![]() |
#4861 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Cytat:
Pierwszy w 33 tyg - 1980 Drugi w 30 tyg - 2240 ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Zadomowienie
|
Misja, a jak ogarnelas tą położną? Bo jestem w podobnej sytuacji,moja pani dr też nie pracuje w szpitalu.
Marta, piateczka ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4863 |
Wtajemniczenie
|
a ja jestem młodą mamą i będę starą mamą też
![]() pierwszego synka urodziłam jak miałam 22 lata, a drugiego urodzę w wieku 31 lat. także tego.... nie wiem co więcej napisać na ten temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, każda z nas jest inna, każda ma inne przeżycia i nikt nie będzie starą mamą ani nic z tych rzeczy.
![]() Ja nie żałuję, że moje życie się tak ułożyło, ale ja jestem nudna, poważna i stonowana, a męża poznałam dekadę temu, więc u mnie życie jest, hmmm, po prostu poukładane od dawna, tak wyszło. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Zadomowienie
|
Uważam, że jeśli się czegoś chce, to wszystko można osiągnąć
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4866 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- A nie, pomyliłam! 2 kg miał w 32 tc, w 30 miał 1600. To rzeczywiście spory ten Twój dzidziuś! A jest szansa że ciąża starsza niż szacowana? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Fajnie wiedzieć że nie tylko ja taka niby zimna ryba jestem :P Gdyby to ode mnie zależało to chciałabym mieć dzieciaczka jakieś 3 lata wcześniej ale niestety tak mi się życie ułożyło że pechowo od razu po studiach zachorowałam i miałam praktycznie 3 lata wycięte z życiorysu, zwłaszcza w sensie zawodowym a i te moje problemy ortopedyczne wykluczaly zajście w ciążę. A jak doszłam do siebie to trzeba było zacząć budować jakieś zawodowe życie bo młodsza się nie robiłam, i jako bezrobotna też nie chciałam wchodzić w małżeństwo itd. Z drugiej strony mój mężu który jest młodszy ode mnie o rok zawsze był trochę niedojrzały i jemu się nie spieszyło;] Plany planami a życie często ma je gdzieś ![]() I tak będę 32 letnią mamą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4868 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej mała! Miło Cie poznać ![]() ![]() ![]() Co do studiów to tez idz! Nie odpuszczaj - da sie ogarnąć, zwłaszcza ze masz wsparcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Rozeznanie
|
Bambi jak zobaczysz kruszynkę i przytulisz to się rozpłyniesz. Zobaczysz. Też mało gadam do brzucha.
Gornek oj to bym się mocno wkurzyła. Trzymam kciuki żeby udało się coś z tą wizytą załatwić Happiness faktycznie poleciałaś po bandzie. A co tz na to? O czytam, wyrozumiały chłopina 😁 Dobrze ze do mnie nikt się nie wprasza na posiadówy Justyna trudną sytuację masz ale nie beznadziejną. Fajnie że masz wsparcie w rodzicach. A ojciec dziecka no cóż albo dorośnie albo nie. Bądź twarda i nie pobłażaj mu. Wpisz i niech płaci. Ja ciuszki biorę tylko na wyjście. Jutro jestem wśród wizytujących przed południem z ktg Zaczęłam pakować torbę do szpitala ale stanowczo muszę zmienić na większą Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na wszystko w życiu przychodzi odpowiedni czas kochanie- widocznie w Twoim przypadku ten czas to teraz xx ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 |
Zadomowienie
|
Milena nieźle
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4873 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale mam takie odchyły, już raz też tak na niego nakrzyczalam, po czym poszłam się kąpać. Pod prysznicem wszystko przemyslalam, tak mi się go szkoda zrobiło, ze wyleciałam z płaczem go przepraszać, a on biedny już sam nie wiedział co zrobić ![]() Powodzenia na wizycie! Ja nie miałam jeszcze żadnego ktg i nie zapowiada się, tym bardziej że wizyta dopiero za 3 tygodnie... nie wiem jak wytrzymam tak długo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Zakorzenienie
|
Bynnyby ja w tym roku w maju będę miała 31 wiec te zbędą stara młoda mama. Tak mi sie zycie potoczyło, oczywiście chciałbym mieć wcześniej dziecko ale męża poznałam w wieku 24 lat, przez rok mieszkaliśmy w rożnych miastach pózniej zanim nam sie sytuacja ustabilizowała to minęły 2 lata, w wieku 28 wyszłam za maz a pózniej sie okazało, ze mamy problem z zajściem w ciąże. Nigdy nie miałam lekko zawsze pod górkę, teraz tez nie jest jakbym chciała ale nic z tym nie moge zrobic
![]() Ściągnęłam pierścionek zaręczynowy ale chyba niedługo pora i na obrączkę :/ palce u stop znowu mam jak parówki. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#4875 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bambi - też niedawno o tym pisałam że mnie nie zalewają potoki matczynej miłości do dzidzi w brzuszku, wszystko pozytywnie, ale wiem, że dopiero jak się urodzi to je mocno pokocham ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zadomowienie
|
Dzięki Anita
![]() Justyna tak jak pisałam w życiu chyba nikt nie ma tak żeby mu się wszystko układało tak jak sobie zaplanował. I powiem Ci że mam takie wrażenie, że te trudności po coś w życiu są. Uczą czegoś i sprawiają że stajemy się mądrzejsze i silniejsze. Widać że masz mądrych troskliwych rodziców, to super. Wspólnie ogarniecie wszystko i na pewno się ułoży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jeszcze niedawno sie zarzekałam ze Fi bedzie jeden, jedyny ale teraz myśle ze bedzie i drugie ![]() ![]() ![]() Co do torby to ja dzis zaczęłam o tym myślec ale mam jeszcze chwilkę Wiec Spoczko ![]() A co do karmienia piersią.. ja pewnie nie bede mogła sobie na to pozwolić zeby byc na każde zawołanie bo mam nadal prace w laboratorium do ogarnięcia ;( mały bedzie musiał zostawać z babciami, Wiec wygodniej bedzie po prostu nauczyć go pic z butelki. Wiem ze to brzmi okrutnie ale we wrześniu kończę wszystko, cała magisterkę i naprawde SZKODA mi to zostawić i NIE CHCE tego zostawiać bo pracowałam na to bardzo długo... zreszta nie mam wyrzutów sumienia bo szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko, poza tym on tez na tym w przyszłości skorzysta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Jest w sumie taka opcja, że ciąża starsza, od samego początku na usg wychodzi ok 2 tyg. starsza, bo przed tą ciąża miałam ciążę biochemiczną i mogło się coś poprzestawiać. Tego się trochę trzymam, że jednak termin nie do końca jest dobrze obliczony. Z drugiej strony boję się przenoszenia, bo mój organizm nie do końca chyba czai, że coś musi zacząć sam ![]() ![]() No nic. I tak nic nie zdziałam i tak więc zobaczymy co pokaże dalszy los. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() studiów nie odpuszczę i nawet nie uważam, że dziecko mogłoby przeszkodzić w tym ![]() Haha, z tymi ciuszkami to przydałoby się zadzwonić do szpitala, ale ja jeszcze nie wiem gdzie rodzić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Zadomowienie
|
Misja, ale pracuje w normalnym szpitalu? Znalazłaś ją przez neta? Chodzę do ginki.prywatnie, badania robię prywatnie, więc mogę i za położną zapłacić
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4884 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wyobrażam sobie swojego synka za parę lat jako takiego słodziaka, awwwww ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też mi się marzy córeczka jeszcze ![]() ![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Chciałabym żeby się zaczęło samo coś dziać i żeby nie trzeba było wywoływać no ale zobaczymy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja moge pisać w sierpniu ale zależy mi bardzo na tym zeby miec to ogarnięte w maju. Potem zbiorę wyniki w laboratorium najszybciej jak sie da i bede pisać prace w domku Wiec spoko ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
Wcale nie zamierzam ![]() ![]() ![]() ![]() A co do porodu na egzaminie... szpital jest jakieś 5 minut od mojej szkoły xd ale nie moj haha Wiec może ewentualnie zmienię plany i zamiast w Chester urodzę w Liverpoolu |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.