|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
Dobry
Małaszyński nieeee ![]() Ju, weź potestuj AoD, wczoraj jakiś koleś mnię obwąchiwał w kolejce ![]() Chociaż myślę, że może się Tobie nie spodobać... Polecam też Cashmere Mist, Artemisię Penhaligon's bo podobna, Royal Muska, Pleasures. A Organza? |
|
|
|
#4862 | |||
|
Nindżopesz
|
![]() Cytat:
Nie, to efekt chodzenia za każdym razem do innego lekarza A teraz "Hashimoto z autoagresji" brzmi zaiste serialowo.Cytat:
![]() Cytat:
- bladość - nieważne, że od kilku lat się nie opalam i chowam przed słońcem, - senność - nieważne, że codziennie wstawałam o 6 a chodziłam spać o 23, - niska waga - nieważne, że unikałam pieczywa i kolacji. ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Ju, a Czarna Koszmara? Ja tam kadzideł nie czuję. Albo Wenge. Bo mój to też taki wybrzydzacz jak Polly i Zeus i powiada tak: kwiatki w większości banalne, słodziaki w większości męczące, dymy no ciekawe ale na boga, nie uwodzicielskie, Poisony itp. starobabciowe, miodki/pierniki dziecinne, drewniaki aseksualne i właściwie kręci go tylko BC i Czarny Turmalin (o dziwo ten ostatni). |
|||
|
|
|
#4864 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
słyszałam że może być tak że ważny element rozpoznawczy się schowa i przez długi czas nie widać go na usg i nagle po paru miesiącach surprajs Cytat:
Cytat:
![]() pakowałam wczoraj kffiatki do pudła i przez aloes wyglądam jakbym wsadziła ręce do klatki ze stadem kociaków aaa, a propos kociaków, teraz sąsiedzi piętro niżej mają rudego kota który łazi na spacer po klatce schodowej i okazało się że w nowej chacie jest to samo - też na trzecim jest wielki przechadzający się po klatce rudzielec ![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#4865 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn na zlocie na Sabb wąchałam ale nie pamiętam już znowu zbieracie ludki z reala? dziś się wybieram to może jakieś dostanę ![]() ale wyślę jak więcej uzbieram Cytat:
Cytat:
też mnie ten plakat zainteresował miałam kiedyś słabość do tego pana Wolne mam dziś, ale co mi po tym jak wszyscy w pracy dobrze że w Barze nie wszyscy
|
|||
|
|
|
#4866 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- wogle to chyba umieram-słabo m,i serce mnie boli i głowa...i brzuch i kaszle do tego i smaram...moze to ten halny
|
|
|
#4867 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mnie jakoś nie kręci ![]() W ogóle już drugi tydzień nie moge sobie znaleźc kozaków, bo większość w sklepch jest dla mnie paskudna, perfumy nawet z niszowej niszy mnie nie kręcą, gołe chuopy mnie nie kręcą... Źle ze mną im dłużej się wwąchuję, tym bardziej zaczyna mi przypominać... Gaiaca (wanilia +jakieś tam drewno w tle) różni sie tylko tłustą, oleista nutą jest ładny. nawet bardzo łądny )Ale ja teraz szukam jakiegoś mrocznego pachnidła, a nie kolejnego słodziaka na zimę ![]() Cytat:
na innych Cytat:
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-05 o 12:46 |
||||
|
|
|
#4868 | |
|
Zakorzenienie
|
o tak nawet zdjęcia sobie na dysku zapisywałam (ale wcięło mi je, może i dobrze ) Cytat:
ale mimo ze w pracy to w Barze też ![]() Ja mam jakąś dziwną fobię, że nie loguje się w pracy na Wizaż - owszem jak mi sie nudzi to podczytuję, ale jakoś sobie boję zalogować... że mi hasło się jednak zapamięta (miałam juz tgo rodzaju problemy z Wizażem, że mimo ze ustawiałąm żeby nie zapamietywał, to jednak zapamietywał hasło) Nie czuję sie na tyle zaprzyjaźniona z kompem w pracy na Fejsa czasem wchodzę, ale głównie służbowo
|
|
|
|
|
#4869 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
pod koniec dnia dajesz usun cała historię i nic nie ma prawa sie zapamiętac , albo jeszcze lepiej tak ustawic ze od razu nic sie nie zapamietuje-ale ja nie wiem jak to sie robi
|
|
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpdam jak z D..a franc bo musze coś gościom dać jeść a dopiero upolowałam produkty ale mi się spomniało ten nowy Calvin Klein - Beauty - nie wiem jak to pachnie, ma konwalie, wiem jak reagujecie na logo CK ale jak ma nie być babciowe to to chyba nie będzie, z naciskiem na chyba no ciekawe co to będzie co W. rzuci na kolana tudzież w jakieś inksze rejony |
|
|
|
|
#4871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam, ze jak się historię usuwa to tylko strony które się oglądają znikają, a hasła nie
|
|
|
|
|
#4872 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a to zalezy co sie zaptaszkuje , najlepiej wszystko zaptaszkowac ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- mam nowy cel do zwiedzenia w wawie , cus mi chyba tego lutowego weekendu braknie
|
|
|
#4873 | |||
|
Zakorzenienie
|
Lubisz, lubisz
![]() ![]() No Gryxiu ![]() Cytat:
![]() Zgadza się Cytat:
![]() Justyno jak mówisz o tych bzach, konwaliach to może Idylle Guerlaina albo NR For her edp (choć to drugie to takie średnio średniawe). Qrcze dziś po południu czeka mnie wizyta u lekarza, bo se chyba płuca wykaszlę i jak dziś wstałam to byłam bardzo słaba (teraz już trochę lepiej jest), gorączki nii mom, ale czuję się jakby, jakby mi ktoś żeliwnym rondlem przypierd...ł ![]() Cytat:
Narzędzia- Opcje- Prywatność - i tu ustawić by nie zapamiętywał historii.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-05 o 13:08 |
|||
|
|
|
#4874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie Cie "widzieć/czytać" znów ![]() Cytat:
dzięki, czyli jeszcze bardziej jestem ciekawa co ja bym tam wyczuła chyba ostanie się na tym że będę sobię wąchać syropek a pachnąć będę eeeee no inaczej |
||
|
|
|
#4875 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmieszczę się w walizce ![]() Cytat:
![]() Znam to, 4 razy przenosiłam cały swój dobytek. ![]() Ostatnia przeprowadzka myślałam, że się nigdy nie skończy. Cytat:
Niestety wiem coś o tym... Drogie Wizażystki, ![]() czy jak facet dorabia sobie pisząc teksty o damskich tunikach i trendach w kozakach dla babskiego portalu, to to jest normalna sytuacja? Pomińmy już to, że właściciela portalu w końcu olałam po paru miesiącach niezobowiązujących spotkań i nie jest tym zachwycony... On pisał głównie o sukniach ślubnych
|
|||
|
|
|
#4876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzieliście ? no chyba ze ja jak zwykle opóźniona http://testery-perfum.pl/damskie_testery_perfum.html Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-05 o 13:15 |
|
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4878 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ALE W NOWYCH systemach nie ma temporary internet files...czy się mylę? , a cookis czysci sie wlasnie z poziomu usuwania histori---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- kurde..zastanawiam co sie dzieje w kraku-od 10 słysze jiz chyba 10 tą karetkę (albo cos innego na sygnale)
|
|
|
#4879 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[QUOTE=Maja102; bez - Pur Desir de Lilas YR Bajdełej, mi klasyczna Lolita przypomina bez ![]() faceci lepili się do mnie zawsze, jak byłam Ange ou Demon wypachniona ![]() z komplementotwórczych, to jeszcze ponoć Miracle, Amor Amor A słodki i gęsty Hypnotic Poison[/QUOTE]Maju, Pur Desir po jakimś czasie robi się płaski i nieprzyjemny i nie mogę go, Ange o d sprawdzę koniecznie i Aliena też. Amor powiedział, że obrzydliwy, A Hypnotic to mój czarny koń- na mnie samą ![]() Klasyczna Lolita bylaby ok gdyby nie slobycz, może kupię se jednak tę używkę Fleure Defendue- ona ma więc3ej bzu Cytat:
Cytat:
pozjadalo mi cytaty...dzięki za wszystkie propozycje!!! Może dziś się z Trusk wybiorę do Sephory piechotą, coby mieć takie nogi?
|
|
#4880 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
przynajmniej sie zna i nie trzeba mu tłumaczyć jak przeciętnemu facetowi czym się różnią botki od kozaków
|
|||
|
|
|
#4881 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
u mnie w pracy też pare osób dziś umiera na ból głowy i dziwne cisnienie. a ja się akurat dziś bardzo dobrze czuję, wszystko świetnie, obudziłam się przed budzikiem wyspana, nic mnie nie boli, uwielbiam taką mrocznie-wietrzna pogodę. podobnie jak przy burzy - też się super czuję. jakąś mam chyba inną konstrukcję wewnętrzną. Cytat:
![]() a hasłami itp. się jakoś nie przejmuję.. nie wiem, może powinnam ![]() Cytat:
![]() To mnie pocieszyłaś. Nie mam doświadczenia w przenosinach i myślałam że coś nie tak idzie.. Mam nadzieję że panowie od przeprowadzek widzieli już w swojej karierze dziwniej popakowany dobytek i się nie wyróżnię jakoś straszliwie..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to jest tak, że teoretycznie ja jestem w biurze na 1/5 etatu, więc w międzyczasie ktoś inny może z tego kompa korzystać W sumie o historię mi się mało rozchodzi, bo wiadomo ze nie zawsze mam full roboty i czasami sobie coś tam poczytam niezwiązanego, ale najbardziej te hasła
|
|
|
|
|
#4883 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja sie zawsze dobrze czułam jak wiał halny-tzn czułam sie naładowana i podekscytowana ...ale z wiekiem chyba jest gorzej ![]() a cel mam taki: ![]() http://www.kopernik.org.pl/ przy okazji, zupełnie przypadkowym przypadkiem dowiedzialam sie ze od dzis jest festiwal dizajnu w krakowie ...poczytałam program i sie napaliłam strasznie...wręcz usiedziec nie moge i rozne inne
|
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prędzej czy później - przeca nie zniknie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-05 o 14:18 |
|
|
|
|
#4885 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom...ja wczoraj d oTza jęczałam przed TV jak dziecko-jaaaacięęęęę...ja tez chce...ale faaaaajne , ale jak oni to zrobili?!
|
|
|
#4886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Centrum ma być celem? Wizyta w tym centrum ![]() Cytat:
![]() Dopsiknęłam se perfumy na...kark. Fajny myk - dzisiaj mam 2 warkocze zaplecione po bokach i zapach unosi się z tyłu mojej głowy - za kazdym razem, jak ktoś przełazi za mną, to się moje pachnidło roznosi wokół ![]() A i tak po tych ostatnich poszukiwaniach czuję się perfumowo niespełniona
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-05 o 14:47 |
||
|
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kapitalne pomysły, niektóre proste ale ta cała kopalnia pomysłów i wykonanie - ja się poczułam jak dziecię oczka mi na wierzch wyłaziły były ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- no włąśnie, a Organza ? jakies 2 tyg temu niuchłam sobie na przypomnienie i z ciekawości co też we mnie wzbudzi - i nie powiem poczułam małe motylki w brzuszki i prądzik na pleckach - ostatecznie odstawiłam bo bym tym pachnieć nie pachniała regularnie, ale okazyjnie ?
|
|
|
|
|
#4888 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
noooo...celem jest wizyta tam Cytat:
ja sie czuje jak debil czasem-np w ogrodzie doświadczen jak sie wsciekam i tupie mówiac-ale ja nie kapuje! albo-to jest niemozliwe ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- fajny ciuch na szafie , moglaby miec jakies troche inne rękawki,ale nie bede sie czepiachttp://www.wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=20134
|
|
|
#4889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzadko się takie spotyka, czasem w ciuchlandach ale trza polować ekstra kurde ale pojechałam - juz mam wszystko gotowe - mam dziś nielubianych gości - daleka rodzinka, teraz tylko odsiedzieć nie mam cierpliwości do przemądrzałków i będzie zwykle super taktownie a gdzie pracujesz a czy masz męża już a kiedy dzieci słiiiit po prostu - ale mój wyraz twarzy dziś chyba powie im wszystko "pożyczę męża z dziećmi w wieku do lat 5, na wieczór " Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-05 o 15:26 |
|
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
DRYNDUS mega
Mało co go tak zbrzydziło ![]() Maluję malenki obrazek dla W. - zaległy prezent i koszmarnie mi nie idzie, tragedia po prostu. chciałabym już być w swojej pracowni
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.

tzn na zlocie na Sabb wąchałam ale nie pamiętam już

miałam kiedyś słabość do tego pana 

różni sie tylko tłustą, oleista nutą
1,5 godz., to faktycznie lipa, ma mnie wytrzymuje tak 3-4 godz.