|
|
#4801 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Kasieńka o fobii kurczakowo-kaczkusiowej nie słyszałam
ja mam wstręt i alergie na 2 kaczki za to zupełnie dorosłe![]() mój B też miał wycinane kiedyś-i nie lubi jak mu się grzebie przy oczach-tylko żeby zniknęło do 30-błagam ![]() dobrze, że tak Ci fajnie idzie z zaproszeniami-a ile trzeba było futrzaka trzepać ![]() fiu fiu Agunia-pięknie będziecie tańcować |
|
|
|
#4802 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moj TŻuwielbia dlubac w nosie jak jedzie autem normalnie tego nie robi ale wziadzie za kierownice to sie zaczyna ![]() a co do kuzynki to sie posikalam ![]() ![]() ![]() Ja panicznie boje sie pajakow.... brrrr To szalejesz z tyli zaproszeniami wreszcie ![]() my wczoraj (czyt ja bo TŻ zawsze cos ciekawszego ma do roboty) policzylam gosci... 113 osob z zespolem kamerzysta i foto... na poczatku bylo ok 120 wiec roznica nie duza ale dopraszalismy
|
|
|
#4803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u nas ostatecznie po podliczeniu będzie 112 osób-z obsługą-kameraman, fotoman i orkiestromany+ 8 dzieciaczków do 12 roku życia za które nie płacimy
|
|
|
|
|
#4804 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ahoj
Malin30,soffera, dzasta110, LilStar, kina2802, katia0117, agunia82 (mam nadzieje, że żadnej nie pominęłam) dziękuje, że Wam się podoba mój bukiecik Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Masz może fotkę obrączek? ![]() agunia82 w nowej sukni zdjęć nie robiłam, bo kiedy jej zażądałam (w zamian za tą co mi "uszyli") nie było odpowiedniej atmosfery w salonie na robienie fotek. (o czym pisałam wcześniej). Teraz mam ją w domu wisi sobie na takim haku w pokrowcu na suficie (kiedyś był tam kwiatek) . Nawet nie mam jak jej ubrać, bo samej nie dam rady, nikt mnie nie zawiążę, a F. z jasnych powodów nie będę o to prosiła. Teraz daję ją mamie na przerobienie. Ale jak bum cyk cyk ze ślubu wkleję fotkę. Miłego dnia Wam życzę, ja na razie uciekam. F ma teraz urlop więc same rozumiecie .
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze z tym utworkiem do którego mamy tańczyć jest to, że mój TŻ kiedyś tam stwierdził, że ta piosenka na pierwszy taniec to się nie nadaje nic a nic, bo za smutna jest. Dopiero jak mu uświadomiłam, że to jest piosenka o nowożeńcach, to zrobił wielkie oczy i powiedział, że w takim razie to on tą chce :P
martunia trzymam za słowo
|
#4806 |
|
Wtajemniczenie
|
trzymam za słowo
![]() wklejam zdjęcie "mojej" Milenki-tutaj akurat gotuje obiadek ![]() ****rozumiemy m.a.r.t.a
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-06 o 11:38 Powód: dla m.a.r.t.y.:) |
|
|
|
#4807 |
|
Wtajemniczenie
|
kasieńka okład z młodych piersi poproszę- wg mojego teścia jest dobry na wszystko
![]() Byłam w aptece po maść z witaminą A, była ta sama pani co w poniedziałek i zapytała co zrobiłam że opryszczka mi się tak szybko goi, nosek fakt trochę przypudrowałam ale naprawdę nie wygląda to już tak źle daget dzięki za modlitwę. To miłe że o nas pamiętasz ![]() Pająków to się boi mój...TZ. Zawsze mnie woła bym zabiła "tego potwora"(jego słowa) . I nie zaśnie dopóki nie zobaczy zwłok A nie daj boże że ja pająka po prostu złapię i wypuszczę na powietrze- idzie ze mną do łazienki i każe dokładnie mi myć ręce.Dziwi mnie to że facet boi się robali- przecież w naszym klimacie nieliczne gatunki tak naprawdę mogą zrobić krzywdę... Oj jaka mała gwiazda, a te oczy..................... ..wow
Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2008-08-06 o 11:40 Powód: Milenka:) |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
jeju, jaki słodziak
![]() Izuś, może i pająki krzywdy wielkiej nie zrobią, ale mi raz w nocy jeden tak nogę podziabał, że miałam 5 ogromniastych śladów, które do dzisiaj mi nie zeszły, a to jakieś 2 tyg temu było, wrrr :/ martuś jasne że rozumiemy
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-08-06 o 11:41 Powód: bo się dziewczyny rozpisały |
|
|
|
#4809 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w sumie też nie wiedziałam co zrobić... Kawałka materiału nie miałam, żeby sobie porównać... Wiedziałam tylko, że to kolor kość słoniowa... Szkoda, bo może i źle dobrałam. Wybraliśmy najjaśniejsze ecru jakie było , do tego kamizelka i krawat tez jasny ecru ze złotem.Wydaje mi się , że będzie pasować, a jeśli nie to trudno! Jakoś to przeżyję. Nie miałam zamiaru czekać do września aż będę na przymiarce... więc już kupiliśmy i jak będzie tak będzie. Jak to mówi mój misiek: wbijam w to! Cytat:
![]() Cytat:
![]() powiedz mu, żeby nie było mu smutno, że ja też to lubię!!! Ale jak siedzę na kibelku
|
|
#4810 |
|
Wtajemniczenie
|
izazusia, agunia
![]() Kasieńka ja wiem, a Ty się domyśł Cudaczna Dziewczynko-na kibelku ![]() |
|
|
|
#4811 |
|
Zadomowienie
|
Oj ja też sie strasznie boję pajaków....bleeeeee po prostu ,a jak juz je zabijam to tak je wgniatam w ściane,że aż po drugiej stronie wychodzą...Mój Tż natomiast uwielbia pająki i zawsze sie ze mną drazni i nosi je na rekach głupol
A co do dłubania w nosie przy kierownicy to własnie mój Tż jest od tego ekspertem...
|
#4812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też ![]() jaka słodzina ![]() Kasieńko buziak na powitanie |
|
|
|
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za was Agus, co byscie cwiczyli. My tez bedziemy cwiczyc wrzucamy nasz kawalek na palmptopa i wieczorkiem na pielgrzymce bedziemy sobie tanczyc zdala od ludzikow To momysl mojego CudaczkaLilus ta blondyneczka jest slodziutka.... Tez taka chcemy ![]() Kasiuniu bedzie problem, bo nie mam zbiorow fryzurek... ale jak w najblizsym czasie cos znade to wkleje specjalnie dla Ciebie |
|
|
|
|
#4814 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pająki to najpasksudniejsze stworzenia z jakimi można mieć do czynienia w naszym kraju - ohyda. Też pająków niecierpię, nienawidzę, obrzydzają mnie na maxa
|
|
|
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sunrise sunset idealnie, bo tam się on powoli rozkręca, i nasz układ też się będzie powoli rozkręcał. Pierwsze kilka taktów będzie z nóżki na nóżkę, co by się nikt od razu nie spodziewał. Potem taki krok a'la walcowy znowu kilka taktów, ale też nie do końca walc jeszcze. Potem zaczynamy krok podstawowy tańczyć, ale z urozmaiceniem- raz do przodu, raz do tyłu, raz od jednej nóżki, raz od drugiej Tutaj chyba będzie najgorzej, bo tu chcę improwizację wprowadzić- jak nam się zatańczy tak bedzie, tylko nad prowadzeniem trzeba popracować A potem od refrenu zaczynamy układzik piękny, z obrotami, przejściami itd itp No cos takiego mi się w głowie urodziło, zobaczymy co z tego wyjdzie
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ale tez jest ladnie ....... Zaczynamy od kroku polcienia, z moim obrotem w lewo , uklonem a nastepie obrot odejscie uklon podejscie i maly i duzy kwadrat (z podstawowych krokow) na koniec moj prawoskret, obro,t ustawienie sie twarza do widzow i woooolny uklooooon
|
|
|
|
|
#4817 |
|
Wtajemniczenie
|
no no no ale Zdolniaszki z Was
|
|
|
|
#4818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas o tyle łatwiej, że jak już pisałam, obydwoje tańczyliśmy kiedyś. Ten układzik co u nas będzie, to układ z naszego kursu tańca co na studiach się uczyliśmy, bardzo fajny. Pamiętam go (niestety mój skarbek już nie, muszę mu przypomnieć) więc to wykorzystam. Do tego dodałam kilka nowych elementów podpatrzonych i będzie ![]() A i u Was będzie ślicznie, najważniejsze że Twój TŻ zdobył się na odwagę, bo z tym jest najgorzej Liluś
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-08-06 o 12:38 Powód: dla Liloszka buziaka musiałam dodać |
|
|
|
|
#4819 | |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaa dziekowac Lilus dziekowac. Uklony dla naszej choreografki za cierpliwosc. Byly momenty ze G. nozki szalaly i tanczyly co chcialy hihih
![]() Cytat:
. Odwazny chlopak trzeba mu przyznac |
|
|
|
|
#4820 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to impre bedziemy miec ilosciowo podobna ![]() Cytat:
brrrr ale sie boje ![]() Cytat:
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko to Ty jesteś w tym względzie taka jak mój TŻ. Ja pająki zawsze rozgniatam na miazgę, a on mi zawsze mówi żebym nie zabijała tylko na dwór wyniosła. No jeszcze się będę bawić w łapanie pająków, chce to niech sam się męczy. A że jemu zwykle się nie chce, to jak ich nie zabije to mnie potem po nogach dziabią
|
#4822 |
|
Zadomowienie
|
A mi przed chwilą do przedsionku wieeeeelki szerszeń wlaciał-myslałam,że zawału dostanę
Dobrze,że szwagier był pod reką i bo metrówką ukartupił-obrzydlistwo!!!!!
|
#4823 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguniu
Daget kolejna modlitwę na JG-o cud narodzin ![]() Katia-szerszeni to ja się boję strasznie |
|
|
|
#4824 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ojejciu jaka słodka myszka!!!
Tylko złapać za pucorki i wytarmosić! Cytat:
Ad.2.- polewam z Kamiloza Strachliwego! "tego potwora"- hehehehehe dobre!Cytat:
Czekam Cytat:
tak myślałam, że Ci sie zbierze jak to powiesz!!! Pękam z Was normalnie!! ![]() No dziewuszki... co do pająków- to również się ich boję <nie tak boję jak brzydzę> i jak już jakiegoś spotkam na swej drodze, to zamiast go zabić to... uciekam! ![]() Na 15,30 jestem umówiona na jakieś 2 godzinki istnej rozkoszy... Więc trzymajcie kciukasy, aby rozkosznie bylo!! ![]() Idę coś pościemniać, że pracuję!
|
|
#4825 |
|
Zadomowienie
|
No ja tak samo,wszekiej masci os,pszczół itp-uciekam zawsze jak postrzelona..A juz najgorzej jak ktoś jest uczulony-moją siorke w zeszłym tygodniu osa walneła,to aż na pogotowiu wylądowała bo cała spuchła i sraczki została-masakra
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
Halo!!
Dziewczynki?? Gdzie zwiałyście?? Dowiedziałyście się pewnie od Katii, że od ugryzienia osy można sraczki dostać i poszłyście osy odganiać?? Hem?? ![]() *Myszka- Ty nie myśl, że ja się z Twej biednej siostry śmieję, ale nigdy nie słyszałam o takich objawach uczulenia na OSI jad.
|
#4827 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasieńka a Ty miałaś popracować
![]() jakim to rozkoszom będziesz poddawać swe boskie ciałko? i czy Uki o tym wie?ja 2 lata miałam gniazdo szerszeni na strychu-bllleeeeech ale przyjechali panowie strażacy i przepędzili precz-nie wiedzieć czemu B kazał mi ubrać spodnie dresowe zamiast spodenek
|
|
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaa... pisałam Wam już skleroziki moje słodkie Dziś poddaję się zabiegom upiększającym mą twarz.. masażyki, maseczki, oczyszczanko itp. Pierwszy raz będę to robiła, więc nie wiem jak to jest. ![]() A te szerszenie to paskudy... A feeee... I jeszcze jakie niebezpieczne!!
|
|
#4829 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
- zapalona ogrodniczka) ja to nie zabije... za to TŻ tez sie troche pajakow boi i je trzaska ciapciochem... Cytat:
hmm...... muszem kiedys sprobowac - z ciekawosci
|
|
|
#4830 |
|
Wtajemniczenie
|
Z szerszeniami nie ma żartów!
Hehe może ją osa użadliła, spuchła a reszta objawów to ze strachu :PJa najbardziej nie lubię końskich much- ich ugryzienia zawsze się dla mnie źle kończą, są bardzo bolesne i puchnę natychmiast. Około tygodnia mnie to trzyma. Ja też się śmieję z Kama co z niego za chłop, no ale trudno- ktoś w związku musi nosić spodnie- w dziedzinie robali spodnie noszę ja ![]() Mój tato to chłop jak dąb (186cm, 100kg) a jak szczur siedział koło łapki i patrzył na kielbasę jak sroka w kość ( nie wszedł w pułapkę bo tata jej nie wyparzył i ten mądry szczurek czuł "swojego")to nie umieł go zabić. 3razy podchodził z kijem ale stwierdził że to nie na jego nerwy. Poszedł po kolegę który jednym uderzeniem unicestwil paskudnika
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

ja mam wstręt i alergie na 2 kaczki za to zupełnie dorosłe

za was Agus, co byscie cwiczyli. My tez bedziemy cwiczyc wrzucamy nasz kawalek na palmptopa i wieczorkiem na pielgrzymce bedziemy sobie tanczyc zdala od ludzikow 
hand-made: urodzinowo na 40tkę
. Odwazny chlopak trzeba mu przyznac