![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Jeśli chodzi o TŻ to stwierdziłam, że nie wiem, na podyplomówkę pójdę na jakiś techniczny kierunek faceta znaleźć
![]() ![]() A akurat zarozumiała nie byłam- mam nadzieję. Po prostu mam inny punkt widzenia na niektóre sprawy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
Andrea, ja w liceum miałam 3 koleżanki które najzwyklej w świecie mnie wykorzystały. Więc mogę powiedzieć, że nie miałam koleżanek. W podstawówce też nie miałam zbytnio koleżanek, bo byłam za grzeczna, musiałam wcześnie wracać do domu i słuchałam się rodziców. Głównie kumplowałam się z młodszymi ode mnie o 4 lata
![]() ![]() Na studiach myślałam, że znajdę jakiegoś fajnego faceta, ale mimo, że kierunek informatyczny to nie było zbytniego wyboru - każdy był strasznie nudny. Na studiach jak zaczęłam chodzić na imprezy i pić to byłam w grupie można by powiedzieć elitarnej, bo największej i każdy chciał do nas dołączyć. No i co mogę powiedzieć? Że chyba najlepiej mi w skórze tej grzecznej Małgosi, niepijącej, nieprzeklinającej itp. Nie ma co się zmieniać dla otoczenia, bo to nic nie daje. Lepiej jak znajdzie się osoby, które polubią Cię taką jaką jesteś i nie będą z Tobą tylko dlatego, że jesteś im potrzebna. I też nie ma co szukać znajomych czy faceta na siłę, bo wtedy więcej nam się wydaje niż jest na prawdę. Andrea...może uda Ci się namówić babcię na jakieś zwierzątko? Ale takie, do którego będziesz mogła się przytulić, a nie małego chomiczka, który nie potrzebuje towarzystwa? Może zastąpi największą potrzebę posiadania przyjaciela do czasu kiedy w końcu takowy się napatoczy? Wtedy do zwierzątka będziesz mogła się przytulić a z nami porozmawiać? Edytowane przez tikki85 Czas edycji: 2011-02-16 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od tamtego nadwyrężenia boli mnie ta łydka gdy np dłużej chodzę albo się przećwiczę ![]() Cytat:
![]() ![]() zmykam prysznicować się, poczytać i spać ![]() Spokojnej nocy Wam życzę (i ciekawych snów ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Zakorzenienie
|
ale miałam wczoraj przeżycie
![]() położyłam się do łózka, wyłączyłam światło i układałam pasjansa w telefonie. Gdy skończyłam chciałam odłożyć tel. i iść spać, ale.. poświeciłam telem na ściane, a tam ciemna plamka (bez okularów tylko tyle zobaczyłam ![]() ![]() wzięłam kapcia i go trzask! udało się ukatrupić za pierwszym razem, wyniosłam zwłoki i wrzuciłam do kibla. Matko, co ja przeżyłam ![]() ![]() wyjęłam latarkę w poszukiwaniu jego kolegów, rodziny ![]() ![]() Co ja bym dała żeby przestać bać/brzydzić się tych stworów ![]() ale i tak jestem z siebie dumna, że nie zaczęłam krzyczeć na cały dom jak kiedyś ![]() uff.. musiałam się wygadać ![]() Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2011-02-17 o 07:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zakorzenienie
|
Madziara
![]() ![]() ![]() nadwyrężyłam łydke na siłowni :/ zaraz idę zrobić Tż aerobik ![]() ![]()
#4896 | ||||
Zakorzenienie
|
Od ranaaa maaam dooobryyy huuumoorrrr
![]() ![]() ![]() Już nie pamiętam kiedy byłam taka szczęśliwa, jak przez ostatnie dni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na szczęście Ł. ma dom, więc nie ma problemu ![]() U mnie w mieszkaniu gorzej ![]() Ojj była udanaaa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wyobrażam sobie co musiałaś czuć ![]() Ale dziś miło dzień się zaczął ![]() ![]() Tata Ł. pojechał do pracy o 6, Ł. pojechał o 6:30, a ja zostałam sama z Jego Mamą, bo autobus do domu miałam o 7. Porozmawiałyśmy sobie trochę, jak już wychodziłam to mnie przytuliła i powiedziała, żebym częściej Ich odwiedzała ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gosia nie zmieniam się dla znajomych, bo wiem, że nie warto i szkoda mi samej siebie (tak, jestem egoistką ![]() Idę do biblioteki walczyć o książkę. Mam 'koleżankę' z tego samego osiedla, razem jesteśmy w klasie od gimnazjum a nasza najdłuższa rozmowa to było: "Cześć/ Cześć/ Było coś na zadanie z biologii?/ Nie." Żeby było zabawniej jest u tej samej promotor co ja, więc już mnie coś bierze i idę walczyć o jedną dostępną książkę żeby mieć ją prędzej niż ona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4898 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przypomniałam sobie, jak jeszcze mieliśmy w łazience pod lustrem taką szklaną jakby półeczkę. Poszłam wieczorem do łazienki, miałam wtedy dłuższe włosy,związane w kucyka. Ściągnęłam gumkę z włosów i zaczęłam myć głowę. Jak skończyłam to chciałam zabrać tą gumkę,sięgam po nią ręką, patrzę a tam pająk, taki duży, włochaty i szary ![]() ![]() O mały włos go nie dotknęłam ![]() No i od tamtej pory nie ma już tej półeczki ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Zadomowienie
|
ja jakoś nie boję się pająków
![]() ![]() ![]() Andrea nie przejmuj się, głowa do góry i do przodu ![]() ![]()
#4900 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znalazłam w necie takie coś, tylko ciekawe czy działa ![]() http://www.odstraszacze.com/index.ph...ategory_id=205 Asia, oby z łydką było wszystko ok ![]() ja z moją mam problemy już kilka lat przez własną głupotę (przesadziłam ze skokami na skakance ![]() Cytat:
![]() szkoda że mojego M. mama taka nie jest ![]() cudownie że jesteś taka szczęśliwa ![]() ![]() Cytat:
![]() tak więc potwierdzam że one są niezatapialne ![]() Cytat:
![]() ja kiedyś po ciemku zapalałam światło w kuchni a przy włączniku światła siedział taki wielki że myślałam, że zawału dostanę jak go zobaczyłam, też o mało go nie dotknęłam ![]() Udało mi się wygrać aukcję butków które Wam wczoraj pokazywałam (61+16) choć łatwo nie było. Ja nie wiem jak te allegro liczy czas, bo ustawiłam sobie na stoperze minutę i w ostatniej chwili zalicytowałam, a w aukcji się wyświetla że licytowałam tak jakby powyżej minutę przed końcem aukcji, b.dziwne ![]() ![]() Mam nadzieję że butki warte swej ceny, dam znać jak przyjdą ![]() Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2011-02-17 o 10:03 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już nie jednego utopiłam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Apropo- wczoraj oglądaliśmy film 'Alegrosz' ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do pająków to hitem u mnie w rodzinie są trzy historie ze mną w roli głównej ![]() 1. Idę spać. Pierwsza w nocy. Leżę sobie i już już zasypiam, a tu nagle słyszę jakieś stukanie po boazerii przy kaloryferze. Świecę telefonem i widzę tylko plamę. Kładę się z powrotem i znów słyszę stukanie. Zapalam światło, podchodzę do kaloryfera. I pół osiedla miało przed drugą pobudkę, bo taaaaaaaaaaaaaki pająk. Poleciałam po packę na muchy, przyszłam i go nie było. Poszłam spać do drugiego pokoju, zamykając szczelnie za sobą drzwi. Spałam na fotelu pozwijana. 2. Nad szafą przy samym suficie siedział pająk i to od dłuższego czasu. Czasem szedł w stronę komputera, potem wracał. Tak sobie spacerował po tej krawędzi sufitu i ściany. Na początku zasypiałam z butem w ręce żeby w razie czego dać mu w twarz, potem przywykłam. Siedziałam, czytałam książki, oglądałam coś w internecie. Znalazłam coś głupiego czy śmiesznego to wrażeniami dzieliłam się z nikim innym jak z ośmionożnym Frankiem. I tak sobie żyliśmy dość długo, bo dobry miesiąc. Zabierałam się też na początku do zniszczenia go. Już z packą na muchy próbowałam, no ale jak on siedzi w takim kącie to nie da rady go zgładzić. No to przyniosłam wiadro pięciolitrowe pełne wody. Wyszłam na drabinkę, packa na muchy i wrzucę go. Ale nie potrafiłam ![]() ![]() 3. W kuchni robię herbatę. Dźwigam termos, a tam sobie po parapecie popiernicza czarny brzydal. To ja go do pudełka i do zlewu. Oczywiście towarzyszyło temu stado pisków i okrzyków w stylu: "AAAAAAAAA! MAM GO! AAAAAAA! ON SIĘ RUSZA!!!!!!! FUJ! TRZYMAM PAJĄKA! W PUDEŁKU! AAAAAAAAAAA!" Jak go w końcu utopiłam to mama mnie postanowiła uświadomić, że pająki się nie topią. Zostawiłam odkręconą wodę, żeby skubańcowi źle się wychodziło po rurach i poszłam wypić herbatę. Dopiero potem zakręciłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Zakorzenienie
|
Andrea
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Zakorzenienie
|
kilka lat temu skakałam na skakance i któregoś dnia postanowiłam pobić jakiś swój rekord no i skakałam tak sobie aż mnie zaczęły łydki boleć
![]() następnego dnia ledwo chodziłam ![]() no i teraz jedna łydka 'odzywa' mi się gdy więcej pochodzę, poćwiczę, gdy chodzę na obcasach ![]() Andrea ale opowieści ![]() aż gęsiej skórki dostałam, brrr ![]() dlaczego tak jest że moja mama która pająków się nie boi w ogóle ich nie spotyka, a ja tak ![]() czytam w necie że tam gdzie pająki to szczęście w domu i takie tam bzdury. no ja dziękuję za takie 'szczęście' Odstraszacz który Wam wkleiłam działa także na gryzonie, więc odpada, bo jeszcze coś się Sebie stanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale nudyyyyy, nie wiem co mam ze sobą zrobić normalnie ![]() Już wszystkie ploty na necie przeczytałam, w pasjansa nie chce mi się grać, no oszaleję ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4906 |
Zakorzenienie
|
Madzia no to układaj wiersza na nowy wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musisz uważać, a przede wszystkim nie zapominać że go masz (wiem, na początku ciężko z tym ![]() ehh, ja też nie mam co robić.. właściwie to mam, ale mi się nie chce ![]() ale ta torebka ma wzięcie ![]() http://allegro.pl/pikowana-chanelka-...446429518.html TŻ właśnie pojechał do serwisu toshiby, mają mu dać nowszy model telefonu bo ten co oddał do serwisu (2 dni przed końcem gwarancji ![]() ehh gupi to ma szczęście ![]() ![]() yyy no dobra mi też rok temu wymienili mp4 philipsa na nowszy model i zamiast 1gb na 4gb ![]() Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2011-02-17 o 10:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Zakorzenienie
|
Madzia ja tak miałam z kolczykiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4910 |
Zadomowienie
|
Madzia , serio ma ta torebka wzięcie ... pewnie cena przyciąga wszystkich. Dla mnie to jest taka przeciętna, widziałam lepsze, ale droższe. Tak to już jest na all
![]() Ałaaaa... gardło mnie boli ![]() Haha, coś Pimpusiowi odwala . Chyba robi przemeblowanie w domku, bo wszystkie trociny i sianko wynosi a potem je wnosi ![]()
#4911 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jeszcze, żeby jakaś niezwykła była ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4913 |
Zakorzenienie
|
Ale mam zryty plan na ten weekend
![]() Nie będzie można z niczego się zerwać wcześniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Zakorzenienie
|
Mam wierszyk
![]() Znaczy jeszcze go kończę, ale w sumie tak może też zostać, więc jak rymy mi nie będą chciały przyjść to taki zostanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Zadomowienie
|
#4917 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 |
Zakorzenienie
|
Skończyłam
![]() Piątą część czas już zacząć, bo chomiki z głodu płaczą. Zaczynajmy drogie panie, bo to czas jest na śniadanie. Mimo smutków i radości przyjmujemy wszystkich gości. Chomikowe mamy, ciocie mają złą pogodę w nosie. Są i psy, są i koty, lecz wspaniałe są chomicze psoty. Bo to małe są gryzonie, w który człowiek cały tonie. I potrafi całymi dniami, bić się z własnymi głupimi myślami. Po co sprzątać, prać, gotować? Po co czytać, szukać, kuć? Wszak nasz chomik wszystko zrobił, taki to gryzoni zuch! Oczka czarne jak korale dziś podniosą Twe morale.. Miękkie futro, to na jutro. Cztery łapki i dwa uszka to jest urok łakomczuszka. A na końcu jest ogonek, gdy go ujrzysz- dobry dzionek. Ostre ząbki gdzieś się kryją, by pokazać: Chomik żmiją! Te gryzonie przewspaniałe i szczęśliwe życie całe. Bo wystarczy im słonecznik, ciemna dziura i chusteczki. Szukać możesz go całymi dniami, a on nie da Ci spać nocami. Więc chomika kochać trzeba, bo jak nie to noga, twarz i gleba. Bo nie tylko pieski, kotki wyczyniają słodkie psotki. W małym ciele, duży duch, więc niech żyje nam chomiczy puch! |
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Zakorzenienie
|
Andrea, super!
ja mam takie poprawki, ale oczywiście to do ustalenia ![]() Moja wizja ![]() Piątą część czas już zacząć, bo chomiki z głodu płaczą. Zaczynajmy drogie Panie, bo to czas jest na śniadanie. Mimo smutków i radości, przyjmujemy wszystkich gości. Są psy, są i koty, lecz najwspanialsze są chomicze psoty! Bo to małe są gryzonie w który człowiek cały tonie. I tak potrafi całymi dniami, bić się z własnymi głupimi myślami.. Po co sprzątać, prać, gotować? Po co czytać, szukać, kuć? Wszak nasz chomik wszystko zrobił, taki z niego gryzoni zuch! Oczka czarne jak korale dziś podniosą Twe morale.. Miękkie futro, to na jutro, do miziania, przytulania. Cztery łapki i dwa uszka, to jest urok łakomczuszka. A na końcu jest ogonek, gdy go ujrzysz - dobry dzionek. Ostre ząbki gdzieś się kryją, by pokazać: Chomik żmiją! Te gryzonie przewspaniałe i szczęśliwe życie całe. Bo wystarczy im słonecznik, ciemna dziura i chusteczki. Szukać możesz go całymi dniami, a on nie da Ci spać nocami. Więc chomika kochać trzeba, bo jak nie to noga, twarz i gleba. Bo nie tylko pieski, kotki wyczyniają słodkie psotki. W małym ciele, duży duch, więc niech żyje nasz chomiczy puch! |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli teraz do piątej części nie dodawać tego wierszyka o czwartej części? ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.