|
|
#4831 | |
|
MamaKarolci28
|
Dot.: Mamusie lutowe - część II
Cytat:
dlatego trudno sie zdecydować. Pewnie okres 3-5 tygodni oczekiwania to w dalszym ciagu norma. A u Was ? A Tobie co sie podobało ?
|
|
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia nie mówię ze na pewno nie bo to różnie bywa...ale juz bym raczej nie chciała nawet...
|
|
|
|
#4833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy najprostsze...ale to przez wzgląd na finanse...wesele robiliśmy sami tak ze oszczędnie...
|
|
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
Mu tez mamu najprostsze w srodku zgrawerem imie i data slubu
|
#4836 |
|
perfumoholiczka
|
Mi zwykły złoty krążek, bez niczego , ale nie dam rady go namówić
On chce coś w tym stylu, jeśli ja nie chcę całej z białego złota http://allegro.pl/goldrun-zlote-obra...119851266.html Naprawdę można na głowę dostać przy wyborze. Powiedziałam mu, że jak jutro nie wybierzemy, to kupię u chińczyków za 10 zł i będzie spokój
|
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież dziecko ma z przodu wolną przestrzeń i u nas w ogóle nie dotykało szyi
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Tez fajne
zawsze.cos innego tylko z brylancikami moze byc problem ze zmiana rozmiaru jesli kiedys bedziecie chcieli
|
#4839 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To będziemy razem rodzic Cytat:
![]() My mamy takie w kształcie: http://www.cardano.pl/product-pol-28...AZSO001SL.html a braliśmy najcięższe jakie były, bo w końcu to do końca życia A teraz nie noszę, tak palce mi spuchły
Edytowane przez wykalacka Czas edycji: 2015-10-23 o 20:01 |
||
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Nic nie pisałam od 2 dni, ale wieczorkiem nadrabiałam czytanie, co tam popisałyście. ![]() Widzę, że temat zgagi wypłynął... ja niestety mam zgagę od 3 dni i zawsze dopada mnie wieczorem. Tak mnie pali w gardle, że nie wiem co robić, a nie potrafię przez to zasnąć. Zauważyłam tylko, że jak siedzę, to jest gorzej niż jak się położę. Mam jeszcze pytanko do śpiworków, o których dyskutowałyście - mogłaby, któraś z doświadczonych mamuś wrzucić zdjęcie jakiegoś, który polecacie na początek? I jaki lepszy, na szelkach, czy z długim rękawem? A jeżeli na szelkach, to co pod spód na noc, żeby było ciepło?
|
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasciwoe tak mozecie wziax inne obraczko
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4844 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak mamy skierowanie grzech nie skorzystać zwłaszcza że do tej pory wszystko płaciliśmy prywatnie... A nasz Dzieć ładnie nadrobił z 340 na 700 gram w miesiąc uffff trochę mnie martwiła ta niska waga :/ A ja niecałe 5kg na "+" Czyli nie najgorzej jak na 6 miesięcy ciąży ![]() My mamy obrączki kupione na allegro, sporo taniej jak w sklepie stacjonarnym, polecam Wzór jak ten http://www.goldcommerce.pl/product-p...oba-0-585.html
15.09.2013 24.09.2014 18.04.2015 Ślub ![]() 06.06.2015 06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała 14.12.2016 16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała Edytowane przez justynka333 Czas edycji: 2015-10-23 o 20:10 |
|||
|
|
|
#4845 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś wybierzecie zawsze można dwie różne wybrać Cytat:
coś czuję że my w końcówce będziemy razem z Agaczilla ![]() Cytat:
przykładowo pokazuję bo jeszcze nie mam swojego http://allegro.pl/spiworek-do-spania...061408901.htmlJustynka pocieszyłaś mnie z ta wagą synka bo u mnie podobnie mam nadzieję że będzie miał ok 600g chociaż Twoja waga ok byle maluszek zdrowy
Edytowane przez kaaasi Czas edycji: 2015-10-23 o 20:08 |
|||
|
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wytrzymam... Tz poklocony ze wszystkimi.. Starszy p 13 lat brat ma nagle dzien przed slubem prete sje ze my jezdzilismy i tu i tam.i przez to ze pojechaliśmy nad morze zamiast im pomagac w gospodarstwie to nam.ukradli ten samochod.. Jego bratowa moala zrobic ciasta i zrobila ale tz och nie przywiezie bo obrazony. Ja probuje sie dodzwonic to nie odbiera ona..... Az.wypiekow dostalam z tych nerwow akurat fajnie sie zaczyna historia z ta rodzina
|
#4847 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja planuję do walentynek się wyrobić ![]() Kiedy masz/miałaś wizytę? Będę mogła sobie porównać. Mam 2 koleżanki z podobnym terminem, ale wizyty nam się rozjezdzaja o 2 tyg. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Nie. To taka rodzina. Ciezko pracuja na gospodarce i odwala im. Bogu dziekuje ze nke misze z nimi mieszkać
|
#4849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najwyżej zrobisz im na złośćMy mamy zwykłe najprostsze obrączki ale widzę, że złoto teraz jakoś potaniało. Też już półtora miesiąca nie noszę. rudziutka- jestem zaskoczona, że Twój chłop robi problemy...Ja zawsze myślałam, że oni na takie rzeczy to machną ręką i to zawsze ma być tak jak my kobiety chcemy ![]() justynka- gratulacje wagi Maluszka !!!
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
wykalacka u mnie wszystko przebiega prawidłowo więc mam co miesiąc
ostatnia 5.10 była u gin prowadzącej, popołudniu tego samego dnia miałam usg połówkowe a teraz 2.11 u swojej gin marciar ot brat pore na kłótnie znalazł
Edytowane przez kaaasi Czas edycji: 2015-10-23 o 20:21 |
|
|
|
#4851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam wizytę w poniedziałek i ciekawa jestem, czy ujawni się płeć i ile maleństwo waży. Nie mam pojęcia ile ważyło wcześniej, bo nigdy lekarz mi nie mówił, a ja też nie pytałam... zaczęłam się nad tym zastanawiać dopiero jak Was zaczęłam czytać. U mnie dzisiaj 22t4d i 6,5 kg na plus. |
|
|
|
|
#4852 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja Wam opowiem co zrobiłam ale dzień po ślubie
Prawie wysadziłam dom w powietrze Zakręciłam zły zawór w piecu i woda się tak zagotowała że spalił się komputer w piecu, zagotowała woda w kaloryferach a ze zbiornika wyrównawczego woda sie lała na cały dom.... Normalnie był szał ciał a w rurach dudniło jak by coś wybuchało co sekundę...Nerwy są przed i po Ale spokojnie będzie dobrze ![]() Kaasi spokojnie nadrobi Nie martw sie ![]() Aninis a w karcie nie masz zapisywane??? Powinno być, sprawdź sobie
15.09.2013 24.09.2014 18.04.2015 Ślub ![]() 06.06.2015 06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała 14.12.2016 16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała Edytowane przez justynka333 Czas edycji: 2015-10-23 o 20:24 |
|
|
|
#4853 |
|
Wtajemniczenie
|
Uuuu... Nie chcę Cię martwić ale być może czekają Cię w przyszłości wakacje ze żniwami a złota polska jesień będzie się kojarzyć z wykopkami.
|
|
#4854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam w.dupie jakies coasto chodzi o samo ich zachowanie.. No staram.sie wyluzowac ale jestem zmeczona mocno bo tp byl intensywny tydzien a d tego chyba hormony odwalaja i stres i mysl ze dzis jest ostatnia noc w swoim nazwisku :-P ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
Bo oni nigdzie nke byli a my.tak.i to najgrosza tragedoa dla nich alurat kur wa przed slubem
|
|
#4855 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po wizycie nic nie dostajesz ? chodzi mi o wydruk taki i tam jest napisane Cytat:
Cytat:
przy żniwach można się ładnie opalić
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczescie na zadne sie nie wybieram :-P
|
#4857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście przejmowałam się i płakałam... a w dniu ślubu było mi to obojętne, czy ona będzie. Byłam taka happy, że nic nie mogło popsuć mi tego dnia. ![]() Teściowa jednak się pojawiła i zajęła ze swoją siostrą mój pokój , w którym miałam się ubierać (miałam tam wszystko przygotowane, suknię, buty, biżuterię... jedynie bieliznę miałam już na sobie od rana). Jak weszłam do pokoju i powiedziałam, że muszę się ubrać... to teściowa ze swoją siostrą spojrzała na mnie szyderczo i powiedziała, że nie ma miejsca. Porwałam suknię i popędziłam do dużego pokoju, w którym w sumie w większości była moja rodzina. Rzuciłam do wujka sorki będziesz miał stritpiz, bo nie mam się gdzie ubrać i zaczęłam zrzucać fatałaszki z siebie... wujek w panice uciekł na balkon hahaha a kuzynki mi pomagały się ubierać. Teraz się z tego śmieję, bo ładny był wtedy chaos i widać to na zdjęciach (fotograf biegał za mną jak szalony). Ja o 15.00 miałam wyjeżdżać, a od fryzjera wróciłam o 14:30, bo fryzjerka nie potrafiła sobie poradzić z moją szopą. Więc na pół godziny przed wyjściem miałam tylko fryzurę i welon. Pomalowałam się sama i ubrałam z prędkością światła Nie mówiąc już o tym, że od fryzjera odebrał mnie mój mąż... który był w dżinsach i t-shircie z trupią czachą hahaha co to była za gonitwa, żeby zdążyć.Ale na wszystkich zdjęciach mamy takiego banana na buziach, że aż mi się teraz gęba cieszy jak to sobie wspominam. |
|
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Ale historia :-D
|
#4859 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja "pracuję" nad swoimi teściami ale często się nie rozumiemy. Co z tego, że Małgosia potrzebuje kontaktu z dziadkiem (a naprawdę ciągnie ją do mężczyzn) jak dziadek woli w oborze siedzieć i wymyślać sobie jeszcze dodatkowe obowiązki. Naprawdę to jest Wasz dzień i wyluzuj.
|
|
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

dlatego trudno sie zdecydować. Pewnie okres 3-5 tygodni oczekiwania to w dalszym ciagu norma. A u Was ? A Tobie co sie podobało ?

synuś waży 700 gram, ułożony był poprzecznie. Widziałam na własne oczy że to na 100% chłopczyk 

Kocyk narzucalam tylko jak sie jeszcze nie za bardzo ruszala I zawsze wciskalam go troche pod nia a raczki na wierzchu. W UK nie zalecaja chowac raczek I ja to popieram bo sama nie chowam jak spie 

przy okazji krzywej cukrowej zrobimy te badania 
5!
z 340 na 700 gram w miesiąc
Ślub