|
|
#4891 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Cytat:
|
|
|
|
|
#4892 |
|
Zadomowienie
|
Moje kochane dopadlam do komputera jak glodny do jedzenia
![]() A tu tyle pyszności gotujecie. ![]() Na pewno cos zrobie,nie wiem czy dam sobie rade z tym kajmakiem bo to czasochłonne. Po za tym ciastem bede sie najadać u Bratowej,która pyszne wypieki robi. Pozostanę pzry konkretach;jajach,roladka ch drobiowych i salatkach. Musze chwilke chociaz jeszcze z Wami poplotkowac bo jutro mnie nie bedzie Nie doczytalam wszystkiego kochane ale przepisy wydrukuje,bo potem za duzo szukania.
|
#4893 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, Wy i tak jesteście, szczupłe, zgrabne, piekne i mądre - WSZYSTKIE
Nikuś Kochana, dobrze, że już jesteś
|
|
|
|
#4894 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jak mówię, nie potrafię się tym przejmować, wydaje mi się, że dopóki krzesło się pode mną nie załamuje, a ja jestem w miarę sprawna to jest ok no, ale fakt, mam trochę za dużo, nie chudnę, ale jednak nie tyję, niezależnie od tego co jem Cytat:
ja to po prostu lubię, chyba więcej silnej woli bym potrzebowała, żeby z ruchu zrezygnować no, silnej woli albo braku czasu... nie tak dawno miałam taką gonitwę, że z półtora roku nic prawie nie robiłam, bo po prostu nie byłam w stanie wygospodarować czasu, nawet spać nie miałam czasu i po tym czasie czyłam się jakby mi 30 lat przybyło
|
||
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się ponownie
Widzę, że nie próżnowałyście. Dobrze, że czytając miałam przed nosem sałatkę z tuńczyka w wesji fantazyjej, bo inaczej nie dałabym rady. Pesto także lubię, ale nie wiedziałam, że tak jak Sabbath można je przyrządzać. Do tej pory jadłam tylko z makaronem. No a ciasto kajmakowe odpuszczam, bo jak wiecie........nie przepadam
|
|
|
|
#4896 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4897 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
no nareszcie jesteś. Podjadasz sałateczke, ja zaś najadłam sie specyfików na pzryjetku, a dziecko po 16 dostarcza mi kebab - ale kiedys pisałas, że to nie jest takie kaloryczne. trudno najem się, a potem zamkne w łazience i będę skakac |
|
|
|
#4898 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4900 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorineczko Moja Kochana,
zgodnie z twoim pzryzwoleniem zjem ten kebab około 17 z wielkim smakiem, pomijajaąc nawet fakt przyjątkowego przejedzenia ![]() Dobry kebab to jest to. juz tak dawno nie mogłam sobie pozwolic na takie swawole, ale , ż etroszeczke schdłam i mieszczę sie w ubranka bez efektu szyneczki ze sznurkami, to dzis hulaj dusza piekła nie ma
|
|
|
|
#4901 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciasto kruche umiem upiec...........w sumie masz racje..........to spróbuje. Też lubie karmeloweeeeeeee Switezianko
|
|
#4902 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj Nikuś Kochana, kolejne nasze wspólne ulubione
![]() bardzo się cieszę, że tyle sie dowiedziałam od dziewczyn Naszych Niezastąpionych o cieście kajmakowym, sałatce z tuńczyka, roladkach z pesto i zapiekance z pesto. same pyszności - a kiedys tak lubiłam gotowac - cóż wiele się zmieniło, ale jeszcze troche i pzryjdzie czas, gdy znów z pzryjemnościa stane pzry kuchni
|
|
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Farszem są pieczarki , podduszone na małej ilości masełkai wcześniej pokrojone drobno lub starte na tarce. Starte ładniej wyglądają . Jak je udusisz to mieszasz z wydłubanymi żółtkami jajek. Mieszasz wszycho, dodajesz, odrobinę soli + pieprz + łyżeczka majonezu + 1/3 łyżeczki musztardy i już. Możesz dodać świeżą pietruszkę, ale ja rwę na gałązki i nakładam na gotowe jajca, bo ładnie wygląda i pachnie Tyle, takie jajca są na każdej imprezie rodzinnej i nikomu się nie znudziły Co do wspomninego morelowego bagażu, jak najbardziej możemy wszystkie w nich paradować. Jestem za |
|
|
|
|
#4904 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
takie jajca z pieczarkami u mnie tez sie robiło tradycyjnie i nadal sie pzryrządza. Pewnie tez sie skusze na podanie takowych w świeta , bo pzrypomniałas mi ten fajny smak. A czy ja tez moge sobie kupic morelową torebkę?
|
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewewczyny
ledwo żyję i płakać mi się chce, idę się wyżyć na siłowni, a potem znowu muszę pracować i nic mi się nie układa, jutro mam dwa spotkania w różnych, oodalonych od siebie miejscach o tej samej porze i ani jednego, ani drugiego nie mogę odwołać, pracuję jak dziki osioł, a mimo to nie mam kasy i wogóle jest mi źle idę, bo tylko wyć mi się chce wieczorem poczytam, widzę, że wyjąkowo dobrze Wam się dziś rozmawiało, zazdroszczę całuję |
|
|
|
#4906 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje Kochane Czarowniczki,
musze sie juz z wami rozstac i pędzić, aby kebab specjalnie mi nie wystygł, chociaz zastanawiam się, gdzie ja go zmieszczę po tym ostatnim nieprzewidzianym jedzonku. Zamelduję sie znów jutro rano i mam nadzieję, że stawimy sie w pełnym składzie na nasze ulubione ploteczki, dzielenie sie radościami i smutkami. Niestety Naszej Niki jutro z nami nie będzie. Bedziemy bardzo za Toba tęskniły Kochana. Wracaj do nas szybciutko. Całuję CIe bardoz mocno i ciepło. Pa kochane Czarowniczki |
|
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście Świtezianko, że możesz. Wszystkie możecie jak wspominałam. Nie mam obsesji na tym punkcie aby miała coś tylko ja . Jestem przyzwyczajona do zakupów we dwie, z kumpelą, gdzie często wychodzimy z tymi samymi ciuchami. Lubię świadomość , ze fajna osoba ma taki ciuch czy przedmiot jak ja, a nie oszukujmy się, że robiąc zakupy w sklepach sieciowych będziemy jedyni
|
|
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
No, to wszystkie przepisy mam wydrukowane i napewno wszystkie niebawem wypróbuję.
Switezianko, możesz kupić morelową torebkę (ale sie nią rozporządzam ) będzie nas cztery Miłego popołudnia! Uciekam już, paaaa! Edit. Taka taka ściskam cieplutko! |
|
|
|
#4909 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja Kochana, pamietasz jak wiele razy wspierałaś mnie i mowiłaś, że wszystko będzie dobrze. Postaraj sie teraz pzrypomniec sobie swoje słowa i uwierzyć, że Twój smutek jest jedynie pzrejściowy. Zobaczysz Moja kochana, wszystko sie ułoży po twojej myśli. Jesteś, mądra , piękna i odważna kobietą. Życie nalezy do Ciebie i choć czasem nie układa sie tak jakbyśmy tego chciały, to i tak po burzy wyjrzy słońce. Kochana Moja, głowa do gory, wszystko będzie dobrze - bo tak musi być. to tylko pzrejściowa irytacja problemami, ktore sie nawarstwiły - a Ty sobie świetnie z nimi poradzisz i znow będziesz pełna pogody ducha. Wiem, że moje słowa wiele nie znacza i wiele nie zmienia - ale wierzę w Ciebie Kochana. Trzymaj sie ciepło. Zawsze jesteśmy myslami z Toba. Cieplutkie całusy |
|
|
|
|
#4910 |
|
Zadomowienie
|
Tez uciekam kochane,do piątku
Taka taka bedzie dobrze,całuski i cieplutkie pozdrowienia.
Edytowane przez nika672 Czas edycji: 2007-04-04 o 16:03 Powód: dopisek dla Taka taka |
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Taka taka, też wczoraj miałam kiepski nastrój......wiem, że mój sposób poprawy humoru nie jest zbyt mądry ale zrób sobie choć małą przyjemność.
Nie jakąś strasznie kosztowną a symbloiczną chociaż Ja też wczoraj przeprowadziłam dyskusję w domu na temat finansów, oboje pracujemy a kasa przecieka między palcami. Nie wiem z czego to wynika???? Brak zorganizowania chyba u nas Może spróbuj przemyśleć sprawy finansowe, na co wydajesz zbyt dużo, co jest zbytecznie i można wyeliminować. Taka taka, masz powody do radości, jestes silna i konsekwentna, nosisz dwa rozmiary mniej niż wcześniej. Kobieto bądż z siebie dumna i zadowolona, a kłopoty same się rozwiążą, zobczysz. Ja wierzę w Twoją moc |
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
skąd Wy się bierzecie takie miłe?????
ja proszę, ni piszcie do mnie tak miło, bo po przeczytaniu waszych odpowiedzi się poryczałam dzięki jak poćwiczę to będzie lepiej
|
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana nie ma nic złego w łzach, przychodzi taki moment, że ja musze sobie popłakać. Naprawdę to działa oczyszczająco, przynajmniej dla mnie Podobno ludzie, którzy nie potrafią płakać nie radzą sobie z kumulacją emocji. Także moja kochana jak trzeba to trzeba. Jak poćwiczysz to raz że Ci przejdzie deprecha a po drugie będziesz jeszcze większa laska |
|
|
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
Do jutra Piękne
Mam nadzieję, że jutro znów sobie pogadamy choć ja już nie będę miała takich rewelacji zakupowych do przekazania |
|
|
|
#4915 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Po pierwsze, pisałam już dziś, że nic w przyrodzie nie ginie, także wysiłek i praca przynieść muszą jakieś efekty, choć rzeczywiście czasem ciężko się ich doczekać. Twoja obecna harówa zaprocentuje z pewnością, jeśli tylko się nie poddasz i nie zmarnujesz tego, co zrobiłaś dotychczas. IMHO lepiej coś robić, nawet bez widocznych od razu efektów, niż nie robić nic, bo wtedy efektów nie będzie z całą pewnością ani teraz, ani później. No, mogą być, ale nie takie, o jakie Ci chodzi. Co do spotkań. To przecież oczywiste, że nie będziesz w obu miejscach jednocześnie nad czym więc dumasz i na co czekasz? Jak najprędzej zadzwoń i wprost wyjaśnij sytuację przekładając jedno ze spotkań. To takie proste i oczywiste. Każdy zrozumie. Chyba, że idiota, ale spotkaniem z idiotą chyba aż tak się nie powinnaś przejmować. jak nie zawali teraz, zawali potem. ![]() Jesteś w dobrej sytuacji: masz pracę, masz co robic, pracujesz na swoje konto, nie na cudze. A pieniądze? jasne, że lepiej je mieć, niż nie mieć. Ale też lepiej ich nie mieć za młodu, niż na starość, więc dopókiś młoda... Siłownia wychodzi taniej niż pielęgniarka ![]() Buziaki
|
|
#4916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymaj sie,jutro(a moze i juz dzisiaj wieczorem
|
|
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Lewku, Switezianko, Dorinko, Niko, Sabbath, sr.Johanno, bardzo się wzruszyłam, jak przeczytałam, to co do mnie napisałyście
nie ściemniam, ja mało wylewna jestem, ale strasznie się cieszę, że tu trafiłam i Was poznałam poprosiłam dziś męża o pomoc i trochę mi lepiej, ja nie lubię się przyznawać, że z czymś nie daję sobie rady, ale chyba czasem trzeba, okropnie jestem ostatnio zmęczona i stąd to wszystko jeszcze jutro powalczę, a piątek może troszkę zwolnię tempo dziękuję i całuję Was bardzo mocno |
|
|
|
#4918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze tylko te 2 dni a potem odpoczywaj kochana...nalezy ci sie Pozdrawiam i do uslyszenia |
|
|
|
|
#4919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To dobrze,ze masz w mężu przyjaciela,to wazne w zwiazku.Wiesz ze w trudnej chwili zawsze mozesz na Niego liczyc. Koniecznie zwolnij jestesmy delikatne kobietki,wpadnij w piątek na ploteczki Pozdrawiam Cie cieplutko Taka taka
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
mam dola
miedzy 15-22 rokiem zycia wchodzilam w rozmiar 36miedzy 23-33 w rozmiar 38 a teraz kiedy mam lat 34 wchodze w 40, jestem okragla
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.

Trzymaj sie,jutro(a moze i juz dzisiaj wieczorem
miedzy 15-22 rokiem zycia wchodzilam w rozmiar 36