Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-18, 12:48   #4861
Eldo_rado
amor vincit omnia

Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Tak patrzę na jadłospisy i wiele lasek pisze 'jedno jajko', a ja opierdzieliłam dwa + wędlinka xD
spokojnie można zjeść 2 + nawet jakiś pomidorek czy coś
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 12:49   #4862
Sunday Rose
Zakorzenienie

Ej, to ja nie wiem, na jakie patrzysz jadłopisy :P ja na drugie zwykle jem grahamkę z masłem, wędliną i warzywami i jeszcze owoc do tego i nie uważam, żeby to było jakoś super dużo. Ja bym takiemu obiadowi nie odpuściła
Stary 2011-12-18, 12:57   #4863
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Giovi, gdzie Ty pracujesz że nawet w sylw musisz siedziec ;/ biedna.

a co do seksu - to na pewno z przemęczenia! praca od poniedzialku do niedzieli?! jestes bardzo pracowita!
Uroki gastronomii jako barmanka i kelnerka, a co do pracy to kasy nie mam i muszę a nie że chcę, ale takie życie nikt nie mówił, że będzie kolorowo

http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...C2%A0ty%C5%82u o boszee jest piękna, chcę taką tylko ja jakaś nie wymiarowa w cycuchach 96 a w biodrach 93 jaki rozmiar wybrać

Cytat:
Dacie mi Wasze fb?
Jasne poleciało PW

Też Witam po nocce a taka wypoczęta dzisiaj idę na 2 dzień szkolenia hehe pracoholiczka poza tym mój Misiak zrobi mi dzisiaj obiad, zawsze w niedziele mi gotuje bo ma wolne ale jest kochany co nie ?
i jakoś mnie wizaż pozytywnie nakręca

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 12:59   #4864
psyhe666
Zakorzenienie

To dobrze

A teraz idę ćwiczyć
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 13:08   #4865
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Cytat:
Tak patrzę na jadłospisy i wiele lasek pisze 'jedno jajko', a ja opierdzieliłam dwa + wędlinka xD

Ale musicie mnie pochwalić!

co do jednego jaja ja jem jajecznice z 5 + warzywa +wędlina+2 kromki razowca i to mi na 2 godz starczy więc jedno jajko żenada!

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 13:09   #4866
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość
więc jedno jajko żenada!
polać jej, dobrze gada
Stary 2011-12-18, 13:22   #4867
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...C2%A0ty%C5%82u o boszee jest piękna, chcę taką tylko ja jakaś nie wymiarowa w cycuchach 96 a w biodrach 93 jaki rozmiar wybrać
kupiłam ja latem na wesele, a potem ubralam na pogrzeb. Jest naprawde praktyczna, tylko ja mam S i opina w biodrach. Z kolei M byla za duza. I to jest moj odwieczny problem, jestem miedzy rozmiarem S a M

ja jajecznice jem z 3 jajek + dodatki. A na miękko zawsze obowiązkowo 2 jajka. Dokładnie 1 jajko to żenada

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-18, 13:30   #4868
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość

Nic się nie spiłam, wszystko pamiętam- ale szybko się zawinęłam z tej imprezy- koleżanka nic nie piła, bo była autem i wróciłyśmy do domu o 1- zaczynało się już robić trochę drętwo, może dlatego, że nie byłam pijana
ale z Ciebie chlor !
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Jakie dodatku dobrać? W kolorze czy cyrkoniowe?
cyrkoniowa korona, obróżka na szyjkę i długie cyrkoniowe kolczyki
hmmm w sumie masz cekinowe buty. gdyby nie cekinowe buty, postawilabym na kolor, uwielbiam kolorowe szpile a do tych cekinowych butkow, to moze dobierz sobie cos ze srebra, na pewno masz swoja kolekcje, nie musialabys nic specjalnie dokupowac

hmmm albo moze doloz cos kolorowego na gore? masz jakas kolorowa marynarke? fajnie by wygladala mysle ze nie wazne jaki kolor. Twoj zestaw jest bardzo fajny i uniwersalny, masz szanse na to, by byc krolowa balu

a wlosy mozesz faktycznie puscic bokiem. jakas blyskotka we wlosach tez by pewnie fajnie wygladala
a moze zrob delikatne fale na koncach? to tak uroczo wyglada, jesli dziewczyna ma tak dlugie wlosy jak Ty
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
mama kupila mi czapke bylam z nia, sie uparła. W sumie az taka zła nie jest ale zaslania moja nowa superowa grzywke ale przyznaje, cieplo mi w glowe

zakladam album z wlosami bo zaczynam pielegnacje ostra do wiosny. Bo mi sie tak zepsuly
z daszkiem?

ej, Ewelka one nie wyglądają wcale źle ;p tylko chyba nie maja sily sie krecic? a powiedz mi, one nie kreca Ci sie u nasady hm? zawsze tak ylo? bo ja mam ze swoimi taki problem... ciezko mi je podniesc ;/ jak wysusze dyfuzorem, to jest swietnie, ale przez 2 godziny, pozniej opadaja.
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Masz wesołe duże oczy,a grzywka będzie to podkreślała,dobrze że zrobiłaś
heheh tez od razu zwrocilam uwage na te oczyska, piekne
Cytat:
no wlasnie a jak z nogami?? czytalam o tej chorobie, bo ja u siebie wynajduje rozne choroby. I najbardziej przerazilo mnie to ze oslabienie organizmu moze byc przyczyna! zdrowka Aniu

mi tez ale z drugiej strony nie mam fajnych spodni, ktore by fajnie lezaly. Chce zeby byly obcisle - ale zeby nie plaszczyly tylka - wiecieo co chodzi. Wiec czesto nosze jegginsy czy jak to sie zwie. Musze utworzyc liste must have - zblizaja sie wyprzedaze
dzięki faktycznie te guzy wylaza ze zmeczenia ;/ sa straszne! jak maja do mnie tak czesto wracac to nie wiem, chyba przejde na jakas rente, bo wtedy jestem kompletnie nie do zycia! no nic, mam nadzieje, to jakies chwilowe bole. mam zamiar przestac brac taletki 20.12 i do nich nie wracac, chce sie zloic na sylwestra i zapomniec o wszystkich problemach xD

tez bardzo czesto nosze legginsy. albo rurki, dosc elastyczne. czesto kupuje je w stradim, ale juz wygladaja obrzydliwie ;/
tez musze zrobic must have! niby mam duzo ubran, ale wszystkie wydaja mi sie jakies niemodne i brzydkie
Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
mój tż i jego brat mają zwyczaj picia energetyków, kiedy się spotykają, ja tego nie czaję, dla mnie wszystkie smakują tak samo obrzydliwie słodko :P

dziewczyny, u mnie nie będzie śniegu na święta
1. wodka z red bullem, najlepsza! tylko pozniej kac trwa chyba miesiac;p

2.ja za sniegiem nie tesknie
Cytat:
slyszalam w tv ze ma byc ochlodzenie. A tu jednak nie. jestem pewna ze zima bedzie ale do kwietnia!
ja sie boje ze nadejdzie ice age.
no i mysle tez, ze przez ostatnie dwa lata zima byla tak pasudna, ze postanowila odpuscic spadly juz chyba wszystkie zasoby sniegu
Cytat:

A na chwilę obecną jestem po 2 śniadaniu (2 jajka w połowie na miękko, w połowie na twardo i 2 plasterki wędliny) myślicie, że nie zjadłam za dużo?

A na śniadanie była grahamka z twarożkiem i z szynką
nie duzo! ja juz nie moge sluchac niektorych lasek!
sluchajcie. mam taka jedna w grupie. podniosla mi cisnienie tak, ze szok. jest bardzo chuda, drobna, wyglada jak natalie portman po jakims detoksie no i CIAGLE pieprzy o diecie, kupuje suple na odchudzanie, je: na sniadanie - 2 jajka, na obiad, uwaga- papryke i jablko, na kolacje - wiesniaka i do tego oczywiscie cwiczy.
ciage gada, ze ma wielgachny brzuch,ze juz sie zapuscila, i ze musi schudnac. juz ja tak za to zjechalam, ze sie do mnie nie odzywa. powiedzialam, ze zachowuje sie jak gowniara z gimnazjum, ktora probuje wymusic na kolezankach i kolegach, zeby jej ciagle powtarzali, jaka jest szczupla i nie musi sie odchudzac. jak to jest, ze dziewczyny maja 20 kilka lat a sa normalnie glupie i nieswiadome zasad odzywiania? nie moge sluchac takich bzdur;/

Cytat:
poza tym mój Misiak zrobi mi dzisiaj obiad, zawsze w niedziele mi gotuje bo ma wolne ale jest kochany co nie ?
i jakoś mnie wizaż pozytywnie nakręca
jaaaaaaaaaaaaaaki kochany slodziak!
niech Ci dorzuci jakis afrodyzjakow i gotuje w samych fartuszku - to odnosnie Twoich problemow ze spadkiem libido ;p

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 13:37   #4869
psyhe666
Zakorzenienie

Aha, czyli ja normalnie ładnie jem, a one przesadzają i z nimi jest coś nie tak?

30min. orbiego za mną, ale póki co ćwiczyć mi się więcej nie chce :P

Aniabania, moja koleżanka jedna jest chudziutka i wysoka normalnie laska jak nie wiem i non stop słyszę 'gruuuuuuba jestem', 'sadło mam na brzuchu, nie?'
To jej ostatnio odpowiedziałam na to pierwsze jej zastrzeżenie 'to trzeba było tyle nie żreć' Nie spodziewała się takiej odpowiedzi xD
so trójka maybe.

Stary 2011-12-18, 13:44   #4870
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
ej, Ewelka one nie wyglądają wcale źle ;p tylko chyba nie maja sily sie krecic? a powiedz mi, one nie kreca Ci sie u nasady hm? zawsze tak ylo? bo ja mam ze swoimi taki problem... ciezko mi je podniesc ;/ jak wysusze dyfuzorem, to jest swietnie, ale przez 2 godziny, pozniej opadaja.
wiesz co nigdy nie mialam kreconych wlosow, cale zycie proste i nagle kiedys pocieniowalam to zaczely sie falowac. Sama nie wiem jak to mozliwe wszyscy w rodzinie maja proste. Wiec to co mam na glowie, to po prostu wydobywam na maxa ich skret. Ale juz sie za nie biore wole gladkie lsniace fale niz suche loczki

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
tez musze zrobic must have! niby mam duzo ubran, ale wszystkie wydaja mi sie jakies niemodne i brzydkie
ja nie nosze polowy rzeczy ktore mam. Ale nie wyrzucam bo wmawiam sobie ze jeszcze to zaloze. Podobno jak przez rok czegos nie ubralas - to juz nie zalozysz A w ogole to dzisiaj wyciagnelam z szafy kurtke, ktora mama kupila mi w liceum haha a dodatm ze studia mam za soba. jest mega ciepla i niezniszczalna
Stary 2011-12-18, 13:45   #4871
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Aha, czyli ja normalnie ładnie jem, a one przesadzają i z nimi jest coś nie tak?
dokładnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-18, 14:21   #4872
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

Aniabania, moja koleżanka jedna jest chudziutka i wysoka normalnie laska jak nie wiem i non stop słyszę 'gruuuuuuba jestem', 'sadło mam na brzuchu, nie?'
To jej ostatnio odpowiedziałam na to pierwsze jej zastrzeżenie 'to trzeba było tyle nie żreć' Nie spodziewała się takiej odpowiedzi xD
zdecydowanie ;p

do mnie tz tak mowi, oduczyl mnie w ten sposob uzalania sie nad swoim brzuchem ;p
Cytat:
wiesz co nigdy nie mialam kreconych wlosow, cale zycie proste i nagle kiedys pocieniowalam to zaczely sie falowac. Sama nie wiem jak to mozliwe wszyscy w rodzinie maja proste. Wiec to co mam na glowie, to po prostu wydobywam na maxa ich skret. Ale juz sie za nie biore wole gladkie lsniace fale niz suche loczki

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

ja nie nosze polowy rzeczy ktore mam. Ale nie wyrzucam bo wmawiam sobie ze jeszcze to zaloze. Podobno jak przez rok czegos nie ubralas - to juz nie zalozysz A w ogole to dzisiaj wyciagnelam z szafy kurtke, ktora mama kupila mi w liceum haha a dodatm ze studia mam za soba. jest mega ciepla i niezniszczalna
ja to samo. kupuje rzeczy , bo sa na przecenie i "grzech nie kupic", albo kupuje bez mierzenia, no i nie nosze bez sensu

wlosy masz super, ciekawa jestem jak beda wygladaly kiedy ogarniesz je jeszcze lepiej

Stary 2011-12-18, 14:35   #4873
psyhe666
Zakorzenienie

Kolejny facet mnie olał... Już zawsze będę sama
so trójka maybe.

Stary 2011-12-18, 14:40   #4874
aniabaniaa
Zakorzenienie

psyhe, z tego co zauwazylam to celujesz w facetow, ktorym
a) zalezy tylko na seksie,
b) lubia smsowe intrygi ( ŻAL)
c) sa burakami

wiec jak nie zmienisz obiekow westchnien, to faktycznie sa szanse na to ze zostaniesz sama ;p
mowisz o p?

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2011-12-18 o 14:42
Stary 2011-12-18, 14:46   #4875
psyhe666
Zakorzenienie

Aniabania, tak
kurde, ale nie ma przystojnego faceta, ktory bylby normalny????

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Dziewczyny, ja naprawdę chcę poznać normalnego faceta tylko zawsze na takich trafiam
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-18, 14:48   #4876
aniabaniaa
Zakorzenienie

P to jeden z większych prostakow o jakich slyszalam ;p (sadzac po twoim opisie) wiec nie wiem kim Ty sie przejmujesz? jesli zalezy Ci na powaznym zwiazku, no to facet musi miec jakies wartosci i podstawy kultury.

sa przystojni i normalni faceci, ale nie siedza na wizazu ;p musisz wyjsc na lowy i dac sie poderwac

Stary 2011-12-18, 14:48   #4877
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Aniabania, tak
kurde, ale nie ma przystojnego faceta, ktory bylby normalny????

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Dziewczyny, ja naprawdę chcę poznać normalnego faceta tylko zawsze na takich trafiam
psyholku, bo moze za bardzo chcesz. Nie wiesz ze fajnego faceta zawsze ale to zawsze poznaje sie przypadkiem Ja mojego TZ poznalam jak bylam z innym. Wyluzuj naprawde Nie mysl o tym a samo przyjdzie
Stary 2011-12-18, 14:50   #4878
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
P to jeden z większych prostakow o jakich slyszalam ;p (sadzac po twoim opisie) wiec nie wiem kim Ty sie przejmujesz? jesli zalezy Ci na powaznym zwiazku, no to facet musi miec jakies wartosci i podstawy kultury.

sa przystojni i normalni faceci, ale nie siedza na wizazu ;p musisz wyjsc na lowy i dac sie poderwac
No, ale sama widzisz, ze ostatnio duzo wychodze
Cytat:
psyholku, bo moze za bardzo chcesz. Nie wiesz ze fajnego faceta zawsze ale to zawsze poznaje sie przypadkiem Ja mojego TZ poznalam jak bylam z innym. Wyluzuj naprawde Nie mysl o tym a samo przyjdzie
Ja za bardzo sie od razu wkrecam i jestem straszna dyktatorka i awanturnica
so trójka maybe.

Stary 2011-12-18, 14:50   #4879
Eldo_rado
amor vincit omnia

nie ma co na siłę szukać... nie ma co w każdym facecie widzieć od razu kogoś z kim się zwiążemy, bo potem widzisz- rozczarowanie za rozczarowaniem... daj życiu się zaskoczyć
Stary 2011-12-18, 14:55   #4880
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
dokladnie. ja mojego poznalam w najmniej oczekiwanym momencie, wracalam z kumplem z mazur na stopa do wrocka. pojechalismy po drodze na impreze urodzinowa do kolegi i tam byl moj tz nie wygladalam jak ksiezniczka, a on twierdzi ze zakochal sie od pierwszego wejrzenia
kompletnie nie spodziewalam sie wtedy, ze poznam faceta z ktorym stworze kilkultni dzis zwiazek.
a tez mialam momenty, ze siedzialam i wylam, ze nie moge nikogo poznac. wyjscie do zwyklego spozywczaka traktowalam jak wyprawe, stroilam sie, bo wierzylam, ze w tak banalny sposob poznam jakiegos idealnego kolesia, jak z komedii romantycznej bez sensu

Stary 2011-12-18, 14:55   #4881
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
jestem od Ciebie 4 lata starsza, mam za soba dlugie zwiazki, od 16 roku zycia zawsze z kims bylam co tez fajne nie jest. No dobra rok bylam sama, na studiach krecilam z 3 facetami a tego ktorego chcialam najbardziej nie chcial mnie. Bo bylam strasznym rzepem, az mi wstyd No zycie. Ja wierze w przeznaczenie, zupelne przypadki, spotykasz tego faceta i na zupelnym luzie czujesz ze to jest to. On sie z Toba umawia, bez intryg i podstepow.

to jest naprawde łatwe. Ale zanim to zrozumialam tez troche czasu minelo
Stary 2011-12-18, 14:58   #4882
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
No, ale sama widzisz, ze ostatnio duzo wychodze

1. to korzystaj z tego! ciesz sie z zycia ;p beztroskie smakuje najlepiej

2. na poczatku nie ma co sie wkrecac ;p a jesli bedzie zaslugiwal na Twoje zaangazowanie i 200% uwagi, to zaakceptuje a moze nawet polubi ta wade

Stary 2011-12-18, 14:59   #4883
psyhe666
Zakorzenienie

Ewelka! Wlasnie ja bylam dyktatorka, zazdrosnica, awanturnica i rzep!
koniec z tym i wezcie mnie umoralnijcie i pocieszcie jednoczesnie
so trójka maybe.

Stary 2011-12-18, 15:02   #4884
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
jestem od Ciebie 4 lata starsza, mam za soba dlugie zwiazki, od 16 roku zycia zawsze z kims bylam co tez fajne nie jest. No dobra rok bylam sama, na studiach krecilam z 3 facetami a tego ktorego chcialam najbardziej nie chcial mnie. Bo bylam strasznym rzepem, az mi wstyd No zycie. Ja wierze w przeznaczenie, zupelne przypadki, spotykasz tego faceta i na zupelnym luzie czujesz ze to jest to. On sie z Toba umawia, bez intryg i podstepow.

to jest naprawde łatwe. Ale zanim to zrozumialam tez troche czasu minelo
zgadzam sie
ale jednoczesnie nie jestem w stanie sobie wyobrazic zycia po rozstaniu, gdyym np. zerwala teraz z tzem. to mimo tej wiary w przypadki, kompletnie nie widze swojego zycia ;p

Stary 2011-12-18, 15:07   #4885
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Ewelka! Wlasnie ja bylam dyktatorka, zazdrosnica, awanturnica i rzep!
koniec z tym i wezcie mnie umoralnijcie i pocieszcie jednoczesnie
zaden facet nie zniesie narzekajacej baby! a co dopiero w tym pierwszym etapie zwiazku. Ja wiem ze to ciezko zrozumiec, odpuscic, i pohamowac zazdrosc, ale tak trzeba. Mi sie wszytsko rozjasnilo w glowie, jak podobal mi sie kiedys jeden chlopak, i wysylalam do niego po kilka smsow dziennie a on nie odpisywal. Boze jak mi wstyd. Najwidoczniej nie chcial odpisac, trudno. Nie bede zabiegac o jego uwage. Przeczytalam ta ksiażke o zołzie 3 razy i nawet analizowałam swoje zachowanie. Nie mozna prosic o uczucia, albo ktos je ma do Ciebie albo nie.

glowka do gory
Stary 2011-12-18, 15:08   #4886
psyhe666
Zakorzenienie

Ooo właśnie! Przeczytam sobie dzisiaj xD
so trójka maybe.

Stary 2011-12-18, 15:09   #4887
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
ale jednoczesnie nie jestem w stanie sobie wyobrazic zycia po rozstaniu, gdyym np. zerwala teraz z tzem. to mimo tej wiary w przypadki, kompletnie nie widze swojego zycia ;p
dokladnie, ja tak samo. Oni to czesc naszego zycia , bylo by smutno
Stary 2011-12-18, 15:13   #4888
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo właśnie! Przeczytam sobie dzisiaj xD
Czytaj Psyche! ) Z jednej strony to przyjemna lektura, a z drugiej strony książka, która bądź co bądź daje do myślenia. Okazało się, że wcześniej byłam MIŁĄ DZIEWCZYNKĄ, a teraz gdy bawię się w zołzę wychodzę lepiej niż kiedykolwiek!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 15:13   #4889
psyhe666
Zakorzenienie

Dziewczyny! Ja mam dwie te ksiązki Dlaczego mezczyzni kochaja zolzy i Dlaczego mezczyzni poslubiaja zolzy

To mam zajecie na wieczor xD
so trójka maybe.

Stary 2011-12-18, 16:22   #4890
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
dokladnie, ja tak samo. Oni to czesc naszego zycia , bylo by smutno
czasami też tak myslę, ale jednocześnie myslę jak bardzo mnie wkurza;p
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Czytaj Psyche! ) Z jednej strony to przyjemna lektura, a z drugiej strony książka, która bądź co bądź daje do myślenia. Okazało się, że wcześniej byłam MIŁĄ DZIEWCZYNKĄ, a teraz gdy bawię się w zołzę wychodzę lepiej niż kiedykolwiek!
nie ma co pozwalac sobie wejsc na glowe i kreowac sie na super idealna przyszla zone, zeby sie mu podlizac. wtedy im sie w dpach przewraca. a jak poczuja mini adrenaline spowodowana naszymi fochami, wymyslami, kokietowaniem innych to bardziej sie staraja. tez lubie te ksiazki i wcielanie w zycie sposobow na bezczelne maipulowanie nimi [tzami] jednoczesnie zdaje sobie sprawe z tego, ze oni tez maja swoje sposoby

Loriette, gdzie sie szlajasz i czemu Cie tu nie widac ;>

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości