|
|
#4891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część V
Cytat:
Ale mamy też się spełniają zawodowo ! Kto wie może znajdziesz akurat taką pracę, która będzie sprawiała Ci satysfakcję i z uśmiechem będziesz szła do niej ? (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
|
#4892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to to, tym razem ja się łącze. Miałam koszmarna noc, czuje się po czesci jak na okres, po części jak niestrawność i nie wiem o co chodzi. Non stop się budziłam :/
|
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co równą godzinę pobudkę miałam a teraz czuję się jak by mnie ktoś przeżuł i wypluł ble(*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
|
#4894 |
|
Dolce vita
|
Chyba cos wisi w powietrzu bo wiekszosc z nas jakas niemrawa i niezadowolona
jestem po sniadaniu. Zaraz wypije kawe. I obiecuje, ze juz nie bede biadolic. U mnie brzydka pogoda. Smutno. Wietrznie. Brr Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Rybka, Figulina - powodzenia w szpitalach! Obyście nie musiały za długo czekać
![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
Mnie kręgosłup tez boli i to już permanentnie :/ mimo tego ze wczoraj byłam na jodze się troche porozciągać. Już chyba tylko poród mi pomoże, żadne półśrodki ;p Tylko w moim przypadku dobrze byłoby jeszcze nieco ponad tydzień poczekać bo dopiero 36+4.
|
|
|
#4896 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakie macie plany na dziś?
do mnie przychodzi koleżanka o 11, o 14 położna, a na 17:30 do lekarza jestem ciekawa tej mojej dzisiejszej wizyty! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
ile może żyć nietoperz? mam taki kominek w domu, co prawda elektryczny, ale za nim jest normalnie wywiew do normalnego komina. No i ten kominek nie jest jeszcze przykręcony do ściany, więc jest dziura, o patrzcie IMG_1540281665.632597.jpg No i coś mi się tam tłucze i to nie pierwszy raz to słyszałam.. Myślałam że to kot po drugiej stronie ściany po meblach łazi, ale kota nie ma w domu...O BOŻE ZNOWU coś się zaczęło tłuc jak pisałam tego posta haha uciekłam z salonu. Ae będą jaja jak przyjdzie położna a mi nietoperz zza ściany wyleci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4898 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my wysłuchamy absolutnie to nie miało zabrzmieć tak że ktoś nie chce słuchać biadolenia ![]() Teraz takie dni, chyba przesilenie będzie niebawem Cytat:
Cytat:
(*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|||
|
|
|
#4899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A z pewniakow to zjadlam sniadanie, pije kawke, zaraz ide sie wykapac a po tem robie grochowke nigdzie dzis nie wylaze bo pada i wieje... odwalilo dzis tej pogodzie chyba ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie wydaje mi się że to ten stary
one ponoć zapadają w stan hibernacji jak nie mają co jeść, może się tak schował, zahibernował, a teraz obudził? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4902 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyznam sie wam do czegos. Ogolnie wczoraj zasnelam po 21 w ubraniach
![]() moj mnie obudzil o 22, przebralam sie w pizame i dalej poszlam spac. Bylam tak padnieta jak nigdy. Tak mocno spalam ze masakra. Dopiero o tej 4 rano sie obudzilam przez ten meczacy bol. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przychodzą Wam powiadomienia ? Bo u mnie się coś s☠☠☠☠☠☠☠iło ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
|
#4905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie przemyslalam tego do konca - fakt ![]() ![]() ale grochowka zaplanowana od soboty ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4906 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4907 |
|
Dolce vita
|
Powiadomienia nie przychodza. Tez nie mam
|
|
|
#4908 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Wczoraj miałam kiepski dzień. Rano jakaś nerwowa byłam, po południu zaczęło mi się kręcić w głowie, nie jakoś mocno ale ja nerwice mam, więc łatwo wpadam w panikę. No i poszła fala, nerwy mega, ciśnienie 150/100 ,nie wiedziałam co się dzieje. Miałam już jechać do szpitala, ale bałam się że znowu będę niepotrzebnie leżeć 3 dni jak ostatnio. No i starałam się uspokoić, lezalam sobie I po godzinie ciśnienie już książkowe i zawroty zmalaly. Dziś już całkiem ok, choć wiadomo jestem przestraszona i czuje się niepewnie. Uroki stanów lekowych ☹ Ostatnio mam już dość ciąży i pewnie dlatego siada mi psychika, z jednej strony chce urodzić a z drugiej panicznie się boję porodu. Taka paranoja. Skurcze przepowiadajace mam codziennie, nie są zbyt bolesne ale nieprzyjemne, aż mi czasem lekko dech zapiera i czuje ucisk w tylku. Dziś skończyłam 36 tydzień ciazy i tak myślę że po 01.11 mogłabym już urodzic |
|
|
|
#4909 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
|
#4911 |
|
Raczkowanie
|
Karolkowa nie to tak samo od siebie, jak tylko wstałam czułam jakiś niepokój... radzę sobie całkiem nieźle z moją nerwica, ale niestety czasem mnie atakuje i chwilę trzyma. Staram się jednak walczyć ale i pozwalac sobie na chwilę słabości. Dlatego dziś odpoczywam, nie wychodzę nigdzie i poza obiadem nic nie robię. Muszę dojść do siebie.
Tak, końcówka ciazy ciężka... Ja to bardzo chciałam trzecie dziecko, ale nie chciałam być w ciąży i rodzić. Więc to dla mnie duże wyzwanie poradzić sobie psychicznie z tą całą drogą do posiadania dziecka. Już tak blisko końca i powinnam być dumna że jakoś daje radę ale i tak mi jakoś źle i ciężko |
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tez powiadomienia nie przychodza
Miss ja wczoraj tez mialam atak az wypilam 3 szklanki melissy , na koniec moj mnie sie pyta czy pomogla a ja do niego ze jak bedzie mi przypominał to nie! . Ja musze odrazu skupic sie na czyms innym , do dupy z ta nerwica ![]() ![]() Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4913 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, my już wstalismy dawno, ale siedzę z małym w domu i nie bardzo mi pozwala pisać. Ja też niewyspana jak większość z Was, ale u mnie wina syna bo strasznie kaszle i nie mógł spać w nocy. Jak już zasnął to ja byłam rozbudzona i tyle ze spania. Ciężki dzień mnie dzisiaj czeka...
|
|
|
#4914 |
|
Raczkowanie
|
Vicarica masz racje, do duupy z tą nerwica. Jakby mało było normalnych problemów. Czasem czuje się taka silna a czasami jak wrak człowieka. No ale nie ma co się uzalac i załamywać nie? Raz lepiej raz gorzej, ale do przodu.
|
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
O kurde, dziewczyny... ale ze mnie pani domu. Zamowilam ostatnio magiczne gabki u chinczyka... i mam taka plame na scianie przy lodowce. Mysle sobie, wyprobuje ta gabke czy ona to doczysci........ no i tal drapalam, ze obok zdrapalam farbe. A plama i tak zostala. Wstyd. Teraz czeka mnie malowanie. Kurde :/
Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej że żadnych leków brać nie możecie ! Biedne się męczycie ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
|
#4917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
znając moje szczęście jak bym zjadła to bym rodzić zaczęła ![]() Ja po wizycie, zapis ktg niemal płaski. Przez pierwsze 10 minut Leon się tak wiercił że co chwilę tętno gubiliśmy potem grzecznie spał mały waży 3500, więc tak jak myślałam poprzedni pomiar to była jakaś pomyłka zmartwiła mnie długość nogi, bo wychodzi na to że przez 4 tyg urosła tylko 1 mm, mam nadzieję że to kolejny błąd pomiaru jeśli chodzi o dół, to szyjka bardzo krótka ale nadal nie zgładzona. Czop raczej na miejscu, bo rozwarcie nie postępuje. Od 3 tygodni wyczuwa tylko na opuszek palca :/ w piątek mam na ktg podejść, we wtorek/środę skierowanie do szpitala. Masażu szyjki mój doktorek nie praktykuje... Dziecko wyśle sygnały do organizmu gdy będzie gotowe do wyjścia, to tyle....Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4919 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

do tego brzuch mnie boli.. Ale to taki normalny ból jakbym coś niedobrego zjadła :/
co równą godzinę pobudkę miałam
jestem po sniadaniu. Zaraz wypije kawe. I obiecuje, ze juz nie bede biadolic. 
do mnie przychodzi koleżanka o 11, o 14 położna, a na 17:30 do lekarza
ile może żyć nietoperz? 

my wysłuchamy
absolutnie to nie miało zabrzmieć tak że ktoś nie chce słuchać biadolenia 

mały waży 3500, więc tak jak myślałam poprzedni pomiar to była jakaś pomyłka
jeśli chodzi o dół, to szyjka bardzo krótka ale nadal nie zgładzona. Czop raczej na miejscu, bo rozwarcie nie postępuje. Od 3 tygodni wyczuwa tylko na opuszek palca :/ w piątek mam na ktg podejść, we wtorek/środę skierowanie do szpitala. Masażu szyjki mój doktorek nie praktykuje... Dziecko wyśle sygnały do organizmu gdy będzie gotowe do wyjścia, to tyle....