|  2009-01-12, 18:42 | #4891 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: Anglia 
				 | 

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

DianaM - paski polecam  ja jeszcze mierzyłam temp. i trzymam kciukole. Jakbyście się chciały coś dowiedzieć odnośnie pasków lub wykresów temp. to piszcie na priv już się obrobiłam z obiadem jakoś tak strasznie szybko mi dziś poszło tylko że kurka zrobiłam rissotto (nie wiem jak się to piszę) i zupę pomidorową z ryżem hehe wszystko z ryżem mam nadzieję, że Mąż wróci bardzo głodny z pracy  teraz się zorientowałam jedząc zupę że tego ryżu to dziś chyba za wiele - ehs gdzie ja mam głowę   
				__________________ Nawet w najskrytszych marzeniach nie śniliśmy, że będziecie tacy cudowni ...  Bliźniaki - Tymuś i Szymuś są już z nami od 17 marca 2009   | 
|     | 
|  2009-01-12, 19:01 | #4892 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: las 
				 | 

Etka: notki w komputerze jeszcze. Chcę troszkę więcej dać na raz. Ale jak juz chcesz to mogę po kawałku;] 
				__________________ "mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M  | 
|     | 
|  2009-01-12, 19:02 | #4893 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Ale gratuluję teraz i to podwójnie    Trzymaj kciuki i za mnie,ale dopiero od marca  bo wtedy bedziemy mogli zaczac się starać. Dziewczyny ,mój ślub już w sobotę  Stresuję się coraz bardziej...ale tez wraca radość z tych przygotowań  Powoli wracam do życia. Bywaja cięzkie momenty,ale chyba przyzwyczajam się do tego,że one zawsze będą. Myslę coraz więcej o tym,że minie 3 cykl od zabiegu i będziemy mogli zacząć starania. I nie moge się doczekac. W zyciu na nic tak nie czekałam ,nawet na pierścionek  Teraz mam ręce pełen roboty ,najpierw ślub,poźniej przeprowadzka ,mam się czym zająć   Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2009-01-12 o 19:03 | |
|     | 
|  2009-01-12, 19:14 | #4894 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: z każdego miejsca na Ziemi 
				 | 

Cytat: 
 A tak dla odmiany, gdzieś przeczytałam, że są jakieś tabletki na podniesienie libido - dla kobiet. Słyszałyście coś o tym? 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-01-12, 19:14 | #4895 | ||
| Słitaśna and Grymaśna ;p Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Cytat: 
  jakbys teraz zaszla w ciaze to przeciez bedziesz miec placony mnie np specjalnie po to TZ zatrudnil w firmie jak sie dowiedzielismy o ciazy  jutro ide na l4  Cytat: 
  wezmiecie slub, przeprowadzicie sie a pozniej bedziecie sie starac o dzidziolka i wszystko ladnie i pieknie sie Wam ulozy   
				__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | ||
|     | 
|  2009-01-12, 19:26 | #4896 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Cytat: 
  Zwolnienie do piątku.Leżeć, antybiotyki  i jogurty wcinać  . Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  To tylko parę dni do ślubu. Miło czytać, że u ciebie już lepiej   Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-01-12 o 19:33 Powód: bład | ||||
|     | 
|  2009-01-12, 19:27 | #4897 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
 Edit: Stokrotko, ale zleciało! Wydawało mi się że jeszcze jeden tydzień do Twojego ślubu a tu proszę. Dobrze że masz tyle zajęć, życze Ci bardzo radosnych przygotowań do ślubu, oby ten dzień był jednym z najpiękniejszych w Twoim życiu  I juz trzymam kciuki za Wasze przyszle dzidziusiowe starania  Oj Gosiu, no to się rozchorowałaś na dobre  Ale przynajmniej posiedzisz sobie w domku do piątku, przeczekasz to zimno i dojdziesz do siebie. A TŻ na pewno Ciebie zadba   A tak w ogóle to może warto przećwiczyć z nim "na sucho" tą sytuację z samochodem, na wypadek gdyby znowu- odpukać- coś takiego się przytrafiło? Jak już wydobrzejesz oczywiście. 
				__________________ When I'm good I'm very good. When I'm bad I'm even better...   Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-12 o 19:36 Powód: dopisek | |
|     | 
|  2009-01-12, 19:28 | #4898 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Śląskie 
				 | 

Cześć! Cytat: 
 Dziękuję za odpowiedź, nieco mnie uspokoiłaś. Cytat: 
  Zdecydowałam się na ślub, bo kocham TŻ, choć przez czas narzeczeństwa były cięższe momenty. Było kiedyś lepiej w sprawach seksu. Ja mam wrażenie, że ogólnie jestem nieco chłodna, to TŻ stwierdził, że jest inaczej... Cytat: 
  Ja chyba ciągle będę sobiegdybać  Cytat: 
   Toż to prawie komplement! Cytat: 
  Ale super! Nic się nie denerwuj! Wszystko wyjdzie cudnie!  Wczoraj depilowałam okolice bikini kremem i strasznie mnie podrażniło  Już myślałam, że krem jest super, bo były znacznie lepsze efekty od maszynki. Chyba muszę przekonać sie do wosku  Zabieram sie za dyplom, bo mąż fuczy, że czas marnuję  Dostałam dziś od niego poduchę z Zakopanego. Spodobała mi się taka na wyjeździe sylwestrowym, nie wiem, skąd ją dziś wytrzasnął  Życzę miłego wieczoru! | |||||
|     | 
|  2009-01-12, 19:30 | #4899 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Ciekawe jakie te foty będa ,fotograf z łapanki  Dziękuję za życzenia  i Tobie  Svinecko też  iAsiukowi ...i Gosi i Zarze  ]   Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2009-01-12 o 20:32 | |
|     | 
|  2009-01-12, 19:46 | #4900 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: PL 
				 | 

Cytat: 
  mogę napisać, że się kochamy, ale szczegółów nie, głupio mi  Nema fajna stronka   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-01-12, 21:17 | #4901 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Sercem w górach 
				 | 

Bardzo dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa    
				__________________ Żyj marzeniami. | 
|     | 
|  2009-01-12, 21:45 | #4902 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Cytat: 
  Cieszę się, że u Ciebie lepiej  Cytat: 
 Dziewczyny jadę w piątek przymierzać suknię ślubną, o której Wam dziś wspominałam  wiem, ze na pewno czeka mnie skracanie z 5 cm ale poza tym może obejdzie się bez poprawek. Mam nadzieję, że będzie pasować, bo to ta moja wymarzona suknia   
				__________________ | ||
|     | 
|  2009-01-12, 21:56 | #4903 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  W takim razie oby po przymiarce okazalo się że to naprawdę ta wyśniona i wymarzona  (może uda Ci się zrobić zdjęcie? albo chociaż napisz co to za suknia, zgooglooje  ) Dobranoc wszystkim 
				__________________ When I'm good I'm very good. When I'm bad I'm even better...   | |
|     | 
|  2009-01-12, 22:06 | #4904 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2009-01-12, 22:11 | #4905 | 
				 | 

Coś zdjęcia nie chciały się załączyć   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-01-12, 22:18 | #4906 | 
				 | 

goosiu wspolczuje   twin piekna suknia a mnie migrena znow wziela ehh ale powiem Wam, ze jestem zachwycona moja nowa lazienka ahh jak wchodze do mieszkania to pierwsze co ide do lazienki i stoje w niej i patrze a zwlaszcza na wanne bo wyglada przeeeecudnie   
				__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | 
|     | 
|  2009-01-12, 22:23 | #4907 | |
				 | 

Cytat: 
 Ja się zachwycałam ubikacją  a jak zrobiłam kuchnie to kuchnią   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-01-12, 22:39 | #4908 | |
				 | 

Cytat: 
 zatem powodzenia w przymiarkach, koniecznie daj znać co i jak   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-01-12, 22:42 | #4909 | |
				 | 

Cytat: 
 jutro kuchnia bedzie pomalowana wiec pewnie tez sie bede zachwycac a co mi tam wrzuce Wam moja wanne - powiedzcie czyz nie jest cudowna  tylko na zdj jest jeszcze przed silikonowaniem i jest naklejona tasma nad wanna - prosze nie zwracac na to uwagi   
				__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | |
|     | 
|  2009-01-12, 22:45 | #4910 | |
				 | 

Cytat: 
  naprawdę super!!! Bardzo mi się podoba! A te kafle na ścianie... świetne! jak już zacznę II piętro remontować to koniecznie poproszę o nazwę!   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-01-12, 22:58 | #4911 | 
				 | 

hmm to sa plytki z opoczna, sa dostepne aktualnie w castoramie - nazwe bym musiala sprawdzic ale ogolnie kolekcje sie zmieniaja i musialabys chyba kupic teraz bo wydaje mi sie, ze ten model nie bedzie juz produkowany

__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | 
|     | 
|  2009-01-12, 22:59 | #4912 | 
				 | 

|     | 
|  2009-01-12, 23:03 | #4913 | |
				 | 

Cytat: 
  jednak wanna w mozaice jest super   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-01-12, 23:05 | #4914 | |
				 | 

Cytat: 
 a teraz sam chodzi i sie codziennie zachwyca jaka mamy piekna wanne i jaki to byl dobry pomysl z ta mozaika 
				__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | |
|     | 
|  2009-01-13, 00:27 | #4915 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: las 
				 | 

No to wam rano wrzucę dłuższy kawałek, nie wiedziałam Svinecko, że czytasz ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) A tymczasem dobrej nocy. 
				__________________ "mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M  | 
|     | 
|  2009-01-13, 01:02 | #4916 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: Centralna Polska 
				 | 

Sonerko, super, że bliźniaki się dobrze rozwijają  Bardzo ładne imiona wybraliście   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-01-13, 08:26 | #4917 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

cześć dziewczyny wczoraj nie dość, że czułam się fatalnie, to jeszcze nie było wody przez cały dzień aż do wieczora. Więc pojechaliśmy z tż do mojej cioci dalszej, która też tu mieszka, zeby się w ogóle u niej wykąpać. Z lekarzem nadal paranoja, bo próbowałam się dodzwonić do medicusa i od wczoraj jest ciągle zajęte. Innych przychodni w Szczecinie nie znam i tu pytanie do dziewczyn ze Szczecina. Znacie jakąś inną prywatną przychodnię? Najlepiej w centrum, pracuję blisko galaxy | 
|     | 
|  2009-01-13, 08:29 | #4918 | 
				 | 

śliczna łazienka   cześć dziewczyny   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-01-13, 08:35 | #4919 | |
				 | 

hej Cytat: 
 ja z prywatnych przychodni chyba nic poza medicusem nie znam dziekuje   
|     | 
|  2009-01-13, 08:36 | #4920 | 
				 | 

dużo Wam wyszło za łazienkę, bo my tak liczymy i na 16m2 to ok 15.000 chyba trzeba...

__________________ | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.