![]() |
#4861 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() wróciłaz ze szkoły i juz jestem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- miałam dziisiaj ostatnia kinezyterapie i mówie babce ze chciałam sie troche zwolnic bo sie zle czuje i mi słabo i czy ma ciśnieniomierz... mierzyła mi ciśnienie dwoma cisnieniomierzami 5 razy i......... nic nie wyszło ![]() ![]() a tak wogóle to chciałam sie pochwalić ze wczoraj dostałam z kolokwium z fizykoterapii pierwsza w tej szkole 5 ![]() ![]() ![]() koło z fizjologii zaliczone stare i nowe chyba tez bedzie. boze jaki kujonze mnie oststnio ![]() pumcia ni ma kapci jeszcze. planuje w przszła nieziele na zakupy jechac i wszystko juz miec ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Paprotko
![]() ![]() Gratuluje kujonie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Zadomowienie
|
Hej baboki
![]() ![]() ![]() paprociu kochana, przepraszam Cię bardzo, ale ostatnio Cię w błąd wprowadziłam z tym kombinezonem, a wszystko przez mojego Tż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4864 |
Wtajemniczenie
|
tosia bedzie po mamusi mondra
![]() nie no tak na powaznie to staram sie nie robic zaległosci bo mamzaliczenia semestralnie niektóre juz przed porodem i boje sie ze sie nazbiera i sobie nie dam rady: ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- sweet no nie wiem... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | ||||
Zadomowienie
|
Helloł niedzielnie
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też mojego muszę pochwalić zrobił mi wczoraj frytki i herbatę ![]() Cytat:
![]() Też oglądałam wczoraj. Ta panna- modelka co plecami balony tłukła ![]() ![]() Cytat:
![]() Urósł ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Wczoraj wieczorem wpadł do tz kolega- tzn wprosił się ![]() ![]() Za to z samego rana wzięliśmy się za sprzątanie ogródka, bo wczoraj cały dzień lało i nie dało się nic zrobić. Jestem padnięta, a jutro do szkoły ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- A zapomniałam paprotka wielkie gratki ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Wtajemniczenie
|
a mój małz robi dzisiaj obiad niespodzianke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Zakorzenienie
|
Do nas tez przychodza znajomi zrobilam galaretki ale chyba nie udadza sie tak szybko
![]() ale juz o 17 kumpela przychodzi takze mam dzisiaj w miare czas zajety ![]() ehh te mlodsze siostry sa rozwydrzone bynajmniej moja jest rozpieszczona bo jest namlodsza... ![]() ![]() wlasnie pije kawusie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4868 |
Zakorzenienie
|
A ja obejrzałam sobie filma i zcakam aż w domku sie rozgrzeje to się okapie
![]() ![]() ![]() ![]() Paprotka mieszkam w małopolskim- między Krakowem a Katowicami, tuż obok Chrzanowa. |
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Zadomowienie
|
paprotka no to dla Twojego tz też
![]() ![]() ![]() Asiuulka no właśnie o to rozpieszczenie chodzi, my w pewnym momencie pozwoliliśmy młodej wejść na głowę i takie są efekty. Najgorsze jest to że nic sama z siebie nie zrobi, albo trzeba się prosić albo chce coś w zamian. Ach te bachory... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
Majkela dziukuje
![]() ![]() co robita?? haaaalooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Wtajemniczenie
|
a to ja wam powiem że moja siostra jest taka sama jak wasze
![]() ale ma już 16 lat i narazie dalej ma trudny wiek ![]() zebra to ja jakoś po drugiej str, katowic ![]() ![]() noga zyje. nie zdążyłam zjeść ![]() a obiad pyyyszny!!! bez okazji zrobił ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 |
Zadomowienie
|
Taaa niektórzy tłumaczą że to trudny wiek, dorastanie, hormony itp... sranie w banie...
Piję cappucino orzechowe ![]() ![]() Zjadłabym coś słodkiego np snikersa ale nikt nie chce iść do sklepu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Zakorzenienie
|
No to rzut beretem
![]() My zrobimy sobie tosty:P |
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Zadomowienie
|
A ja nie mam siostry
![]() ![]() A ja lecem teraz na gorącą szekuladę i sernik tyż na ciepło do san remo ![]() ![]() ![]() ![]()
#4875 |
Zakorzenienie
|
Fajnie Ci Sweet:P My wszędzie mamy daleko- do miasta trzeba by autobusem targać a brzydko...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Pare dni Mnie nie było i nie ma szans by Was nadrobić ![]() Ale Mnie siostra wk...wia ![]() ![]()
#4877 |
Wtajemniczenie
|
a ile lat ma ta twoja siostra??
moja ma zaburzenia emocjonalne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Zakorzenienie
|
Ja o mojej siostrze już lepiej się nie wypowiadam- pisałam już keidyś jak uroczo z nią mam, a teraz nie gadam przez nią z mamą
![]() Nudze się:P Ale jutro jedziemy po telefon Tż powiedział, ze albo kupimy razem mi telefon albo sam to zrobi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Zakorzenienie
|
Moja powinna sie leczyc
![]() ![]() Ma troje dzieci -jest po rozwodzie i ja z Tż mieszkamy chwilow z nia ...przez małpe miałam 3dniową -depreche ale juz jest lepiej ![]() ![]() ![]()
#4880 |
Wtajemniczenie
|
zebra trzeba byo na allegro poszukac tam mozna znalezc duuzo tańsze telefony nawet nowe
asicca to ty masz niezrównoważoną siostre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Zakorzenienie
|
Tzn. jest odpowiedzialna ,dba o dzieci -pracuje itp ....ale syf straszny robi,nie dba o to ...nie szanuje mojej pracy -nikogo ....sama ma tai syf w pokoju że wstyd ...ok peracuje -jest zmęczona ale jakby chociaz raz na tydzien posprzątała w sobote to by miała porzadek a nie w niedziele w syfie lezy
![]() ![]() ![]() ![]()
#4882 |
Wtajemniczenie
|
no tak. oczywiście ja wróciłam i wszystkie zniknęły
![]() wychodzcie!! nie bójcie się ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- podejrzewam ze jak tylko sie wyprowadzicie to wasze stosunki sie poprawia ![]() napiecie opadnie i nie bedziesz sie denerwowac tylko bedziesz pania sama dla siebie |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Zakorzenienie
|
"Panią dla Siebie "
![]() Napewno tak będzie ,wyprowadze sie i pewnie będziemy za Sobą tesknić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No nie ważne nie myśle o niej ,i o tej naszej ostatniej kłótni...zajme sie szukaniem mieszkania ,dzidzia i Soba -może jakiś fryzjer czy cuś ![]() ![]()
#4884 |
Wtajemniczenie
|
ty juz dawno o tym mieszkaniu mówiłas
nie mozecie nic znalezc? |
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Zakorzenienie
|
Jak narazie nic
![]()
#4886 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny. Kurcze, coś nie naljepiej się dzisiaj czuję. Całą noc tak dziwnie mnie bolały plecy między łopatkami i dłonie tak jakby wszystkie stawy, duszno mi się robiło i tak mi mocno serce waliło. Dzisiaj zmierzyłam sobie już ciśnienie od rana i jest ok, wziełam chłodny prysznic ale dalej mi tak dziwnie jakoś. Dobrze, że Filip przynajmniej normalnie kopie więc u niego mam nadzieję, że wsio ok.
Wczoraj posiedzieliśmy ze znajomymi do 10 na mieście bo ja już byłam zmęczona no i Tż rano wcześnie do pracy. Ale ogólnie bardzo przyjemnie było, oczywiście maraton z lokalu do lakolu i co rusz inne żarełko bo to ekipa głodomorów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4887 |
Zakorzenienie
|
Paprotka wiem ale nie chce mi sie z tym pitolić i ryzykować przez neta- chyba wole w komisie, bo zawsze blisko do reklamacji a tak to dupa zbita, zresztą neiu chce nowego nie stać mnie więc jak ryzykowac to w swojej okolicy
![]() Sweet mam nadzieję, że się poczujesz lepiej ![]() zaraz jedziemy na miasto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Wtajemniczenie
|
Haj
![]() Jestem, jem śniadanie, zaraz napiszę więcej ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Już zjadłam ![]() Co tam Dziołchy? Sweet ja wczoraj miałam jakiś taki dupiasty dzień ![]() ![]() Zaczęliśmy z Iwem 34 tydzień ![]() ![]() Zebra udanych zakupów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Zakorzenienie
|
Sweet, Samanthhha smacznego
![]() Poza tym dzien dobry dziewuszki ![]() Sweet jak Cito nie przejdzie to może zadzwoń do lekarza.. bo wiadomo my sie martwimy a moze poprostu to nic takiego a Filip Cie tylko uciska?? Mam nadzieje ze będzie dobrze ![]() Zebra chwal sie tu zaraz to upolowalas na miescie ![]() Ja ogolnie dopiero teraz wstalam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tez zaraz zabieram sie za robienie sniadanka bo dzisiaj wspolne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Wtajemniczenie
|
Asiulka pamiętaj że oststni zawsze będą pierwszymi
![]() ![]() Śniło mi się dziś że w szpitalu który wybrałam okazało się że dzieci są karmione butelką a nie piersią ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.