|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Cytat:
zabawa całkiem spoko, ale goście średnio ruchawi byli, czy w kwestii tańca, czy potem w konkursach, niemniej przytaszczyliśmy trochę wódki do domu, no i złapałam welonna klej + bardzo mała warstewka żelu dookoła i nie wiem czy to nie będzie problemem, ale będę walczyć
|
|
|
|
|
#4862 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Cytat:
Nie mam na tyle odwagi, jestem idealnym pracownikiem, zrobię wszystko z podkulonym ogonem. Niestety.Gorzej jak przyjdą już typowe Janusze, budowlańce czy inne heheszki robiąc niewybredne żarciki o lodach, bo ciętego języka nie chowam za zębami już wtedy ![]() Wiem wiem, nie musisz mi mówić, to są standardowe kroki, jednak niektórym nawet po zmatowieniu płytki i odtłuszczeniu odchodzą te hybrydy. Co do ściągania, ja wolę posiedzieć raz na dwa tygodnie cały wieczór nad paznokciami niż co kilka dni, wrr
|
|
#4863 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
a to sztywniaki ale Ty się wybawiłaś? kiedy Twoje weselicho? ![]() daasz raadę ![]() Cytat:
następnym razem napluj mu do wafla Janusze to najgorszy typ człowieka... ale faceci w większości widząc w budce z lodami młodą dziewczynę (oh wait... przy każdej kobiecie, niezależnie od wieku) im odwala i silą się na heheszkowe, obleśne teksty... dlaczego w wypadku tych ludzi nie działa selekcja naturalna? ![]() oł... przy tym to bym się załamała, bo jak nakładasz hybrydę to z nadzieją, że dłużej ją ponosisz jednak... no widzisz, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, co kto lubi
|
|
#4864 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() nie planuję póki co ![]() Skoro przewija się temat paznokci, to dorzucę taką refleksję, że jestem w końcu szczęśliwa, bo lakier trzyma się na żelu jak diabeł sołtysa |
|
|
|
|
#4865 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale jeszcze trochę...
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Nat
I powiedz mi jak żyć ze złomem w ustach, bo mam od poniedziałku założoną górę i ekspander niestety :C Oj tak to już jest z tymi związkami
|
#4867 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
też słabo tańczę (a raczej nie tańczę w ogóle ), ale jak jest dobre towarzystwo i nastrój to nie schodzę z parkietu no organizacja by mnie załamała... zaproszenia, sala, dj, fotograf, suknia, jakieś inne rzeczy borzeeeeeee... chyba nigdy do tego nie dojrzeję ostatnio nie było co czytać Cytat:
oł... bardzo Ci to przeszkadza? czytałam (i słyszałam od znajomej), że ekspander potrafi nieźle uprzykrzyć życie (jedzenie, mowa)...
|
|
#4868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe co by na to powiedział ![]() M już jest na niego cięty i jest zły jak idę po tym jak powiedział do mnie (szef) "Cycki na wierzch i do roboty" .. Co zrobisz, nic nie zrobisz.. https://www.facebook.com/kgonciarz/v...8912250171921/Nie wiem ;-; A powinna ;-; Nom, mam nadzieję, że u mnie tak będzie. A jak będzie to kupie sobie Semilaca, yolo ![]() Cytat:
Najchętniej to zrobiłabym małe przyjęcie dla najbliższej rodziny ale... nawet bliską rodzinę mam dużą. Utrzymujemy dość bliskie kontakty z rodzeństwem rodziców, do tego każdy z nich ma min 2 dzieci (tylko jedna ciocia ma jedną córkę, akurat jedna z bliższych kuzynek). A rodzice łącznie mają 4 rodzeństwa, u rodziny M nie jest lepiej więc.. Nawet na minimum wychodzi sporo. A wolałabym skromne wesele i podróż poślubną z przytupem ![]() Jak nie chcesz żelu to może by jakoś douzupełnić hardem by można było chyba.. ale to też potrzebny jest cały zestaw. W sensie top, baza, hard i lampa. Nat, aleś starocie odgrzebała Co u Ciebie?
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedzenie coraz lepiej mi idzie, już nie jadę na samych papkach i jogurtach Język się obciera, ale dam radę (właściwie to nie mam wyjścia). Nie będę narzekać bo na własne życzenie mam ten aparat, a że ekspander był konieczny to przeboleję
|
|
#4870 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
jakieś pro rzeczy to są, a ja to tam lakierem sobie maznę, chociaż najczęściej to mi się i tak nie chce ![]() W sumie póki co to jak się pomaluje po całości lakierem to az tak bardzo się ten żel nie rzuca w oczy, później będzie groteska ![]() Nie ma to jak zacząć podróż zakupami w naturze
|
|
|
|
|
#4871 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
zrób to tak, żeby nie widział wcale się nie dziwię, że M. jest cięty i zły, też bym była... bo taką odzywkę to sobie może on do Ciebie zapodać, w żartach, a nie szef ![]() Cytat:
długo musisz to nosić? na pewno się przyzwyczaisz, ale nie zazdroszczę...co nakupowałaś?
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
Miał, 6-8 miesięcy max
najważniejsze że umiem jeść już ciasto
|
#4873 |
|
Konto usunięte
|
Co do wesela my zaczelismy na początku lipca organizacje, z kopyta w kilka dni sala zespół fotograf garniak sukniaslubna zalatwione . W pon podpisujemy umowe o kamere. Obrączki po. 20 do odbioru. Fryzjer, kosmetyczka i paznokcie zaklepane. Moja strona już zaproszona, w ten weekend tza. Jeszcze kwiaciarnia z grubszych spraw i poprawka krawiecka sukni. Kasy w bród idzie
|
|
|
|
#4874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie moja wina!! ale w niedziele, po wygraniu drugiego byłam najbardziej znienawidzoną osobą w mieście jeden sprzedałam i w ten sposób spłaciłam aparat na zębach a drugi.. stoi w przedpokoju, w kartonie, i służy jako półka chwilowo nie mam chętnych na sprzedaż, to chyba Tż go dostanie co do aparatu, no powiem Ci tak, że ja założyłam we wrześniu, i tak przez pierwsze 7-8 msc po każdej wizycie u ortodonty byłam tydzień na płynach i Antidolu naprawdę, ale to może kwestia tego, że u mnie te zęby baaardzo pracowały, bo bardzo krzywe były. Po samym zalozeniu ciezko mi ocenic, bo mialam jeszcze wyrywanego zęba, więc to potęgowało ból ale teraz jest juz git, jem co chce, nawet gume żuje ogolnie bardziej bolało mnie jak mi w lutym założyli dół, więc chyba wszystko przed Tobą![]() ALE! w ramach motywacji i pocieszenia załaczam moje efekty grudzien 2014 - maj 2015 ![]() Cytat:
![]() a co u mnieeee... praca, praca i trochę pracy miałam tydzień urlopu i byliśmy w górach i w Pradze, ale kiedy to bylo ale już rok przepracowałam w jednej firmie, więc propsy dla mnie
|
|
#4875 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Suknia i buty: ) Na mnie inaczej się uklada bo mam szerszy biust jak ta pani i wezsze biodra W pon dam zdj na mnie bo do krawcowej ide |
|
|
|
|
#4876 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
łohohooo oby szybko zleciało ![]() borze, wyszłam z Mordoru (kuchnia)... poszłam sobie ugotować makaron i podgrzać sos i myślałam, że tam zejdę wyłączcie te upałyyyy
|
|
#4877 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4878 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
to niech sobie wsypie soli do ust albo sam zrobi, też ma rączki ![]() ile dałaś za buty?
|
|
#4879 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4880 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
w ślubie mnie przeraża to, że kieckę i np. buty się zakłada raz w życiu, a... tyle hajsu idzie dlatego jak będę kiedyś buty do sukni kupować to jakieś nude, żeby je później móc założyć, bo w białych już raczej nigdzie nie wyskoczę
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
Natalia O Ty szczęściaro!
Uuu! Pięknie widać efekty! Ale jestem dumna, teraz czekam te 3 miesiące i będzie też dół ![]() Apropos hybryd, nigdy ich nie chciałam, nie miałam parcia bo paznokcie mam same w sobie ładne, ale dzisiaj pojechałam z mamą do salonu kuzynki i nam strzeliła ![]() Żółte syrenki, a na stopach sam pomarańcz. Mam nadzieję, że nie będę się musiała męczyć z ich ściąganiem ale sam efekt na plus
|
#4882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiec jeszcze tylko rok miejmy nadzieję a wtedy ludzie będą mieć dość mojego uśmiechu, ale kurde, 21 lat trzymałam zęby schowane, trzeba bedzie ten czas nadrobić ja też myślę o zrobieniu takich paznokci ( nawet nie wiem czy to sie nazywa teraz żelowe, hybrydowe, 0 pojęcia - takie, ze ktos mi zrobi i bede trzymac 3 tygodnie ), jakoś na jesień, może jak zjazdy na studia się zaczną, żeby ładnie wyglądać moje niby są ok, ale nie mam czasu ich ciągle piłować, malować, zmywać, więc chyba się jednak skuszę, żeby ktoś to robił za mnie
|
|
#4883 |
|
Lwiątko z Cintry
|
bosze, udało mi się dzisiaj wygłaskać, wymiziać i ponosić na rękach kocią znajdkę, która jest u moich dziadków
|
#4884 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już mam swój sukienkowy prawie ideał, a przynajmniej zamysł jak powinna wyglądać
|
#4886 |
|
Konto usunięte
|
No te jest okropne, tiul, jak w samochodzie w tym usiasc jak zatańczyć, przytulić się. .. ?
|
|
|
|
#4887 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
czy ja wiem... brat z żoną obskoczył w ten weekend dwa wesela i na jednym panna młoda miała coś w rodzaju syrenki, a druga miała normalną prostą jedna moja znajoma hajtała się jakiś czas temu i miała koronkową. już od dawna nikogo w bezie nie widziałam kiedyś jak byłam mała to mi się podobały suknie ślubne w stylu princessy, chciałam wyglądać jak księżniczka teraz chcę suknię podobną do tej lub tej... i nie chcę welonu, biere wianek ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
w jakim samochodzie! karocę wynajmujesz, jak księżniczka jedziesz śmieję się, ale znajoma właśnie karocą jechała do ślubu, przyznam szczerze, że jak to zobaczyłam, to padłam
look in the mirror, see that badass bitch? that's the only person you should ever worry about. Edytowane przez meeow Czas edycji: 2015-08-17 o 16:26 |
|
|
|
|
#4888 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- My audi jedziemy A6 |
|
|
|
|
#4889 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
syrenka też mi się nie podoba, trzeba mieć zaje.bistą figurę do tego fasonu ![]() ja się śmieję z tą karocą, sama też będę chciała jechać samochodem, bo nie wyobrażam sobie odstawiać maniany pt. 'paczcie, jeste księżniczko, jadę karocą, hihi jakie śliczne koniki' ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- ale ja ogólnie mam specyficzne podejście do ślubu - najchętniej bym się po cichu ochajtała, z parą świadków tylko i od razu wyebała w jakąś podróż poślubną ![]() ale na samą myśl o byciu w centrum zainteresowania, pierwszym tańcu, wszystkich 'gorzko, gorzko' i 'nie pijemy wódki' to mi się robi słabo, nie mój klimat ![]() chyba zostało mi życie bez ślubu
|
|
#4890 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Hihi jakie sliczne koniki. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

zabawa się udała?
zabawa całkiem spoko, ale goście średnio ruchawi byli, czy w kwestii tańca, czy potem w konkursach, niemniej przytaszczyliśmy trochę wódki do domu, no i złapałam welon

ale Ty się wybawiłaś? kiedy Twoje weselicho? 
Fajnie, że wam się układa!! 

chociaz w sumie jak przyszło co do czego to i tak o tym zapomniałam i miałam zonka, za dużo się wcześniej działo i byłam oszołomiona
Chyba mogę się wypowiedzieć z takim stażem
ale jeszcze trochę...

jakieś pro rzeczy to są, a ja to tam lakierem sobie maznę, chociaż najczęściej to mi się i tak nie chce 

ale już rok przepracowałam w jednej firmie, więc propsy dla mnie
ale sam efekt na plus