przyszłe młode mamusie do 23roku życia - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-08, 14:00   #4861
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Dzięki Asiuulka 2 tygodnie nie robiłam zdjęć to teraz widzę różnicę i czuję Ciągnie mnie coraz częściej brzuch po bokach no i synuś coraz bardziej się rozpycha- czuć, że rośnie w siłę
matko zobaczysz co to jest w 35 wiesz ajk sie teraz rozpycha? a pamietasz jak mówiłam ze prawie jej nie czuje? wzuce wam potem kiedy zdjecie mojego brzucha wielkiego juz

Cytat:
Napisane przez Sweet Delights Pokaż wiadomość
No mi nie, ale w tesco jakaś promocje na tamony zrobili i były po złoty coś i babka miałą te tampony w reku chyba z 10 paczek i ryje się przed wszystkich bo "ona tylko to ma" a kolejki oczywiście takie jak stąd do chin a ja stoję i mnie nikt oczywiście nie przepuszcza a ją z tymi tamponami oczywiście 'uprzejmy pan' wpuścił. No to ja na cały głos, że pani ma okres i pierwszeństwo w kolejce a ja termin za parę dni i jakoś mnie nikt nie przepuszcza i ja się nie zgadzam, żeby ona została obsłużona poza kolejnością. Zaczęła coś tam sapać pod nosem ale sie zmyła i poszła sępić do innej kasy żeby ją ktoś wpuścił, a "pan uprzejmy" spalił raka tylko
posikałam sie
Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!!!
Czy 23 latka jeszcze sie zaliczą? Chyba tak bo wątek jest z 2008r

No wiec, mam 23 lata, jestem mamą 2,5 letniej dziewczynki, mężatką od ok 3 lat..
30.09 mialam ostatni okres, mialam dostac 1 listopada, 3 zrobilam test byl negatywny, dzis robila popoludniu i jest POZYTYWNY!!! Jutro zrobie kolejny rano na potwierdzenie (bo ten wyszedl blado, ale taki sam z Amila przy corce tez byl samowidoczny..)
Nie wiem kiedy do gina.. lepiej poczekac i lepiej nie czekac.. pisza ze miedzy 6-9 tyg najlepiej sie wybrac.. bo wtedy widac dzidzi, slychac serduszko..
Wiec chyba przed 28 listopada pojde.. Ale chyba zwariuje do tego czasu!!! Mama mnie straszy ze po co robie tak wczesnie testy skoro mogą wyjsc pozyt. ale potem moze nastapic samoistne poronienie (ktore czesto bywa choc o nim nie wiemy,bo np przed nim nie zrobimy testu).. Wiec bardzo jest pocieszająca...

Widze ze wy juz macie dosc duuuze brzusie Gratuluje wszystkim wam

Licze tez na wasze wsparcie psychiczne w oczekiwaniu na wizyte u ginka i potwierdzenia istnienia zyjącej istotki..
wiatm cię również w naszym pokręconym świecie
Cytat:
Oki doki:F ja lece z babcia do Suszca dzisiaj więc nie będzie mnie długo. Tęsknić!!!!
A i mąż mi kupił fajna gazetkę za 4,50 "Rodzice małego dziecka- jak akrmić zdrowo" jest o karmieniu butelka, naturalnie, alergików, jak wdrażać i keidy nowe potrawy i przepisy dla maluchów
Suszca??? zebra powiedz ty mi gdzie ty mieszkasz? jakie województwo i koło czego?
Cytat:
Asiulka a co mam im napisać? Głupieśta som chwilomi baby tak że mi sie z womi gadoć nie chce bo prawita farmazowny i jak ślepe kuroki za łekspertkom się uganiata? no trza być dyplomatOM, no nie?

Jeżżżu mam włoska na cycku mym prawym skąd on się tam wziął i kto mu pozwolił tam urosnąć? Czy to znak, że zaczynam dojrzewać i niedługo wreszcie zaczną mi rosnąć włosy na klacie?
to nie wiesz ze na zime rosną w ciąży futra na cyckach zeby ciepło było i żeby mleko nie zamarzło???????????? ja to doprawdy nie wiem skąd ześ się urwała

wróciłaz ze szkoły i juz jestem

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

miałam dziisiaj ostatnia kinezyterapie i mówie babce ze chciałam sie troche zwolnic bo sie zle czuje i mi słabo i czy ma ciśnieniomierz...
mierzyła mi ciśnienie dwoma cisnieniomierzami 5 razy i......... nic nie wyszło i mówi "to niech pani lepiej idzie do domu
a tak wogóle to chciałam sie pochwalić ze wczoraj dostałam z kolokwium z fizykoterapii pierwsza w tej szkole 5 jestemm z siebie dumna miałam 2 tyg na nauczenie a u czyłam sie na wieczór przed kołem
koło z fizjologii zaliczone stare i nowe chyba tez bedzie. boze jaki kujonze mnie oststnio
pumcia ni ma kapci jeszcze. planuje w przszła nieziele na zakupy jechac i wszystko juz miec
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 14:03   #4862
Asiuulka89
Zakorzenienie

Dzien dobry Paprotko jak to kapci nie ma?? a powinny juz byc
Gratuluje kujonie ciaza sprzyja Ci w nauce
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 14:06   #4863
Sweet Delights
Zadomowienie

Hej baboki ale leniwo coś dzisiaj, u Was też tak? Byliśmy w kaliszu z Tż bo wczoraj nam się już nie chciało, póżniej zrobiłam obiadek a teraz gnijemy o 17.30 umówiliśmy się ze znajomymi więc chociaz tyle dobrze, że wieczorem nie będę w domu siedzieć i się znowu nudzić

paprociu kochana, przepraszam Cię bardzo, ale ostatnio Cię w błąd wprowadziłam z tym kombinezonem, a wszystko przez mojego Tż wysiadam dzisiaj z auta, zbieram zakupy, patrzę a pod siedzeniem co...? Paczka z kombinezonem no myślałam, że do zabiję, a ponoć wysłał z piątek i wysłał faktycznie, ale tylko jedną do kogoś tam, a o tej "mu sie zapomniało'' w każdym razie jutro od rana jadę z nim na pocztę i wyślę już na pewno osobiście bo to kłąmca jest i tyle wybacz kochana, padam na kolana przed Tobą i na twarz
Sweet Delights jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 14:16   #4864
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

tosia bedzie po mamusi mondra
nie no tak na powaznie to staram sie nie robic zaległosci bo mamzaliczenia semestralnie niektóre juz przed porodem i boje sie ze sie nazbiera i sobie nie dam rady:

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

sweet no nie wiem... ewentualnie ci wybaczam.........
Stary 2009-11-08, 14:23   #4865
majkela12
Zadomowienie

Helloł niedzielnie
Cytat:
Napisane przez samanthhha Pokaż wiadomość
Tż z teściem i tatą robią kładą panele na dole w salonie. Mama z teściową malowały wcześniej ściany - bo nie wiem czy Wam mówiłam ale tam był kiedyś garaż A teraz bedzie salon - a garaż taki blaszany postawili sobie na ogródku. Eh taki mały Iwo, a tyle zmienił...
My też zrobiliśmy salon z garażu, ale autko teraz na pod gołym niebem stoi

Cytat:
Mężuś ugotował obiad i zaraz mi poda pod paszcze jestem w niebie
dla męża.
Ja też mojego muszę pochwalić zrobił mi wczoraj frytki i herbatę

Cytat:
Asiulka też dzisiaj jadłam rogalika jak byliśmy w mieście wskoczyliśmy do piekarni, w drodze do samochodu weszłam do zieleniaka i kupiłam pyszne ogóreczki i kiszoną kapustkę no i szłam chodnikiem do auta i już wcinałam na zmainę ogóry z kapustą a ludzie patrzyli się na mnie jak na idiotkę a w aucie zaraz wciągnęłam ciepłego loda i resztę ogórków a w domu poprawiłam ciepłym jeszcze rogalikiem i dokończyłam dzieło dojadając na maxa kapustą i pomaranczami dawno nie jadłam takich pyszności
Że w kibelku nie wylądowałaś bardzo się dziwie, bo ja czytając to o mały włos

Cytat:
Oglądam bicie rekordów Guinessa - niektóre są poryte hehehe
Też oglądałam wczoraj. Ta panna- modelka co plecami balony tłukła, głupszego rekordu nie widziałam

Cytat:
Jeżżżu mam włoska na cycku mym prawym skąd on się tam wziął i kto mu pozwolił tam urosnąć? Czy to znak, że zaczynam dojrzewać i niedługo wreszcie zaczną mi rosnąć włosy na klacie?
Futerko Ci na zimę rośnie żeby Ci cieplutko było

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
i dla poprawy humorku zrobiłam zdjęcie brzuchalowi..
urósł ?
Urósł ładnie się zaokrągla

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
ja zaraz lece znowu z moja upierdliwa siostra na zakupy.. niestety ona tez nie moze zrouzmiec ze jestem w ciazy i sie szybciej mecze.. musze siatki nosic wszytskie a ona ma 13 lat i wcale juz taka glupia nie powinna byc...
Oj to mamy podobny problem- moja siora ma 12lat i czasami się zapomina.... a ja jej wtedy
-------------------------
Wczoraj wieczorem wpadł do tz kolega- tzn wprosił się. Posiedziałam z nimi trochę i poszłam spać. Oni siedzieli do 2. Taka byłam zła na tz nawet nie posprzątał, poza tym nie lubię tego kolegi
Za to z samego rana wzięliśmy się za sprzątanie ogródka, bo wczoraj cały dzień lało i nie dało się nic zrobić. Jestem padnięta, a jutro do szkoły

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

A zapomniałam paprotka wielkie gratki piąteczka no no Ty nasz mały kujonku
Stary 2009-11-08, 14:25   #4866
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

a mój małz robi dzisiaj obiad niespodzianke w całym domu tach pachnie że zaraz zjem własna stopę
Stary 2009-11-08, 14:36   #4867
Asiuulka89
Zakorzenienie

Do nas tez przychodza znajomi zrobilam galaretki ale chyba nie udadza sie tak szybko

ale juz o 17 kumpela przychodzi takze mam dzisiaj w miare czas zajety

ehh te mlodsze siostry sa rozwydrzone bynajmniej moja jest rozpieszczona bo jest namlodsza... no coz czekam az wyrosnie z glupiego wieku i zmadrzeje dziewuszysko

wlasnie pije kawusie i zjadlam ciasteczka a mezus jednak zrobil pizze tyle ze ja zdazylam zjesc Mcdonalda no ale oczywiscie pizze tez zjem
Stary 2009-11-08, 14:52   #4868
zebra666
Zakorzenienie

A ja obejrzałam sobie filma i zcakam aż w domku sie rozgrzeje to się okapieMoże nawet nogi ogolę ech a jutro do dentystyjuż mam stracha ... może telefon jakiś kupię z Tż-tem jak będę na mieście, bo mój normalnie wysiada jużi wszyscy się wściekają, że ciągle nie mam zasięgu

Paprotka mieszkam w małopolskim- między Krakowem a Katowicami, tuż obok Chrzanowa.

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 14:56   #4869
majkela12
Zadomowienie

paprotka no to dla Twojego tz też a jaka to okazja???? mam nadzieję, że nie zjadłaś nogi
Asiuulka no właśnie o to rozpieszczenie chodzi, my w pewnym momencie pozwoliliśmy młodej wejść na głowę i takie są efekty. Najgorsze jest to że nic sama z siebie nie zrobi, albo trzeba się prosić albo chce coś w zamian. Ach te bachory... Smacznego i także dla tz
Stary 2009-11-08, 15:02   #4870
Asiuulka89
Zakorzenienie

Majkela dziukuje naszczescie nie mieszka z nami tylko nas odwiedza na weekendy czasami

co robita?? haaaalooo
Stary 2009-11-08, 15:09   #4871
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

a to ja wam powiem że moja siostra jest taka sama jak wasze i tez mówiłam że czekam az wyrośnie z tego
ale ma już 16 lat i narazie dalej ma trudny wiek
zebra to ja jakoś po drugiej str, katowic koło rybnika do ciebie miałabym nie tak daleko gdybym mieszkała w ŻOrach jeszcze
noga zyje. nie zdążyłam zjeść
a obiad pyyyszny!!!
bez okazji zrobił ryż taki sypki z sosem z pieczarkami i mieskiem i czerwoną fasolą i pod spodem ser zółty taki ciąągnąący............ mniaaammm... zjadłam za trzech
Stary 2009-11-08, 15:21   #4872
majkela12
Zadomowienie

Taaa niektórzy tłumaczą że to trudny wiek, dorastanie, hormony itp... sranie w banie...
Piję cappucino orzechowe i nadrabiam zaległości na wizażu, w tle leci na dobre i na złe. Może zajrzę kontrolnie na allegro
Zjadłabym coś słodkiego np snikersa ale nikt nie chce iść do sklepu.
Stary 2009-11-08, 15:44   #4873
zebra666
Zakorzenienie

No to rzut beretem Paprotka

My zrobimy sobie tosty:P

Stary 2009-11-08, 16:04   #4874
Sweet Delights
Zadomowienie

A ja nie mam siostry jedynaczką jestem

A ja lecem teraz na gorącą szekuladę i sernik tyż na ciepło do san remo znowu się nie ruszę miłego wieczoru baboki i smacznego dla wszystkich żarłoczków
Stary 2009-11-08, 16:17   #4875
zebra666
Zakorzenienie

Fajnie Ci Sweet:P My wszędzie mamy daleko- do miasta trzeba by autobusem targać a brzydko...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-08, 18:11   #4876
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Dobry wieczór

Pare dni Mnie nie było i nie ma szans by Was nadrobić
Ale Mnie siostra wk...wia ,jak ja bardzo bym chciała sioe juz wyprowadzic
Stary 2009-11-08, 18:53   #4877
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

a ile lat ma ta twoja siostra??
moja ma zaburzenia emocjonalne i czasami jest psychicznie chora
Stary 2009-11-08, 19:07   #4878
zebra666
Zakorzenienie

Ja o mojej siostrze już lepiej się nie wypowiadam- pisałam już keidyś jak uroczo z nią mam, a teraz nie gadam przez nią z mamą
Nudze się:P Ale jutro jedziemy po telefon Tż powiedział, ze albo kupimy razem mi telefon albo sam to zrobi

Stary 2009-11-08, 19:12   #4879
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Moja powinna sie leczyc ma 33 lata chyba

Ma troje dzieci -jest po rozwodzie i ja z Tż mieszkamy chwilow z nia ...przez małpe miałam 3dniową -depreche ale juz jest lepiej ....bałagani nie sprząta taki syf robi ze az boli ogólnie ostatnio strasznie mnie wkurza

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-08, 19:18   #4880
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

zebra trzeba byo na allegro poszukac tam mozna znalezc duuzo tańsze telefony nawet nowe

asicca to ty masz niezrównoważoną siostre w tym wieku poinna byc powazniejsza. w dodatku ma dzieci to powinna sie chyba inaczej zachowywac?
Stary 2009-11-08, 19:27   #4881
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Tzn. jest odpowiedzialna ,dba o dzieci -pracuje itp ....ale syf straszny robi,nie dba o to ...nie szanuje mojej pracy -nikogo ....sama ma tai syf w pokoju że wstyd ...ok peracuje -jest zmęczona ale jakby chociaz raz na tydzien posprzątała w sobote to by miała porzadek a nie w niedziele w syfie lezy (zreszta ludzie pracują i mają porządek w domu a mają tez po pare dzieci )dużoby o niej opowiadac .......ogólnie nie jest złym człowiekiem czy cus ,strasznie głupią siostra ale -NIESTETY mamy inne charaktery ,pogląday i długo razem nie wytzrymamy ...wiem ze na mieszkaniu będzie nam ciężko ale jednak wole juz byc na swoim z Tż i Nasza dzidzia
Stary 2009-11-08, 19:34   #4882
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

no tak. oczywiście ja wróciłam i wszystkie zniknęły
wychodzcie!! nie bójcie się

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

podejrzewam ze jak tylko sie wyprowadzicie to wasze stosunki sie poprawia
napiecie opadnie i nie bedziesz sie denerwowac tylko bedziesz pania sama dla siebie
Stary 2009-11-08, 19:39   #4883
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

"Panią dla Siebie " mój Tż tez tak mówi hehehe

Napewno tak będzie ,wyprowadze sie i pewnie będziemy za Sobą tesknić....al bo tylko ona za Mną -a dlaczego ...bo zaprowadzałam jej dzieci do szkoły ,to wysprzątałam ogólnie nie mieszkałam tak za darmo bo sie do czegos przydałam
No nie ważne nie myśle o niej ,i o tej naszej ostatniej kłótni...zajme sie szukaniem mieszkania ,dzidzia i Soba -może jakiś fryzjer czy cuś
Stary 2009-11-08, 20:03   #4884
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

ty juz dawno o tym mieszkaniu mówiłas
nie mozecie nic znalezc?
Stary 2009-11-08, 21:04   #4885
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Jak narazie nic
Stary 2009-11-09, 07:44   #4886
Sweet Delights
Zadomowienie

Cześć dziewczyny. Kurcze, coś nie naljepiej się dzisiaj czuję. Całą noc tak dziwnie mnie bolały plecy między łopatkami i dłonie tak jakby wszystkie stawy, duszno mi się robiło i tak mi mocno serce waliło. Dzisiaj zmierzyłam sobie już ciśnienie od rana i jest ok, wziełam chłodny prysznic ale dalej mi tak dziwnie jakoś. Dobrze, że Filip przynajmniej normalnie kopie więc u niego mam nadzieję, że wsio ok.

Wczoraj posiedzieliśmy ze znajomymi do 10 na mieście bo ja już byłam zmęczona no i Tż rano wcześnie do pracy. Ale ogólnie bardzo przyjemnie było, oczywiście maraton z lokalu do lakolu i co rusz inne żarełko bo to ekipa głodomorów i nigdzie nie mięli sernika na ciepło noo więc tylko czekolady się napiłam a reszta zażerała się pizzami, kebabami, tostami, lodami i nie pamiętam nawet czym jeszcze a mnie ostatnio drażni coś takie jedzenie już, za dużo chyba tego było idę coś zjeśc bo muszę leki wziąć a nawet ochoty nie mam i głodna nie jestem, że się tak dziwnie czuję martwię się trochę kurcze co mi jest...
Stary 2009-11-09, 08:05   #4887
zebra666
Zakorzenienie

Paprotka wiem ale nie chce mi sie z tym pitolić i ryzykować przez neta- chyba wole w komisie, bo zawsze blisko do reklamacji a tak to dupa zbita, zresztą neiu chce nowego nie stać mnie więc jak ryzykowac to w swojej okolicy

Sweet mam nadzieję, że się poczujesz lepiej

zaraz jedziemy na miasto

Stary 2009-11-09, 08:39   #4888
samanthhha
Wtajemniczenie

Haj

Jestem, jem śniadanie, zaraz napiszę więcej

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Już zjadłam

Co tam Dziołchy? Sweet ja wczoraj miałam jakiś taki dupiasty dzień Napady gorąca mimo że wszystkim na około zimno, potworna zgaga, bóle pleców i swędziała mnie klata nad piersiami i cała szyja

Zaczęliśmy z Iwem 34 tydzień Coraz bliżej do dnia P

Zebra udanych zakupów
samanthhha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 08:44   #4889
Asiuulka89
Zakorzenienie

Sweet, Samanthhha smacznego

Poza tym dzien dobry dziewuszki

Sweet jak Cito nie przejdzie to może zadzwoń do lekarza.. bo wiadomo my sie martwimy a moze poprostu to nic takiego a Filip Cie tylko uciska??
Mam nadzieje ze będzie dobrze

Zebra chwal sie tu zaraz to upolowalas na miescie

Ja ogolnie dopiero teraz wstalam jestem niemozliwa a ze znjaomymi siedzielismydo 12 doslownie jak nie ja gralismy w monoply ahhh jak ja kocham ta gre alei tak przegralam bylam ostatnia

tez zaraz zabieram sie za robienie sniadanka bo dzisiaj wspolne
Stary 2009-11-09, 08:49   #4890
samanthhha
Wtajemniczenie

Asiulka pamiętaj że oststni zawsze będą pierwszymi Ale w naszym przypadku... po ciąży

Śniło mi się dziś że w szpitalu który wybrałam okazało się że dzieci są karmione butelką a nie piersią Nawet jak kobieta ma pokarm to nie dają jej karmić
samanthhha jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości