|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
hej
![]() jestem już po tym porannym egzaminie, nie było łatwo, ale mam nadzieję, że zdane ![]() pada cały czas, całe buty i ubrania miałam mokre po powrocie ![]() najchętniej położyłabym się spać, bo coś zamulam odkąd wróciłam... |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Miss Pudernica
|
Dot.: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
Cytat:
![]() Hej ![]() Właśnie wróciłam z zaliczenia, jest 3 ![]() ![]() Także będę spamować ![]() Co myślicie o takich pokrowcach na tel: http://allegro.pl/listing/user/listi...Items-28061888 Podoba mi się ten w azteckie wzory albo paski, ale nie wiem czy nie będę wyglądać niepoważnie ![]()
![]() |
#4863 |
Zakorzenienie
|
patka, goszzi powodzenia z nauką!
![]() Ja dzisiaj odpuszczam, zaraz się pozbieram, a potem jadę spotkać się z dawno niewidzianą koleżanką. ![]()
#4864 |
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj odpoczywaaaam, leżę i nic nie robie. Jestem happy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Konto usunięte
|
Joł, zadzwoniłam do kancelarii tej mojej pani, z którą nie mogłam się dogadać w sprawie zaliczenia i mam przyjechać 22.06 odpowiedzieć z jednej ustawy. Dobrze, przynajmniej będę miała to załatwione i dziekan mnie nie zostawi na IV roku znowu z powodu braku wpisu z konwersatorium
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się ten w paski np. podoba. ![]() [1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;41264929]Ja dzisiaj odpoczywaaaam, leżę i nic nie robie. Jestem happy. ![]() <pjona> ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4867 |
Zakorzenienie
|
Hej,
wróciłam z wycieczki i jeszcze chwile się z tż widziałam ![]() Wysłałam wczoraj wieczorem promotorowi swoją pracę i dziś odpisał że wszystko ok - cieszę się ![]()
#4868 |
Zakorzenienie
|
nou - a jeśli na druku reklamacyjnym przyjmujący reklamację wpisał tylko naprawa/wymiana to i tak możemy się domagać gotówki? Tak samo jeśli odrzucą reklamację to możemy się domagać zwrotu kasy, dlatego, że ni dotrzymali terminu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- [1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;41264929]Ja dzisiaj odpoczywaaaam, leżę i nic nie robie. Jestem happy. ![]() ale fajnie ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
Mi się te pokrowce całkiem podobają ![]()
![]() |
#4870 |
Konto usunięte
|
Ja uważam, że nawet jeżeli na druku nie ma takiej opcji, że zwrot kasy to możecie się domagać. Jeżeli odrzucą reklamację to koniecznie niech podadzą uzasadnienie dlaczego, wtedy będzie można się zastanowić co dalej, bo tak hipotetycznie to nie wiadomo czy nie będą mieli racji. To jest wszystko w ustawie o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4872 |
Zakorzenienie
|
Cześć Szajn
![]() Wróciłam z kancy. Jest jedna rzecz, jakiej dzisiaj nie robiłam - nie nudziłam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Konto usunięte
|
Jak mi się włosy elektryzują po proteinach to znaczy, że ich nie lubią?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Zakorzenienie
|
jem lody
![]()
#4876 |
Konto usunięte
|
Pierwszy raz użyłam odżywki z proteinami. Co więcej tych protein w niej tyle co Jeż napłakał, w dodatku hydrolizowane, dlatego nie wiem co jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
No okej, był w szoku, zachował się jak burak. Dała mu czas na przemyślenia, ale musiała zadzwonić, bo nie wiedziała czy jada razem na weekend czy nie. I jaki on burak, bo po takim pytaniu robił dziwne aluzje i był oschły czy co tam. Pierwsze strony - jaki cham, przecież dziecko nie żyje, więc co to za problem. Następne - cham i egoista, nawet o nim nie myśl. Końcówka - kochana wizażanko, nie daj sobie wmówić, że zrobiłaś coś źle. I wiesz co, ja nie neguje, że zachował się w sposób mogący zranić. Nie negują, że widocznie się dla niej nie nadawał. Ale niech mi nikt nie wmawia, że celowe zatajanie tak znaczącego faktu przed kimś z kim się jest w związku daje szanse, że związek wypali... Przecież nie chodzi o wręczenie komuś własnej biografii przy okazji pierwszego spotkania, ale jeśli na pytanie o poprzedni związek zamiast powiedzieć "wiesz co, to długa historia... kiedyś Ci opowiem, ale dziś nie psujmy sobie nią spotkania" wymyśla coś zgoła odmiennego czyli "a, mieliśmy kryzys i się rozstaliśmy, normalka" (kryzysem ludzie nazywają raczej rozbieżność charakterów i kłótnie o codzienne bzdety a nie obwinianie się o poronienie, trzymanie przez lata dziecięcej wyprawki itd!) to po prostu nigdzie nie zajedzie. I nie chodzi o usprawiedliwianie typa, bo nikt nie mówi, że zachował się ok, ale o przemyślenie sytuacji i niedopuszczenie do niej w przyszłości. Btw takie przesunięcie tematu na przyszłość to też test partnera - czy umie nam zaufać na tyle, że poczeka aż będziemy gotowi coś wyznać oraz czy my ufamy mu na tyle by nie łgać. Jak ucieknie to pewnie nie udźwignąłby też ewentualnego problemu, więc dużo nie tracimy. No ale wizażanek do tego nie przekonasz - kobieta ma przecież prawo robić tajemnicę z czego chce i ukrywać ją tak długo jak chce, o niczym mówić nie musi, bo przecież "zrobi z siebie towar wybrakowany". A jak ktoś śmie mieć pretensje, że już na początku rozminęła się z prawdą to jest cham, prostak, burak, egoista i cała reszta najgorszych w jednych spodniach. Szkoda tylko, że nikt nie ma pretensji tylko radzi, by na następny raz inaczej ominęła temat niż udając, że go nie ma. No i cóż, widocznie straszna ze mnie gówniara, bo prędzej zrozumiałabym, że ktoś po prostu nie chce mi czegoś powiedzieć na danym etapie związku bo potrzeba do tego widocznie maksymalnego zaufania i pogadamy gdy przyjdzie na to czas niż to, że od początku coś przede mną ukrywa i udaje inną osobę, a potem liczy że może się to nie wyda. Jakbym przyszłą do mojego faceta i zastała np. dziecko plujące kaszką po ścianach albo pamiatki po zmarłej byłej żonie o których zapomniał mi wspomnieć to uciekłabym z wrzaskiem przerażenia i poczuciem oszukania... Wątek strasznie smutny, pełen postów po których ma się ochotę walić głową w stół.
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 ![]() Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2013-06-11 o 15:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powodzenia ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41260969]hejo ![]() trzymam kciuki za wszystkie ![]() ![]() goszzi bidoku ![]() ![]() wróciłam z sekcji i przeżyłam. Zapach specyficzny, ale moim zdaniem do wytrzymania. Jedna dziewczyna zasłabła na samym początku, a tak to co chwile ktoś wychodził, bo nie wytrzymywał. Moja babka od ćwiczeń spytała się co mam na koniec i ja powiedziałam, że 5 ( wytłumaczyłam, że pewnie mi prezentacja podniosła średnią), a ona, że była pod wrażeniem mojej pracy i prezentacja "nic nie dodała", ale chętnie ją zobaczy ![]() Zaraz idę coś zjeść i potem do nauki ![]() Ja bym chciała kiedyś być na takim czymś ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pizza ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41264320] jeszcze przypomniało mi się: - kto zakłada nowy wątek? ![]() - jaki będzie tytuł? ![]() ![]() Też ciekawa jestem tytułu wątku i kto założy :d Cytat:
![]() Wszystkie ostatnio jadacie coś pycha ![]() ![]() Miałam mieć dzisiaj klasówkę z wosu, na którą szłam z przekonaniem, że dostanę dwa. A tu niespodzianka, sor: "mieliśmy dzisiaj klasówkę pisać? Chyba przełożymy to sobie na wrzesień" ![]() ![]()
![]() |
#4879 |
Konto usunięte
|
Nicru, na wizażu w ogóle chyba panuje jakieś przekonanie, że kobieta zawsze jest pokrzywdzona, kobieta ma prawo pomiatać facetem, kobieta ma prawo być utrzymanką (facet bez pracy to nieudacznik z automatu), kobieta może pogrywać np nastawić dziecko przeciwko ojcu i tak dalej. Facet w każdym takim przypadku to świnia, cham i prostak. I chyba tylko kochanki są zawsze objeżdżane z góry na dół.
Poza tym nie lubię Intymnego, bo tam chyba najbardziej widać przekonanie wizażanek, że moja racja jest najmojsza. |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Zakorzenienie
|
annlynn
![]() kawa zrobiona, czas na walkę ![]()
#4881 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() Ba, nawet jedna mi zasugerowała że z takimi poglądami jak wyżej opisane pewnie uważam, że kusa spódniczka usprawiedliwia gwałt skoro niczym idiotka twierdzę (ciekawe gdzie ![]() ![]() Btw nie wiem jak w ogóle mozna brać sobie do serca wyrażenie "wybrakowany towar" (które wzięły nieco wyolbrzymiajac wypowiedż jakiegos kolesia, ktory wbil sie w watek i napaplał trochę durnot) i powtarzać je tyle razy w dyskusji... pewnie w końcu wmówią tej dziewczynie że serio taka jest, więc niech ukrywa przeszłość bo ma do tego prawo... Naprawdę, chyba wszystkiego można się tam spodziewać. A wieć zapamiętajcie: kobieta może budować związek na kłamstwie bądź zatajać niewygodne fakty, a jak się wyda to facet cham i prostak. Facet nie może zatajać niewygodnych faktów bo cham i prostak ![]() ![]() ![]() Pewnie to jakie mam poglądy to przez błąd rozmawiania z facetem. Zdążył mi wyprać mózg ![]()
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 ![]() Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2013-06-11 o 15:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Zakorzenienie
|
Dziś mam okropny dzień
![]() W ogóle to się nieziemsko wkurzyłam - miałam zamówioną wizytę u okulity(prywatną), na 15. Niestety były korki na mieście i wpadliśmy z Tżtem 10 po. Przeprosiłam, wytłumaczyłam się. Okulistk abyła bardzo nieprzyjemna, powiedziała, że ona ma za 15 min kolejnego klienta i już mnie dziś nie przyjmie. W ogóle była taka oschła i nie miła. A przecież jestem jej klientką tak, i to w dodatku stałą, rozumiem, że mogła się zdenerwować, ale mogła mi tą info przekazać w inny sposób. Poza tym tez tak bezsensu mają powciskanych tych klientów ![]() Poza tym, miałam się dziś do fryzjera zapisać i też nieczynny bo jakieś szkolenie. Ma-sa-kra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nou - co do wizażu, to już nie wchodzę na Intymne, bo mnie po prostu wkurza jak naczelne wizażanki są święcie przekonane swoich prawd, i jak ktoś spróbuje pokazać inny punkt widzenia, to od razu nagonka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Zakorzenienie
|
zdałam piątkowy egzamin
![]() Nie wiem jeszcze na co, ale wiem że zdałam ![]()
#4886 |
Zakorzenienie
|
fiole, gratulacje
![]() ![]()
#4887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 |
Konto usunięte
|
Ooo, fiolet to fajnie!
![]() Szajn- naczelne wizażanki to jest w ogóle osobny temat. Kiedyś byłam uważana za taką na szkolnym i na pracowym, ale przestałam się udzielać, bo już coraz gorzej się działo i nie chce mi się więcej wykłócać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
maszyna, nie człowiek
|
Na szkolnym bryluje teraz jakis chłopak, który wie wszystko o każdym kierunku studiów i wypowiada się zarówno na temat medycyny, matematyki, finansów, ekonometrii jak i historii, archeologii i filologii
![]() ![]() ![]()
#4890 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() ![]() oświadczam iż dziś nie spałam w ogóle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() riva może zaswiadczyc jak wygladałam ![]() Edytowane przez Dorcia91 Czas edycji: 2013-06-11 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.