|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Nie mam zamiaru ani brać ślubu, ani być rodziną z rodziną TŻ-a.
Nie lubię. Nie potrafię. Chciałabym, ale ktoś musiałby za mnie grzebać w tych stertach i wybierać rzeczy na które ewentualnie mogłabym zwrócić uwagę. Sama jakoś nie mogę przeglądać tego wszystkiego. |
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
matko kobieto jak ten TZ z Toba wytrzymuje
ja tez mam humorki ale Ty jestes mistrzynia -nie obraź sie
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co on Ci powiedział dokładnie?
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Od dłuższego czasu zaręczyny były mi obojętne (chociaż były w planach), później stwierdziłam, że w sumie nie chcę brać ślubu, TŻ o tym wie więc jakby wyskoczył z zaręczynami to by znaczyło, że totalnie nie obchodzi go moje zdanie. Miałbym się z tego cieszyć? Nic nie powiedział, przyjął do wiadomości. Co miał powiedzieć?
|
|
|
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym slub bierzesz z Tz a nie z rodziną ja tez nie lubię od TZ pewnych osób ale to mi nie przeszkadza bo z nim biore ślub
|
|
#4897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama dzisiaj stwierdziła, że czas pomyśleć o pieniądzach na budowę. Bo TŻ sam wszystko potrafi zrobić więc by to sprawnie poszło... Jestem w pozytywnym szoku. |
|
|
|
|
#4898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W Krk chociazby jest mnóstwo zadbanych, gdzie ceny są wcale nie wyższe od tym meliniarskich.
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może coś odnośnie dzieci Ci wypomnieli
|
|
#4900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie są nieprzyjemne, ale mi nie pasują. Gdybym wzięła ślub z TŻ-em to bym nie mogła się z nimi nie spotykać. Odnośnie dzieci to jedynie to, że nie chciałam wziąć na ręce dziecka siostry TŻ-a do zdjęcia i wyszłam z pokoju. |
|
|
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czemu przeczytałaś trampki zamiast lumpki ![]() Co do lumpeksow to ja tez nie lubie ich zapachu i dlatego jestem ogólnie "na nie". Robilam kilka podejść i próbowałam w takim miejscu znaleźć coś dla siebie... Ale nigdy nie miałam tego szczęścia. Teraz znowu planuje się wybrać do jakiegoś lumpeksu, ale już poleconego, bo nie chcę się znowu zniechęcać .
|
|
#4905 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to klops. Są ścisłe przepisy, jak wysoki mandat można dostać, przekraczając prędkość (wysokosć jest adekwatna do przekroczonej prędkości). Cytat:
Wprawdzie moja mama praktycznie wsyztsko zawsze robiła sama, ale nie uważała tego za czynność, która jest atrybutem kobiecości. Ja jestem bardzo bojowo nastawiona do takich spraw, nie mam poczucia humoru, gdy ktoś gada takie głupoty, w stylu co ja niby powinnam a czego nie.Cytat:
![]() Cytat:
Mój TŻ jest w miarę obeznany w obowiązkach, na szczęście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wady trzeba pokochać, albo wspólnie z partnerem z nimi walczyć, albo... sie rozstać, jeśli przeszkadzają w budowaniu zdrowych relacji. Nie. Nie mam do nich cierpliwości. Ostatnio moja mama kupiła mi kilka ciuchów, nawet niezłych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zmykam. Miłego wieczoru! |
||||||||
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama przed chwilą wyszła z domu, a przed wyjściem... mama: i nie kłóć się z TŻ-em ja: nie kłócę się... mama: a czasami takie kłótnie odchodzą z pokoju... ja: nie kłócę się... bardziej niż z Tobą mama: ale ze mną się możesz kłócić, a z TŻ-em nie! Wiem o co mamie chodziło (o to, że ona mi zawsze wybaczy, a TŻ po prostu może się zmyć na zawsze), ale i tak bardzo mnie to uradowało
|
|
|
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
ha! widze, że dziś mój temat. lupmeksy
![]() jako że jestem osobą xxl, to lumpki są mym wybawieniem. zaraziła mnie tym siostra i wpadłam. teraz patrzę na siebie i tylko bielizna jest nielumpeksowa. i tak prawie codziennie ![]() Ines, zawsze możesz pójść z takim lumpeksowym wymiataczem, jak ja :P
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
to tak jak moja przyjaciółka ona jest uzalezniona ale kupuje czasem extra rzeczy mi też kilka przywlekła chodziłam z nią kilka razy ale to nei dla mnie jakoś nie umiem "grzebać" tak jak ona
|
#4909 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Np. Mój największy skarb za 10zł... torba marzeń
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
witam
ja pewnie na chwile, bo o 21 TZ konczy prace i bedzie ok 21.30 albo jakos tak![]() jesli chodzi o prace domowe, to mój TZ robi wszytsko. wiec jest super ostatnio jak mielismy wielkie sprzatanie to i okna mył i podłogi itp w zyciu bym nie wyrobiła z TZ w stylu "księciunia" co to tylko by siedział a ja bym latała przy nim. o nie. wiadomo, ze kazdy jest zmęczony i ma gorsze dni ale mi chodzi tu o całokształt. a wy byscie wytrzymały z takim typem co to w niczym nie pomoze?? edit: aaa bym zapomniała, wczoraj ubrałam seksi piżamke i si e do łózka połozyłam i czekałam na TZ ale zasnełam bo on jeszcze cos tam robił waznego. przychodzi i mnie budzi z tekstem "dzis spimy na golasa" hehe i po co ja sie tak stroiłam??
|
|
|
|
#4911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nigdy nic w lumpku nie kupiłam
jakos nawet nie pamietam kiedy tam byłam ostatnio. nigdy nic tam dla siebie nie znalazłam(chyba źle szukam)
|
|
|
|
#4913 |
|
Wtajemniczenie
|
Ines w Wawie są genialne ciucholandy
Wiem, bo sama chodzę Mozna wygrzebać naprawdę genialne ciuszki i często z dobrą metką Mam masę rzeczy z ciucho Udało mi się wyciągnąć na zakupy nawet przyjaciółkę, która lubi markowe ciuszki I kupia sobie kilka bluzeczek Akurat trafilyśmy na fajną cenę za kg, więc wyszłyśmy z ciucho mega obłowione![]() Koleżanki czasem pytają gdzie kupiłam taki super ciuch, a to ciucho Chociaż nie powiem w normalnych sklepach też uwielbiam kupować![]() Ja najczęściej chodze do dwóch sprawdzonych Albo naprzeciwko Centralnego albo na Świętokrzyskiej Ehhh to takie polowanie. W kobietach odzywają sie pierwotne instynkty hehe Co tam sie czasem dzieje Bitwy o bluzeczkę czy sweterek
|
#4914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Helo, wróciłam
Byłam na zakupach przedwyjazdowych nie kupiłam dużo, ale jestem zadowolona ![]() Cytat:
Cytat:
Cieszę się, że też lubicie lumpki, bo ja jestem uzależniona. Faktycznie można tam wyłowić niezłe perełki Mam koleżanki, które nigdy nie chodziły i twierdziły, że nic się tam nie da wynaleźć, bo wszystko stare, brzydkie i śmierdzące. Raz wybrałyśmy się razem i wróciły z naręczami ciuchów... zadowolone na maksa
|
||
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
konkretnych namiarów wlaśnie mi trzeba . Gdzie dokladnie na Świętokrzyskiej i gdzie dokładnie naprzeciwko Centralnego? (z której strony)
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4917 |
|
Wtajemniczenie
|
Butter Bear fajny nick
![]() Ines to są ciucholandy z jednej "serii". Takie z żółtymi szyldami Czasem jest drogo za kg, ale warto Albo trza polować na niższą cenę tuz przed kolejną dostawą towaru. Na Świętokrzyskiej to jak idziesz od metra w stronę tamki to po lewej stronie z żółtym szyldem duuży ciucho A jeśli chodzi o Centralny to jadą c od Placu Zawiszy po prawej stronie tuż przed Dworcem Centralnym. Między placem Starynkiewicza i Centralnym. Też żółty szyld Może kojarzysz?
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wuzzlami ButterBear była połączeniem misia z motylkiem |
|
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, jak ja nie doceniam TŻ-a
. Kilka razy mieliśmy takie sytuacje:ja: jedźmy nad wodę TŻ: w X jest kąpielisko ja: a jest tam ratownik? TŻ: phi, ja jestem ratownikiem! Zawsze zapominam i TŻ strzela focha . Ja się ratuję zdaniem "gdy mnie ostatnio holowałeś to miałam głowę pod wodą"
|
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
ja kobieta niepracująca mam zawsze dużo czasu
![]() te, o których pisze Melodia kojarzę.. choć powiem szczerze, że nigdy w nich nie byłam ![]() chooociaż..uważaj..to naprawdę wciąga. ja nawet jak zwiedzam obce miasta to wpadam do lumpków, które stają na mojej drodze
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

ja tez mam humorki ale Ty jestes mistrzynia
-nie obraź sie

W Krk chociazby jest mnóstwo zadbanych, gdzie ceny są wcale nie wyższe od tym meliniarskich.
może coś odnośnie dzieci Ci wypomnieli

dlaczego ja przeczytałam 'trampki' zamiast 'lumpki' 
Wprawdzie moja mama praktycznie wsyztsko zawsze robiła sama, ale nie uważała tego za czynność, która jest atrybutem kobiecości. Ja jestem bardzo bojowo nastawiona do takich spraw, nie mam poczucia humoru, gdy ktoś gada takie głupoty, w stylu co ja niby powinnam a czego nie.
.