![]() |
#4861 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Wszystko dochodzi do zenitu, po czym niknie. Miał łagodny wyraz twarzy, kasztanowe włosy i piwne oczy, co go upodabniało do jelonka. Miał karnację cappuccino. | He had a cappuccino complexion . Przy nim stawałam się afrykańską księżniczką. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-05-14 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Zakorzenienie
|
Pręgi na nadgarstkach.. zbyt mocno chwytasz się życia?
Powinnam dostać Nobla. Jeszcze nikt nie odkrył takiego kretynizmu jaki zaobserwowałam u Ciebie.
#4863 |
Przyczajenie
|
"Nie ufaj nikomu, wracaj szybko do domu Nikomu nie patrz w oczy i O nic nie pytaj ... Nie pozwól, by ktoś za Ciebie decydował Nigdy nie bój się patrzeć na niebo .." cóż... nic nie jest tym, czym się wydaje A ja jestem pozytywnie popieprzona i wcale nie szukam lekarstwa ![]() pozdrawiam ;***** ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Raczkowanie
|
dziękuję malutka ma
![]() marikab- okradaj wiesz że nie mam nic przeciwko ![]() 'znowu słaniam się na nogach, znowu łamie mi się głos, znowu jestem kawałkiem mięsa, zepsutą tkanką, kości, skóra i zbyt gęsta krew, włosy w nieładzie, pognieciona koszula, paznokcie obgryzione do krwi, nie mam siły na szpilki i perfekcyjną kreskę nad okiem, nie mam siły na nic, rozkładam się i leżę na deskach i tylko ja i prosty fizyczny ból, tylko ciało i ja i nic więcej, nie pozwala mi myśleć, nie pozwala być, idź spać odłącz się, zostaw, odejdź, milcz.'
Wokół mnie dzieją się cudze życia, cudze dramaty, cudze porody, cudze remonty i rozwody, cudze niebo i cudza krzywda, cudza siła i cudze upadki, odkąd życie dotyczy tylko mnie nie dotyczy mnie nic. ![]() ![]() ![]()
#4865 |
Zakorzenienie
|
z miłości to ja całkiem połknę cię...
gryźć całować na górze dominować. `serce bije coraz mocniej, słyszę gdzieś Twój głos w oddali ' nie kocham cię' ..` `bo w tym świecie, panu powiem, pan już nie jest moim bogiem.` to twój syn ? - nie . to dziewczynka . ![]() blizny z przeszłości powinny otwierać oczy,a ja jestem ślepcem i po prostu brak mi już sił. mam dość tej jednostronnej, chorej miłości. bo co to za miłość. ? ja za tobą szaleję, siedzisz w mych myślach dzień i noc, na niczym innym nie potrafię się skupić. potrafię tylko wyobrażać sobie co by było gdybyśmy byli razem... a ty. ? a ty albo udajesz że masz mnie gdzieś ale boisz się tego uczucia. ale czego się boisz.? tego że kumple powiedzą że masz dziewczynę? dla ciebie liczy się tylko picie i koledzy. a uczucia.? czy ty w ogóle masz serce.? i mówię ; daj sobie spokój dziewczyno, nic z tego nie będzie. a jednak w głębi serca czuje że Ci się podobam. . . ' kocham - bezwarunkowo. nadal. ; ( marikab - bierz ile chcesz ![]() bajkowa - o jej .. strasznie miło słyszeć takie słowa , i to od Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() CaMa - ![]() ![]() ![]() Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-05-14 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Zakorzenienie
|
jadę autobusem z zamkniętymi oczyma. ktoś siada obok mnie; kolejna staruszka, której największym zmartwieniem jest to czy uda jej się skasować bilet i znaleźć odpowiednie miejsce siedzące. nie ważne... zerkam co jakiś czas za okno sprawdzając w której części to cholernego miasta się znajduję, jakaś czarna dziura w przestrzeni. to nic. spoglądam w swoje myśli, o nie, znowu Ty odbity w jaskrawym świetle moich oczu. to okrutne uczucie. znikaj.
#4867 |
Raczkowanie
|
............▪▫▪▫■▫▪▫▪
`do ucha wrzeszczy samotność. `a może cały świat mówi tak? `smutek mam we krwi.. `My ? skąd wziąłeś to słowo ? `Jestem bogata w Twoje spojrzenie. `w pustce oczu rodzi się obłęd. Malutka_Gwiazdka- skarbie dziękuję! ;* to zaszczyt ![]()
![]() |
#4868 |
Raczkowanie
|
♀ + ♂ = ♥. Jak długo będę jeszcze zbierać kawałki mojego serca...? dajesz mi uczucie które uwielbiam . zegar nie dał mi wskazówek a odliczał czas ..
Edytowane przez xJoYx Czas edycji: 2010-05-14 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Zakorzenienie
|
![]() Look in my eyes, you're killing me, killing me...
[spójrz w moje oczy, zabijasz mnie, zabijasz mnie...] 30STM
#4870 |
Rozeznanie
|
![]() przecież to taka błahostka, po prostu zaczynam umierać. Czy ważny jest powód? Gdy usłyszysz z czyichś ust, że chce Twojej śmierci, zaczynasz się zastanawiać jak okropnym człowiekiem właściwie jesteś . Czasem masz takie wrażenie, że dany dzień powinien być lepszy, powinien ociekać lepkim szczęściem. Dobrze powiedziane : powinien... I składam tu obietnicę. Na tym pogiętym papierze, w tym oto ciemnym pokoju z żaluzjami opuszczonymi do połowy: " Nigdy więcej bezwarunkowego zaufania" . Są w życiu chwilę dla, których warto żyć, taka chwila okazała się najgorszym dniem mojego życia. Ciało coraz bardziej traci na sile, staje się osłabione, zaczynają się choroby, które za sobą ciągną powolną śmierć psychiczną . Chłodny wiosenny wiatr rozwiał moje troski niczym Twoja ciepła, kojąca dłoń. 2:0 dla mojego kota. On nie mówi, On mnie słucha . - wiesz co Ci kupiłam na urodziny? Tak, tak właśnie jego, był taki tani ( ... ) a wiesz dlaczego? Bo nawet nie musiałam mu płacić za to by się do Ciebie przytulił i powiedział, że kocha. - co widać w moich oczach ? No podejrzewam, że tęczówki. _________________________ _ Pełnometrażowe nieszczęście <3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() namaluj mi słońce . a mi coraz mniej na Tobie zależy , dokładnie tak samo jak na 5 poprzednich. czy naprawdę jestem tą zdzirowatą szmatą ? najupierdliwszy człowiek świata. powiedz .. dlaczego ja cie jeszcze kocham ? sen to odpoczynek od przykrego życia . a nas coraz mniej .
![]() ![]() |
![]() |
#4872 |
Rozeznanie
|
co?
ja miałabym go poznać? z jakiej racji? wszyscy ludzie są tacy sami-podli,barbarzyńscy i niezdolni do żadnych uczuć. -ja go kocham! z przerażeniem wciągnęła powietrze i zakryła sobie usta. nie mogła uwierzyć,że wyrwały się z nich taki słowa. ale były one czystą prawdą. nigdy w życiu nie powiedziała czegoś bardziej prawdziwego. na moment dosłownie oniemiała. nie,Ty chyba straciłeś zmysły! -wszystko mi jedno. -ale mi nie -wycedziła przez zaciśnięte zęby.. i jeśli to ma pomóc,nie będe sie wahała!
#4873 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnę ![]() and now after you only memories remained or me . \ a teraz pozostały mi po Tobie tylko wspomnienia .
Edytowane przez MalutkaGwiazdka Czas edycji: 2010-05-14 o 14:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
okradam ![]() Omamić, rozkochać, okręcić wokół palca, zabawić się, a potem brutalnie zostawić.
O tak, zemsta byłaby słodka.
![]() |
#4875 |
Raczkowanie
|
![]() kradziejuje również ![]() _____________________ to proste , jestem skomplikowana na amen. małe dziecko nadziei . Miałam na stole kwiaty -uschnęły Miałam miłośc u boku- wygasła Miałam marzenia - nie spełniły się Miałam własny zamek i rycerzy - obudziłam sie Miałam chomika, lalki, warkocze, miałam sens życia i zielony dzbanek . Miałam także nadzieje wielką - trwa tak kocham gdy oblewasz mnie wrzątkiem źrenic Wszystko już została powiedziane, wspomnienie wijące się gdzieś w polu, myśli zapisane na dłoniach, cierpienie, smutek. to koniec . głęboki wdech i znowu puste słowa płonna nadzieja wykrzesana przez język też była. nie mów nic, po prostu wróć . pedofilka uczuć
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 |
Raczkowanie
|
`widzisz w niebie, odbicie jej oczu? `i pomimo iż nie tolerujesz żadnych używek, jej wybaczasz wszystkie. `choć raz spójrz w moje oczy i powiedz, że kiedykolwiek było Ci źle! `i nikt nie potrafi ogarnąć jej miłości. `mówią, że jest bardziej tajemnicza.
bo nie publikuje swojego prywatnego życia?
![]() |
#4877 |
Raczkowanie
|
Dziekuję za wszystkie słowa pochwały, jest mi niezmiernie miło
![]() ludzie mało inteligentni są irytujący. masz pręgi na nadgarstkach. Zdradzam cię, z tęsknoty za tobą. przecież zabawa czyimiś uczuciami, jest tak sakramencko satysfakcjonująca. uwielbiam czuć Twój wzrok na sobie. twój uśmiech . "zastanawiam się, jakby to było, gdybym wręczyła ci karteczkę z napisem 'masz najsłodszy uśmiech na świecie', a potem ukradkiem spoglądając na ciebie patrzała jaką to wywoła u ciebie reakcję. wyobrażam sobie, że uśmiechnąłbyś się, albo dał mi jakąś miłą odpowiedź w ten sam sposób. ale to tylko je. baane marzenia, i tak w tej pierdo. lonej rzeczywistości będzie inaczej. olejesz mnie? a może spojrzysz się na mnie jak na śmiecia? tak, tak pewnie będzie. daruję sobie zatem tę karteczkę." Chcemy się mylić, by stłumić własne serce. im głębiej w noc, tym bliżej dnia. obsesja, nie miłość. Uwielbiam to uczucie, kiedy mimowolnie się uśmiecham. ozdobieni swym dotykiem uczymy się swych ust na pamięć tak delikatne, z pożądaniem. "Codziennie widziała go z inna dziewczyna, w końcu przyszła pora na nią, zaczął z nią gadać a nawet się z nim umówiła, pomyślała sobie " a może on po prostu na prawdę chce być inny" i poszła na spotkanie.. wróciła do domu cala mokra, brudna i zapłakana..nie, nie padało. Po prostu, była następną naiwną.." Czasami koniec jest dopiero początkiem..
Edytowane przez Nensie Czas edycji: 2010-05-14 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Zakorzenienie
|
nie masz pojęcia, jak bardzo mnie to cieszy . <3
![]() ____ miała śliczną sukienkę, duże oczy i po raz pierwszy tańczyła sama. spróbuj udawać smutną, gdy w sercu masz radość, spróbuj zrobić odwrotnie. udawaj radość, gdy jesteś smutna, nie potrafisz? - spójrz! - co? - śpi w skarpetkach.. - co z tego? - ona cię kocha, durniu! odwrócił się do mnie, spojrzał jakby z nienawiścią. zająknął się i odszedł. do dzisiaj męczy mnie myśl, co chciał powiedzieć. była dumna, mała księżniczka, wszystko wiedząca, zgubiła się na asfaltowej drodze bez zakrętów. - halo! - cześć, mała. - po co jeszcze do mnie dzwonisz? - chcę cię uprzedzić, że będę u ciebie za 10 min, bo nie lubisz niespodzianek. Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-05-14 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Wtajemniczenie
|
częstuj się do woli
![]() moje małe cudowne, dziękuję <3 czemu niezawodna ? ![]() też Cię kocham ! <3 Ty wiesz, cudeńko moje ![]() Im więcej rzeczy, w które potrafisz wierzyć tym bardziej interesujące jest życie. Na horyzoncie uczuć znów nikt na mnie nie czeka. Polej kolejkę za te martwe marzenia, za wszystko co miało być, a czego nie ma. Witaj w miejscu, gdzie życie w szczęściu to przywilej. Żyję dla takich chwil, kiedy bierzesz haust powietrza i krzyczysz chwilo proszę bądź wieczna. Daj spokój z bólem i tak zbyt wiele czuję. Wiedz, że moje myśli kryją więcej niż myślisz. Zrób to czego się obawiasz a osiągniesz to czego pragniesz. Nigdy nie wiem, czy współczuć czy gratulować człowiekowi wracającemu do przytomności. Wszystko co było puścić z dymem. Pierd.ol.ić ten cały sentyment. Gonię marzenia i wierzę w to, że się spełnią. Wiesz, sama je spełniam, bo mam odwagę marzyć i ten cholerny upór by pragnienia prawdą się stały. Znasz na bank kogoś, z kim chwile trwają zbyt krótko, że nawet całe życie to za mało. Przeszłość nie da się na trzeźwo znieść. Napij się, napier.do.l i odpłyń ze mną.
#4880 |
Rozeznanie
|
pobladła z przerażenia.
przestań! -krzyknęła. ładunek energii był ogromny. spuściła głowe i zaczęla przeraźliwie szlochać. nawet nie zauważyła,że ją zostawił. takie słodkie dziewcze,a takie nieszczęsliwe.
#4881 |
Raczkowanie
|
W moich marzeniach ciągle widzę nas razem...
Powiedz im wszystkim, że tętno Twoje i moje ma wspólną prędkość... ;] `- Ona była inna... - Inna? - Tak... bo uwielbiała jak przynosiłem jej stokrotki...` _________________________ ______ Dziewczyny mam prośbę.! ![]() kiedyś któraś z Was dodała opis tylko nie pamiętam go dokładnie a jest mi potrzebny bardzo. ![]() ![]() ![]() Jakoś tak chyba leciał: "(...) czuję się tak jakbym trafiła 6 w totka. Wytłumaczysz mi to?" ![]() ![]()
`Pokochaj moją nieidealność x3 ![]() Słuchasz po raz setny jakiejś melodii i nagle stwierdzasz, że jest piękna. Znasz kogoś całe życie i dopiero teraz stwierdzasz, że go kochasz! <3 Jesteś moją osobistą tęczą w pochmurny dzień ! <3 On! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Raczkowanie
|
- dla ciebie mogę zrobić wszystko.
- a co, ja jestem jakaś inna ? - wyjątkowa. ;* chwila zwątpienia. nie tak miało być.
#4883 |
Rozeznanie
|
dziękuję Miśki. <3
jestem tutaj dzięki Wam i dla Was. ![]() I got the TV on, the sound turned down and a bottle of wine. There's pictures of you and I on the walls around me. The way that it was and could have been, surrounds me. I'll never get over you walkin' away. Włączony telewizor, ściszony dźwięk i butelka wina. Wokół mnie na ścianach nasze zdjęcia. To jak było i jak mogło być, otacza mnie. Nigdy nie przeboleje Twojego odejścia. I'm just drunk enough to let go of my pain, to hell with my pride and let it fall like rain from my eyes. Jestem wystarczająco pijana, by pozwolić odejść mojemu bólowi, olać moją dumę i pozwolić jej spaść jak deszcz z moich oczu. When I first saw you, I saw love. When the first time you touched me, I felt love. Kiedy ujrzałam Cię po raz pierwszy, ujrzałam miłość. Kiedy pierwszy raz mnie dotknąłeś, poczułam miłość. They said,"I been they'll never make it", but just look at us holding on. We're still together and still going strong ! Oni powiedzieli: "nigdy tego nie osiągną", ale wystarczy spojrzeć na nas trzymających się razem. Jesteśmy wciąż razem i jesteśmy wciąż jeszcze silniejsi ! You're still the one. You're still the one I run to. The one that I belong to. You're still the one I want for life. Jesteś moim jedynym. Jedynym, do którego pragnę biec. Jedynym, do którego należę. Jedynym, którego chcę na całe życie. You're still the one. You're still the one that I love. The only one I dream of. You're still the one I kiss goodnight. Jesteś moim jedynym. Jedynym, którego kocham. Jedynym, o którym marzę. Jedynym, którego całuję na dobranoc.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-05-14 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4884 |
Raczkowanie
|
Toogether93, Mrs Unfabulous, z innej bajki - cieszę się że opis się spodobał
![]() ![]() ![]() miliony dziur w moim umyśle . Ty wpychasz się w każdą z nich
Ty - zatracam się w Tobie Ty - to nie o Tobie
#4885 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za każdą pochwałę ;*
___ 1. "Dałam palec - zabrałeś całą moją dłoń." 2. Zza szafy wypełza kolonia smutków. Zasiedliły całe moje serce. 3. Zaczęło się bajką, skończyło horrorem. 4. Straciłam już wszystkie me siły. Mój bezbronny organizm jest podatny na każdą nową ranę. Ostatkiem sił wydycham dym papierosowy próbując łzami wylać cały ból z serca. 5. Każdy drobny dźwięk rozsadza moją głowę jak dynamit. Każdy szept i warkot silnika układa się w Twoje imię. 6. Spałam znów cały dzień. Mój własny pokój wygląda tak obco. Zapomniałam już swoje imię. Twoje ciągle pamiętam. 7. Mówią, że sen jest kojący. Głupcy. Co noc budzę się co kilka minut odganiając demony wkradające się w moje ciało i umysł. Powoli umieram. Czuję się jak pasożyt żerujący na życiu istot, którą nie jestem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Raczkowanie
|
*Czy to sen czy wspomnienia.?
*Stała, gapiąc się na półnagiego mężczyznę, którego widok budził Jej erotyczny niepokój. *Poczuła na wargach słony smak własnych łez i wciągneła ostatni raz w nozdrza męski zapach, który poznała i pokochała w ciągu ostatnich 2 tygodni. *mozna powiedziec ze skutkiem miłosci jest płacz. a zaletą.? Czy jest potrzebna inna zaleta, prócz szczęscia.? *Umiesz przebaczac.? *Jest sobie okrąg życia.. kręci się.. Śmierć jeździ wciąż w około i nagle przy mnie zatrzymuje się.. *Pełen chwały łowca mojej wiary, bo zgrzeszyłam.. *Mordercy są milczący jak oddech wiatru.!
#4887 |
Zakorzenienie
|
ej. po każdym, ale nie po Tobie. Każdego, ale nie jego. mam Ci oddać to, co przy mnie nabyło sie prawdziwych uczuć? Ciągle się dziwię dlaczego moi bliscy uważają, że ja nigdy nie mam problemów. Najlepsze lata swojego życia przej...ebałam przy Tobie. Sięgnij po to co moje... xxxLOLKAxxx- <3!
![]() |
#4888 |
Raczkowanie
|
Cholerna_Realistka - okradam, idealnie pasują do mojej inności
![]() BananowaDelma- znowu okradam, niedługo stanie się to chyba nałogiem ![]() MalutkaGwiazdka - okradam ; * _______ W mojej głowie nadal słychać Twój
głos mówiący że to koniec. Zamiast róż daj mi stokrotkę Zamiast tych wszystkich luksusów daj mi miłość . Wiem nie powinnam zakochać się w Tobie, ale w końcu każdy popełnia błędy prawda?. Nie chciałam już kochać ludzi więc zakochałam się w muzyce.. niestety ją też mi zabrali : (
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Wtajemniczenie
|
zniknąłeś jakby Cię w ogole nie było.
Zaczynam się zastanawiać czy nie całowałam się z powietrzem, czy za rękę nie złapał mnie wiatr, a oddech na moich plecach nie zostawił przeciąg .. dla mnie jesteś w y j ą t k o w y. A wiesz, jaki jest mój kolor oczu? Czekaj! Zamknę oczy. Teraz powiedz. wiesz, że ja jeszcze nigdy nie zakochałam sie w Tobie wiosną? Wtedy, gdy nie mogę przestać patrzeć w Twoje oczy, i gdy chce dotknąć Twojej dłoni przez chwilę wiem, że nikt się o nas nie dowie. Nie mogę się ruszyć... Znowu jestem niepotrzebna. Zawsze byłam chroniona. To jest wkurzające. Myślałam, że tym razem nie będę jedyną. Myślałam, że nadszedł czas, abym to ja chroniła bliskie mi osoby.. Czasami twoje oczy, są lepsze niż moje. Otworzyłam właśnie jedno ze swoich serc. Zrób z nim co chcesz. Przemebluj. Urządź się. Popatrz jakie dziś jest słońce! Widzisz? Pełnia. Twoja. (od dziś na zawsze) .. |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Przyczajenie
|
Bo to co niewidoczne, najpiękniejsze jest.
Kochaj mnie nieprzytomnie. Zaczęłam zacierać granice, bo mi nie zależało,zaczęłam przekraczać granice,bo ciebie tam nigdy nie było..a teraz? Nie mogę zawrócić, nikt mi nie pomoże.Czuje, że nie znam samej siebie. Muszę sama wybierać, ale nie wiem co robić. On mnie nie kocha. Pragnę tylko tego, czego nie mogę mieć. Żadnych więcej powiedzianych słów,żadnych więcej wypłakanych łez. Wszystko co było wcześniej dłużej nie będzie już trwać. Złamane serca są suche. Widzę jak wyglądać mógłby nasz świat. Człowiek, którego kocham nie jest na sprzedaż. ' - Halo... - Halo... - Widzisz wiatr? - No i co? - Popatrz w okno. - No i co? - A wczoraj było słońce... - No i co? - Dlaczego Ty cały czas mówisz jedno i to samo? - Bo jestem automatyczną sekretarką... ' Pokaż, pokaż, pokaż...Pokaż mi miłość. Pokaż, pokaż, pokaż..Pokaż dlaczego jestem z Tobą. Daj mi wszystko czego pragnę, pokaż mi miłość zanim zacznę chcieć więcej. He loves me not.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.