Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-12, 14:23   #4861
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
no to masz jak ja a u mnie w dodatku najbliższe wolne miejsca za dwa dni
U nas ze służbą zdrowia to jest porażka, jesteś chora i masz czekac dwa dni jakieś nieporozumienie Dlatego jak choruję to idę prywatnie i mam w doopie cały ten państwowy smietnik, swoją drogą na co my płacimy składki ?
ja jestem za całkowitym sprywatyzowaniem służby zdrowia, i tak wiadomo że za darmo nic tam nie uświadczysz a tak to przynajmniej stawki będą oficjalne

Witaj Sonero, jak bliźniaczki ? kiedy masz termin ?
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 14:26   #4862
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
no to masz jak ja a u mnie w dodatku najbliższe wolne miejsca za dwa dni
Ja idę dzisiaj o 17
Muszę się chyba przygotować, co mam powiedzieć

Cytat:
Napisane przez SoNeRa Pokaż wiadomość
hej Kochane widzę, że same znajome kobitki tu siedząmnie dość długo nie było - nie mieliśmy neta ponad 2 miechy w związku z przeprowadzką dopiero od piątku wieczora mamy<jupi>
Ja na wolnym od piątku więc będę tutaj częściej zaglądała
Pewnie same nowości u Was nie ukrywam że nie dam rady nadrobić wszystkiego ale mam nadzieję, że sie wkręcę szybko w to co aktualne
Cześć SoNeRo
My się chyba nie znamy, ale pewnie się poznamy

EDIT: Ja idę prywatnie, bo jakbym musiała czekać parę dni, to pewnie bym wyzdrowiała, albo wykitowała (stawiając na to drugie) już nie mówiąc o tym, że potrzebuję L4 do pracy Katastrofa z tą służbą zdrowia

Edytowane przez goosia207
Czas edycji: 2009-01-12 o 14:30
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 14:27   #4863
SoNeRa
Zakorzenienie

Svinecka widze jakiś nowy piękny suwaczekjesteś w ciąży Kochana??jeśli nic nie przekręciłam to GRATULACJE

u mnie w miare ok jestem olbrzymia!!!19kg na plusie!!!brzuchol rośnie. Chłopaki mają się dobrze zaczeliśmy 7miesiąc mogą się narodzić w każdej chwili ale jakby poczekali do początku marca to bym byla w 7 niebie a termin na 4kwiecień ale jak to z bliźniakami na pewno będą dużo wcześniej.

Od piątku jestem na wolnym wziełam cały urlop jaki mi się należy na ten rok czyli26 dni a od 16 lutego zaczynam macierzyński. Ogólnie lekarz kazał dużo odpoczywać jak byliśmy na święta w Polsce na tydzień to mi zakazał tych długich maratonów sprzątania i ogólnie długiego stania. Ale ja jakoś nie umie uleżeć w miejscu i cosik powoli sobie robię w domku. Ogólnie to nic nowego kupujemy pampersy i ciuszki zakupiliśmy już wózek, łóżeczka też wybrane w weekend pewnie po nie pojedziemy. Przeprowadzka byla ok ale dużo problemów między innymi z podpięciem neta z prądem i w ogóle szkoda gadać bo nie chcę się denerwować. A jakie nowości u Was?
Stary 2009-01-12, 14:32   #4864
dorinka30
Zakorzenienie

Sonero Tymuś i Szymuś dobrze widzę - Tymuś to Tymoteusz ?

Sonero radzę Ci leżeć i wypoczywać , bo ja nie posłuchałam- łaziłam i mały urodził się za wcześnie....a wiadomo czym później tym lepiej
Stary 2009-01-12, 14:35   #4865
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

witaj Sonerko u mnie juz wiesz co slychac
dziekuje za gratulacje

to super, ze Ty i blizniaki macie sie dobrze zanim sie obejrzysz a bedziesz mamusia fajnie

a pro por tego urlopu, o ktorym pisalas - nie moglas isc wczesniej na l4? 182dni przysluguja a od tego roku ciezarnej przysluguje az 270dni
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 14:35   #4866
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
U nas ze służbą zdrowia to jest porażka, jesteś chora i masz czekac dwa dni jakieś nieporozumienie Dlatego jak choruję to idę prywatnie i mam w doopie cały ten państwowy smietnik, swoją drogą na co my płacimy składki ?
ja jestem za całkowitym sprywatyzowaniem służby zdrowia, i tak wiadomo że za darmo nic tam nie uświadczysz a tak to przynajmniej stawki będą oficjalne
ja też się zastanawiam, ale nie mogę nie płacić składek. U lekarza ogólnego ostatni raz byłam jakiś rok temu i wtedy też były problemy. Gin, dentysta i inni specjaliści to i tak prywatnie, więc to wszystko zupełnie bez sensu. Ale teraz nie chcę iść prywatnie i płacić tylko dlatego, że mam katar, kaszel, gorączkę. Wizyta plus leki dadzą pewnie ze 100zł albo lepiej, po prostu mi szkoda, bo wolę taką kasę na co innego przeznaczyć.

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość

EDIT: Ja idę prywatnie, bo jakbym musiała czekać parę dni, to pewnie bym wyzdrowiała, albo wykitowała (stawiając na to drugie) już nie mówiąc o tym, że potrzebuję L4 do pracy Katastrofa z tą służbą zdrowia
jak się będę jutro czuła tak źle czy gorzej, zastanowię się też, czy nie iść prywatnie, ale wściekła jestem na to
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 14:36   #4867
kaska87
Zakorzenienie

cześć Sonera ostatnio myslała co u Was

cześc dziewczyny

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-12, 14:37   #4868
SoNeRa
Zakorzenienie

tak Tymoteusz mi się ostatnio Szczepan podoba ale mąż nie chce słyszeć o zmianie Tymka
Ja staram się leżeć ale już mnie bok boli od leżenia mam piłkę na pilates teraz na niej siedzę to mi lżej niż na krześle. Dziś muszę tylko ręczniki na suszarkę wywiesić bo się już wyprały i obiadek zrobić i tyle.

A w jakim wieku jest?i w którym tygodniu urodziłaś?

Svinecka my w Anglii tutaj nie ma czegoś takiego jak L4 w ciąży!!!(wiem porażka)chyba że już się w szpitalu wyląduje i rzeczywiście coś się dzieje to wtedy lekarz wypisze zwolnienie a u mnie ciąża ok przebiegała jedynie co to tutaj nie mam wizyt u ginekologa więc jak byłam na święta to poszłam i mi powiedział że mam miekszą szyjkę i krótszą niz w październiku więc dobrze że skończyłam pracę w 28 tygodniu. Mam duży nacisk tam na dół bo to jakby nie patrzył 2 ich jest wszystko podwójnie łożyska wody itd itp

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-01-12 o 16:23 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać z funkcji edytuj takie są zasady forum!!!
SoNeRa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 14:42   #4869
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
ja też się zastanawiam, ale nie mogę nie płacić składek. U lekarza ogólnego ostatni raz byłam jakiś rok temu i wtedy też były problemy. Gin, dentysta i inni specjaliści to i tak prywatnie, więc to wszystko zupełnie bez sensu. Ale teraz nie chcę iść prywatnie i płacić tylko dlatego, że mam katar, kaszel, gorączkę. Wizyta plus leki dadzą pewnie ze 100zł albo lepiej, po prostu mi szkoda, bo wolę taką kasę na co innego przeznaczyć.

jak się będę jutro czuła tak źle czy gorzej, zastanowię się też, czy nie iść prywatnie, ale wściekła jestem na to
ja Cię rozumiem, ale u mnie zawsze wściekłość zwycięża i ide prywatnie,ale tylko wtedy jeśli już jestem chora obłożnie i idę na zwolnienie, inaczej leczę się sama
Cytat:
tak Tymoteusz mi się ostatnio Szczepan podoba ale mąż nie chce słyszeć o zmianie Tymka
Ja staram się leżeć ale już mnie bok boli od leżenia mam piłkę na pilates teraz na niej siedzę to mi lżej niż na krześle. Dziś muszę tylko ręczniki na suszarkę wywiesić bo się już wyprały i obiadek zrobić i tyle.

A w jakim wieku jest?i w którym tygodniu urodziłaś?
Mój w jakim wieku 6 lat ma, urodził się w 8 miesiącu i miał poważne problemy z ukąłdem oddechowym ale skończyło się wszystko dobrze

Sonero, że co nie ma w Angli L4 w ciąży ??? I nie rozumiem, że nie ma wizyt u ginekologa ?

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-01-12 o 14:44
Stary 2009-01-12, 14:46   #4870
SoNeRa
Zakorzenienie

no to już kawaler jak się patrzy

A dalej macie takie mrozy w Polsce???

Co do służby zdrowia to ostatnio mi tutaj 3 panie pobierały krew (fakt mam problemy z żyłami tzn mam cieniutkie i słabo widoczne) więc każda probowała i w końcu tak mi pobrali z dłoni że krew była wszędzie na podłodze, ścianie, biurku i dokumentachw sumie mnie to rozśmieszyło ale tak się wystraszyłam tego kłucia że aż sie poryczałam. W Polsce mi pani pobrała pięknie krew w sumie w prywatnych laboratorium ale nie miala z tym żadnego problemu
Stary 2009-01-12, 14:48   #4871
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
no to już kawaler jak się patrzy

A dalej macie takie mrozy w Polsce???

Co do służby zdrowia to ostatnio mi tutaj 3 panie pobierały krew (fakt mam problemy z żyłami tzn mam cieniutkie i słabo widoczne) więc każda probowała i w końcu tak mi pobrali z dłoni że krew była wszędzie na podłodze, ścianie, biurku i dokumentachw sumie mnie to rozśmieszyło ale tak się wystraszyłam tego kłucia że aż sie poryczałam. W Polsce mi pani pobrała pięknie krew w sumie w prywatnych laboratorium ale nie miala z tym żadnego problemu
O rany, pisz tak dalej....w końcu poczujemy sie dowartościowane, że u ans jednak jest lepiej ....mimo, że nam się wydaje że beznadziejnie

Mrozów już nie ma, aż takich, już normalnie -5 rano, w dzień do 0 nawet

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-12, 14:56   #4872
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Proszę bardzo: BubbleFactory

Stronka jest na razie bardzo prosta i ma kilka rzeczy do poprawy, wersja betabeta, jednak zawsze to już krok w przód!
Nema, oby interes szybciutko się rozkręcał

Cytat:
hej Kochane widzę, że same znajome kobitki tu siedząmnie dość długo nie było - nie mieliśmy neta ponad 2 miechy w związku z przeprowadzką dopiero od piątku wieczora mamy<jupi>
Ja na wolnym od piątku więc będę tutaj częściej zaglądała
Pewnie same nowości u Was nie ukrywam że nie dam rady nadrobić wszystkiego ale mam nadzieję, że sie wkręcę szybko w to co aktualne
Hej Sonero Co prawda nie znasz mnie jeszcze, jednak ja Ciebie tak, bo od dawna podczytywałam wątek Mnie imie Tymoteusz się bardzo podoba, pewnie dlatego, że znam fajnego faceta o tym imieniu.
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 15:03   #4873
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość

Hej Sonero Co prawda nie znasz mnie jeszcze, jednak ja Ciebie tak, bo od dawna podczytywałam wątek Mnie imie Tymoteusz się bardzo podoba, pewnie dlatego, że znam fajnego faceta o tym imieniu.
Tez tak mam, jak znam fajnych facetów o danym imieniu to od razu imię mi sie podoba
Stary 2009-01-12, 15:04   #4874
SoNeRa
Zakorzenienie

Witam wszystkie nowe kobitki i te podczytywaczki i te nowiutkie

No czasem ręce opadają jak tutaj jest z służbą zdrowa na WSZYSTKO paracetamol - serio!!!
Ja mam troche lepiej bo ciąża mnoga to się lepiej zajmują ale ehs szkoda gadać naprawdę czasem mam wrażenie że to kraj 3 świata a nie Anglia!!!

Poza tym jak tutaj raz spadł śnieg to wieksza część osób nie dojechała do pracy bo sparaliżowane drogi, korki i w ogóle kataklizm a śniegu było tyle co kot napłakał i jakies -2 stopni heheh a oni normalnie niepełnosprawni w takiej chwili się zrobili!!
Stary 2009-01-12, 15:10   #4875
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Witam wszystkie nowe kobitki i te podczytywaczki i te nowiutkie

No czasem ręce opadają jak tutaj jest z służbą zdrowa na WSZYSTKO paracetamol - serio!!!
Ja mam troche lepiej bo ciąża mnoga to się lepiej zajmują ale ehs szkoda gadać naprawdę czasem mam wrażenie że to kraj 3 świata a nie Anglia!!!

Poza tym jak tutaj raz spadł śnieg to wieksza część osób nie dojechała do pracy bo sparaliżowane drogi, korki i w ogóle kataklizm a śniegu było tyle co kot napłakał i jakies -2 stopni heheh a oni normalnie niepełnosprawni w takiej chwili się zrobili!!

Ciekawe jest to co piszesz , a my tu narzekamy
Sonero a o tym zajmowaniu w ciązy jeszcze, czy chodzisz prywatnie czy państwowo ? Bo u nas jak idziesz państwowo to też Cię traktują jak intruza, a jak prywatnie to cud, miód i orzeszki
Stary 2009-01-12, 15:12   #4876
Madlen__18
Zakorzenienie

Cześć Sonera
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 15:25   #4877
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cześć Sonero Mnie też jeszcze nie znasz, ale podczytywałam wątek więc ja Ciebie znam Ja z kolei mam miłe skojarzenia z imieniem Szymon, świetny chłopak

Gosiu, współczuję sytuacji z autem! Dobrze że wszystko skończyło się ostatecznie dobrze. Krew mnie zawsze zalewa w takich sytuacjach, mam ochotę się drzeć i rozwalić coś Opanowuję się jakoś oczywiście, no chyba że jestem w domu i moge sobie trochę poprzeklinać do ściany

Nemo, super strona, bardzo mi sie podoba. Wszystkiego najlepszego z okazji jej debiutu No i oczywiście powodzenia!

Miśku, wytrzymasz jakoś do środy? Też mnie wkurza ta służba zdrowia... szczególnie że skończyłam studia, nie mam pracy, gdyby coś mi się stało to tylko prywatnie mogę się gdzieś zgłosić. Tragedia

Dziewczynki, mam wreszcie termin rozmowy z managerem, ostatecznej, w firmie o której marzę. Piatek 10:15, już teraz o kciuki bo jak o tym myślę to łapie mnie stres. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i wreszcie dostanę pracę...

A odnośnie spraw łózkowych, bo nie było mnie w trakcie rozmowy: My chyba mamy najkrótszy staż ze wszystkich? Stąd pewnie przekłada się na częstotliwość, bo ciągle jeszcze praktycznie codziennie. Chociaż zdarza nam się taki przytulankowy spokojny wieczór kanapowy, że tak sobie siedzimy, coś oglądamy, miziamy się, gadamy, nagle robi się 24 i trzeba lecieć do łóżka żeby się wyspać i nie ma już czasu. Kilka razy zdarzyło się, że byłam zmęczona i nie miałam ochoty i np nadrobiliśmy to dzień czy dwa później. A jemu zdarzyło sie dokładnie raz (pamiętam bo rozbroil mnie tekst ktorego uzyl) ze nie miał siły. Pod względem libido jesteśmy raczej na tym samym poziomie.
Haniu, skoro mąż mówi, że to stres, to jestem pewna że to prawda. Te nasze chłopy niby takie twarde, ale jednak też im się zdarza gorszy okres. Na wyjeździe sobie odbijecie, zoabczysz
Stary 2009-01-12, 15:28   #4878
SoNeRa
Zakorzenienie

Kurde tyle sie opisałam i mi się skasowało grrr

W Anglii chodzę państwowo i jest ok - mam wizyty co 4 tygodnie w szpitalu który sobie wybrałam mam tam robione usg potem wizytę z lekarzem i położną. Potem w między czasie mam wizyty z położną środowiskową taką z przychodni do której jesteśmy zapisani. Badanie moczu mam tu i tu przy każdej wizycie. Badanie krwi pierwsze w 11 tygodniu drugie dopiero teraz miałam w 28 tygodniu. W miedzy czasie miałam specjalistyczne badanie usg na zespół downa. Krzywa cukrowa mnie nie obejmuje bo za młoda niby jestem ale poprosiłam o nią i mi zrobią w ten czwartek. Ogólnie trzeba czasem im mówić co się chcę i spokojnie pogadać to da się wszystko załatwić.

W Polsce byłam 2 razy podczas ciązy i przy każdej wizycie byłam prywatnie u ginekologa w sumie 3 wizyty za każdym razem robiłam sobie też wszystkie badania krwi i moczu. Miałam też za każdym razem badanie szyjki i usg dopochwowe. W Anglii ani jednego ani drugiego nie miałam.

W Anglii nie widzisz sie z ginekologiem (ja sie widziałam raz bo sie źle czułam w 6 tygodniu ciąży i mnie zbadał czy to nie ciąża pozamaciczna(nie zrobili usg bo za wcześnie ) Acha i wymaz z pochwy robili mi z 3 razy ale to 2 razy na życzenie. Usg pierwsze mialam w 9 tygodniu bo go wywalczyłam siłą(miałam bóle pleców silne) takto jest w 12 tygodniu dopiero.

hmm no nie wiem co więcej... nie mogę narzekać na położną środowiskową bo to gdzie chce iść tam mnie kieruje w szpitalu też ok. Raz miałam beznadziejnego lekarza na wizycie co nas zlewał to pożaliłam się na niego od razu po wizycie rozpłakałam się to już więcej się z nim nie widzę

zaraz_84 no nie wiem my też mamy staż malutki bo jeszcze w ciąży mamy zakaz od praktycznie samego początku więc jesteśmy póki co łóżkowo uśpieni do po ciąży - nie nacieszyliśmy się za wiele po ślubie hehe

Fajnie że Wam się imiona wspominają
Ja nie znam żadnego Tymka ani Szymka więc może dlatego wybraliśmy te imiona hehe

Zaraz się będę za gotowanie brała bo Mężulek wróci z pracy po 18 a tu nic jeszcze nie gogtowe u nas niby dopiero 15:30 więc jeszcze troszki czasu mam

Czas edycji: 2009-01-12 o 16:24 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać z funkcji edytuj takie są zasady forum!!!!
Stary 2009-01-12, 15:36   #4879
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

coś miałam napisać, ale zapomniałam, gdy nadrobiłam wątek. skleroza nie boli

Madlen, a te nowe notki na blogu to gdzie?

Twin, ja kontaktu z panią z dopasowanej nie miałam, ale same pozytywne opinie w necie. niestety na mokotowie - od Ciebie kawał drogi

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 15:38   #4880
lemoorka
Zakorzenienie

Hej Sonero

Jak czytam opowieści przyszłych mam, to mi sie łezka kręci. jakoś nam sie nie udaje Teraz podchodzimy na luzie, bo mam szanse zostac w pracy na dłużej, a bardzo, ale to bardzo mi sie pdoba w nowje pracy.
Tylko czasu brak Jak przychodze do domu to padam, ale nastrój wysmienity
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 15:43   #4881
SoNeRa
Zakorzenienie

probowałaś paski owulacyjne??
Stary 2009-01-12, 15:46   #4882
lemoorka
Zakorzenienie

Tak próbowąłam i nic
Stary 2009-01-12, 15:50   #4883
SoNeRa
Zakorzenienie

to TŻ dawać kiwi do jedzenia codziennie a Ty po przyjemnościach nóżki do góry albo leżeć z pupcia na poduszkach. I przed przytulankami powstrzymajcie sie z 4 dni potem poprawcie na drugi dzień. Ja się tyle naczytałam różnych porad że głupiałam od tego wszystkiego. Większośc przeszkód to w naszych głowach siedzi im człowiek bardziej chce to nie wychodzi!!!
A i temperaturkę możesz mierzyć.
Stary 2009-01-12, 15:52   #4884
lemoorka
Zakorzenienie

mam na kiwi uczeulenie A jaki w ogole ma to z tym związek tak apropo?

jak mówiłam wstrzymujemy sie, bo chciałabym mięc płacony macierzyński a z pensji TZ wyzyjemy tylko słabiej A te kilka groszy więcje toz awsze lżej i moge potem (może) do pracy wrócic
Stary 2009-01-12, 15:58   #4885
SoNeRa
Zakorzenienie

ja też mam na kiwi uczulenie i na miódponoć kiwi jest dobre na plemniczki więc to partner ma jeść a nie myDowiedziałam się o tym od koleżanki która sie dłuuuuugo starała ale jak kupiliśmy kiwi to sie dowiedziałam że jestem w ciąży na drugi dzień i kiwi nie sprawdziliśmy

Wiem co to jest z tym czekaniem bo my też chcieliśmy dziecko odrazu po ślubie ale ja zaczełam pracę tu w Anglii i musiałam poczekać żeby mieć płacony macierzyński i wszystkie świadczenia. Jakbyśmy postarali się o dzidzie miesiąc wcześniej to bym nie miała nic a przy bliźniakach to już w ogóle kasy trzeba mieć troszki bo wydatki duże na jedno dziecko a co dopiero na 2
Stary 2009-01-12, 15:59   #4886
lemoorka
Zakorzenienie

No własnie Taniej wychodzi miec jedno dziecko po drugim - ciuszki zostaja, wózek
Stary 2009-01-12, 16:10   #4887
SoNeRa
Zakorzenienie

no z jendej strony tak ale z drugiej witaminy czy leki to raz się kupuję w ciąży i wizyty jeśli prywatne to też się płaci jak za 1 dzidziusia a wychodzą dwaeheehhe nie no żartuje oczywiście że gorzej bo i wózek droższy i 2 łóżeczka trzeba 2 foteliki do auta 2razy więcej pieluch i ciuszków itd itp ale za to na trzecie dziecko będzie duużo rzeczy (wózek jedynie trzeba inny )

będę trzymała za Was kciuki na pewno się uda bez jakiś szczególnych czarów marów

zmykam dziewuszki brać się za to gotowanie bo w końcu nigdy się nie zbiorę mogłabym z Wami tu całe popołudnie siedzieć. Jutro sie odezwę. Miłego wieczorku dla Wszystkich buziaki

Czas edycji: 2009-01-12 o 16:23 Powód: a ja tradycyjnie proszę o nie pisanie post pod postem i o korzystanie z funkcji edytuj takie są zasady forum!
Stary 2009-01-12, 16:52   #4888
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
czesc.

mi teraz tak jak Dianie- nie chce sie przeokrutnie zadnego sexu. szukam wymowek, chodze wczesiej spac. a jak juz TZ cos tam zaczyna inicjowac to dostaje ochrzan i tyle

nawet przez weekend niby byly warunki a skonczylo sie (co prawda z innego powodu) na dasach, nieodzywaniu sie itp.
Uff! A już myślałam, że ja jedna jestem i pewnie jakaś dziwna do tego

Myślę, że to stąd wynika, że tak bardzo chcę dzidzię, a tu nic I mam już dość tego próbowania, może to taka przekora? Tż mówi ciągle, że jak nie będziemy się kochać to dzidzi nie będzie, ale to zbereźniak jeden, mu tylko o orgazm chodzi! Już ja wiem

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Proszę bardzo: BubbleFactory

Stronka jest na razie bardzo prosta i ma kilka rzeczy do poprawy, wersja betabeta, jednak zawsze to już krok w przód!
Super foteczki

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
nema fajna stronka, rzeczywiscie jestescie podobne

alez ja jestem zlaaaaaaaaa - TZ wlasnie jest w mieszkaniu i pomijajac fakt, ze kolor w kuchni wyszedl jak sraczka to na dodatek farba ma takie krycie, ze trzeba pomalowac kilkanascie razy a facet w sklepie nas o tym nie powiadomil
Skąd ja to znam ja też do kuchni chciałam kolor miodowy, wyszło maskudztwo i do tego trzeba było kilka razy malować

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Podpisuję się

Cytat:
probowałaś paski owulacyjne??
Muszę spróbować

Cytat:
no z jendej strony tak ale z drugiej witaminy czy leki to raz się kupuję w ciąży i wizyty jeśli prywatne to też się płaci jak za 1 dzidziusia a wychodzą dwaeheehhe nie no żartuje oczywiście że gorzej bo i wózek droższy i 2 łóżeczka trzeba 2 foteliki do auta 2razy więcej pieluch i ciuszków itd itp ale za to na trzecie dziecko będzie duużo rzeczy (wózek jedynie trzeba inny )

będę trzymała za Was kciuki na pewno się uda bez jakiś szczególnych czarów marów

zmykam dziewuszki brać się za to gotowanie bo w końcu nigdy się nie zbiorę mogłabym z Wami tu całe popołudnie siedzieć. Jutro sie odezwę. Miłego wieczorku dla Wszystkich buziaki
To i za mnie poproszę
Stary 2009-01-12, 17:24   #4889
lemoorka
Zakorzenienie

Sonera - nie dziekuje
Stary 2009-01-12, 17:33   #4890
sanetka
Zakorzenienie

ja to bym mogla ostatnio w ogole od ludzi sie odizolowac (nawet od TZa-wiem straszne). pobyc zupelnie sama tak powiedzmy tydzien...ale ja tak czesto mam.

uciekam nadrabiac nieudany weekend z TZem. juz sie troche stosunki ocieplily

ja to dzidzi na razie nie chce (tak dla odmiany). ale przez to ze roznie sie czuje to taka rozmemlana jestem. i do lekarza mi nie po drodze.
mialam sie przeniesc z przychodni do innego centrum gdzie dobrzy lekarze sa ( na nfz i bez kolejek-cos niespotykanego) ale jakos to odkladam w czasie

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości