![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Nie tylko ty. Sanetka też. I też była tym zdziwiona.
Wiem,że to cięzkie może być, ale spróbuj panowac nad emocjami. Najwazniejszy jest teraz kontakt emocjonalny, bliskośc, tego macie bardzo dużo i tego nie psuj..bo to buduje relacje łożkowe w bardzo dużym stopniu. Jeśli będziesz wyładowywać frustrację w ten sposob to raz, że się oddalicie od siebie, dwa, wcale nie będzie więcej seksu... Próbowałaś okazać zrozumienie i nie naciskać, nie inicjować przez jakiś czas?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Rozeznanie
|
u mnie z tym ostatnio krucho bo TŻ ma rzadko przepustki , ale jeszcze troche
![]() ![]() a wcześniej to zależy ...generalnie zapotrzebowanie mam spore ale..... hmm.... tutaj można powiedzieć ,że pokłady są ale nie mogę tego z siebie wydobyć i nie wiem czy to kwestia mojej "blokady" czy "nie odpowiedniego partnera"(?) ... choć bardziej skłaniam się ku wersji, iż to raczej brak "odpowiednich" warunków i mojej "blokady" . Już trochę się przełamuje i w trakcie jestem raczej stroną aktywną, ale nadal mam problem by inicjatywa rozpoczęcia wyszła ode mnie. Pracuję nad tym ![]() wczoraj znalazłam model butów , których szukałam niemalże przez cały okres jesienno - zimowy , niestety zostały tylko w kolorze brązowym. Dzisiaj zadzwoniłam do placówek w miastach do których w razie czego mogłabym pojechać. i oczywiście ich nie było ale... kochana kobieta sprawdziła, ze są 2 ostatnie pary w słupsku i może mi je sprowadzić ![]() ![]() ![]() ![]() ależ mi się humor poprawił ![]() http://www.primamoda.com.pl/index.php?page=product-nuova&parent_id=97&produc t_id=1674 |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a tam sratatata
ja mojemu ciagle dogryzam - mowie mu, ze nie chce ze mna seksu, ze musze sie prosic, ze go nie podniecam on wtedy tak ladnie zaprzecza ![]() ale wiecie co to chyba nie jest tak, ze ich nie podniecamy czy cos, przynajmniej u mnie - bo jak juz dochodzi do tego seksu to TZ jest bardzo czuly i namietny ahhh uwielbiam sie z nim kochac chce seksu ![]() chociaz mialam wczoraj ![]() o 3 w nocy obudzil mnie bol zeba wiec stwierdzilam, ze jak "mi wsadzi" to napewno mi przejdzie buahahaha nie smiac sie my takie durnole jestesmy ![]() Cytat:
![]() a w szczecinie sie dowiadywalas? bo jak sa to moge Ci je kupic
![]() ![]() Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-12 o 16:27 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać z funkcji edytuj takie są zasady forum! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zadomowienie
|
Łomatko, ale mnie dzisiaj praca wciągnęła, nie miałam nawet jak Was podczytywać.
Mam dobre wieści - wreszcie ruszam z moją Sis z fotografią ślubną! Stronka już jest ![]()
#4835 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() szkoda, ze nie jestes z mojego miasta to bym Cie zatrudnila na sesje slubna ![]()
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem z małopolski , dzwoniłam do krakowa, katowic i sosnowca ( właśnie w sosnowcu kobieta sprawdziła,że tylko w słupsku zostały czarne buty w moim rozmiarze ) .dziekuje za propozycje ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez novocaine870 Czas edycji: 2009-01-12 o 12:16 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłam upatrzoną suknię ślubną prawie w moich wymiarach za 1/2 ceny, bo używana. teraz tylko muszę znaleźć czas na wyprawę do Działdowa ![]()
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
prosimy
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam na jakimś forum ślubnym gdzie ludzie daja ogłoszenia, że sprzedadzą suknię, garnitury, buty itd.
#4841 |
Zakorzenienie
|
czesc.
mi teraz tak jak Dianie- nie chce sie przeokrutnie zadnego sexu ![]() ![]() nawet przez weekend niby byly warunki a skonczylo sie (co prawda z innego powodu) na dasach, nieodzywaniu sie itp.
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, wycinek polskiej rzeczywistości: poszłam do lekarza, bo faktycznie się coraz gorzej czuję a mam przychodnię koło pracy i pierwszy wolny termin do jakiegokolwiek lekarza to środa wieczór - oczywiście mogę iść się leczyć prywatnie albo na pogotowie, jeśli umieram, ale poza tym mam czekać do środy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U nas w zasadzie rozmów jako takich strictle o sexie nie było, jakoś tak zawsze raczej przejawialiśmy to w działaniu, co najwyżej w omawianiu działania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Rozeznanie
|
Dla mnie TŻ jest tym jedynym i mam nadzieje, że to się nigdy nie zmieni. Jednak zgadzam się z Dori, że o związek trzeba dbać, tak aby sobie niespowszednieć, bo wtedy zaczynamy szukać tego podekscytowania, emocji, które zawsze są na początku. A jak już przydaży się ten skok w bok, czy rozpoczęcie nowego związku, to po zakończeniu "okresu motylkowego", okazuje się, że to z poprzednim TŻ stanowił świetną połówkę, a z tym to tylko taka chemia. Kurde nie wiem czy nie zamotałam za bardzo.
![]() Asiuk uważam, że u Ciebie może to być spowodowane tym, że TŻ jest pierwszym (nie wiem czy jedynym) partnerem. Stąd może rodzić się poczucie pewnego rodzaju niedostatku, niepewności. W każdym bądź razie, musi być świetnym facetem skoro rozumie to co do niego mówisz. Bo która z nas chciałaby usłyszeć od TŻ, kilka miesięcy po ślubie, że on nie wie co to miłość życia... Później jeszcze to o namiętności... Mam nadzieje, że uda Wam się przezwyciężyć ten trudny okres... U nas sprawy łóżkowe wyglądają całkiem nieźle ![]() ![]() Cytat:
![]() Edit: Co do libido to zdecydowanie preferuje lato i wspomniane sklejanie ciał ![]() ![]() Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2009-01-12 o 13:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziewczyny cos malo piszecie
![]() ![]() a ja dzis pierwszy raz odkad jestem w ciazy, po wyszykowaniu sie, uczesaniu i zrobieniu makijazu spojrzalam w lustro i stwierdzilam :"ladnie wygladam" ![]()
#4846 |
Zakorzenienie
|
Kurka, dziewczyny, nie umiem się wbić. Ci nadrobię i chcę coś napisać, to już pojawia się coś nowego
![]() Ja nie lubię rozmawiać chyba o sprawach łóżkowych... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hmm mam ochote ubrac dzis kozaczki na obcasie i futerko - bede wygladac smiesznie?
i oczywiscie nowe pumpki ktore mam juz na pupie ![]()
#4848 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny jaka jestem wściekła
![]() Tato zapomniał mi rano włożyć akumulator do auta (wyciągamy na noc-niekiedy podłączamy do prostownika, bo przy tych mrozach rano mi nie chce zapalić), a ja muszę jechać do lekarza, bo jestem chora. Tz mi przez kom (tez jest w pracy ![]() I nic. Nie chciał zapalić ![]() Jak ostatni raz poszłam poruszać klemami i już ryczałam, to ten złom zapalił ![]() Matko ![]() ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-01-12 o 13:13 Powód: poprawka |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
oj to rzeczywiscie mialas nieciekawie
#4850 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też ciepłolubna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zadomowienie
|
Proszę bardzo: BubbleFactory
![]() Stronka jest na razie bardzo prosta i ma kilka rzeczy do poprawy, wersja betabeta, jednak zawsze to już krok w przód!
#4852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
#4855 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nema fajna stronka, rzeczywiscie jestescie podobne
alez ja jestem zlaaaaaaaaa - TZ wlasnie jest w mieszkaniu i pomijajac fakt, ze kolor w kuchni wyszedl jak sraczka to na dodatek farba ma takie krycie, ze trzeba pomalowac kilkanascie razy a facet w sklepie nas o tym nie powiadomil
#4856 |
Zakorzenienie
|
Nema super stronka
![]() Svinecko witaj w klubie wściekłych od poniedziałku ![]() Ehhh jeszcze wizyta u lekarza mnie czeka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
hej Kochane widzę, że same znajome kobitki tu siedzą
![]() Ja na wolnym od piątku więc będę tutaj częściej zaglądała ![]() Pewnie same nowości u Was nie ukrywam że nie dam rady nadrobić wszystkiego ale mam nadzieję, że sie wkręcę szybko w to co aktualne ![]()
#4860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.