|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Cytat:
![]() miło ![]() kradnę! ***
wiatr gra na liściach. za oknem księżyc świeci. sen łaskawy nie jest. |
|
|
|
|
#4802 |
|
Rozeznanie
|
OddychamRapem - dziękuję, kwiatuszku .
HerOine - witam witam kochana : - * . Na dzień dobry ukraadam cię : ) Byliśmy dla siebie przeznaczeni .
Po co było udawać miłość ? Nie wiesz co to ból. Zdrada też oba ci jest . dziękuję za pochwały, migneły mi x3
|
#4803 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Talenciary!
czytam was już od pewnego czasu i jestem wami zachwycona! postanowiłam do was dołączyć ale napewno moje opisy nie beda takie świetne jak wasze![]() A więc kilka opisów ode mnie: Że JA, że TY, że MY. Bo przecież gra na uczuciach to fajna zabawa! Miłości trzeba szukać wszędzie. i wiesz, że coraz bardziej Cię lubię. Donne moi ton coeur. - Daj mi swoje serce. Ty wiesz że jesteś bardzo wyjątkowy.- Sabes que eres muy especial. dajesz mi więcej niż pragnę ![]() ‘bo nie zostało mi już nic. i byś dla Niego najważniejszą. |
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Całujesz mnie, całujesz ją... * Kiedy mnie całujesz, chciałabym Cię wyśmiać, abyś poczuł się tak samo jak ja kiedyś, gdy się mną bawiłeś. Ale i tak pozwalam Ci na to. To silniejsze ode mnie. Wiem, jestem egoistką.
Witam kolejny raz z kolei Może w końcu zostanę na dłużej.
Edytowane przez klada Czas edycji: 2010-05-13 o 19:37 |
|
|
|
#4805 | |
|
Rozeznanie
|
kreskowa - kradnij. ;**
Cytat:
;** jak miło. ____________________ cisza to kolejny cios. wymierzona. zaplanowana. podziwiam tego, kto zaprojektował mój życiorys - gratuluję wyobraźni. Jeśli cokolwiek chcesz mi zarzucić-zarzuć mi ręce na szyję!! |
|
|
|
|
#4806 |
|
Zadomowienie
|
Wracam po niezauważonej przerwie.
W szpitalu byłam _________________________ ______________ . __ bezustannie czekałam na kogoś ; kto poda mi kredki, gdy będę miała ołówek. zrobi naleśniki z uśmieszkiem z dżemu. nie będzie pytał, bo będzie wiedział. przejdzie ze mną na czerwonym świetle. w ostatniej chwili mi powie: -uważaj! kałuża. nadąży za mną do autobusu. odpowie równo ze mną na jedno pytanie. będzie mnie słuchał, kiedy coś mówię. i uśmiechał się kiedy będę na Niego zła.
|
#4807 |
|
Raczkowanie
|
jak Ci to powiedzieć , że nie zawiodę mimo wad , człowieku .. jej stopy niepewnie stąpały po nierównych chodniku podczas deszczowego poranka bez parasola w ręku , lecz jednak zawsze z miłością w sercu . to miasto inne , ja i ty też inni . każdy Twój sekundowy oddech pozwalał mi przeżyć kolejną godzinę . obiecaj , gdy dłonią w dłoń z inną będziesz nie zapomnisz o tej co była przed nią , o mnie nie zapomnisz .
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
fala nienawiści spowiła jej ciało
niczym trucizna, która szalała w jej krwiobiegu od paru ładnych lat. - nie brakuje ci go? - nie może brakować czegoś, czego się nigdy nie miało - tak cholernie chcesz być zauważony? tabliczka "nie patrzeć!" powinna pomóc. uważaj jak rymujesz, bo zaraz się oplujesz, kapujesz? ![]() nie obchodzi cię to czy ustoję czy upadnę. potykam się na sznurowadle. .to najlepsza rozpusta twój jęzorek w moje usta. ![]() `ciekawe co teraz robisz, co sobie myślisz.. czy jeszcze tęsknisz za naszymi rozmowami? cholernie mi tego brak. co ty czujesz – na zawsze będzie wielkim znakiem zapytania` `próbuję nawet sama całować się w czoło, ale jakoś rzeczywiście nie potrafię` `kiedyś całowałeś każdy z moich małych palców, teraz przechodzisz obojętnie, brzydząc się przywitać` Borowiczanka - niuniaa ! brakowało mi Twoich cudnych opisów <3straaaaasznie dziękuję za tego posta specjalnie dla mnie , nawet nie wiesz jakiego mam banana na ryju . I dziękuję za wyróżnienie , Kocham Cię <3keeendy - <3 Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-05-13 o 20:10 |
|
|
|
#4809 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję tym, które pamiętają i którym się podoba
![]() I chciałabym podziękować wszystkim dziewczynom, które wstawiają anglojęzyczne opisy, w szczególności: z innej bajki, ciiri, Kaaate90 i Kama2704 <3 Frizz, przybywaj ! ![]() Zgadzam się na ograniczenie mojej wolności, jeśli to widnieje pod hasłem bycia z Tobą. Uwielbiała zbożową kawę, a on to skrzętnie wykorzystywał, w zimowe wieczory przysiadając się z kubkiem. Nawet za sny z nim dziękowała Bogu.
|
|
#4810 |
|
Zadomowienie
|
Martusssia -
dziękuję bardzo RozowaSkeyterka - co się stało? ![]() chcialam byc (okradłam), istny_paradoks (okradłam), xJoYx - bardzo mi miło ![]() BananowaDelma, Chocolaaate, ForMyAngel, INSTIGATION, keeendy, limitowanaa, Magari91, Margaretta_1, minimum4znaki, PannaHanna2, patrysiowa_, _ZaagubiOna_, Zaczarowana xdd - okradłam ![]() ______________________
Chcę być częścią Ciebie, jak Ty jesteś częścią mnie. Tak, wiem, że mnie kochasz. Tym pachnie Twoja skóra. Tkwisz we mnie. Po prostu czasem chciałabym, żebyś przyszedł i nic nie mówił, i ja bym się przytuliła, bo czasem nie trzeba słów, wystarczy być obok. Dla mnie jesteś wyjątkowy, najlepszy, idealny.
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie umiałam jej sobie wyobrazić. Miłości, która jest tak niepodważalna, że mogę być zapłakana i rozbita, a mimo to pewna, że ktoś będzie mnie trzymał i chciał, bym następnego dnia obudziła się przy nim
i odkurzam resztki lepszych czasów.. pobrudzone błotem ręce. zielone oczy. a Ty znów przechodzisz obok, ona zawsze czeka tu.. a przecież gasną oczy i powoli brak nam tchu. ten sam w płucach tlen, nad nami niebo tylko jedno.. zawsze jesteś kiedy zechcę, otaczasz cały mój świat. możesz zniknąć kiedy nie chcę z Tobą oglądać gwiazd.
|
|
#4812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() -Czym jest miłość? -Ty mi to powiedz... -Przecież tak ładnie mówisz o uczuciach. -Tak, ale nie o miłości...
|
|
#4813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wzajemnie, w stu precentach. Cytat:
![]() Cytat:
_____ Z każdym kolejnym promilem alkoholu
traciła poczucie rzeczywistości krzycząc, że tak jest jej dobrze. Czasami do tego wracam, jednak częściej udaję, że nie pamiętam.
|
|
#4814 |
|
Zadomowienie
|
centymetry od ziemi, uniesiony jak anioł
Ja i ty, nasze myśli jak, i czarne sny Panie daj mi żyć,jeśli jesteś w stanie- zrób to dziś Tu czas złym doradcą, brak dokładności zgubą, i nie mów, że nie warto jak sam zazdrościsz ludziom zamieniam w niesmak czas Jedno życie z jednym sercem, jedno bicie w jednym tempie póki los tętnice przetnie Chwila moment, sekunda, co tu robię może dać spokój sobie, nieważne, zwalcz niepokój człowiek Zawsze od jutra zmieniamy się na co dzień z tych postanowień ch*j, prysły plany za rogiem Tu każdy czegoś pragnie, wizji bycia życia panem póki niemoc cię dopadnie O.S.T.R
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
Kobieto idealny zabieram ;*
Wróciła moja ulubienica i od razu muszę JĄ okraść ![]() Jej boskość to kłamstwo .
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
* Co wieczór wyobrażam sobie, że znów przez cały dzień nie mogłeś się skupić myśląc o mnie.
* Nawet nie zauważyłam kiedy przestałam czekać na smsy od ciebie * Trudno mi być tak blisko niego i nie być z nim. * Lubię wiosnę. Słońce tak szybko wysusza łzy.
|
#4817 |
|
Raczkowanie
|
; *
W przebłysku urywanych myśli.
Z facetem jak z mopem, ostro ostro i po ziemii ![]() Są ludzie, przy których czas nie istnieje i tacy, dla których szkoda jest go tracić. otwórz butelkę czerwonego wina i uwiedź dziś mnie Chmiel na bezsenność, a sen – na bezmiłość Chora rzeczywistość. witam po niezauważonej przerwie ; ** |
|
|
|
#4818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyno, jesteś cudowna ![]() marikab - miło, bierz co chcesz ![]() ____ mam wielką chęć złapać cię za rękę, gdy stoisz tuż obok. nawet, gdy jesteś krok ode mnie moje ciało tęskni za Twoim dotykiem. śniłeś mi się dzisiaj, całowałeś mnie, zupełnie tak jak wieczór przed snem. |
|
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
MalutkaGwiazdka - no to ja w takim razie dziękuję za wyróżnienie
_______ przed nami kosmos możliwości bywa, że jestem naiwna pomyśl ile jeszcze może się między nami zdarzyć! nie pieprz mi tu o miłości i innych rzeczach z archiwum X korzystaj. dziś mam dobry humor czuję coś w rodzaju ulgi, że los zdecydował za mnie te chwile pachną tak słodko, że można się do nich przylepić kocham. tak po prostu. musi być coś więcej?
|
#4820 |
|
BAN stały
|
zaczynam widzieć to, czego dotąd nie zauważałam. |
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
nastychick - nie ma sprawy podliżę się do Ciebie
hehe ![]() ![]() abunee - moje love abunowee ![]() Borowiczanka - dziękuję za pochwałę ![]() grise- robaczku mój mały ** --- ja nie mogę zapomnieć tego wieczoru Twojej twarzy kiedy odchodzisz' nie mówię już nie. nie potrafię żyć bez Ciebie. Dzisiaj weźmiemy ich części ciała I powiesimy na ścianie' Nie mam żadnego wyboru Nie tak pięknie Nie obchodzi cię, co ja czuję Cały świat, który widziałam jak mnie mija i wiesz zaskakuje mnie fakt iż ludzie którzy praktycznie żyli koło siebie któregoś dnia stają się najszczęśliwszą parą na świecie (słowa znajomej sa piękneee )no cześć. "żyć tak prawdziwie... aż do dna" na pięć, na pięć, na sześć i na siedem,....zróbcie taki hałas, by go usłyszeli w niebie !! Tsk..Tsk... |
|
|
|
#4822 |
|
Zadomowienie
|
LekNaCałeZło -dziękuje Skarbie
![]() MalutkaGwiazdka - uuu jak miło cudna jesteś ![]() limiotwanaa - nawet nie wiesz jaka jesteś boooska ! ![]() kradnę wszystko i nie oddam ! uwielbiam Cię ** ![]() patrysiowa_ - piękna ale szalejesz z tymi opisami ![]() okradam i Kocham Cię ********Dziękuję za wszystkie miłe słowa ! Szczęśliwi mówili na nią naiwna Bądź sobą ! Naprawdę nie ma lepszej opcji Tego dnia już nigdy nie zapomnę . Kiedy bezczelnie wyrzuciłeś mnie ze swojego serca Ani przez chwilę nie mogę przestać o Tobie myśleć Podziemnym przejściem na strych Nigdy nie mów ludziom tego co chcą usłyszeć Kocham kiedy chcę i kogo chcę ! Nie zawsze przepraszam wszystko załatwi Moja obsesyjna miłość do Ciebie . 'Dziury sumienia wypalone w spodenkach' 'Teraz cieszy się że wszystko czego bała się daleko od niej jest' Z otwartością patrz na świat Gdziekolwiek Cię spotkam zawsze będzie TU . W moim sercu Jestem kroplą deszczu która opada na Twoje powieki a potem ląduję na Twoich ustach Chora to jest nadzieja którą mi dawałeś, Chore to są złudzenia którymi mnie karmiłeś, Chora to jest ta Twoja miłość którą chciałeś mi dać ! ![]()
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-05-13 o 21:11 |
|
|
|
#4823 |
|
Raczkowanie
|
przejeść się Twoim widokiem torturować Twoim dotykiem a jeśli widzisz mnie z papierosem.. już wiesz, że sobie z czymś nie radzę. -Nieważne, gdzie patrzę, i tak widzę tylko ciebie.. nielegalnie szczęśliwa. Co z tego, jeśli nie macie marzeń? Nie macie celu. Nie śnicie. Bez pasji. Przecież ważne, że wysoko. Dla was chmury są białe, niebo niebieskie, a trawa zielona. wiemy dobrze o co toczy się gra, i wzrokiem szukamy się częściej. brakbrakbrak weny. Paralogiczna sanderson93- Cieszę się, że się spodobało
|
|
#4824 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ciebie tylko mam <3 w swoich łzach od dawna tonie ... przemoknięte serca ... Ty - ciepły obraz w sercu 'Z Tobą się budzić i w Tobie oddychać ... Tobą się poić i w Tobie zasypiać' być drogą w Twoich myślach Ciebie nigdy dość <3
Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-05-13 o 21:08 |
|
|
|
|
#4825 |
|
Zadomowienie
|
Mój telefon dostaje padaczki, od tych SMSów i wibracji. Jesteś znowu tam. Znowu z nią. Jestem złą kobietą, ale za to świetną w łóżku. Z pierwszego po prostu nie mogę
|
#4826 |
|
Raczkowanie
|
Ja mściwa ty wredny - pasujemy do siebie
![]() Kiedyś byłam beztroską dziewczynką z marzeniami, uwierzyłbyś? nie obchodził mnie rozmazany tusz, rozczochrane włosy... To ty mnie zmieniłeś w płytką i zakompleksioną barbie. To śmieszne że kiedyś się łudziłam że miłość jest prosta, tak jak w królewnie śnieżce.. przychodzi książę, całuje swoją wybrankę i żyją długo i szczęśliwie. Życie mnie coraz bardziej przytłacza... czuję że moje skrzydła nie uniosą dłużej tego ciężaru i poddadzą się grawitacji a ja spadnę razem z nimi... -Przy życiu trzyma mnie tylko jedno... -Co takiego? Miłość? -Nie Ona już dawno wygasła... Teraz żyję nadzieją że kiedyś będę mogła się na nim zemścić. -Mów coś -Ale co? -Nie wiem.. że mnie kochasz i wgl. że jestem Ci potrzebna -No ale po co, skoro już to wiesz? -Po to żebym wiedziała że nadal jestem dla Ciebie ważna
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
#4827 |
|
Rozeznanie
|
I szmer Jego serca słyszę już na klatce. |
|
|
|
#4828 |
|
Zadomowienie
|
Nie bądź takim człowiekiem, który nie wyjdzie na spacer tylko dla tego, że pada deszcz.
|
|
#4829 |
|
BAN stały
|
dziękuje mychy za pochwały . dziękuje .
![]() chaos męczy moje szare komórki . wyrzera z nich wszytsko . prócz tych wystkich cholernych wspomnień z Tobą w roli głownej . tych cholernych wspomnień, których tak bardzo chcę się pozbyc. dla jedych wiosna jest czasem zakochania dla innych rozstania . ja poprostu chciałambym byc szczęsliwa niezależnie od pory roku . mięsiąca czy godziny . po prostu chciałabym znaleźc się w Twoich ramionach . ale nie na krótką chwilę . czy na wiosnę . chciałabym zanużyc się w nich na wiecznośc .. w środku skryta nieśmiala dziewczynka . dusząca się w tym świecie. a na zewnątrz aż kipi z pewności siebie i zadowolenia z życia. bo przecież dobra mina do złej gry to podstawa . nie ? ....
|
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
cieszy mnie to bardzo kochane
![]() _____
Mimo śmiechu i łez, bólu i strachu zostanę, będę czekać. Nauczyłam się, że pożegnania zawsze bolą, zdjęcia nie zastąpią bycia z Nim, wspomnienia dobre i złe przyniosą łzy, a słowa nie zastąpią uczuć. Zawsze będę pod wrażeniem. Wiem, jestem zaniedbana i myślę, że mój umysł już się poddał.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.

czytam was już od pewnego czasu i jestem wami zachwycona! postanowiłam do was dołączyć
ale napewno moje opisy nie beda takie świetne jak wasze
Może w końcu zostanę na dłużej. 

dziękuję bardzo 

trafiłaś w samo sedno..