|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
BAN stały
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..
Cytat:
|
|
|
|
|
#4862 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
..:: Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część trzecia::.. ![]() Cytat:
![]() właśnie wróciłam z funky i trochę się podłamałam bo ważyłam się na siłowni a waga taka sama jak tydzień temu o co kaman![]() dla mnie to znak, że muszę więcej ćwiczyć bo w tamtym tyg to się nieźle obijałam
|
||
|
|
|
#4863 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() co to jest to funky? tak pytam, bo ja tez z krk i sie zastanawiam co by tu mozna bylo ciekawego robic w chwilach wolnych
|
|
|
|
|
#4864 |
|
Zadomowienie
|
tak to na pewno było ciężkie buty
poza tym byłam nawodniona i najedzona![]() funky to taki taniec coś w stylu hip hopu ale taki jakby delikatniejszy
|
|
|
|
#4865 |
|
BAN stały
|
k_asiaczek: zauwazylas ile mamy podobienstw? jestesmy obie na tym samym dniu dietki (chyba), obie z krakowa, i mamy taka sama ilosc postow napisanych hihi
a te buty to dzisiaj napewno z 3 kg wazyly! jak nic
|
|
|
|
#4866 |
|
Zadomowienie
|
ja te bym chciala chodzic na jakis taniec, ale w moim zadupiu nie ma nic takiego tylko jakis towarzyski;/ Dziewczyny stwierdzi;am ze ja stanowczo za mało płynow przyjmuje. Czasem wypije herbaty ale czasem nie np dzis tylko jedna herbate w ciagu dnia. A czytalam prze chwila o SB i tam pisze ze trzeba duzo pic. Ile Wy pijecie??
|
#4867 | |||
|
Rozeznanie
|
Ja ze Stokrotki mam, więc do wielkiego supermarketu nie musisz pędzić. Jakoś nie mogę sie przekonać do innych jak szarlotkowy i waniliowy i cynamon... kocham kocham kocham
Cytat:
Kiedyś czytałam jak dziewczyny ten kakaowy do twarożków i do homo dodają. Bo np na II fazie już otręby dochodzą, to można wszędzie dokładać, i do ciepłych i zimnych potraw, i to tez prawie sam błonnik i taki pyszny ![]() Cytat:
czytałam, że liczy się 1,5-2 litry wody + herbatki i pierdoły wodne oddzielnie, ale nie jestem pewna. Ja i tak pije gdzieś z 4 (i więcej) litry wody + herbaty różne, bo tak jakoś mnie suszy zawsze ![]() Cytat:
|
|
#4868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jeszcze mi powiedz ile masz lat |
|
|
|
|
#4869 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale może to wystarczyło, bo już byłam w WC Niestety @ dalej nie ma, a ja się czuję taka spuchnięta, jakbym ważyła 5 kg więcej. Z ciekawości zmierzyłam się przed chwilą centymetrem i nie uwierzycie, ale przybył mi centymetr tu i tam Wstrętna woda - nie da się jej jakoś "wypuścić" ![]() Cytat:
A co tam, nie ograniczajmy się. Jesteśmy płodne i dzielne U mnie dzisiaj bezgrzesznie, tylko zrobiłam taki błąd, że nie jadłam nic od obiadu Spowodowane było to tym, że zrobiliśmy sobie z TŻtem drzemkę po 17-tej, potem obejrzeliśmy film i w ogóle nie byłam głodna. Teraz dopiero czuję głód, ale za chwilę pójdę spać, więc chyba tylko zjem coś lekkiego białkowego, jak chudy twaróg, bo już późno na jakieś pichcenie Poza tym dzień dietowania zaliczony, ale brak ćwiczeń. Jedynie ostre sprzątanie mam na swoje usprawiedliwienie. Jakaś jestem nie do życia przed tym @. Niech już przyjdzie, a najlepiej niech już będzie po
|
|
#4870 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a Ty?rzeczywiscie... musialam przegapic.. to wszystko przez to, ze za duzo wszystkiego do nadrabiania po parogodzinnej nieobecnosci
|
|
|
|
|
#4871 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, własnie podliczyłam ze jutro wydam coś koło 50 zl na ksero
wkurzyłam sie, że tyle mam lektur na zaliczenia. ehhhh.....Czy ci wykładowcy nie mogą sie domyślić, że jestem na super cudownej diecie, na której je sie same pyszne rzeczy, ale które niestety trochę kosztują - no tacy nie domyślni ![]() Aha i mam prośbe do dziewczyn, jeżeli takie są, które mieszkają w Anglii, czy gdzieś tam na Wyspach. Czy w tych sklepach typu tesco czy podobnych sporo jest produktów takich mlecznych czy serowych (coś typu nasz polski wieśniaczek). Bo w przyszłym tygodniu wylatuje na 2 tygodnie i nie wiem co mam wziąć ze sobą, czego tam napewno nie kupię. Jak byłam w wakacje to nawet na to uwagi nie zwracałam, bo szczerze to mnie to nie interesowało czego skutki "lecze" do dzisiaj właśnie za pomocą SB
|
|
|
|
#4873 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4874 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A propos UK, jak w tamtym roku byłam to w polskich sklepach było wszystko nasze, bo kupowałam, a i normalnie w zwykłych sklepach też mnóstwo rzeczy znajdziesz, a jak coś to na warzywach, owocach, piersi z kurczaka będziesz żyła, bo to to na pewno jest ^^
|
|
#4875 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze, jutro rzeczywiście juz bedzie czesc trzecia
Ugotowałąm sobie troche kalafiorka, brokułó, jajco i hop do pojemniczka. Nie ma jak to przebywac w szkole do 18 ![]() Ahcak - 4 litry samej wody?? Uhh, no niezle. Ja ze wszystkimi pierdółkami wypijam ok. 3-6 płynow (zalezy od dnia) Pozdrowienia i dobranoc
|
|
#4876 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale ja nie wiem na ktorej ona jest fazie![]() no mnie wlasnie tez dreczy problem wyprozniania sie, ale mam nadzieje, ze przejdzie. i kusi mnie tez ten blonnik wlasnie do omletow, zeby byly smaczniejesze bo ten posmak jaj jest dla mnie nie do zniesienia tyle, ze obawiam sie, ze taki blonnik nie jest dozwolony... no bo w koncu to zbozowy blonnik.a swoja droga zrobilam ten peeling kawowy z oliwa z oliwek i jestem zaaaachwycona, dawno tak fajnej skorki nie mialam a myslicie, ze na ujedrnienie i zlikwidowanie rozstepow na biust tez bedzie ok?![]() postanowilam, ze jak dojde do 55kg to w nagrode kupie sobie jakis dobry ujedrniajacy krem z wyzszej polki, np lancome, bo chodzi za mna od dawna... poki co zuzywam ujedrniajace mleczko garniera[odkopalam skads, jakas reszta jest ] i taki yves rocher na noc i na dzien w 2roznych butelkach. jakis 2fazowy chyba oj, bosko sie teraz czuje, nic tylko isc spac w swietnym humorze i witac kolejny plazowy dzien
|
|
|
#4877 |
|
BAN stały
|
onaella - ja bylam w wakacje, i nie mialam problemow z odzywianiem sie zdrowo w stylu SB, są tak warzywka latwo dostepne, jajeczka normalne, cottage cheese tez jadlam, wiec napewno nie bedziesz miala problemow z kupnem sbsowskiej zywnosci
|
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to tak na rozluźnienie, ale powiem Wam, że sporo w tym prawdy. Szczególnie to o szczupłości ![]() http://docs.google.com/TeamPresent?d...uth=true&pli=1 agaaata to dobrze, bo ja sie tak tragicznie zalatwilam, że przez 3miesiące stało sie mnie 10 kg więcej do kochania ![]() ale teraz już tak nie będzie! NAPEWNO!!!! |
|
|
|
|
#4879 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja mysle ze troche moze zadzialac na biust tez, bo masaz + kofeina napewno cos wskórają a poza tym jak tymi fusami sie to robi, to tez poprawia ukrwienie, wiec napewno bedzie lepiejale to tylko moje domysly ![]() ja tez sie bosko czuje i mam dokladnie tak samo pozytywne nastawienie dzisiaj
|
|
|
|
|
#4880 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja tez za pierwszym razem jak bylam w UK, to 4 kg przytylam, masakra to byla ale kolejnym razem, juz po jakichs tam doswiadczeniach z SB, jadlam sobie zdrowo ogolnie, ale i tak mialam slabosc do english breakfastow - jedyny plus byl tego taki, ze jadlam ten jeden posilek dziennie, bo tak zapychal ze wiecej o jedzeniu sie myslec nawet nie chcialo.. i piwo oczywiscie litrami piłam - bo wakacje i po pracy, to trzeba sie zrelaksowac, masakra ale i tak jak przyjechalam to stwierdzilam, ze troszke schudlam mimo wszystko podsumowując - napewno uda Ci sie kontynuowac dietke w UK
|
|
|
|
|
#4881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
buzka dla ciebie od mojej gladziutkiej pupci za ten pomysl![]() oh, to jak takie sa rokowania to ide spac w idealnym nastroju pieknego jutra ![]() buziole pyszniole i kladzcie sie juz, bo sen tez pomaga w odchudzanku
|
|
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4883 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4884 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
bo ja juz zglupialam --- co prawda mam ostatni dzien fazy 1 ale wlasnie wypilam kakao 1 łyzeczka kopiasta ![]() + filizanka mleka 1,5 % (chudszego nie toleruje z tżtem) +2 słodziki no i pytanie można tak czy nie i ile to ma kalorii (to z ciekawości) wiecie dziewczyny???????? a drugie pytanie : woda Dekada o smku cytrynowym- skład szemrany - woda, CO2,kw. cytrynowy, zag sok cytrynowy (0,04%soku) aromaty, suubst. słodz :cyklaminian sodu i sacharynian uuuusamam chemia generalnie ale i tak ładuje w siebie słodzik a taka woda mi smakuje i potrafie jej wypic duuuzo MOGE???? ![]() z góry dziękuję za odpowiedź
|
||
|
|
|
#4885 |
|
Raczkowanie
|
jeny ale wy piszecie!!
blondee: mnie tez wlasnie nurtowal problem blonnika i poczytalam, poszperalam, i oto co znalazlam w ksiazce kucharskiej south beach a. agatstona czyli u zrodla str 22: temat zaparc i diet niskoweglowodanowych /czyli fazy I: nalezy zwiekszyc spozycie blonnika, jedzac produkty z pelnego ziarna oraz cale owoce i warzywa. PONADTO WE WSZYSTKICH FAZACH MOZNA JESC DODATKOWE PORCJE BLONNIKA LUB psylium, zeby zapobiec zaparciom. suplement blonnikowy spozywany z posilkami pomaga kontrolowac poziom cukru i insuliny oraz obnizyc poziom cholesterolu a z drugiej strony, u mintigniaca wyrazie mowi sie ze blonnik sie nie trawi. wiec na moje wyczucie /i potrzeby bo inaczej do wc bym chyba nie poszla/ uzywanie czystego blonnika jest ok bo i tak on sie nie trawi a ze jest on jakos wyjety z tych otrebo wiec to chyba nie ma znaczenia z czego on jest... ja lykam blonnik w tabletkach, a do tego nieraz uzywam do omletow czy salatek /w tym fit up'! ie to sciema, tylko 4% blonnika i to wlasnie tego owsianego/ i w sumie bez blonnika bylo by slabo :|
|
#4886 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny
Ja juz jestem zdrowa i jutro (znaczy sie dzisiaj) grzeczniusio powracam na SB
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
na kolację była puszka tuńczyka w sosie własnym i 2 kawalki sera białego oraz herbatka zielona. MAm nadzieję ze nie spedze całej nocy w kibelku
![]() Privativ, patrzę na Twoj podpis i jednocześnie zazdroszcze i gratuluję :yes: PRzeżyłam pierwszy dzień bez żadnych grzechow
|
#4888 |
|
BAN stały
|
gratulacje
i oby tak kazdy nastepny ![]() ja chyba mam cos zaburzonego ze snem, co dzien budze sie coraz wczesniej i stwierdzam ze nudzi mi sie w lozku wiec wstaje.. :P wlasnie witam poczatek 9tego dnia na SB z płaskim brzuszkiem, jak ja lubie taki widok widze znaczną redukcje tluszczu wokol bioder wiec to mnie niesamowicie cieszy ![]() walcze dalej i nie poddam sie
|
|
|
|
#4889 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
] lece po ten sproszkowany blonnik przynajmniej bede czesciej wc odwiedzac a ty jaki masz?uh, ulzylo mi, buziol Cytat:
![]() ale pewnie nic oliwy nie zastapi, ona tak pieknie nawilzaa Cytat:
dzien dobry kochane ![]() ja juz zladlam pyyyycha omlet [dodalam lyzeczke zmielonego lnu o obnizonej wartosci czegos tam, pewnie tluszczu , 2 lyzki jogurtu i lyzke mleka] z plasterkiem hochlanda light, lyzka fasoli czerwonej z puchy i wedzonym lososiem. mmmmm, niebo w gebie mysle, ze dodawanie tych lnow i blonnikow naprawde poprawia smakdzis musze 2sniadanie polaczyc z obiadem bo caly dzien po za domem wiec zrobilam sobie mega porcje twarogu 0% piatnicy ze szczypiorkiem i rzodkiewa, jak wroce to cos zjem ![]() trzymajcie sie dzis plazowiczki, milego dnia
|
|
|
#4890 |
|
Zadomowienie
|
Asiol - pewnie, że można z chudym mleczkiem, tylko wczoraj u mnie zabrakło tego napoju, więc było bez niestety.
Jennuś - gratulacje, ja tez dziś 2 dzień ![]() Powodzenia wszystkim
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.

.

bo juz 5000 postow zbliza sie wielkimi krokami!
o co kaman

Wstrętna woda - nie da się jej jakoś "wypuścić"
Spowodowane było to tym, że zrobiliśmy sobie z TŻtem drzemkę po 17-tej, potem obejrzeliśmy film i w ogóle nie byłam głodna. Teraz dopiero czuję głód, ale za chwilę pójdę spać, więc chyba tylko zjem coś lekkiego białkowego, jak chudy twaróg, bo już późno na jakieś pichcenie 

- woda, CO2,kw. cytrynowy, zag sok cytrynowy (0,04%soku) aromaty, suubst. słodz :cyklaminian sodu i sacharynian uuuu
mysle, ze dodawanie tych lnow i blonnikow naprawde poprawia smak