![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie ciąży cz. 4
To udanego weekendu dziewczyny.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
my przewozimy materialy na budowe
![]() jutro mamy urodziny siostrzeńca więc zlecci..miałam dziś wizyte u gina od niepłodności, badania ok powiedział,ze krotko sie staramy i dopiero jak za rok nic nie "pyknie" zaczniemy szukać przyczyny. milego weekendu ![]()
Edytowane przez lianeska Czas edycji: 2016-11-10 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zadomowienie
|
Ja jutro będę leniuchować i wreszcie zajmę się sobą i nadrobię książkowe zaległości
![]() ![]() W sobotę za to wybieram się do fryzjera, a wieczorem kino z mężem. Może uda mi się zrelaksować i przestanę myśleć o tym czy w niedzielę przyjdzie @ ![]() Udanego weekendu!!! Korzystajcie z wolnego ![]()
![]() |
#4834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a w niedzielę trzymam kciuki by nie bylo @ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam wczoraj u lekarzy i dostałam euthyrox i bromergon, mam za wysokie tsh trochę i przez to prl. Super lekarze, podnieśli nas z mężem na duchu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
Zacne plany
![]() Trzymam kciuki za niedzielne testowanie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
@electric ja też znad morze, ale dzisiaj u nas biało! Sypie od godziny. W kinie byliśmy w zeszłym tygodniu na Dr Strange - polecam fanom Marvela, dużo magii.
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Jedyna oryginalna Lips :)
|
hej hej!
dawno mnie tu nie było. wczoraj odebrałam wyniki progesteronu w 20 dc i od razu miałam wizytę u gina. progesteron 0,32! ![]() gratuluję podwójnego szczęścia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
Hej. Można nieśmiało dołączyć?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4840 | |
Moderator
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4841 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
Też sobie biorę zapobiegawczo luteine, ale dość upierdliwy ten lek ![]() No i melduję, że w 28tc mała waży 1400g! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4842 | |
Moderator
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
Mam 26 lat i jestem 3 msc po ślubie. Teraz postanowiliśmy powiększyć rodzinę i zaczynamy działania w tym kierunku. Zrobiłam pakiet badań i czekam na wyniki. No i choruję na nieszczęsne hashimoto i niedoczynnosc tarczycy.
#4844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My jednak z mężem dzisiaj wylądowaliśmy na kolację w restauracji. ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Po ostatniej wizycie u lekarza dostałam nowy pakiet leków - sterydy, hormony. Biorę je już prawie miesiąc i zaczynam zauważać pierwsze negatywne efekty, głównie zmiany skórne i zmiany samopoczucia. Biedny mój mąż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Raczkowanie
|
Ja tez sie dolacze do kolezanek poniewaz ja rowniez biore luteine pod jezyk na wywolanie okresu, faktycznie smak jest beznadziejny. Dzis ostatni dzien jak ja mam brac no i w weekend powinnam miec juzmiesiaczke przynajmniej tak było ostatnim razem, tylko troche sie martwie bo dzis rano mialam mdlosci i bardzo mnie bola piersi staky sie takie ciezkie nie wiem dlaczego tak jest dodam jeszcze ze ginekolog mi kazala brac symfonic moze to przez to mnie tak piersi bola, nie wiem.czy ktoras zwas brala symfonic podobno kobiety sa z niej zadowolone
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
No ja teraz przeszłam na podjezykowa i byłoby OK gdyby się rozpuszczalna szybciej nic w 20-30 min...
#4849 |
Zadomowienie
|
Widze ze kazda w uakis fajny sposob spedza weekend
![]() Ja go rozpoczęłam w czwartek w klubie i na mieście z kuzynka ![]() ![]() Piątek lenistwo a sobota niestety pracująca.. Ale za to potem kino z mezem i przyjaciolmi ![]() Ale zazdroszczę wam tych gor i morza.. My po srodku to mamy trochę za daleko i tu i tu ![]() A starania u mnie na spontanie nadal, fakt- mierze temp ale tylko dlatego ze jest to moj nawyk no i po prostu widze co tam się dzieje z moim cyklem. Arya witaj ![]() MartaMagda rosnie kruszynka rosnie ![]() Trzymam kciuki za testujace! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4850 |
Zakorzenienie
|
No niedziela coraz bliżej.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
Buuuu, jak mnie boli brzuch
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
pestycyda, ale boli Cię macica jak na okres czy jajniki? Może to zagnieżdżanie.
![]() ![]() Jak mnie tydzień po owulacji mega napieprzał brzuch (co mi się nigdy nie zdarzało) to już miałam torbiel (owulacja też była bolesna, bo na jej skutek powstała właśnie torbiel). Wmawiałam sobie, że to zagnieżdżanie, a tydzień później prawie na SORze wylądowałam z kolejnym pęknięciem torbieli. ![]() Z drugiej strony, ta owulacja z tego tygodnia też była dla mnie bolesna, ale jajeczko się uwolniło. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
Planowanie ciąży cz. 4
Serenely, ja Ci na pewno nie mam nic za złe. Wole sie nie nakrecac zeby sie nie rozczarowac. Raczej boli macica ale czasem ciagnie do ktoregos z jajnikow, bardzij do prawego i tez podejrzewam ze owulka byla z tego jajnika. Nie chce sie nakrecac ze to zagniezdznie ale nie chce tez w druga strone - ze torbiel, bo nigdy nie mialam taki akcji. Wiem ze Ty tez nie i ze jaks ie zaczeliscie starac to takie hece zaczęly sie dziac ale jak bed myslala " o boze to torbiel" to zwariuje.
Troche mi przeszlo po no- spie ale teraz znowu chwyta. Termofor, kocyk i kanapa. No i mam nadzieje ze sie Wam teraz udalo ![]() Edytowane przez pestycyda Czas edycji: 2016-11-12 o 09:43 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
No ale trzeba być dobrej myśli! Czytałam (weźcie mnie tylko nie bijcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
Tfu tfu obysmy nie zapeszyly obie:p Ty jutro testujesz? To trzymam kciuki! Ja za tydzien w poniedzialek chyba na bete ide, bo w ndz powinnam dostac okres. Moglabym test zrobic ale bede u znajomych na weekend i nie bede tam cyrkow wyprawiac z sikaniem do pojemniczkow:p z reszta jakikolwiek bylby wynik to zawsze sa emocje ktorych nie da sie tak ukryc.
Swoja droga, czytalam ze nadmiar no-spy w ciazy skutkuje obnizonym napieciem u niemowlaka. Ale nie ma tez co histeryzowac bo takie rzeczy łatwo w pierwszych miesiacach zycia wyrownac rehabilitacja. A wielu kobietom w ciazy no spa pomaga donosic ciaze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
Ja testuję za półtora tygodnia, przecież owulkę miałam po Tobie, w ten wtorek.
![]() ![]() PS. Ale chyba w dzień miesiączki już można? ![]() ![]() Edytowane przez Serenely Czas edycji: 2016-11-12 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
Aua, sorry:p cos mi sie wyczytalo ze dwie osoby testuja w ndz i myslalqm ze Ty tez. Moge w ramach solidarnosci zrobic bete z Toba we wtorek:p
---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Chyba ze przyjdzie @ co jest bardziej prawdopodobne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie 29dc, zawsze tego dnia pojawiało się już plamienie, które dzień później zmieniało się w @, no i tempka już spadała...a dzisiaj tempka w górze i plamienia nie ma, to chyba dobry znak ![]() ![]() Już mi się dzisiaj śniło testowanie ![]() Zaraz śmigam do fryzjera, potem shopping, a wieczorem kino. Przynajmniej zajmę czymś głowę, bo ciągle kołaczą mi się myśli czy się udało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Zakorzenienie
|
pestycyda, ja raczej bety nie będę robić, dopóki okres nie zacznie się mocno spóźniać.
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki, żeby temperatura nie spadała. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.