nie ma miejsca.
Porwałam suknię i popędziłam do dużego pokoju, w którym w sumie w większości była moja rodzina. Rzuciłam do wujka sorki będziesz miał stritpiz, bo nie mam się gdzie ubrać i zaczęłam zrzucać fatałaszki z siebie... wujek w panice uciekł na balkon hahaha a kuzynki mi pomagały się ubierać.
Teraz się z tego śmieję, bo ładny był wtedy chaos i widać to na zdjęciach (fotograf biegał za mną jak szalony).
Ja o 15.00 miałam wyjeżdżać, a od fryzjera wróciłam o 14:30, bo fryzjerka nie potrafiła sobie poradzić z moją szopą. Więc na pół godziny przed wyjściem miałam tylko fryzurę i welon. Pomalowałam się sama i ubrałam z prędkością światła
Nie mówiąc już o tym, że od fryzjera odebrał mnie mój mąż... który był w dżinsach i t-shircie z trupią czachą hahaha co to była za gonitwa, żeby zdążyć.
Ale na wszystkich zdjęciach mamy takiego banana na buziach, że aż mi się teraz gęba cieszy jak to sobie wspominam.
Stary 2015-10-23, 20:31   #4858
marciar7
Zakorzenienie

Ale historia :-D
Stary 2015-10-23, 20:33   #4859
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja w zyciu nie chdozilam im pomagać. W zyciu i tz swojej rodzinie to 6 lat temu oznajmil. I nie pojde.w zyciu i kropka. On bedzie chcial dorobic to jesli mu dadza hajs to pojdzie a tak to nie jego wiec ma w dupie. Najgorsze ich zachowanie zazdrosc i stosunek
Bo oni nigdzie nke byli a my.tak.i to najgrosza tragedoa dla nich alurat kur wa przed slubem
No to spoko. Szkoda, że mój tak do sprawy nie podszedł. Ja dopóki nie byłam w ciąży to niestety jak wyjeżdżałam na weekend/na wolne dni to zawsze coś robiłam.

Ja "pracuję" nad swoimi teściami ale często się nie rozumiemy.
Co z tego, że Małgosia potrzebuje kontaktu z dziadkiem (a naprawdę ciągnie ją do mężczyzn) jak dziadek woli w oborze siedzieć i wymyślać sobie jeszcze dodatkowe obowiązki.

Naprawdę to jest Wasz dzień i wyluzuj.

Małgosia 06.10.2013 r.
Stary 2015-10-23, 20:34   #4860
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Rozwalilas mnie hahah

Ja mam w.dupie jakies coasto chodzi o samo ich zachowanie.. No staram.sie wyluzowac ale jestem zmeczona mocno bo tp byl intensywny tydzien a d tego chyba hormony odwalaja i stres i mysl ze dzis jest ostatnia noc w swoim nazwisku :-P

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Nie przejmuj się, niektórzy nie potrafią znieść tego, że to nie oni są w centrum zainteresowania
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości