![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
Gogosy...
![]() ![]() ![]() Oj tam, wymięka przy moim ![]() Mojemu nic się nie podoba, on w ogóle perfum nie lubi i mnie pyta nieraz, po co ja ich używam... ![]()
#4832 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Ale nie to, ze bez majtek
![]() Mnie się marzy coś słodkiego i gęstego- mam zamiar wyprobować Addict i Kenzo Amour. oraz Champs Elysees. Wszelkie herbatopodobne odpadają- mimo, że lubi, toja nie i poświęcać się nie będę aż tak. No i po co te brawa??? ![]() Wiecie, co lubi? Amouage- prawie wszystkie. Szlag.
#4834 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie wyrzucaj ![]() opłace rzesylkę ![]() ![]() Cytat:
![]() deal mamy i tak- napisalam priw. nom-te ludki z reala to własnie som ![]()
![]() |
#4835 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a próbowałaś już AoD edp. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
Zakorzenienie
|
Florensiku, a co tam było
![]() Dokładnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle, teraz mam na niego nowy sposób na męskie perfumy, dostaje ode mnie wszystkie próbki jakie w łapy mi wpadną i na nie nie narzeka, bo jak dostałam, to czemu ma się marnować... ma już całe pudełeczko i nawet ich używa ![]() ![]() ![]() Ale i tak jeszcze nie raz dostanie ode mnie pełny flakon, bo flakonika nic nie zastąpi ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-11-04 o 23:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | |||
Zakorzenienie
|
No i czego gópi ryczysz
![]() "Sad but true" ![]() Ta w połowie drogi od Cię do mnie i być może to akurat będzie cmentorz u Mai ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobra boję się ![]() No przecież Cię nie leję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to ja będę nudnie monotematyczna - słodkie ( nie jest za cieżkie) Botrytis Ginesteta - jest paru co wymięka, ale nie wiem czy W. nie będą się przypadkiem z miodzikiem na kanapce porannej kojarzyć - ryzko istnieje Addict - to moim zdaniem seks z pejczami koniecznie, czarny silikon, tudzież skóra, mam zamkniętą miniaturę an klucz, i an osiem spustów - ale nie oddam nikomu bo wiem że będę kiedyś kciała niuchnąć - dobra pół miniatury oddam jakby potrzeba była |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomniałam sobie- najbardziej podobała mu się Automne Van Cleefa (mialam i sprzedałam ![]()
![]() |
#4840 | |
Zakorzenienie
|
łowiectwo
![]() no to ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alien Anioł czy Diabeł/Demon Sekret - nie znam W. a strzelając kierowałam się reakcjami facetów, wszak wiemy że to nie musi nic znaczyć ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- uwaga Edytuję pejcze z Addicta - tzn kto wytrwa to może i użyje właśnie sobie przypomniałam - więc seks jest ale raczej taki szybki numerek, i do widzenia, na zasadzie nocy nie wytrzymałabym miło jest niuchnąć, przejść obok i się sztachnąć ale trwać i trwać - no freakin way ale to subiektywne me odczucie - wszak są tacy co używają i dobrze im edit 2: Addict = Night Club edit 3: oddam jednak całą miniaturkę bez szemrania Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-04 o 23:59 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
Wszystko na "a"- Addict, AoD, Automne- zobaczę, zobaczę. Rachell, wlaśnie dobrze, że piszesz z punktu widzenia facetów. Konwalie jeszcze lubi- ale chyba nie do łóżka??? Bo mi nie chodzi o zapach na codzień, tylko okazyjny bardziej.
#4843 | ||||||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Do tej pory tylko trzy miałem ![]() A po co Ci one? ![]() Już Was nie lubię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie z punktu widzenia facetów nie-perfumoholików - to nie wanilia, nie spożywcze tak ajk pisałaś sie zgadza, no i niestety bez, konwalie, a Grynio się nie wypowie, wszak perfumoholik to nie będzie obiektywny ale kolegów ma co nie? kurcze jest tego pewnie trochę co by W. sie spodobało, ale już tak dawno do tych zapachów nie podchodziłam, musiałabym przelcieć perfumerię pod tym kątem konwaliowy jest Evidence YR - ale nie wiem jak zareagujesz i Ty i On dla mnie jest ładny na codzień, a rzadko uzywam po prostu ładnych ale chłopy lubią w moim otoczeniu no na tej pół miniatury Gryxie to się teraz popłakałam jak to przeczytałam, cowiek takie gópoty gada no nie? wersja ostateczna dla wszystkich - całą oddam, CAŁĄ ( tłum szaleje) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-05 o 00:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
poryczałam się, rozumiem celebrytów teraz - słowa wyjęte z kontekstu to już nie jest to samo, brzmią z goła inaczej
a spać iść miałam, to może na koniec zaproponujesz coś solidarnością penisków czy tam jąderek dla W. ? ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- kropelki czegoś do testów, jak pokażesz co masz ![]() ja tu leżę i płaczę ze śmiechu patrzac na swe własne żenuające wypociny - zrobił mi Gryx czwartek już piątek Flo - tylko powiedz czy dilujemy tera czy następnego wieczora? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-05 o 00:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hmmm... cienszko będzie, oj cienszko - większość (o ile nie całość) znanych mi facetów lubi każdy perfum, jakiego by tylko dziewczyna nie użyła, więc dziwią mnie bardzo tak ostre reakcje i wybredne kręcenie nosem opisywane tutaj ![]() ![]() O! Ysatis Iris może? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
już dawno piątek
![]() ![]()
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
już mi przeszło [foch] ![]() a ten Yastis to może być czarnym Koniem ufff chyba mogiem udać się do łoża a temat które perfumy kręcą choupa no wiadomo przerobiany miliard razy, każda ma, zna innego, ale widzę pewne prawdidłowości - moze ktoś jednak mgr o tym pisał? Justyno - i jeszcze jedno - koniecznie, ale koniecznie rób mu No Logo - tzn podejrzewam ze tak czynisz właśnie, ale ja już przyłapałąm paru cfaniaczków na tym że to jest seksi, to jest fuj - innego dnia a było to to samo no ale W. zależy widać oj zależy dobrej nocki wszystkim |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
usiłowałam wleźc na zakupy Basiek, ale strona wiesza mi kompa. Pare zł uratowane
![]() i ja popełznę w kierunku wyrka ![]()
![]() |
#4852 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najsilniejszą reakcję widziałam na... Cashmere Mist DKNY... ![]() Faceta, który już obwąchał mnóstwo na mnie, dosłownie poraziło. Jeden cholernie wybredny typ, któremu większość perfum przeszkadza i drażni zwoził mi próbki My Torrente, ale jakoś nie przekonał żebym zachciała. KenzoAmour, używam zazwyczaj i z premedytacją. Podoba się zawsze (albo conajmniej neutralny jest), kojarzy już wielu ze mną i jakoś faceci się do niego przywiązują. Bardzo komplementogenne. Ach, jeszcze Pleasures z kwiatków miały wysokie notowania u wybrednego typa. No to się wyzewnętrzniłam... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 |
perfumowy zawrót głowy
|
Addict i Alien to dobre typy
![]() Potwierdzam słowa Betty, Pleasures też się podoba, i jeszcze Truth ![]() Właśnie spojrzałam na kalendarz i uświadomiłam sobie, że równo za 2 tyg lecę do Dubaju! Przygotowania jak zawsze w polu ale już przebieram nogami ![]()
#4855 | ||||||||
Zakorzenienie
|
![]() a mają w douglasach itp? ![]() edit: już o nim poczytałam, łee, takie sobie recenzje Cytat:
![]() po nowym roku cos się wyjasniać zacznie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak będzie bardzo szalejący i wyposzczony, to wezmę go na siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bajdełej, mi klasyczna Lolita przypomina bez ![]() faceci lepili się do mnie zawsze, jak byłam Ange ou Demon wypachniona ![]() z komplementotwórczych, to jeszcze ponoć Miracle, Amor Amor A słodki i gęsty Hypnotic Poison? Cytat:
![]() A ja się czuję zawiedzona. Znalazłam idealnie mroczny i spalony zapach, to się na mnie zżulił, znalazłam idealną skóre, to wieje po godzinie ![]() ![]() ![]() P.S. pamiętacie naszą kulinarną dyskusję o golonkach z indyka i skrzydełkach ze świni? http://www.filmweb.pl/film/Skrzydlat...ie-2010-507364 musi prorocy jacyś... ![]() edit: nabrałam próbek do pracy i siedze z wypachnionymi łapami ![]() I wiecie co? Doszłam do wniosku, ze Afgan robi się na mnie strasznie słodki - normalnie laski wanilii polane olejem sojowym, w drewnianej miseczce ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-05 o 08:34 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Ale ciepło, 15 stopni.. w czerwcu czasem bywa chłodniej, a tak od miesiąca straszyli dziką zimą....
![]() Cytat:
dziś wieczorem przeprowadzka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pini w ogóle jest ![]() Cytat:
i gratuluję małej Redzi, choć to się jeszcze może zmienić ale fajnie!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Wpisz tu zomzing
|
biały wielbłąd
jest w tesco ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- wyrosną jej 2 pałki i bedzie Mały Rudy Gryxilepek? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
![]() testował ktoś Skórę Hiszpańską SMN a Galilu? ![]() Czy jakowes inne skóry stamtąd? (bo mi za bardzo nie po drodze ![]() Bo z Dzinga nici - napaćkałam go sobie 1,5 godz. temu na łapę i już nie czuję ![]() Może go sobie kupię, kiedyś... jak będzie mnie stac na to, żeby sobie leżeć i pachnieć I co godzinę sie dopsikiwać ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-05 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |||
grozi wypollizowaniem
|
sie wkleja do albumika, a jak sie uzbiera 90 to sie dostaje piesa pluszowego ![]() ![]() Cytat:
tez mi sie tak wydawało...poszłam na testy do Sephory, wracam, odtwieram drzwi...a małż os progu-Kobieto! litości ! ![]() Cytat:
ale super!, wypoczywac czy w biznesach> ![]() Cytat:
widzialam dzis plakat na przystanku...goły małaszynski ![]()
![]() |
#4860 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba tak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() powinnam zając się czymś pożytecznym, a nie chce mi się ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.