Mamy lipcowe 2018 cz. IV - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-06-01, 16:48   #4891
pola25
Zakorzenienie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Naema najważniejsze,że rośnie.miarowo,nadrobi po porodzie.Dobrze,że jesteście otoczeni fachową opieką.Myśl pozytywnie!Koleżanka.urod zila syna 1600g,teraz jes wielki.jak dąb.

Camelitos wrzuć link.do.materacyka!!!!

Edytowane przez pola25
Czas edycji: 2018-06-01 o 16:49
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-01, 16:53   #4892
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Naeema Pokaż wiadomość
Witam się znów po przerwie

Na początku samych najlepszości naszym wszystkim maluszkom życzę

Powiem wam, że współczuję upałów. Jestem teraz kilka dni u teściów (śląskie) i do 16 umieram. Potem robi się chłodniej (burze w okolicy) i wracam do żywych. U nas mimo dość wysokich temperatur jest przyjemnie, pojawia się lekki wiaterek i jest czym oddychać. Za to teściowie opiekują się synkiem i mam czas odpocząć. Wczoraj nawet się zdrzemnęłam po południu, ale luksus! nie pamiętam kiedy poprzednio.

znów byłam na wizycie w poradni patologii, mój maluszek nadal jest maleńki, 1300g w 32tc... ale najważniejsze jest to, że progresywnie przybiera, mało, ale równo. Jest sporo pod linią "normy" ale lekarz mówi, że najważniejsze iż rośnie. Zalecił niestety poród w tamtejszej klinice, 100km od domu... staram się nie narzekać, bo wiem że to najlepsze wyjście dla takiego maleńkiego dziecka - mają tam podobno świetną neonatologię. Mamy jeszcze omówić poród na następnej wizycie za 2 tyg. Oprócz tego wiem, że mój synek ma inny problem, ale ponoć w 100% do rehabilitacji po porodzie, na razie staram się oswoić z tymi wiadomościami, choć jest mi ciężko wiedząc, że pierwszy rok będzie dla niego bardzo trudny i pewnie trochę się nacierpi....
Zupełnie nie wiem jak zabrać się do ubranek, od 56 mam po synku, ale nie wiem jakie mniejsze kupować i czy jest sens. Dziś kupiłam pajace na 50 i teraz tak się zastanawiam, że raczej ich nie użyję bo mój synek prawdopodobnie będzie miał gips lub ortezę na nóżce i wtedy tych pajacy raczej nie dam rady założyć.... Na razie staram się po prostu myśleć pozytywnie. Modlę się o zdrowie dla mojego maluszka, mam nadzieję że to jedyne jego problemy i szybko wróci do zdrowia.

Zazdroszczę wam dobrych wiadomości - ale tak pozytywnie, mimo że mało się udzielam staram się być na bieżąco i cieszę się ogromnie razem z

wami z każdej dobrej informacji i każdego zdrowego dzidziusia!

Zgrusia, jeśli czytasz, mam do ciebie pytanie - nasze dzieciaczki są podobne wagowo - czy u ciebie wyszły jakieś pomiary poza normą czy tylko waga? U mnie nie wszystko jest w normie, a właściwie tylko główka i brzuszek, kości są do tyłu... Odpisz jeśli możesz.

Powiem wam jeszcze że na odparzenia świetnie się sprawdza mąka ziemniaczana, nie wierzyłam w to ale jest rewelacyjna. mój syn sam o nią prosił jak miał jakieś odparzenia. Linomag zielony jest też godny polecenia (i tani), natomiast różowy chwalony przez wiele znajomych u nas spowodował podrażnienia i pogorszenie odparzeń.

Idę odpoczywać na tarasie. Synek śpi, teściowie wybyli, zostawili mi ogromniasty talerz z owocami więc sielanka w pełni.
Naema dobrze ze maluszek przybiera na wadze, z pewnością będzie dobrze

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Naema najważniejsze,że rośnie.miarowo,nadrobi po porodzie.Dobrze,że jesteście otoczeni fachową opieką.Myśl pozytywnie!Koleżanka.urod zila syna 1600g,teraz jes wielki.jak dąb.

Camelitos wrzuć link.do.materacyka!!!!
Polu proszę https://jysk.pl/sypialnia/materace/m...ur#store_stock

Camelitos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-01, 17:10   #4893
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Camelitos Pokaż wiadomość
Naema dobrze ze maluszek przybiera na wadze, z pewnością będzie dobrze

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Polu proszę https://jysk.pl/sypialnia/materace/m...ur#store_stock

dziękuję
Stary 2018-06-01, 17:13   #4894
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość
kochana mnóstwo sił dla Ciebie i maleństwa wszystko się ułoży, najważniejsze, że jesteście w dobrych rękach i możecie się przygotować. A synek niech dzielnie rośnie w swoim tempie
ogromne kciuki aby nadal było ok, a wszystkie inne sprawy szybko się naprostowały

na kolację, dla równowagi, planuję grillowanego camemberta z sałatką

u mnie wciska mi pod żebra nogi chyba dziwne uczucie, ale to głównie podczas jedzenia lub po
Jesz camemberta? Ja chciałam ostatnio kupić, ale w składzie miał bakterie pleśniowe czy coś takiego, poczytałam w necie i ponoć nie można.. To jednak można?

Naema, Emma pięknie napisała - podpisuję się pod jej słowami, dużo zdrówka i cierpliwości dla Was Pamiętaj, że po burzy zawsze wychodzi słońce, moc kciuków :kciukow: oby nie było już żadnych komplikacji.
Chcesz nam tutaj napisać co takiego stało się z nóżką synka?

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Gosiu, Dorko gratuluję wizyt

Ja dzisiaj miałam spadek formy rano było mi tak duszno że aż słabo ale mój mąż wpadł na genialny pomysł mial wiatrak z komputera, dołączył do jego kabel i mi wiało po twarzy

Zrobiłam pranie dzisiaj jeszcze dziecięcych rzeczy i koszul, szlafrok to chyba będzie na tyle tego prania

Zrobiłam dzisiaj też deal życia w jysk - kupiłam ten materac który tutaj któraś polecala, swoją drogą już wcześniej kilka koleżanek mi go polecał wcześniej, za 100 zł dzisiaj było 10% rabatu na wszystko i jeszcze za zapisanie się do newslettera 20 zł

Stworzyłam równiez plan porodu - do szpitala rzekomo wymagany ale jak mi to gin powiedziała że to w teorii super wygląda a w praktyce to różnie bywa no ale papier jest stworzony

Zostanie mi jeszcze tylko drobne apteczne zamówienie do zrobienia i koniec

Cami, to chyba więcej niż deal.. :O
Gdybym nie rozpakowała materaca, to zwróciłabym do sklepu, oddaliby pieniądze, a ja za chwile bym kupiła ze znikami.. Aż się zdenerwowałam, że nie poczekałam do dzisiaj.. Tak czekałam na promocje, a tu cisza jak makiem zasiał. Tak liczyłam na babyboomnet.

norka93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-01, 17:16   #4895
Camelitos
Wtajemniczenie

Na babyboom jest ten kod od kropki 10% dobre i to
Cytat:
Napisane przez norka93 Pokaż wiadomość
Jesz camemberta? Ja chciałam ostatnio kupić, ale w składzie miał bakterie pleśniowe czy coś takiego, poczytałam w necie i ponoć nie można.. To jednak można?

Naema, Emma pięknie napisała - podpisuję się pod jej słowami, dużo zdrówka i cierpliwości dla Was Pamiętaj, że po burzy zawsze wychodzi słońce, moc kciuków :kciukow: oby nie było już żadnych komplikacji.
Chcesz nam tutaj napisać co takiego stało się z nóżką synka?

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cami, to chyba więcej niż deal.. :O
Gdybym nie rozpakowała materaca, to zwróciłabym do sklepu, oddaliby pieniądze, a ja za chwile bym kupiła ze znikami.. Aż się zdenerwowałam, że nie poczekałam do dzisiaj.. Tak czekałam na promocje, a tu cisza jak makiem zasiał. Tak liczyłam na babyboomnet.
Stary 2018-06-01, 17:26   #4896
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MalaGosia88 Pokaż wiadomość
Melduję się po wizycie, wszystko u nas dobrze, Mały już 2090 g ale nadal poprzecznie, głową w biodrze. Ma jeszcze jednak czas więc luz wyniki z kolei u lekarza hemoglobiny 11,8 więc stawia na błąd badania w moim laboratorium.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ooo brawo za wagę synka! super, że wszystko dobrze
Cytat:
Napisane przez dorka24 Pokaż wiadomość
Dziewczyny witam się po wizycie, bez usg tylko sprawdzał szyjkę. Powiedział że się zgładza ale trzyma i nie ma rozwarcia.
Kolejna wizyta 15.06 i chyba już ostatnia. Wtedy będzie dokładne usg i powie mi kiedy się zgłosić do szpitala jakby termin minął. Powiedział że spokojnie do 15 dotrwam, a jakby coś niepokoiło to oczywiście szpital.

Właśnie przyjechały nowe mebelki i nową kanapę też już mamy.
Mąż wczoraj pomalował pokój, wkońcu jest czyściutko i ładnie. Dzisiaj jedziemy odebrać łóżeczko i kupić materac. Po weekendzie jeszcze tylko wózek i fotelik do odebrania i mogę czekać ☺.
Do dziewczyn które dzisiaj prasują, podziwiam Was, ja prasowałam w zeszłym tygodniu jak było 25 stopni i sie gotowałam.
No i zostało 33 dni do porodu.

Aha ostatnio na szkle rodzenia położna polecała żel położniczy natalis1, na gemini jest za 140 zł. Ponoć przyśpiesza drugą fazę porodu o ile będziemy rodzić naturalnie. Chyba się skuszę.

Widziałam że pisałyście o nacinaniu krocza. Mi położna mówiła, że lepiej być naciętym bo skóra później jest naciagnieta i może nie wrócić do stanu pierwotnego. Że sama jak rodziła to prosiła o nacinanie. Któraś z Was rodziła naturalnie i nie była nacinana?

Super, że szyjka się trzyma! I gratki za wyprawkowe zakupy, już prawie na finiszu
Cytat:
Napisane przez Naeema Pokaż wiadomość
Witam się znów po przerwie

Na początku samych najlepszości naszym wszystkim maluszkom życzę

Powiem wam, że współczuję upałów. Jestem teraz kilka dni u teściów (śląskie) i do 16 umieram. Potem robi się chłodniej (burze w okolicy) i wracam do żywych. U nas mimo dość wysokich temperatur jest przyjemnie, pojawia się lekki wiaterek i jest czym oddychać. Za to teściowie opiekują się synkiem i mam czas odpocząć. Wczoraj nawet się zdrzemnęłam po południu, ale luksus! nie pamiętam kiedy poprzednio.

znów byłam na wizycie w poradni patologii, mój maluszek nadal jest maleńki, 1300g w 32tc... ale najważniejsze jest to, że progresywnie przybiera, mało, ale równo. Jest sporo pod linią "normy" ale lekarz mówi, że najważniejsze iż rośnie. Zalecił niestety poród w tamtejszej klinice, 100km od domu... staram się nie narzekać, bo wiem że to najlepsze wyjście dla takiego maleńkiego dziecka - mają tam podobno świetną neonatologię. Mamy jeszcze omówić poród na następnej wizycie za 2 tyg. Oprócz tego wiem, że mój synek ma inny problem, ale ponoć w 100% do rehabilitacji po porodzie, na razie staram się oswoić z tymi wiadomościami, choć jest mi ciężko wiedząc, że pierwszy rok będzie dla niego bardzo trudny i pewnie trochę się nacierpi....
Zupełnie nie wiem jak zabrać się do ubranek, od 56 mam po synku, ale nie wiem jakie mniejsze kupować i czy jest sens. Dziś kupiłam pajace na 50 i teraz tak się zastanawiam, że raczej ich nie użyję bo mój synek prawdopodobnie będzie miał gips lub ortezę na nóżce i wtedy tych pajacy raczej nie dam rady założyć.... Na razie staram się po prostu myśleć pozytywnie. Modlę się o zdrowie dla mojego maluszka, mam nadzieję że to jedyne jego problemy i szybko wróci do zdrowia.

Zazdroszczę wam dobrych wiadomości - ale tak pozytywnie, mimo że mało się udzielam staram się być na bieżąco i cieszę się ogromnie razem z

wami z każdej dobrej informacji i każdego zdrowego dzidziusia!

Zgrusia, jeśli czytasz, mam do ciebie pytanie - nasze dzieciaczki są podobne wagowo - czy u ciebie wyszły jakieś pomiary poza normą czy tylko waga? U mnie nie wszystko jest w normie, a właściwie tylko główka i brzuszek, kości są do tyłu... Odpisz jeśli możesz.

Powiem wam jeszcze że na odparzenia świetnie się sprawdza mąka ziemniaczana, nie wierzyłam w to ale jest rewelacyjna. mój syn sam o nią prosił jak miał jakieś odparzenia. Linomag zielony jest też godny polecenia (i tani), natomiast różowy chwalony przez wiele znajomych u nas spowodował podrażnienia i pogorszenie odparzeń.

Idę odpoczywać na tarasie. Synek śpi, teściowie wybyli, zostawili mi ogromniasty talerz z owocami więc sielanka w pełni.
Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze! Ważne, że synuś przybiera miarowo. A szpital, tak jak mówisz to najlepsze dla maleństwa dasz wiec radę. Kto jak nie my
Fajnie, że masz wsparcie w teściach i możesz złapać trochę oddech

Uff za mną też mega aktywny dzień z rodzinką. Przeszłyśmy całe miasto, wszystkie imprezy z okazji dnia dziecka, plus zoo, potem obiad, lody i spacer po parku od 12 w ciągłym ruchu, na szczęście upał trochę zelżał i można było spacerować

Teraz relaks z kawusia

Stary 2018-06-01, 17:40   #4897
emma90
Wtajemniczenie

Norka tak, jem całą ciąże ale wybieram tylko takie z mleka pasteryzowanego, czyli takie te nasze polskie twory unikam wszelkich sprowadzanych i niestety gorgonzoli uważam, że tam jest już za dużo pleśni
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-01, 18:22   #4898
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Na babyboom jest ten kod od kropki 10% dobre i to

Jest 5%, ale masz rację, dobre i to

Cytat:
Norka tak, jem całą ciąże ale wybieram tylko takie z mleka pasteryzowanego, czyli takie te nasze polskie twory unikam wszelkich sprowadzanych i niestety gorgonzoli uważam, że tam jest już za dużo pleśni
Camemberty z zawartością pleśni? Przepraszam, że tak wypytuję, ale sama mam ogromną chęć na ten ser, w sumie jest z pasteryzowanego, tylko właśnie ta pleśń, której swoją drogą nie widzę, mnie zastanawia. Ale jak usmażę czy pogrilluję, to będzie dobrze?
Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
Ooo brawo za wagę synka! super, że wszystko dobrze Super, że szyjka się trzyma! I gratki za wyprawkowe zakupy, już prawie na finiszu Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze! Ważne, że synuś przybiera miarowo. A szpital, tak jak mówisz to najlepsze dla maleństwa dasz wiec radę. Kto jak nie my
Fajnie, że masz wsparcie w teściach i możesz złapać trochę oddech

Uff za mną też mega aktywny dzień z rodzinką. Przeszłyśmy całe miasto, wszystkie imprezy z okazji dnia dziecka, plus zoo, potem obiad, lody i spacer po parku od 12 w ciągłym ruchu, na szczęście upał trochę zelżał i można było spacerować

Teraz relaks z kawusia

Fajnie Tobie, Elu Czyżbyś pokonała dzisiaj naszego Obieżyświata - Emmę?

Stary 2018-06-01, 18:28   #4899
madziara889
Zakorzenienie

Naeema kciuki za zdrowie synka. Z wagą ważne, że miarowo przybiera.
Cytat:
zazdroszczę deszczu u nas pochmurnie, więc tyle, że nie wali słońcem po oknach te uroki mieszkania na poddaszu i to jeszcze od strony południowej ale teraz jest dokładnie 26,4 stopnia i jakoś da się żyć.

Byłam na zakupach ( w sklepach zbawienna klimatyzacja ) i zrobiłam do niego spacer 5km, ale w tych chmurach i wietrze miło się szło teraz odpoczywam z zimną wodą
My mieszkamy w piętrówce na górze, dach jest płaski pokryty papą i przy takuch temperaturach mamy piekarnik. Mieliśmy w tym roku położyć styropapę, żeby była większa izolacja ale chyba nie damy rady.

madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-01, 18:29   #4900
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Camemberty z zawartością pleśni? Przepraszam, że tak wypytuję, ale sama mam ogromną chęć na ten ser, w sumie jest z pasteryzowanego, tylko właśnie ta pleśń, której swoją drogą nie widzę, mnie zastanawia. Ale jak usmażę czy pogrilluję, to będzie dobrze? Fajnie Tobie, Elu Czyżbyś pokonała dzisiaj naszego Obieżyświata - Emmę?
Hah nie wiem, bo Emma idzie na rekordy u mnie km nie zmierzone ale pościgi za dwulatka po parku, czy placu zabaw na pewno nastukały mi km siostra z mamą się śmiały, że ja w 8msc w ten upał, mam więcej siły niż one same

Stary 2018-06-01, 18:31   #4901
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Hah nie wiem, bo Emma idzie na rekordy u mnie km nie zmierzone ale pościgi za dwulatka po parku, czy placu zabaw na pewno nastukały mi km siostra z mamą się śmiały, że ja w 8msc w ten upał, mam więcej siły niż one same

na pewno a bieganie to się liczy razy dwa
Elaa podziwiam i zoo i cały taki aktywny dzień na dworze w upał

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-06-01, 18:32   #4902
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:

Camemberty z zawartością pleśni? Przepraszam, że tak wypytuję, ale sama mam ogromną chęć na ten ser, w sumie jest z pasteryzowanego, tylko właśnie ta pleśń, której swoją drogą nie widzę, mnie zastanawia. Ale jak usmażę czy pogrilluję, to będzie dobrze? Fajnie Tobie, Elu Czyżbyś pokonała dzisiaj naszego Obieżyświata - Emmę?
Faktycznie chyba to było 5% dawno już robiłam zamówienie

Stary 2018-06-01, 18:33   #4903
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:

myślę, że obróbka termiczna nie zmienia właściwości tego sera, ale czytałam i mamaginekolog to też ostatnio powtarzała, że można to jem

Stary 2018-06-01, 18:41   #4904
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:

Podziwiam! Ja dzisiaj ledwo doczłapałam się z miasta do domu, bo nie chciałam czekać na autobus 27 minut.. Eluś, a my w ogóle widziałyśmy twój brzuszek? Zdjęcia nie wrzucałaś chyba nawet na facebooka?
Cytat:
Faktycznie chyba to było 5% dawno już robiłam zamówienie

A wrzucałaś tutaj może screena z listy zakupów na babyboom? Przepraszam, że ni pamiętam.
Cytat:
myślę, że obróbka termiczna nie zmienia właściwości tego sera, ale czytałam i mamaginekolog to też ostatnio powtarzała, że można to jem

Omnomnomnomnnomn.. Sałatki mi brakuje Musiałaś Emi? Teraz będę cierpieć

Stary 2018-06-01, 18:43   #4905
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Podziwiam! Ja dzisiaj ledwo doczłapałam się z miasta do domu, bo nie chciałam czekać na autobus 27 minut.. Eluś, a my w ogóle widziałyśmy twój brzuszek? Zdjęcia nie wrzucałaś chyba nawet na facebooka? A wrzucałaś tutaj może screena z listy zakupów na babyboom? Przepraszam, że ni pamiętam. Omnomnomnomnnomn.. Sałatki mi brakuje Musiałaś Emi? Teraz będę cierpieć
Nie, nie wrzucalam

Stary 2018-06-01, 18:46   #4906
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie, nie wrzucalam

A zechciałabyś wspomóc ciężarówkę w niedoli i wrzucić taką ściągawkę?

Dziewczyny moje, ile pampersów jedynek najlepiej kupić na początek? Mamusie, pomożecie?

Stary 2018-06-01, 18:50   #4907
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
A zechciałabyś wspomóc ciężarówkę w niedoli i wrzucić taką ściągawkę?

Dziewczyny moje, ile pampersów jedynek najlepiej kupić na początek? Mamusie, pomożecie?
Jak znajdę bo wydaje mi się że chyba usunęłam maila ale poszukam

Stary 2018-06-01, 18:53   #4908
MalaGosia88
Zakorzenienie

Camelitos, Elaaa

Naema dużo, dużo sił!!! Mimo tych trudności widzę, że masz w sobie upór i odwagę stawić czoła problemom!

Co do camemberta to nawet dziś jadłam

Stary 2018-06-01, 18:54   #4909
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak znajdę bo wydaje mi się że chyba usunęłam maila ale poszukam

Cami, a może w zakładce zamówienia na stronie babyboom masz?
Cytat:
Camelitos, Elaaa

Naema dużo, dużo sił!!! Mimo tych trudności widzę, że masz w sobie upór i odwagę stawić czoła problemom!

Co do camemberta to nawet dziś jadłam

Gosiu, niebawem dołączę do tego grona.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-06-01, 18:55   #4910
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Cami, a może w zakładce zamówienia na stronie babyboom masz? Gosiu, niebawem dołączę do tego grona.
Sprawdzę jak będę na laptopie ale tam. Chyba faktycznie są zamówienia

Stary 2018-06-01, 18:55   #4911
MalaGosia88
Zakorzenienie

Cytat:
Cami, a może w zakładce zamówienia na stronie babyboom masz? Gosiu, niebawem dołączę do tego grona.

Stary 2018-06-01, 19:04   #4912
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Sprawdzę jak będę na laptopie ale tam. Chyba faktycznie są zamówienia

Dopsze, to jak będziesz miała chwilkę, to poproszę
Cytat:
A nu

Dzisiaj tak spokojnie na wątku Kupowałyście już pampersy?

Stary 2018-06-01, 19:07   #4913
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Dopsze, to jak będziesz miała chwilkę, to poproszę A nu

A co do pampersow to właśnie sama nie wiem ile ich kupić bo nie chciałabym ich za dużo mieć

Stary 2018-06-01, 19:08   #4914
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Dopsze, to jak będziesz miała chwilkę, to poproszę A nu

tak mam tę większą paczkę 1 z 88szt i tę za grosz z rossmanna, którą biorę do szpitala
Stary 2018-06-01, 19:18   #4915
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
tak mam tę większą paczkę 1 z 88szt i tę za grosz z rossmanna, którą biorę do szpitala
W sumie ja też biorę te z rossmanna do szpitala mam ofertę na 4 paczki po 22 szt. tych pampersow za 35 zł to chyba dość dobra cena jak na 88 szt?

Stary 2018-06-01, 19:21   #4916
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
W sumie ja też biorę te z rossmanna do szpitala mam ofertę na 4 paczki po 22 szt. tych pampersow za 35 zł to chyba dość dobra cena jak na 88 szt?

Ło żesz, a skąd taka oferta?

Stary 2018-06-01, 19:22   #4917
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Ło żesz, a skąd taka oferta?
Koleżanki koleżanka sprzedaje nie wiem skąd ma je

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-06-01, 19:26   #4918
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
na pewno a bieganie to się liczy razy dwa
Elaa podziwiam i zoo i cały taki aktywny dzień na dworze w upał
Haha dobrze się czułam, w letniej, zwiewnej sukience śmigałam, nie było aż tak mega gorąco nawet przez moment zapomniałam o brzuchu
Obawiam się jednak, że to moje ostatnie tak aktywne podrygi
Cytat:
Podziwiam! Ja dzisiaj ledwo doczłapałam się z miasta do domu, bo nie chciałam czekać na autobus 27 minut.. Eluś, a my w ogóle widziałyśmy twój brzuszek? Zdjęcia nie wrzucałaś chyba nawet na facebooka? A wrzucałaś tutaj może screena z listy zakupów na babyboom? Przepraszam, że ni pamiętam. Omnomnomnomnnomn.. Sałatki mi brakuje Musiałaś Emi? Teraz będę cierpieć
Hmm chyba niet
Jak cykne mój aktualnie ogromny brzuszek słonicy to wrzucę na fb

Stary 2018-06-01, 19:29   #4919
zgrusia
Raczkowanie

Naeema dobrze, że malutki przyrasta sukcesywnie i mam nadzieję, że z nóżką po rehabilitacji będzie wszystko w porządku. Dobrze, że zauważyli to wcześniej - jest czas, żeby znaleźć najlepsze sposoby leczenia.
Moja mała ma tylko główkę mniej więcej w terminie a brzuszek i udo zawsze mniejsze - czasami nawet do 3-4 tygodni są opóźnione.

zgrusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-01, 19:34   #4920
pola25
Zakorzenienie

Dziewczyny macie link do jakiegoś materaca 140/70?Bo to co Cami dała jest tylko 120/60???
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości