Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :) - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-11, 12:32   #4861
Soph
Zakorzenienie

Dot.: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)

hej

jestem już po tym porannym egzaminie, nie było łatwo, ale mam nadzieję, że zdane

pada cały czas, całe buty i ubrania miałam mokre po powrocie
najchętniej położyłabym się spać, bo coś zamulam odkąd wróciłam...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 12:43   #4862
aante_e
Miss Pudernica

Dot.: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)

Cytat:
Napisane przez goszzi Pokaż wiadomość
dziewczyny dałam radę i poszłam, chociaż nie było łatwo, jestem na apapie extra, coffecornie i lokomotivie. musze częściej stosować taką mieszanke bo glowa mnie nie boli. jak weszlam na uczelnie to myślałam, że się ale usiadlam na auli i przeszło. trudne było, ale jakoś poszło. wracam teraz do domu, zjem coś, położę się i nauka...
Dzielny Jeż

Cytat:
Napisane przez shine_sky Pokaż wiadomość
Cześć Miśki

Postaram się do Was wrócić od dziś na stałe
Hej

Cytat:
Napisane przez GirlOfDeath Pokaż wiadomość

Jak tam plany na dzisiaj Jeże? Uczycie się?
Właśnie wróciłam z zaliczenia, jest 3 zaraz wpadnie do mnie koleżanka, zamówimy kebaba, a potem piszę pracę na seminarium (10 stron na jutro) i uczę się dalej na czwartkowe zaliczenie, jak zdążę to chcę przeczytać też wszystko na czwartkowy egzamin
Także będę spamować
Co myślicie o takich pokrowcach na tel:
http://allegro.pl/listing/user/listi...Items-28061888
Podoba mi się ten w azteckie wzory albo paski, ale nie wiem czy nie będę wyglądać niepoważnie
Stary 2013-06-11, 12:43   #4863
GirlOfDeath
Zakorzenienie

patka, goszzi powodzenia z nauką!

Ja dzisiaj odpuszczam, zaraz się pozbieram, a potem jadę spotkać się z dawno niewidzianą koleżanką.
Stary 2013-06-11, 12:49   #4864
7a1f522eb83de308935e9eb654607f24bf1b13c1_64013893eb394
Konto usunięte

Ja dzisiaj odpoczywaaaam, leżę i nic nie robie. Jestem happy.
7a1f522eb83de308935e9eb654607f24bf1b13c1_64013893eb394 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 12:55   #4865
20160901857
Konto usunięte

Joł, zadzwoniłam do kancelarii tej mojej pani, z którą nie mogłam się dogadać w sprawie zaliczenia i mam przyjechać 22.06 odpowiedzieć z jednej ustawy. Dobrze, przynajmniej będę miała to załatwione i dziekan mnie nie zostawi na IV roku znowu z powodu braku wpisu z konwersatorium
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 12:57   #4866
GirlOfDeath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z zaliczenia, jest 3 zaraz wpadnie do mnie koleżanka, zamówimy kebaba, a potem piszę pracę na seminarium (10 stron na jutro) i uczę się dalej na czwartkowe zaliczenie, jak zdążę to chcę przeczytać też wszystko na czwartkowy egzamin
Także będę spamować
Podoba mi się ten w azteckie wzory albo paski, ale nie wiem czy nie będę wyglądać niepoważnie
Gratulacje! Powodzenia z dzisiejszymi planami.
Mi się ten w paski np. podoba.

[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;41264929]Ja dzisiaj odpoczywaaaam, leżę i nic nie robie. Jestem happy.[/QUOTE]

<pjona>

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Joł, zadzwoniłam do kancelarii tej mojej pani, z którą nie mogłam się dogadać w sprawie zaliczenia i mam przyjechać 22.06 odpowiedzieć z jednej ustawy. Dobrze, przynajmniej będę miała to załatwione i dziekan mnie nie zostawi na IV roku znowu z powodu braku wpisu z konwersatorium
No i dobrze.
Stary 2013-06-11, 13:23   #4867
fioleciasto
Zakorzenienie

Hej,
wróciłam z wycieczki i jeszcze chwile się z tż widziałam

Wysłałam wczoraj wieczorem promotorowi swoją pracę i dziś odpisał że wszystko ok - cieszę się

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-11, 13:25   #4868
shine_sky
Zakorzenienie

nou - a jeśli na druku reklamacyjnym przyjmujący reklamację wpisał tylko naprawa/wymiana to i tak możemy się domagać gotówki? Tak samo jeśli odrzucą reklamację to możemy się domagać zwrotu kasy, dlatego, że ni dotrzymali terminu?
shine_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 13:29   #4869
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
no to dobrze

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;41264929]Ja dzisiaj odpoczywaaaam, leżę i nic nie robie. Jestem happy.[/QUOTE]
ale fajnie

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Dzielny Jeż

Hej

Także będę spamować

Mi się te pokrowce całkiem podobają

Stary 2013-06-11, 13:36   #4870
20160901857
Konto usunięte

Ja uważam, że nawet jeżeli na druku nie ma takiej opcji, że zwrot kasy to możecie się domagać. Jeżeli odrzucą reklamację to koniecznie niech podadzą uzasadnienie dlaczego, wtedy będzie można się zastanowić co dalej, bo tak hipotetycznie to nie wiadomo czy nie będą mieli racji. To jest wszystko w ustawie o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej.
Stary 2013-06-11, 13:40   #4871
shine_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uważam, że nawet jeżeli na druku nie ma takiej opcji, że zwrot kasy to możecie się domagać. Jeżeli odrzucą reklamację to koniecznie niech podadzą uzasadnienie dlaczego, wtedy będzie można się zastanowić co dalej, bo tak hipotetycznie to nie wiadomo czy nie będą mieli racji. To jest wszystko w ustawie o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej.
But pękł na podeszwie, więc no. Wiesz co, z tego co mi wiadomo, że nawet jeśli uzasadnienie odrzucenia byłoby ok, to oni i tak nie wywiązali się z terminu reklamacji - czyli 14 dni, dziś mija 18 dzień. I w tej sytuacji odpowiedź nie może być negatywna. Pojadę zaraz i Wam powiem co ustaliliśmy. Dzięki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-11, 13:59   #4872
Malwina_89
Zakorzenienie

Cześć Szajn Co do reklamacji 0 mnie się coś kojarzy, że jeżeli sprzedawca nie dał odpowiedzi w ciągu 14 dni (tylko nie wiem, czy roboczych, czy kalendarzowych), to należy uznać, że reklamacja jest rozpatrzona pozytywnie. Odnośnie reszty, musiałabym pogrzebać.

Wróciłam z kancy. Jest jedna rzecz, jakiej dzisiaj nie robiłam - nie nudziłam się A do piątku mam napisać odpowiedź na pozew.

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 14:06   #4873
20160901857
Konto usunięte

Jak mi się włosy elektryzują po proteinach to znaczy, że ich nie lubią?
Stary 2013-06-11, 14:33   #4874
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Cześć Szajn Co do reklamacji 0 mnie się coś kojarzy, że jeżeli sprzedawca nie dał odpowiedzi w ciągu 14 dni (tylko nie wiem, czy roboczych, czy kalendarzowych), to należy uznać, że reklamacja jest rozpatrzona pozytywnie. Odnośnie reszty, musiałabym pogrzebać.

Wróciłam z kancy. Jest jedna rzecz, jakiej dzisiaj nie robiłam - nie nudziłam się A do piątku mam napisać odpowiedź na pozew.
uuu no proszę

Cytat:
Jak mi się włosy elektryzują po proteinach to znaczy, że ich nie lubią?
Protein należy używać z umiarem. Oczyść włosy jakimś prostym szamponem np. Barwą i nałóż odżywkę emolientową. A żeby włosy przestały się elektryzować to wilgotnymi dłońmi przejedź po włosach, na jakiś czas powinno pomóc
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 14:37   #4875
fioleciasto
Zakorzenienie

jem lody

Stary 2013-06-11, 14:38   #4876
20160901857
Konto usunięte

Pierwszy raz użyłam odżywki z proteinami. Co więcej tych protein w niej tyle co Jeż napłakał, w dodatku hydrolizowane, dlatego nie wiem co jest.
Stary 2013-06-11, 15:12   #4877
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Nasze wizje "zjeżdżają się ze sobą" dopiero za jakieś 2 lata (w sensie, że do tego czasu mamy diametralnie różne spojrzenia na to, co byśmy chcieli żeby było, dopiero potem zaczynają się punkty wspólne). Ale nie nakręcam się, zobaczymy co będzie.

Nicru, daj linka, dajjjjj!!!!! Skończyłam ostatnio wątek o uwodzeniu żonatego (chyba że od wczoraj coś się nowego pojawiło, zaraz zerknę) to miałabym kolejną pasjonującą lekturę Swoją drogą mnie wczoraj rozwalił wątek, w którym dziewczyna skarży się, że chłopak powiedział jej, że nie pójdzie na imprezę, a potem okazało się, że ją okłamał i poszedł i wizażanki stwierdziły, że jest głupia i dziecinna, bo nie pozwala mu chodzić na imprezy i chyba mało która ogarnęła, że chodziło o kłamstwo, a nie o wyjście.

Idę do nauki.

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

A w ogóle to jak byśmy dzisiaj pocisnęły to mogłaby być nowa część
Nou, problem w tym, ze wątek nie jest śmieszny... Dziewczyna, w dwa lata po zerwaniu, zerwała bo po poronieniu nie umiała się dogadać z ówczesnym narzeczonym, potem chodziła na terapię. Teraz znalazła jakiegoś faceta, była z nim miesiąc w związku (więc wnioskuję, że wcześniej się też chwilę spotykali), jak to ujęła celowo zataiła przed nim fakt jakim była tamta ciąża - no jej prawo. Tylko że facet w jej mieszkaniu natknął sie na całą wyprawkę dla niemowlaka po usłyszeniu zatajonej historii dosłownie uciekł rzucają, że nie wie czy chce być w takim związku z nią.

No okej, był w szoku, zachował się jak burak. Dała mu czas na przemyślenia, ale musiała zadzwonić, bo nie wiedziała czy jada razem na weekend czy nie. I jaki on burak, bo po takim pytaniu robił dziwne aluzje i był oschły czy co tam.

Pierwsze strony - jaki cham, przecież dziecko nie żyje, więc co to za problem.
Następne - cham i egoista, nawet o nim nie myśl.
Końcówka - kochana wizażanko, nie daj sobie wmówić, że zrobiłaś coś źle.

I wiesz co, ja nie neguje, że zachował się w sposób mogący zranić. Nie negują, że widocznie się dla niej nie nadawał. Ale niech mi nikt nie wmawia, że celowe zatajanie tak znaczącego faktu przed kimś z kim się jest w związku daje szanse, że związek wypali... Przecież nie chodzi o wręczenie komuś własnej biografii przy okazji pierwszego spotkania, ale jeśli na pytanie o poprzedni związek zamiast powiedzieć "wiesz co, to długa historia... kiedyś Ci opowiem, ale dziś nie psujmy sobie nią spotkania" wymyśla coś zgoła odmiennego czyli "a, mieliśmy kryzys i się rozstaliśmy, normalka" (kryzysem ludzie nazywają raczej rozbieżność charakterów i kłótnie o codzienne bzdety a nie obwinianie się o poronienie, trzymanie przez lata dziecięcej wyprawki itd!) to po prostu nigdzie nie zajedzie. I nie chodzi o usprawiedliwianie typa, bo nikt nie mówi, że zachował się ok, ale o przemyślenie sytuacji i niedopuszczenie do niej w przyszłości.
Btw takie przesunięcie tematu na przyszłość to też test partnera - czy umie nam zaufać na tyle, że poczeka aż będziemy gotowi coś wyznać oraz czy my ufamy mu na tyle by nie łgać. Jak ucieknie to pewnie nie udźwignąłby też ewentualnego problemu, więc dużo nie tracimy.

No ale wizażanek do tego nie przekonasz - kobieta ma przecież prawo robić tajemnicę z czego chce i ukrywać ją tak długo jak chce, o niczym mówić nie musi, bo przecież "zrobi z siebie towar wybrakowany". A jak ktoś śmie mieć pretensje, że już na początku rozminęła się z prawdą to jest cham, prostak, burak, egoista i cała reszta najgorszych w jednych spodniach. Szkoda tylko, że nikt nie ma pretensji tylko radzi, by na następny raz inaczej ominęła temat niż udając, że go nie ma.

No i cóż, widocznie straszna ze mnie gówniara, bo prędzej zrozumiałabym, że ktoś po prostu nie chce mi czegoś powiedzieć na danym etapie związku bo potrzeba do tego widocznie maksymalnego zaufania i pogadamy gdy przyjdzie na to czas niż to, że od początku coś przede mną ukrywa i udaje inną osobę, a potem liczy że może się to nie wyda.

Jakbym przyszłą do mojego faceta i zastała np. dziecko plujące kaszką po ścianach albo pamiatki po zmarłej byłej żonie o których zapomniał mi wspomnieć to uciekłabym z wrzaskiem przerażenia i poczuciem oszukania...

Wątek strasznie smutny, pełen postów po których ma się ochotę walić głową w stół.

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2013-06-11 o 15:16
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 15:19   #4878
annlynn_
Zakorzenienie

Cześć !
Cytat:
Napisane przez AnnClaiir Pokaż wiadomość
Hejo Jżyki.
Idę na 8.30 zaliczyć dwa kolokwia. Nawet fajnie mi się uczy. Może to dlatego, że w końcu zamiast tylko czytać, robię porządne notatki i przepisuję coś, a nie tylko czytam. Głupia byłam, że wcześniej tego nie zaczęłam robić, a to dla mnie najlepsza metoda nauki. Ale lepiej późno, niż wcale, nie?
Rozwalę dzisiaj te materiałki!
Ja chyba muszę taką metodę zastosować, bo też zawsze czytałam. A tu maturka za rok, więc wypadałoby się porządnie uczyć

Cytat:
boże, wstałam z migreną a o 10 mam egzamin zawsze wymiotuję więc zastanawiam się czy w ogóle isc

Cytat:
Idę zaraz odpowiadać z ćwiczeń, ale średnio umiem ;/
Powodzenia !

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41260969]hejo

trzymam kciuki za wszystkie

goszzi bidoku trzymaj się

wróciłam z sekcji i przeżyłam. Zapach specyficzny, ale moim zdaniem do wytrzymania. Jedna dziewczyna zasłabła na samym początku, a tak to co chwile ktoś wychodził, bo nie wytrzymywał.
Moja babka od ćwiczeń spytała się co mam na koniec i ja powiedziałam, że 5 ( wytłumaczyłam, że pewnie mi prezentacja podniosła średnią), a ona, że była pod wrażeniem mojej pracy i prezentacja "nic nie dodała", ale chętnie ją zobaczy Ogólnie to ja z jedną dziewczyną podeszłyśmy bliżej do jednych zwłok i oglądałyśmy, a reszta oglądała z takich specjalnych schodków, oddalonych od tych stołów.

Zaraz idę coś zjeść i potem do nauki [/QUOTE]
Ja bym chciała kiedyś być na takim czymś W sumie to pewnie się zdziwicie, no ale trudno

Cytat:
dziewczyny dałam radę i poszłam, chociaż nie było łatwo, jestem na apapie extra, coffecornie i lokomotivie. musze częściej stosować taką mieszanke bo glowa mnie nie boli. jak weszlam na uczelnie to myślałam, że się ale usiadlam na auli i przeszło. trudne było, ale jakoś poszło. wracam teraz do domu, zjem coś, położę się i nauka...
Ważne, że się udało jakoś!

Cytat:
ja się uczę, jutro mam mega egzamin, stres max, a dopiero dziś zacznę... umiem tyle co z ćwiczeń ale sporo pamięciówki przede mną na szczęście jutro o 16:45 dopiero, także mam nawet nawet sporo czasu..

a teraz czekam na pizze
Powodzenia na egzaminie !
Pizza

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41264320]
jeszcze przypomniało mi się:
- kto zakłada nowy wątek?
- jaki będzie tytuł? [/QUOTE]
Też ciekawa jestem tytułu wątku i kto założy :d

Cytat:
Także będę spamować
A mi się black white podoba

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
jem lody
Wszystkie ostatnio jadacie coś pycha Chyba pójdę do sklepu...

Miałam mieć dzisiaj klasówkę z wosu, na którą szłam z przekonaniem, że dostanę dwa. A tu niespodzianka, sor: "mieliśmy dzisiaj klasówkę pisać? Chyba przełożymy to sobie na wrzesień" . Problem w tym, że chyba już z pięć klasówek tak przeniesiono

annlynn_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 15:46   #4879
20160901857
Konto usunięte

Nicru, na wizażu w ogóle chyba panuje jakieś przekonanie, że kobieta zawsze jest pokrzywdzona, kobieta ma prawo pomiatać facetem, kobieta ma prawo być utrzymanką (facet bez pracy to nieudacznik z automatu), kobieta może pogrywać np nastawić dziecko przeciwko ojcu i tak dalej. Facet w każdym takim przypadku to świnia, cham i prostak. I chyba tylko kochanki są zawsze objeżdżane z góry na dół.
Poza tym nie lubię Intymnego, bo tam chyba najbardziej widać przekonanie wizażanek, że moja racja jest najmojsza.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-11, 15:48   #4880
goszzi
Zakorzenienie

annlynn

kawa zrobiona, czas na walkę

"Jak pokonasz samego siebie,
to już ci nikt nie stanie na drodze."
goszzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 15:57   #4881
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Nicru, na wizażu w ogóle chyba panuje jakieś przekonanie, że kobieta zawsze jest pokrzywdzona, kobieta ma prawo pomiatać facetem, kobieta ma prawo być utrzymanką (facet bez pracy to nieudacznik z automatu), kobieta może pogrywać np nastawić dziecko przeciwko ojcu i tak dalej. Facet w każdym takim przypadku to świnia, cham i prostak. I chyba tylko kochanki są zawsze objeżdżane z góry na dół.
Poza tym nie lubię Intymnego, bo tam chyba najbardziej widać przekonanie wizażanek, że moja racja jest najmojsza.
No wiesz, ja nigdzie nie zanegowałam że facet zachował się jak burak, bo mógł się ugryźć w język pomimo szoku jaki mu ta dziewczyna zgotowała. Przy czym rady by zastanowiła się dlaczego tak wszystko wyszło nie uważam za gówniarską, bo dorośli myślący ludzie w końcu uczą się na błędach. Koleś zachował się w ostatecznym rozliczeniu okropnie, ale jak ona będzie tak samo zaczynać każdy "związek" to nigdy jej z nikim nie wyjdzie. Co ciekawe w wielu wątkach da się coś z dyskusji wynieść, bo jednak nikt nie jest omnibusem i każde nowe światło na sprawę skłania do refleksji Tutaj oliwy do ognia dodał post męski, po którym dziewczyny rozpoczęły krucjatę i każdego kto nie twierdził, że dziewczyna jest biedna i ogólnie pokrzywdzona, niewinna a facet cham próbowały nawracać.

Ba, nawet jedna mi zasugerowała że z takimi poglądami jak wyżej opisane pewnie uważam, że kusa spódniczka usprawiedliwia gwałt skoro niczym idiotka twierdzę (ciekawe gdzie?), że nalezy na pierwszej randce uświadomic kazdego faceta, ze jest sie wybrakowanym towarem z milionem defektów i bawić w emocjonalny ekshibicjonizm (bo dla nich widocznie nie istnieje nic pomiędzy kłamstwem a pełną egzaltacją)

Btw nie wiem jak w ogóle mozna brać sobie do serca wyrażenie "wybrakowany towar" (które wzięły nieco wyolbrzymiajac wypowiedż jakiegos kolesia, ktory wbil sie w watek i napaplał trochę durnot) i powtarzać je tyle razy w dyskusji... pewnie w końcu wmówią tej dziewczynie że serio taka jest, więc niech ukrywa przeszłość bo ma do tego prawo... Naprawdę, chyba wszystkiego można się tam spodziewać.

A wieć zapamiętajcie: kobieta może budować związek na kłamstwie bądź zatajać niewygodne fakty, a jak się wyda to facet cham i prostak. Facet nie może zatajać niewygodnych faktów bo cham i prostak Z facetem się nie rozmawia, do rozmów są koleżanki z dzielni Ale nie faceci! A jak facet nie zachowuje sie jak w komedii romantycznej to jest cham i prostak

Pewnie to jakie mam poglądy to przez błąd rozmawiania z facetem. Zdążył mi wyprać mózg

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2013-06-11 o 15:59
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 16:34   #4882
shine_sky
Zakorzenienie

Dziś mam okropny dzień Nie pojechaliśmy z Tżtem w sprawie tej reklamacji, bo Tżet powiedział, że gościu miał dziś dzwonić jaka jest ta decyzja, sklep zaraz zamykają, i nikt nie dzwonił. Na bank domagamy się zwrotu kasy, bo lecą w kulki.

W ogóle to się nieziemsko wkurzyłam - miałam zamówioną wizytę u okulity(prywatną), na 15. Niestety były korki na mieście i wpadliśmy z Tżtem 10 po. Przeprosiłam, wytłumaczyłam się. Okulistk abyła bardzo nieprzyjemna, powiedziała, że ona ma za 15 min kolejnego klienta i już mnie dziś nie przyjmie. W ogóle była taka oschła i nie miła. A przecież jestem jej klientką tak, i to w dodatku stałą, rozumiem, że mogła się zdenerwować, ale mogła mi tą info przekazać w inny sposób. Poza tym tez tak bezsensu mają powciskanych tych klientów i dupa, muszę czekać na kolejny termin.

Poza tym, miałam się dziś do fryzjera zapisać i też nieczynny bo jakieś szkolenie.

Ma-sa-kra idę się odprężyć przy książce
Stary 2013-06-11, 16:38   #4883
annlynn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shine_sky Pokaż wiadomość
Dziś mam okropny dzień Nie pojechaliśmy z Tżtem w sprawie tej reklamacji, bo Tżet powiedział, że gościu miał dziś dzwonić jaka jest ta decyzja, sklep zaraz zamykają, i nikt nie dzwonił. Na bank domagamy się zwrotu kasy, bo lecą w kulki.

W ogóle to się nieziemsko wkurzyłam - miałam zamówioną wizytę u okulity(prywatną), na 15. Niestety były korki na mieście i wpadliśmy z Tżtem 10 po. Przeprosiłam, wytłumaczyłam się. Okulistk abyła bardzo nieprzyjemna, powiedziała, że ona ma za 15 min kolejnego klienta i już mnie dziś nie przyjmie. W ogóle była taka oschła i nie miła. A przecież jestem jej klientką tak, i to w dodatku stałą, rozumiem, że mogła się zdenerwować, ale mogła mi tą info przekazać w inny sposób. Poza tym tez tak bezsensu mają powciskanych tych klientów i dupa, muszę czekać na kolejny termin.

Poza tym, miałam się dziś do fryzjera zapisać i też nieczynny bo jakieś szkolenie.

Ma-sa-kra idę się odprężyć przy książce
Nie lubię takich ludzi... Od razu szlak mnie trafia na takie zachowanie, tym bardziej, że Ty się wytłumaczyłaś .

Stary 2013-06-11, 16:43   #4884
shine_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annlynn_ Pokaż wiadomość
Nie lubię takich ludzi... Od razu szlak mnie trafia na takie zachowanie, tym bardziej, że Ty się wytłumaczyłaś .
Ano. Ale nie zniżyłam się do jej poziomu, zapisałam się na nowy termin podziękowałam i wyszłam Ogólnie kobitka jest super, ale chyba dziś nie miała humoru, aj dont noł.

nou - co do wizażu, to już nie wchodzę na Intymne, bo mnie po prostu wkurza jak naczelne wizażanki są święcie przekonane swoich prawd, i jak ktoś spróbuje pokazać inny punkt widzenia, to od razu nagonka.
Stary 2013-06-11, 16:51   #4885
fioleciasto
Zakorzenienie

zdałam piątkowy egzamin
Nie wiem jeszcze na co, ale wiem że zdałam

Stary 2013-06-11, 16:53   #4886
annlynn_
Zakorzenienie

fiole, gratulacje !

Stary 2013-06-11, 16:56   #4887
goszzi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
zdałam piątkowy egzamin
Nie wiem jeszcze na co, ale wiem że zdałam
byku Ty nasz

"Jak pokonasz samego siebie,
to już ci nikt nie stanie na drodze."
goszzi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-11, 17:01   #4888
20160901857
Konto usunięte

Ooo, fiolet to fajnie!

Szajn
- naczelne wizażanki to jest w ogóle osobny temat. Kiedyś byłam uważana za taką na szkolnym i na pracowym, ale przestałam się udzielać, bo już coraz gorzej się działo i nie chce mi się więcej wykłócać.
Stary 2013-06-11, 17:04   #4889
nicRu
maszyna, nie człowiek

Na szkolnym bryluje teraz jakis chłopak, który wie wszystko o każdym kierunku studiów i wypowiada się zarówno na temat medycyny, matematyki, finansów, ekonometrii jak i historii, archeologii i filologii
Stary 2013-06-11, 17:08   #4890
Dorcia91
Zakorzenienie

Czesc
oświadczam iż dziś nie spałam w ogóle wczoraj byłam u kolezanki od 19 i robiłysmy sciankę, skonczylysmy'(oczywiscie nie caly bo nie przerysowalysmy go na kalki)o 5,30 wróciłam do akademika, i nie mogłam zasnąć, na jutro kolejhny projekt a w czwartek wieeelki egzamin trzymajcie kckiuki
dla potrzebujących

riva może zaswiadczyc jak wygladałam

Mój blog KLIK

Edytowane przez Dorcia91
Czas edycji: 2013-06-11 o 17:10
Dorcia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości