|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 | |
BAN stały
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
..:: Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część trzecia::.. ![]() Cytat:
![]() właśnie wróciłam z funky i trochę się podłamałam bo ważyłam się na siłowni a waga taka sama jak tydzień temu ![]() ![]() dla mnie to znak, że muszę więcej ćwiczyć bo w tamtym tyg to się nieźle obijałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() co to jest to funky? tak pytam, bo ja tez z krk i sie zastanawiam co by tu mozna bylo ciekawego robic w chwilach wolnych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Zadomowienie
|
tak to na pewno było ciężkie buty
![]() ![]() funky to taki taniec coś w stylu hip hopu ale taki jakby delikatniejszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
BAN stały
|
k_asiaczek: zauwazylas ile mamy podobienstw? jestesmy obie na tym samym dniu dietki (chyba), obie z krakowa, i mamy taka sama ilosc postow napisanych hihi
![]() a te buty to dzisiaj napewno z 3 kg wazyly! jak nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Zadomowienie
|
ja te bym chciala chodzic na jakis taniec, ale w moim zadupiu nie ma nic takiego tylko jakis towarzyski;/ Dziewczyny stwierdzi;am ze ja stanowczo za mało płynow przyjmuje. Czasem wypije herbaty ale czasem nie np dzis tylko jedna herbate w ciagu dnia. A czytalam prze chwila o SB i tam pisze ze trzeba duzo pic. Ile Wy pijecie??
#4867 | |||
Rozeznanie
|
Ja ze Stokrotki mam, więc do wielkiego supermarketu nie musisz pędzić. Jakoś nie mogę sie przekonać do innych jak szarlotkowy i waniliowy i cynamon... kocham kocham kocham
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4868 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jeszcze mi powiedz ile masz lat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie dzisiaj bezgrzesznie, tylko zrobiłam taki błąd, że nie jadłam nic od obiadu ![]() ![]() Poza tym dzień dietowania zaliczony, ale brak ćwiczeń. Jedynie ostre sprzątanie mam na swoje usprawiedliwienie. Jakaś jestem nie do życia przed tym @. Niech już przyjdzie, a najlepiej niech już będzie po ![]()
![]() |
#4870 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() rzeczywiscie... musialam przegapic.. to wszystko przez to, ze za duzo wszystkiego do nadrabiania po parogodzinnej nieobecnosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4872 |
Zakorzenienie
|
wiecie co, własnie podliczyłam ze jutro wydam coś koło 50 zl na ksero
![]() ![]() Aha i mam prośbe do dziewczyn, jeżeli takie są, które mieszkają w Anglii, czy gdzieś tam na Wyspach. Czy w tych sklepach typu tesco czy podobnych sporo jest produktów takich mlecznych czy serowych (coś typu nasz polski wieśniaczek). Bo w przyszłym tygodniu wylatuje na 2 tygodnie i nie wiem co mam wziąć ze sobą, czego tam napewno nie kupię. Jak byłam w wakacje to nawet na to uwagi nie zwracałam, bo szczerze to mnie to nie interesowało czego skutki "lecze" do dzisiaj właśnie za pomocą SB ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A propos UK, jak w tamtym roku byłam to w polskich sklepach było wszystko nasze, bo kupowałam, a i normalnie w zwykłych sklepach też mnóstwo rzeczy znajdziesz, a jak coś to na warzywach, owocach, piersi z kurczaka będziesz żyła, bo to to na pewno jest ^^
![]() |
#4875 |
Zadomowienie
|
Kurcze, jutro rzeczywiście juz bedzie czesc trzecia
![]() Ugotowałąm sobie troche kalafiorka, brokułó, jajco i hop do pojemniczka. Nie ma jak to przebywac w szkole do 18 ![]() Ahcak - 4 litry samej wody?? Uhh, no niezle. Ja ze wszystkimi pierdółkami wypijam ok. 3-6 płynow (zalezy od dnia) Pozdrowienia i dobranoc ![]()
#4876 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no mnie wlasnie tez dreczy problem wyprozniania sie, ale mam nadzieje, ze przejdzie. i kusi mnie tez ten blonnik wlasnie do omletow, zeby byly smaczniejesze bo ten posmak jaj jest dla mnie nie do zniesienia ![]() a swoja droga zrobilam ten peeling kawowy z oliwa z oliwek i jestem zaaaachwycona, dawno tak fajnej skorki nie mialam ![]() ![]() postanowilam, ze jak dojde do 55kg to w nagrode kupie sobie jakis dobry ujedrniajacy krem z wyzszej polki, np lancome, bo chodzi za mna od dawna... poki co zuzywam ujedrniajace mleczko garniera[odkopalam skads, jakas reszta jest ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
BAN stały
|
onaella - ja bylam w wakacje, i nie mialam problemow z odzywianiem sie zdrowo w stylu SB, są tak warzywka latwo dostepne, jajeczka normalne, cottage cheese tez jadlam, wiec napewno nie bedziesz miala problemow z kupnem sbsowskiej zywnosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to tak na rozluźnienie, ale powiem Wam, że sporo w tym prawdy. Szczególnie to o szczupłości ![]() http://docs.google.com/TeamPresent?d...uth=true&pli=1 agaaata to dobrze, bo ja sie tak tragicznie zalatwilam, że przez 3miesiące stało sie mnie 10 kg więcej do kochania ![]() ale teraz już tak nie będzie! NAPEWNO!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja mysle ze troche moze zadzialac na biust tez, bo masaz + kofeina napewno cos wskórają ![]() ale to tylko moje domysly ![]() ja tez sie bosko czuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4880 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja tez za pierwszym razem jak bylam w UK, to 4 kg przytylam, masakra to byla ale kolejnym razem, juz po jakichs tam doswiadczeniach z SB, jadlam sobie zdrowo ogolnie, ale i tak mialam slabosc do english breakfastow - jedyny plus byl tego taki, ze jadlam ten jeden posilek dziennie, bo tak zapychal ze wiecej o jedzeniu sie myslec nawet nie chcialo.. i piwo oczywiscie litrami piłam - bo wakacje i po pracy, to trzeba sie zrelaksowac, masakra ale i tak jak przyjechalam to stwierdzilam, ze troszke schudlam mimo wszystko podsumowując - napewno uda Ci sie kontynuowac dietke w UK ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() oh, to jak takie sa rokowania to ide spac w idealnym nastroju pieknego jutra ![]() buziole pyszniole i kladzcie sie juz, bo sen tez pomaga w odchudzanku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
bo ja juz zglupialam --- co prawda mam ostatni dzien fazy 1 ale wlasnie wypilam kakao 1 łyzeczka kopiasta ![]() + filizanka mleka 1,5 % (chudszego nie toleruje z tżtem) +2 słodziki no i pytanie można tak czy nie i ile to ma kalorii (to z ciekawości) wiecie dziewczyny???????? a drugie pytanie : woda Dekada o smku cytrynowym- skład szemrany ![]() samam chemia generalnie ale i tak ładuje w siebie słodzik a taka woda mi smakuje i potrafie jej wypic duuuzo MOGE???? ![]() z góry dziękuję za odpowiedź ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Raczkowanie
|
jeny ale wy piszecie!!
blondee: mnie tez wlasnie nurtowal problem blonnika i poczytalam, poszperalam, i oto co znalazlam w ksiazce kucharskiej south beach a. agatstona czyli u zrodla str 22: temat zaparc i diet niskoweglowodanowych /czyli fazy I: nalezy zwiekszyc spozycie blonnika, jedzac produkty z pelnego ziarna oraz cale owoce i warzywa. PONADTO WE WSZYSTKICH FAZACH MOZNA JESC DODATKOWE PORCJE BLONNIKA LUB psylium, zeby zapobiec zaparciom. suplement blonnikowy spozywany z posilkami pomaga kontrolowac poziom cukru i insuliny oraz obnizyc poziom cholesterolu a z drugiej strony, u mintigniaca wyrazie mowi sie ze blonnik sie nie trawi. wiec na moje wyczucie /i potrzeby bo inaczej do wc bym chyba nie poszla/ uzywanie czystego blonnika jest ok bo i tak on sie nie trawi a ze jest on jakos wyjety z tych otrebo wiec to chyba nie ma znaczenia z czego on jest... ja lykam blonnik w tabletkach, a do tego nieraz uzywam do omletow czy salatek /w tym fit up'! ie to sciema, tylko 4% blonnika i to wlasnie tego owsianego/ i w sumie bez blonnika bylo by slabo :|
#4886 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Ja juz jestem zdrowa i jutro (znaczy sie dzisiaj) grzeczniusio powracam na SB ![]()
![]() |
#4887 |
Zakorzenienie
|
na kolację była puszka tuńczyka w sosie własnym i 2 kawalki sera białego oraz herbatka zielona. MAm nadzieję ze nie spedze całej nocy w kibelku
![]() Privativ, patrzę na Twoj podpis i jednocześnie zazdroszcze i gratuluję :yes: PRzeżyłam pierwszy dzień bez żadnych grzechow ![]()
#4888 |
BAN stały
|
gratulacje
![]() ![]() ja chyba mam cos zaburzonego ze snem, co dzien budze sie coraz wczesniej i stwierdzam ze nudzi mi sie w lozku wiec wstaje.. :P wlasnie witam poczatek 9tego dnia na SB z płaskim brzuszkiem, jak ja lubie taki widok ![]() ![]() walcze dalej i nie poddam sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() uh, ulzylo mi, buziol ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dzien dobry kochane ![]() ja juz zladlam pyyyycha omlet [dodalam lyzeczke zmielonego lnu o obnizonej wartosci czegos tam, pewnie tluszczu ![]() ![]() ![]() dzis musze 2sniadanie polaczyc z obiadem bo caly dzien po za domem wiec zrobilam sobie mega porcje twarogu 0% piatnicy ze szczypiorkiem i rzodkiewa, jak wroce to cos zjem ![]() trzymajcie sie dzis plazowiczki, milego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Zadomowienie
|
Asiol - pewnie, że można z chudym mleczkiem, tylko wczoraj u mnie zabrakło tego napoju, więc było bez niestety.
Jennuś - gratulacje, ja tez dziś 2 dzień ![]() Powodzenia wszystkim ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.