![]() |
#4891 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Daget udanej pielgrzymki! I nie zapomnij się pomodlić o to by PM 2008 były szczęśliwe
![]() Jak to powiedziała nam pani w poradni rodzinnej- jak macie problem módlcie się razem , zwalcie Bogu na głowę swoje troski a on juz się będzie musiał głowić jak je rozwiązać ![]() Chociaz i tak najwięcej zależy od dobrej komunikacji ![]()
#4892 | |
Zadomowienie
|
![]()
Hej Szkarbolki
W poniedziałek prawdopodobnie będę miała pierwszą przymiarkę ![]() już dzwoniłam raz, ale sukni nie było.. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ktoś mi tu zaproszonko na NK wysłał ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
ojoj, daget, to my się zobaczymy dopiero w następną niedzielę albo poniedziałek, bo ja już w piątek mykam, hehe. Tak czy inaczej, udanego weekenda słonko
![]()
#4894 |
Wtajemniczenie
|
Daget udanego i owocnego pielgrzymowania Ci życzę-będę mysleć o Tobie
![]() ![]() jak wrócisz i będziesz miała chwilkę to poprosze o te ćwiczenia na dykcję bo rano pisałam o tym i chyba umknęło w zalewie postów ![]() wracaj szybko do Nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczeta, mam nadzieje ze oprocz tego ze w rozjazdach to udany bedzie.... Oczywiscie Czestochowianki moglyby mnie przywitac na Aleji NMP ... wchodzimy o 7 rano w sobote :P. Zartuje z tym witaniem....
![]() Agus udanego wypoczynku. A tak w ogole to w poniedziealek mam przymiarke hihih ![]() Lilus dzieki za przypomnienie faktycznie zapomnialam, ale spoko poszly juz na maila do Ciebie Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-08-06 o 22:19 Powód: dla Lilusia bo sklerozyzm sie szerzy |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Zakorzenienie
|
daget dzięki słoneczko
![]() W ogóle coś czuję, że po powrocie to z drugi tydzień co najmniej zajmie mi nadrabianie zaległości wizażowych ![]()
#4897 |
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczorek!
Ja oczywiście standardowo wieczorem mam czas na wizaż ![]() monai kolorek włosków intensywny, ale fajowy ![]() m.a.r.t.a. śliczniusi będziesz miała bukiet ![]() daget widzę, że plan wyjazdowy napięty, że hohoho ![]() katathea wesele jak marzenia, czytając Twoją relację to, aż się ![]() ![]() ![]() dzasta110 gratulacje dla koleżanki i dzidziusia ![]() marta20@ podwójne gratulacje dla Ciebie z okazji ślubu i urodzin dzidziusia ![]() ![]() My dzisiaj byliśmy w restauracji i mamy już dograne wszystkie szczegóły, menu ustalone. Sala będzie w kolorystyce biało - bordowej, wszelkie napoje i alkohol mamy dowieść w sobotę w dniu wesela, bo w piątek też mają wesele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i odebraliśmy dzisiaj z introligatorni nasze albumy dla rodziców, są w bordowej okładce, powklejałam już zdjęcia do jednego albumu, ale nie starczyło mi taśmy dwustronnej na drugi album ![]() ![]() Zmykam się wypluskać w wannie z pianą i spadam spać ,bo jutro na rano ![]() Do juterka kochane Buziaczki dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Wtajemniczenie
|
Izka i Daget a zdjęcia wkleicie?
![]() Aguś mam nadzieję że wrócisz wypoczęta żeby nadrobić kilka stronek ![]() Malutka to pracowity dzionek miałaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Zakorzenienie
|
Ale z Ciebie optymistka niepoprawna
![]() ![]()
#4900 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() naładujesz akumulatorki poradzisz sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4902 |
Wtajemniczenie
|
Słonka ja lecę spać
![]() ![]() ![]()
#4903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4904 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
życzę uzdrawiającego snu ![]() też zmykam bo mnie łóżeczko wzywa tzn kołderka i podusia i B. t-shirt ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-06 o 22:53 Powód: bo się kładę spać wszak słuszna godzinka a jutro nie chcę znów ludzi straszyć jako zombilla niewyspana:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Zakorzenienie
|
I ja też się słonka żegnam.
Dobranoc Liluś, dobranoc wszystkim co to przeczytają ![]()
#4906 |
Rozeznanie
|
Hejka kobitki
![]() Ja Was dzisiaj tylko przeglądnęłam - brat w domu nie chce mnie puścić do komputerka ;/ a jak jestem przy komputerku to robię projekt koleżankom i nie mam czasu komplitli na nic ![]() ![]() ![]() dzięki za miłe słowa o mojej tiarze i włoskach ![]() ![]() ![]() ![]() No to się napisałam na szybko ;p wrócę w piątek wieczorem ![]() dobrej nocki |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Raczkowanie
|
dzięki za mile slowa!!!
pod koniec wesela w Pałacu, okolo godzinki 3 rano , gości zostało malutko więc zdjęłam moje 10-cm szpileczki (ogólnie to je kopnięciami zrzuciłam ze stóp) i zaczęłam biegać jak mała dziewczynka w mojej pieknej sukni gdzie popadnie i tańczyłam moje ukochane piosenki, które mi dj puszczał na prośbę (ośmielę się przyznać że był to min The Doors - Right my fire) obsluga pootwierała mi pałacowe drzwi, tak abym mogla biec bez przeszkód -wytłumacze czemu to robiłam - popierwsze pozwoliłam sobie na wypicie whisky wtedy trzymałam w 1 ręce whisky, a w drugiej pepsi i "pilam drinka z tego" popijając raz 1 raz 2 ![]() następnie udzielił mi się stan szczęścia i blogości, usłyszałam tyle życzliwych słów, a więc po tylu godzinach wesela osiągnęłam stan idealnej euforii i chciałam szaleć, a że gości juz niewiele bylo, to pozwoliłam sobie na snucie sie w podskokach po pałacowych pokojach myśląc " jestem panną mlodą" ![]() ![]() ![]() ![]() oczywiście mój mężulek bacznie mnie obserwował i zachwycony był takim wyrazem szczęścia u mnie - nie pozwolil mi tylko ( mimo moich próśb) wyjść pobiegać boso do ogrodu - ![]() hehe to tyle, na zdjęcia musze troszkę poczekać, ale mam "coś niecoś" dla WAS ![]() buziaczek!! szczęściary!!!! a my zwijamy się szukać "autka po ślubnego" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Wtajemniczenie
|
Wyglądałaś przeuroczo!!! Piękna sukienka i fryzura która dopełniła reszty. REWELACJA
![]() Hehe podskakiwałaś jak rusałka ![]() ![]()
#4909 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() katathea no po prostu super sie to czytało, co naskrobałaś o podskakiwaniu...hihi ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4910 |
Zakorzenienie
|
hej kobietki
![]() najpierw wklejam zdjęcia, a później będę nadrabiać ![]() tylko na jednym jest buźka, bo na innych głupie miny stroiłam i nie chcę się tak pokazywać, ale tam buzia nie ważna powiedzcie mi, czy ten welon pasuje do kolczyków i wisiorka ![]() ![]() miłego oglądania (nie wystraszcie się tylko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładnie wyglądasz!!! Na ostatnim zdjeciu imponujaca talia!!!
Co do biżuterii- ja do sroczek nie należę więc do tak strojnej góry ubrałabym bardziej delikatny naszyjnik. Wg mnie odciąga on uwag¶ od pięknego welonu jaki masz na sobie
#4912 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny
![]() mam dzisiaj mały młyn w pracy także pewnie poudzielam się wieczorkiem ![]() katathea super relacja-uśmiałam się troszkę-pięknie wygladałaś ![]() monai to do wieczorka ![]() ![]() Kinuś wg mnie pasują-tylko mi ten kfiatufff na Twoim buziaczku przeszkadza ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-07 o 08:37 Powód: zapomniałamn pogrubić imionka i mi się wszystko zlało w bezkształtną masę:) |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry moje drogie Misiocysie
![]() kina myslałam,ze padnę,ze tego kwiatka zamiast Twojej twarzy ![]() katathea-pieknie wygladałaś ![]() Tak patrzę sobie na ilośc postów i myśle,ze jak się ładnie postaramy to nawet dziś doczekamy się IV częsci wątku...
#4914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z pewnością ![]() monai trzymam kciuki mocno ![]() Daget Słonko dziękuję za ćwiczonka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() teraz slub dla mlodych nic nie znaczy a rozwod jest za latwo dostac dlatego tak sie dzieje... czysta glupota... Bycie z druga osoba wcale nie jest latwe... ale czy ktos obiecywal ze bedzie latwo??? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja sie zabieram okna w przyszlym tyg ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() welon pasuje do kolczykow i wisiorka wg mnie ale... koronka moglaby byc bardziej zblizona do koronki u dolu sukni (potwornie podobaja mi sie takie welony ![]() Suknia sliczniucha i juz chyba gotowa???
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
już sama nie wiem, co z welonem zrobić ![]() czy zostawić takie, czy sam tiul, żeby był ![]() czy taki od góry wpinany, jak chciałam, czy może od dołu go przyczepić ![]() ![]() podpowiedzcie dziewczynki, tylko szczerze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Wtajemniczenie
|
ale to pod spodem mi się bardziej podoba
![]() Kinuś tak jest dobrze-wiesz, że niby to co lepsze jest wrogiem dobrego ![]() ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-07 o 08:55 Powód: bo Kinia szaleje:) |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja glosuje na to zeby zostawic taki welon z koronka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.