|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe - część II
Cytat:
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Luksusów nie mamy ale ważne ze własny dom i tylko dzieki temu ze oszczędzaliśmy + kredyt go mamy 😊
|
|
|
|
#4803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z.biegiem lat dopracujecie
|
|
#4804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak była maleńka, przyznam, że kupowałam mnóstwo ubranek z sh, jakość tych używanych i ich wygląd ( i już samo to, ze były tyle razy prane, a kształt i kolory super zachowane) były nieporównywalne do polskich, np. next, gap itp. Poza tym takie ubranka są ładniejsze, nie takie badziewne i infantylne. Ubrania na teraz ciężej dostać. |
|
|
|
|
#4805 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jesteście okrutne
|
|
|
|
#4806 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz na razie, odpukać, zgagi nie mam, na początku mnie męczyła, jak miałam wymioty i nudności( i dlatego mogła być ta zgaga). Słyszałam, ze dziewczyny polecają na zgagę wodę Zuber -w programie wiem, co jem też był temat wód leczniczych. ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
A co to candida? O, ja też mam wizytę i usg 6.11. ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
.My mieszkamy sami i mamy święty spokój, tylko czasem dobrze byłoby mieć kogoś z rodziny pod ręką, żeby zajął się mała, ale od czegóż są sąsiedzi? My na szczęście mamy takich, że i ci starsi pomogą i ich dzieci ( syn ich tez nie raz pilnował naszej córki). ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
Elena termin Twojej wizyty i Marci usg zapamiętam bo mam wtedy urodziny 😉
|
|
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
Elena nie chcialam nikomu nic obrzudzac dlatego napisalam nazwa :-D infekcja grzybicza :-!
|
#4809 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
.---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Myśleliśmy o nadplacie kapitału w tym roku jeszcze ale stwierdziliśmy ze raczej nie...bo planujemy kupic samochod na wiosnę a niestety wszystkiego na raz nie da rady bo jak na prace za granica mój M zarabia kiepsko....
|
|
|
|
#4811 |
|
Wtajemniczenie
|
To nie na moje nerwy- mąż z córką powyciągali wszystkie jej gry i planszówki, grają i się kłócą
teraz chińczyk na tapecie . Jeszcze chwila a zwariuję. Hormony w ciąży to straszna rzecz- wiecie przy czym płaczę? Przy reklamie allegro z tym bezdomnym pieskiem moknącym w deszczu, buuuuu! |
|
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie M sie kąpie a ja z dziećmi w salonie. Lilka mówi "kocham mamę" pytam i kogo jeszcze- tate, jajka - Mikolajka i Pycka ❤
|
|
|
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4814 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na początku myślałam,że chodzi o prawdziwe jajka, zanim doczytałam jajka- Mikołajka. No kalafior ciążowy jak nic Moja córa braciszka w brzuchu nazywa dzieciaczkiem , bo imię jeszcze do końca nie ustalone, choć ostatnio jesteśmy za Maćkiem.
|
|
|
|
|
#4815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
taka Zosia Samosia jak to się mówi, ale to dobrze widać, że poradzi sobie w życiu marciar gotowa na jutro ? takie infekcje się zdarzają normalna sprawa zimno i deszcz pada mój plan na wieczór randka z Matim
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wlasnie maluje paznokcie :-D jutro rano przed slubem.jeszcze wizyta u endo mnie czeka. Zaczyanm sie troche stresowac ale no jakos to bedzie moze na k. fotke wrzuce jak nie zapomne sobie zrobic :-P
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
owszem mam sukienki po sobie jeszcze, ale cóż nie użyje ich tym razem
|
|
#4818 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
przy okazji krzywej cukrowej zrobimy te badania ![]() Cytat:
Cały mój mejkap to przemalować się czarna kredką na dolnej powiece i gotowe ![]() Cytat:
![]() My po wizycie synuś waży 700 gram, ułożony był poprzecznie. Widziałam na własne oczy że to na 100% chłopczyk Dostaliśmy skierowanie do Krakowa na echo serca do szpitala Ujastek. Na połówkowym lekarz dobrze nie widział dokładnie czy serduszko jest 4 komorowe, na 99% jest ok ale chcemy się upewnić czy nie ma żadnej wady. Za jakieś 3 tygodnie mam iść zrobić krzywą cukrową. Cytat:
|
|
#4819 |
|
Zadomowienie
|
Justynka super
gratulacje udanej wizyty na pewno wszystko będzie dobrze
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia Lilka nie wygadała się 😊 my zresztą też jeszcze nie...kurde jakoś się nie składało...jutro muszę zadzwonić do siostry czy przyjedzie w poniedziałek bo do gina jakos musze iść...mam na 19.30 wiec jak wrócę to juz beda spały...no i powrotny kilometrowy spacerek z dolu do domu...
|
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
Tak.. Szczerze to nie chce mi sie jutrzejszego dnia. Tz poklocony z domownikami a mieszka z bratem.jego rodzina.i rodzicami. On jest taki sam.jak oni uparty unosi sie honorem i nikt nienodpusci a ja muszę soe martwic.
|
#4823 |
|
perfumoholiczka
|
Witam z urlopowania w Polsce
![]() Robiłam wczoraj glukozę, nawet znośnie mi się ją piło, myślałam że będzie gorzej. Przed wypiciem 85, po godzinie 115,po 2 godzinach 100, więc chyba jest wszystko ok. Ustaliliśmy datę ślubu na 30 grudnia. Dziś poszukiwanie obrączek. Masakra z tym moim chłopem, nic nam się nie podoba wspólnie i nic nie zamówiliśmy.. Teście dołożyli tysiaka , więc w sumie można było poszaleć.. Jutro powrót do Niemiec wieczorem, jak do południa nic nie wynajdziemy to nie wiem co zrobię... No i od 3 dni mam nieszczęsną zgagę ehhh...
|
|
#4824 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
też chcieliśmy w tym terminie, ale mamy ciut wcześniej też w grudniu od ręki dacie radę kupić nawet jak znajdziecie ? my musimy poczekać na odbiór
Edytowane przez kaaasi Czas edycji: 2015-10-23 o 19:38 |
|||
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie juz nie będzie następnego razu....chyba...
|
|
|
|
#4826 |
|
perfumoholiczka
|
No właśnie nie da rady od ręki, dlatego chciałam zamówić dziś, bo do ślubu już tu nas nie będzie, a w Niemczech ceny z kosmosu..
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
aga Nigdy nie mów nigdy
![]() rudziutka rozumiem wybierzcie coś prostego proste najlepsze
|
#4828 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a synuś jaki duży! ja idę w poniedziałek na połówkowe i w czwartek na normalną wizytę obstawiam, że jakieś 450g będzie ![]() Cytat:
mój będzie łysy ![]() Cytat:
5! Oczywiście wszystkie(!) dostała od razu....Cytat:
Edytowane przez wykalacka Czas edycji: 2015-10-23 o 19:41 |
||||
|
|
|
#4829 |
|
perfumoholiczka
|
Wiem że proste najlepsze, ja to bym chciała zwykłe złote, bez żadnych wzorków, kamieni itp, ale chłopu nie podobają się złote i dałam się namówić by szukać pół na pół z białym złotem, no i tu zaczynają się znów schody, bo ja wolę, by pasek w środku był białe złoto a reszta zółte, a ten chce na odwrót, i się dogadać nie możemy
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
wykalacka aż spojrzałam na pierwszą stronę kiedy masz termin bo myślałam, że już wszystkie po połówkowych i co...masz ten sam co ja
też postawiłam na proste i obojgu nam się podobają
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

z.biegiem lat dopracujecie 
- ja od 2 dni zaczęłam miewać zgagi a moja mama z tekstem "dziecku zaczynają włosy rosnąć". Świetny związek przyczynowo-skutkowy
Też nie lubię jak mi ktoś rozkazuje i krzyczy ale ja jestem daaaaaleko i mam spokój w pewnym sensie ... ale mam dość czasem tego spokoju
A teraz mam wyzwanie idę gotować zupę gyros dla mojego tż którą sobie zażyczył po wizycie w polskiej restauracji ciekawe ja mi wyjdzie

.
teraz chińczyk na tapecie 

przy okazji krzywej cukrowej zrobimy te badania
Ślub 

5!