Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-12, 11:46   #4831
Madlen__18
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Nie tylko ty. Sanetka też. I też była tym zdziwiona.

Wiem,że to cięzkie może być, ale spróbuj panowac nad emocjami. Najwazniejszy jest teraz kontakt emocjonalny, bliskośc, tego macie bardzo dużo i tego nie psuj..bo to buduje relacje łożkowe w bardzo dużym stopniu. Jeśli będziesz wyładowywać frustrację w ten sposob to raz, że się oddalicie od siebie, dwa, wcale nie będzie więcej seksu...
Próbowałaś okazać zrozumienie i nie naciskać, nie inicjować przez jakiś czas?
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 11:59   #4832
novocaine870
Rozeznanie

u mnie z tym ostatnio krucho bo TŻ ma rzadko przepustki , ale jeszcze troche
a wcześniej to zależy ...generalnie zapotrzebowanie mam spore ale..... hmm.... tutaj można powiedzieć ,że pokłady są ale nie mogę tego z siebie wydobyć i nie wiem czy to kwestia mojej "blokady" czy "nie odpowiedniego partnera"(?) ... choć bardziej skłaniam się ku wersji, iż to raczej brak "odpowiednich" warunków i mojej "blokady" . Już trochę się przełamuje i w trakcie jestem raczej stroną aktywną, ale nadal mam problem by inicjatywa rozpoczęcia wyszła ode mnie. Pracuję nad tym .

wczoraj znalazłam model butów , których szukałam niemalże przez cały okres jesienno - zimowy , niestety zostały tylko w kolorze brązowym. Dzisiaj zadzwoniłam do placówek w miastach do których w razie czego mogłabym pojechać. i oczywiście ich nie było ale... kochana kobieta sprawdziła, ze są 2 ostatnie pary w słupsku i może mi je sprowadzić
ależ mi się humor poprawił
http://www.primamoda.com.pl/index.php?page=product-nuova&parent_id=97&produc t_id=1674
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 12:03   #4833
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

a tam sratatata

ja mojemu ciagle dogryzam - mowie mu, ze nie chce ze mna seksu, ze musze sie prosic, ze go nie podniecam

on wtedy tak ladnie zaprzecza hihi

ale wiecie co to chyba nie jest tak, ze ich nie podniecamy czy cos, przynajmniej u mnie - bo jak juz dochodzi do tego seksu to TZ jest bardzo czuly i namietny

ahhh uwielbiam sie z nim kochac

chce seksu
chociaz mialam wczoraj bo akurat u niego spalam

o 3 w nocy obudzil mnie bol zeba wiec stwierdzilam, ze jak "mi wsadzi" to napewno mi przejdzie buahahaha nie smiac sie my takie durnole jestesmy

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
u mnie z tym ostatnio krucho bo TŻ ma rzadko przepustki , ale jeszcze troche
a wcześniej to zależy ...generalnie zapotrzebowanie mam spore ale..... hmm.... tutaj można powiedzieć ,że pokłady są ale nie mogę tego z siebie wydobyć i nie wiem czy to kwestia mojej "blokady" czy "nie odpowiedniego partnera"(?) ... choć bardziej skłaniam się ku wersji, iż to raczej brak "odpowiednich" warunków i mojej "blokady" . Już trochę się przełamuje i w trakcie jestem raczej stroną aktywną, ale nadal mam problem by inicjatywa rozpoczęcia wyszła ode mnie. Pracuję nad tym .

wczoraj znalazłam model butów , których szukałam niemalże przez cały okres jesienno - zimowy , niestety zostały tylko w kolorze brązowym. Dzisiaj zadzwoniłam do placówek w miastach do których w razie czego mogłabym pojechać. i oczywiście ich nie było ale... kochana kobieta sprawdziła, ze są 2 ostatnie pary w słupsku i może mi je sprowadzić
ależ mi się humor poprawił
http://www.primamoda.com.pl/index.php?page=product-nuova&parent_id=97&produc t_id=1674
to super
a w szczecinie sie dowiadywalas? bo jak sa to moge Ci je kupic

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-01-12 o 16:27 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać z funkcji edytuj takie są zasady forum!
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 12:05   #4834
pollynema
Zadomowienie

Łomatko, ale mnie dzisiaj praca wciągnęła, nie miałam nawet jak Was podczytywać.

Mam dobre wieści - wreszcie ruszam z moją Sis z fotografią ślubną! Stronka już jest
Stary 2009-01-12, 12:09   #4835
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Łomatko, ale mnie dzisiaj praca wciągnęła, nie miałam nawet jak Was podczytywać.

Mam dobre wieści - wreszcie ruszam z moją Sis z fotografią ślubną! Stronka już jest
leee no gratulacje
szkoda, ze nie jestes z mojego miasta to bym Cie zatrudnila na sesje slubna
Stary 2009-01-12, 12:12   #4836
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

no to dawaj linka a nie się czaisz
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 12:12   #4837
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
to super
a w szczecinie sie dowiadywalas? bo jak sa to moge Ci je kupic

Jestem z małopolski , dzwoniłam do krakowa, katowic i sosnowca ( właśnie w sosnowcu kobieta sprawdziła,że tylko w słupsku zostały czarne buty w moim rozmiarze ) .dziekuje za propozycje

Cytat:

Prosimy o link!

Edytowane przez novocaine870
Czas edycji: 2009-01-12 o 12:16 Powód: dopisek
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-12, 12:17   #4838
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
A własnie co do mebli kuchennych. Zrób górne szafki do samej góry. Ja nie zrobiłam bo nie chciałam zaby było ciężko i przytłaczająco..a teraz nie mam gdzie talerzy chować
Ja zrobiłam górne szafki- 92 cm każdy mówi że takie wysokie to z drabina trzeba, ale ja jestem mega zadowolona, bo mam dużo szafek z półkami i wszystko mi się mieści.

Znalazłam upatrzoną suknię ślubną prawie w moich wymiarach za 1/2 ceny, bo używana. teraz tylko muszę znaleźć czas na wyprawę do Działdowa
Stary 2009-01-12, 12:19   #4839
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość

Prosimy o link!
prosimy

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Ja zrobiłam górne szafki- 92 cm każdy mówi że takie wysokie to z drabina trzeba, ale ja jestem mega zadowolona, bo mam dużo szafek z półkami i wszystko mi się mieści.

Znalazłam upatrzoną suknię ślubną prawie w moich wymiarach za 1/2 ceny, bo używana. teraz tylko muszę znaleźć czas na wyprawę do Działdowa
To super.Gdzie ją znalazłaś na allegro?
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 12:31   #4840
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
prosimy

To super.Gdzie ją znalazłaś na allegro?
Znalazłam na jakimś forum ślubnym gdzie ludzie daja ogłoszenia, że sprzedadzą suknię, garnitury, buty itd.
Stary 2009-01-12, 12:36   #4841
sanetka
Zakorzenienie

czesc.

mi teraz tak jak Dianie- nie chce sie przeokrutnie zadnego sexu. szukam wymowek, chodze wczesiej spac. a jak juz TZ cos tam zaczyna inicjowac to dostaje ochrzan i tyle

nawet przez weekend niby byly warunki a skonczylo sie (co prawda z innego powodu) na dasach, nieodzywaniu sie itp.

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-12, 12:39   #4842
miskowa
Zakorzenienie

dziewczyny, wycinek polskiej rzeczywistości: poszłam do lekarza, bo faktycznie się coraz gorzej czuję a mam przychodnię koło pracy i pierwszy wolny termin do jakiegokolwiek lekarza to środa wieczór - oczywiście mogę iść się leczyć prywatnie albo na pogotowie, jeśli umieram, ale poza tym mam czekać do środy
Stary 2009-01-12, 12:41   #4843
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Jak rozmawiam ze znajomymi widzę podobną tendencję, jakby faceci zapadali w sen zimowy. A u nas "gorzej" było latem, my oboje źle znosimy upał (ale wiosnę kocham), i wtedy libido leciało, ale może to i też dlatego, że to nasze początki i bylismy przyblokowani? Nie wiem?
W każdym razie Tz był dużo bardziej zamknięty niż ja. Libido ma wieksze chyba, tylko tego nie okazywał, jakby się trochę wstydził czy coś?
Więc to wszystko jest Dorinko wypracowane, dużo rozmów i powoli nam się przełamywało. I wydaje mi się, że teraz są dużo większwe fajerwerki niż wcześniej...

Od powrotu z zakopca, to ja mam mniej energii a Tż cały czas w szczycie formy. Hm? Coś jak mąż dorinki
My podobnie z porami roku i wzrostem libido , raczej Tżet , on niecierpi upałów i zawsze marudzi, że za gorąco itp. a ja uwielbiam to sklejanie ciał , chociaż zima tez ma swoje uroki, mróż na zewnątrz a u nas gorrąco
U nas w zasadzie rozmów jako takich strictle o sexie nie było, jakoś tak zawsze raczej przejawialiśmy to w działaniu, co najwyżej w omawianiu działania

Cytat:
Madlen z ja mam wrażenie ze z każdym rokiem mniej. 1 rok normalnie codzinnie a nawet kilka razy dziennie.
Poźniej tak co 2 dzień.
A teraz raz w tygodniu..to ja nie wiem co będzie za 10 lat

Moj tez tak twierdził.
I u rodzicow tez podobno stresował się i nie mogł...ale i tak u rodziców było kilka razy w tygodniu..a teraz- katastrofa
Hania on ma widocznie mniejsze potrzeby niż Ty i jestem pewna, że jakby Twój mąż rozmawiał z kolegą- to jego wizja byłaby taka- "wspaniale nam się układa w łóźku, kochaamy się regularnie, raz w tygodniu, jest dobrze "

Cytat:
Hania: a ten raz w tygodniu to reguła? W sensie, że tak jest najczęściej? A nie że danego tygodnia raz a w następnym więcej? Z czyjej inicjatywy?

Wiecie, nam najbardziej się chce jak są trudniejsze warunki (wyjazd i np ludzie za ścianą), sanetka też kiedys pisała że jak nie mieszkali razem to najbardziej się chciało.. o co to chodzi..warunki cud miód a chce się mniej..rutyna codzienności?
Cytat:
sorry Svinecko...wcale nie znaczy ze u Ciebie tez tak będzie. Tylko napisałam jak to jest u mnie.

Ale szybko...i fajnie ze jeszcze możesz sie nimi pocieszyć.

Ostatnio raczej reguła...zawsze z inicjatywy męża...po tym jak ja przez caly tydzień sie prężę, wyginam i miałcze jak kotka.
Ostatnio mu dogryzam w tym względzie. Nie powinnam, ale normalnie samo mi sie na język ciśnie.

O tym podkreslonym to chyba ja pisałam.
Hania spróbuj nie dogryzać, w ogóle nie poruszac tematu zobaczymy co wtedy.... U mnie to jakoś zadziałało

Cytat:
Nie tylko ty. Sanetka też. I też była tym zdziwiona.

Wiem,że to cięzkie może być, ale spróbuj panowac nad emocjami. Najwazniejszy jest teraz kontakt emocjonalny, bliskośc, tego macie bardzo dużo i tego nie psuj..bo to buduje relacje łożkowe w bardzo dużym stopniu. Jeśli będziesz wyładowywać frustrację w ten sposob to raz, że się oddalicie od siebie, dwa, wcale nie będzie więcej seksu...
Próbowałaś okazać zrozumienie i nie naciskać, nie inicjować przez jakiś czas?
Zgadzam się z tym co napisała Madlen, tylko najtrudniejsze jest to by wytrzymac i nie naciskać, nie gadać, nie jątrzyć tematu
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 13:01   #4844
Mango08
Rozeznanie

Dla mnie TŻ jest tym jedynym i mam nadzieje, że to się nigdy nie zmieni. Jednak zgadzam się z Dori, że o związek trzeba dbać, tak aby sobie niespowszednieć, bo wtedy zaczynamy szukać tego podekscytowania, emocji, które zawsze są na początku. A jak już przydaży się ten skok w bok, czy rozpoczęcie nowego związku, to po zakończeniu "okresu motylkowego", okazuje się, że to z poprzednim TŻ stanowił świetną połówkę, a z tym to tylko taka chemia. Kurde nie wiem czy nie zamotałam za bardzo.
Asiuk uważam, że u Ciebie może to być spowodowane tym, że TŻ jest pierwszym (nie wiem czy jedynym) partnerem. Stąd może rodzić się poczucie pewnego rodzaju niedostatku, niepewności. W każdym bądź razie, musi być świetnym facetem skoro rozumie to co do niego mówisz. Bo która z nas chciałaby usłyszeć od TŻ, kilka miesięcy po ślubie, że on nie wie co to miłość życia... Później jeszcze to o namiętności... Mam nadzieje, że uda Wam się przezwyciężyć ten trudny okres...
U nas sprawy łóżkowe wyglądają całkiem nieźle, jednak problem jest w tym, że nie mieszkamy sami. Kiedy mamy dom dla siebie, czy jesteśmy na wyjezdzie to wtedy ekstra Sądzę, że kłopoty z pracą, czy kasą, ogólnie wszelkie większe problemy mają odzwierciedlenie w łóżku. Czasami ciężko oderwać się całkowicie od rzeczywistości... Zawsze pisano, że to kobiety nie mają wogóle ochoty na seks jak mają jakieś kłopoty, a faceci potrafią "odciąć" się od problemów i w łóżku zachowywać normalnie... Jednak jak widać świat się zmienia...

Cytat:

Prosimy o linka

Edit:
Co do libido to zdecydowanie preferuje lato i wspomniane sklejanie ciał Ale ja to wogóle jestem wyjątkowo ciepłolubna .

Edytowane przez Mango08
Czas edycji: 2009-01-12 o 13:07
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 13:06   #4845
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

dziewczyny cos malo piszecie nudzi mi sie

a ja dzis pierwszy raz odkad jestem w ciazy, po wyszykowaniu sie, uczesaniu i zrobieniu makijazu spojrzalam w lustro i stwierdzilam :"ladnie wygladam"
Stary 2009-01-12, 13:07   #4846
ButterBear
Zakorzenienie

Kurka, dziewczyny, nie umiem się wbić. Ci nadrobię i chcę coś napisać, to już pojawia się coś nowego

Ja nie lubię rozmawiać chyba o sprawach łóżkowych...
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 13:11   #4847
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

hmm mam ochote ubrac dzis kozaczki na obcasie i futerko - bede wygladac smiesznie?
i oczywiscie nowe pumpki ktore mam juz na pupie
Stary 2009-01-12, 13:11   #4848
goosia207
Zakorzenienie

Oj dziewczyny jaka jestem wściekła
Tato zapomniał mi rano włożyć akumulator do auta (wyciągamy na noc-niekiedy podłączamy do prostownika, bo przy tych mrozach rano mi nie chce zapalić), a ja muszę jechać do lekarza, bo jestem chora.
Tz mi przez kom (tez jest w pracy ) powiedział co mam zrobić.
I nic. Nie chciał zapalić Tz kazał mi wziąć klucze (10 i 13 o masakro) i powiedział żebym dokręciła klemy kluczem, bo pewnie nie łączy.Dalej nic.
Jak ostatni raz poszłam poruszać klemami i już ryczałam, to ten złom zapalił

Matko idę sobie zapalić (palę tylko okazjonalnie do drinka itp ale muszę czymś zająć ręce, bo rozwalę samochód)

Edytowane przez goosia207
Czas edycji: 2009-01-12 o 13:13 Powód: poprawka
Stary 2009-01-12, 13:14   #4849
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

oj to rzeczywiscie mialas nieciekawie
Stary 2009-01-12, 13:21   #4850
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Dla mnie TŻ jest tym jedynym i mam nadzieje, że to się nigdy nie zmieni. Jednak zgadzam się z Dori, że o związek trzeba dbać, tak aby sobie niespowszednieć, bo wtedy zaczynamy szukać tego podekscytowania, emocji, które zawsze są na początku. A jak już przydaży się ten skok w bok, czy rozpoczęcie nowego związku, to po zakończeniu "okresu motylkowego", okazuje się, że to z poprzednim TŻ stanowił świetną połówkę, a z tym to tylko taka chemia. Kurde nie wiem czy nie zamotałam za bardzo.
U nas sprawy łóżkowe wyglądają całkiem nieźle, jednak problem jest w tym, że nie mieszkamy sami. Kiedy mamy dom dla siebie, czy jesteśmy na wyjezdzie to wtedy ekstra Sądzę, że kłopoty z pracą, czy kasą, ogólnie wszelkie większe problemy mają odzwierciedlenie w łóżku. Czasami ciężko oderwać się całkowicie od rzeczywistości... Zawsze pisano, że to kobiety nie mają wogóle ochoty na seks jak mają jakieś kłopoty, a faceci potrafią "odciąć" się od problemów i w łóżku zachowywać normalnie... Jednak jak widać świat się zmienia...
Edit:
Co do libido to zdecydowanie preferuje lato i wspomniane sklejanie ciał Ale ja to wogóle jestem wyjątkowo ciepłolubna .
Mango nie zamotałaś Co do "motylków" to ja nie zawsze w związkach je miewałam,a z Tżem to miałam całe chmary motyli i od momentu zakochania nie mogłam jeść i spać
Ja też ciepłolubna
Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
dziewczyny cos malo piszecie nudzi mi sie

a ja dzis pierwszy raz odkad jestem w ciazy, po wyszykowaniu sie, uczesaniu i zrobieniu makijazu spojrzalam w lustro i stwierdzilam :"ladnie wygladam"
I tak trzymać
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Kurka, dziewczyny, nie umiem się wbić. Ci nadrobię i chcę coś napisać, to już pojawia się coś nowego

Ja nie lubię rozmawiać chyba o sprawach łóżkowych...
W sensie z nami, czy z Tżem ?

Cytat:
Oj dziewczyny jaka jestem wściekła
Tato zapomniał mi rano włożyć akumulator do auta (wyciągamy na noc-niekiedy podłączamy do prostownika, bo przy tych mrozach rano mi nie chce zapalić), a ja muszę jechać do lekarza, bo jestem chora.
Tz mi przez kom (tez jest w pracy ) powiedział co mam zrobić.
I nic. Nie chciał zapalić Tz kazał mi wziąć klucze (10 i 13 o masakro) i powiedział żebym dokręciła klemy kluczem, bo pewnie nie łączy.Dalej nic.
Jak ostatni raz poszłam poruszać klemami i już ryczałam, to ten złom zapalił

Matko idę sobie zapalić (palę tylko okazjonalnie do drinka itp ale muszę czymś zająć ręce, bo rozwalę samochód)
Aaaa to wkurzające, nie ma nic gorszego niż niezapalający samochód
Stary 2009-01-12, 13:35   #4851
pollynema
Zadomowienie

Proszę bardzo: BubbleFactory

Stronka jest na razie bardzo prosta i ma kilka rzeczy do poprawy, wersja betabeta, jednak zawsze to już krok w przód!
Stary 2009-01-12, 13:39   #4852
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

Stronka jest na razie bardzo prosta i ma kilka rzeczy do poprawy, wersja betabeta, jednak zawsze to już krok w przód!
ależ jesteście podobne, super, niech się biznes kręci
Stary 2009-01-12, 13:41   #4853
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Mango nie zamotałaś Co do "motylków" to ja nie zawsze w związkach je miewałam,a z Tżem to miałam całe chmary motyli i od momentu zakochania nie mogłam jeść i spać
Ja też ciepłolubna

I tak trzymać

W sensie z nami, czy z Tżem ?

Aaaa to wkurzające, nie ma nic gorszego niż niezapalający samochód
Z Wami z TŻ nie krępuję się rozmawiać o niczym ... ale jakoś tak mi 'niezręcznie' jakoś opisywać, jak się układa nasze pożycie łóżkowe...
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-12, 13:47   #4854
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
ależ jesteście podobne, super, niech się biznes kręci
Dziękuję w imieniu nas obu
Stary 2009-01-12, 13:54   #4855
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

nema fajna stronka, rzeczywiscie jestescie podobne

alez ja jestem zlaaaaaaaaa - TZ wlasnie jest w mieszkaniu i pomijajac fakt, ze kolor w kuchni wyszedl jak sraczka to na dodatek farba ma takie krycie, ze trzeba pomalowac kilkanascie razy a facet w sklepie nas o tym nie powiadomil
Stary 2009-01-12, 14:06   #4856
goosia207
Zakorzenienie

Nema super stronka

Svinecko witaj w klubie wściekłych od poniedziałku .

Ehhh jeszcze wizyta u lekarza mnie czeka nie lubię chodzić do lekarzy
Stary 2009-01-12, 14:10   #4857
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

Powodzenia , ale podobne siostrzyczki
Stary 2009-01-12, 14:14   #4858
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Nema super stronka

Svinecko witaj w klubie wściekłych od poniedziałku .

Ehhh jeszcze wizyta u lekarza mnie czeka nie lubię chodzić do lekarzy
no to masz jak ja a u mnie w dodatku najbliższe wolne miejsca za dwa dni
Stary 2009-01-12, 14:17   #4859
SoNeRa
Zakorzenienie

hej Kochane widzę, że same znajome kobitki tu siedząmnie dość długo nie było - nie mieliśmy neta ponad 2 miechy w związku z przeprowadzką dopiero od piątku wieczora mamy<jupi>
Ja na wolnym od piątku więc będę tutaj częściej zaglądała
Pewnie same nowości u Was nie ukrywam że nie dam rady nadrobić wszystkiego ale mam nadzieję, że sie wkręcę szybko w to co aktualne
Stary 2009-01-12, 14:21   #4860
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoNeRa Pokaż wiadomość
hej Kochane widzę, że same znajome kobitki tu siedząmnie dość długo nie było - nie mieliśmy neta ponad 2 miechy w związku z przeprowadzką dopiero od piątku wieczora mamy<jupi>
Ja na wolnym od piątku więc będę tutaj częściej zaglądała
Pewnie same nowości u Was nie ukrywam że nie dam rady nadrobić wszystkiego ale mam nadzieję, że sie wkręcę szybko w to co aktualne
cześć, zastanawiałyśmy się co u ciebie i twoich dzieci?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości