Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości et.31 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-26, 15:55   #4891
Dominiique
BAN stały

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Czarna Vicky

same plusy
+nie śmierdzi
+baaardzo porządnie wykonana
+ładna, dobra jakościowo skóra
+ nie świeci się tak jak na zdjęciach
+ zgrabna nieduża, ale przy odrobinie dobrej woli mieści A4
+ ciemnozłote okucia
Ogólnie jestem bardzo zadowolona, szukałam czarnej alternatywy dla imogene która najlepsze chwile ma juz za sobą i zaczyna się przecierac, i to był strzał w 10, to naprawde super torebka i kupię sobie jeszcze beżową
Fajna, też mi się podobała od początku, ciekawa jestem beżowej wersji
A te kieszenie na zewnątrz pakowne są?

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
szukajcie a znajdziecie

swoją drogą- to oddawanie rabatów teraz ma dwie strony bo kompletnie nie rozumiem jak oni procentowo rozbijają cały rabat jeśli zamówienie dotyczyło iecej niż jednej torby- nawet nie będę próbowała tego zrozumieć
Chyba dzielą na liczbę zakupionych toreb, oddałam Nancy, zostawiłam Madarę i zwrócono mi połowę rabatu chyba.
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 15:58   #4892
Danula
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Przepraszam, tylko miękkie A4, bo teczki sztywnej nie chce zmieścić

Następnym razem tak zrobię, a co Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć
To i tak duża Ja nie zwróciłam uwagi na wymiary i tak się zdziwiłam teraz

Tak zrób, niech się korniszon nie rozpędza

Cytat:
Margo
Dopiero jutro dam ją znajomej, więc porobiłam zdjęcia i pomyślałam, że coś o niej napiszę
Torebka jest porządnie wykonana, ma śliczny kolor, jest pakowna. Mnie niestety jakoś nie przekonała. Może dlatego, że przyzwyczaiłam się do "teczek" i mniej podobają mi się "worki" Jeśli jednak ktoś lubi takie torby - to polecam. Jedyną wadą może być to, że ta rączka jest strasznie sztywna, gdy się ją zawiesi na ramię, to ramię trochę boli
Ej ona nie jest workowata Ma kształt tylko miękka jest

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 16:01   #4893
iza251
Zakorzenienie

Pomarańczowa Jacky

• świetna skórka
  • nic nie śmierdzi, (przynajmniej mój egzemplarz)
  • nie wymiętolona
  • wykonanie naprawdę porządne
  • bardzo fajne zapięcia
  • 2 duuuże komory
  • naprawdę elegancka

Edytowane przez iza251
Czas edycji: 2011-12-20 o 07:29
iza251 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 16:07   #4894
Dominiique
BAN stały

Widzę, że było o kremach ja używam od 2 lat (z małymi przerwami) Garniera z serii "Promienna młodość" - Nutriskin.
Generalnie mam zawsze kłopot z wyborem kremu, bo najbardziej lubię konsystencję lekką, żelowatą. Nutriskin jest taki żelowo-kremowy, pięknie i świeżo pachnie, jakieś delikatne właściwości przeciwzmarszczkowe też ma.
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 16:14   #4895
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

czy jest Iduś?

Iduś, widziałam Cię dziś rano, na Towarowej - stałaś na przystanku, ja byłam w tramwaju . najpierw zobaczyłam Jacky, a potem Ciebie . uśmiechnęłam się i zobaczyłam Twojego TŻ . spojrzał się, ale mam nadzieję, że nie pomyślał sobie o mnie czegoś...dziwnego .
haha, to już drugi raz

Cytat:
granatowa Sigrid - zapomniałam o niej- chciałam ją kiedyś kupić, i nudi chciała- ciekawe czy jeszcze jest..... zniechęcił mnie opis jej małej pojemności, ale jest piękna
wiesz, że nie pamiętam
Cytat:
"Baby..." to nie jest komedia, tylko ponury dramat egzystencjalny prędzej/serio/- bardzo smutny i nie jest to film męsko- szowinistyczny: nie:- bo wg mnie opowiada o kompleksach, smutkach i niepokojach mężczyzn w typowo "drastycznym" dla Koterskiego stylu....
dokładnie... ja co naprawda "Bab" nie widziałam i raczej nie planuję iść na to do kina, ale trzeba pamiętać, że kino Koterskiego jest bardzo specyficzne . i nie rozumiem jak ktoś mówi, że np. "Dzień Świra" to świetna komedia polska

Roxi, jak ktoś się na mnie patrzy, to ja tez się patrzę . i jak widze, że obgaduje to...uśmiecham się. tak, do tej osoby . zazwyczaj jest mocno zdziwiona . chyba, że masz inny charakter i po prostu podejdziesz do niej i zapytasz "w czymś mogę ci pomóc?" . iiiiiiiiii, AAAAAAAAAA, namawiasz mnie na Melissę
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 16:20   #4896
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Pomarańczowa Jacky

• świetna skórka
  • nie wymiętolona
  • bardzo fajne zapięcia
  • 2 duuuże komory
  • naprawdę elegancka
Zdjęcia na tle czerwonego komina,pomarańczowej ściany i mojego ceglanego swetra

Najlepiej kolor torebki oddaje ostatnie zdjęcie!
Piękna
Coś mi się wydaje, że jest taka jak vivi

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-10-26, 16:21   #4897
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Jeszcze ich nie mam Chodzi mi o Cable & cotton z secretlife.pl
Są różne kolory, mi się podoba Marocco i Mexican najbardziej.

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Można je też włożyć w coś szklanego, na parapecie rzucić - różne wersje widziałam w necie, wpisz sobie w grafikę google "cable & cotton"
Świetne są te lampy, mi się najbardziej podoba Marocco, może kiedyś sobie taką sprawię jak odnowę mój pokój bo obecnie nawet by do niczego nie pasowała Podoba mi się położona na jakiejś komodzie

Widzę zatrzęsienie real fotek

Cytat:
Czarna Vicky

same plusy
+nie śmierdzi
+ ciemnozłote okucia
Ogólnie jestem bardzo zadowolona, szukałam czarnej alternatywy dla imogene która najlepsze chwile ma juz za sobą i zaczyna się przecierac, i to był strzał w 10, to naprawde super torebka i kupię sobie jeszcze beżową
świetna jest taka klasyczna, podoba mi się dopiero wczoraj przeglądając torebki natknęłam się na nią a tu dzisiaj już widzę real fotki

Cytat:
Melissa
Torebka jest porządnie wykonana. Jest ogromna, ale mi taka wielkość odpowiada Ma w środku kieszonkę na zamek i kieszonki na telefon, czy chusteczki. Zero wad. Nie będę się rozpisywać, torebka jest fantastyczna
O i kolejna świetna torebka

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-26, 16:25   #4898
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
To i tak duża Ja nie zwróciłam uwagi na wymiary i tak się zdziwiłam teraz

Tak zrób, niech się korniszon nie rozpędza

Ej ona nie jest workowata Ma kształt tylko miękka jest
A korci Cię, żeby ją kliknąć ?

Jutro rzucę na nią pogardę

Tak mi się na początku skojarzyło jak zobaczyłam, że taki woreczek jest

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
Iduś, widziałam Cię dziś rano, na Towarowej - stałaś na przystanku, ja byłam w tramwaju . najpierw zobaczyłam Jacky, a potem Ciebie . uśmiechnęłam się i zobaczyłam Twojego TŻ . spojrzał się, ale mam nadzieję, że nie pomyślał sobie o mnie czegoś...dziwnego .
haha, to już drugi raz

Roxi, jak ktoś się na mnie patrzy, to ja tez się patrzę . i jak widze, że obgaduje to...uśmiecham się. tak, do tej osoby . zazwyczaj jest mocno zdziwiona . chyba, że masz inny charakter i po prostu podejdziesz do niej i zapytasz "w czymś mogę ci pomóc?" . iiiiiiiiii, AAAAAAAAAA, namawiasz mnie na Melissę

Wy to macie do ciebie szczęście

Nie, do niej nie można się uśmiechać. Ona i tak ma IQ niższe od kury Nie zdała kiedyś tam w gimnazjum, bo sobie nie poradziła
Klik, klik, klik
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 16:26   #4899
losek78
Zakorzenienie

Cytat:
Pomarańczowa Jacky

• świetna skórka
  • nie wymiętolona
  • bardzo fajne zapięcia
  • 2 duuuże komory
  • naprawdę elegancka

też myślę że kolor ma taki jak moja vivi a tak w ogóle to super wygląda
Stary 2011-10-26, 16:30   #4900
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
A korci Cię, żeby ją kliknąć ?

Jutro rzucę na nią pogardę

Tak mi się na początku skojarzyło jak zobaczyłam, że taki woreczek jest

Nie, do niej nie można się uśmiechać. Ona i tak ma IQ niższe od kury Nie zdała kiedyś tam w gimnazjum, bo sobie nie poradziła
Klik, klik, klik
Jak na razie nie

Albo zrób jak dziara mówi, wyszczerz radośnie kły

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-10-26, 16:39   #4901
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:

Klik, klik, klik
no . spotkanie w metrze też jest dla mnie śmieszne - metro co 2-3 minuty jeździ, wagonów tyle, a tu taka niespodzianka. no i dziś to też taki niesamowity przypadek, bo normalnie nigdy tam nie jeżdżę, jechałam dziś na taki wykład do szkoły jakiejśtam

aaaa, rozumiem . no to zaserwuj jej równie miłe spojrzenie

kurcze, szkoda, że nie można wykorzystać za jednym razem całego rabatu... no nie wiem... zima idzie, będzie gdzie nosić kopertówki . Roxi, z czym i gdzie będziesz ją nosiła?

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Danula, kurczę, dawno Cię nie śliniłam . PRZYGOTUJ SIĘĘĘĘĘĘĘĘĘ
:c mok::slin a:

i Charal też ślinię . :s lina: za zaproszenie
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-26, 16:46   #4902
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Jak na razie nie

Albo zrób jak dziara mówi, wyszczerz radośnie kły
Wolę radosne spojrzenie

Cytat:
no . spotkanie w metrze też jest dla mnie śmieszne - metro co 2-3 minuty jeździ, wagonów tyle, a tu taka niespodzianka. no i dziś to też taki niesamowity przypadek, bo normalnie nigdy tam nie jeżdżę, jechałam dziś na taki wykład do szkoły jakiejśtam

aaaa, rozumiem . no to zaserwuj jej równie miłe spojrzenie

kurcze, szkoda, że nie można wykorzystać za jednym razem całego rabatu... no nie wiem... zima idzie, będzie gdzie nosić kopertówki . Roxi, z czym i gdzie będziesz ją nosiła?
Jak się następnym razem spotkacie, to koniecznie musicie zamienić ze sobą słowo

Mówisz i masz

No właśnie ja skorzystałam z okazji, bo zamawiałam z koleżanką, i w ten sposób zamiast 30 zł rabatu wykorzystałam około 40, i kopertówka kosztowała mnie z przesyłką równe 20.50 Na takie pogody mam teraz czarny płaszczyk, więc będzie pasowała. Na zimę jednak mam taką bardziej sportową kurtkę, więc kopertówka nie będzie pasowała Chyba, że kupię grubszy płaszczyk (bo na taki się czaję), to dopiero wtedy Trzeba się Kali spytać z czym nosi, bo ona umie zestawiać ciuchy A gdzie ? Hmm.. Na jakiś spacer, kino, randka (), na zakupy myślę, że też. Jest duża, więc spokojnie zmieszczę najpotrzebniejsze rzeczy

Kali Z czym obecnie łączysz Melissę i z czym zamierzasz zimą ?

Edytowane przez roxana222
Czas edycji: 2011-10-26 o 16:49
Stary 2011-10-26, 16:53   #4903
seduction
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Dobrze, nie będę pisać tutaj, mogę Ci na pw napisać
No tak, jak kusić to na całego

Cytat:

seduction- klikaj toni
Kolejna kusicielka Albo kliknę w tym tygodniu, albo w przyzłym, bo mam dylemat jaką przyjaciółkę wybrać dla toni

Cytat:
Ja na razie przystopuje z torbami,może jeszcze kupię czarną carlę i koniec na razie.
Zaczęłam wybierać już co nie co i na razie to jestem tylko pewna tych dwóch rzeczy : ten plafon do wiatrołapu:http://www.italux.pl/lampy/styl-dekoracyjne/typ-plafoniery/ricky,MP5581-8 i to łóżko do sypialni:
http://www.sklep.meble.pl/p26914,bed...-ekoskora.html
Super łóżko

Cytat:
Kliknęłam ale nie powiem co

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
czerwona vivi
mam już czarną i ta mnie zauroczyła do tego stopnia że kupiłam i czerwoną ,

same zalety :
-ładna i wygląda na solidną ,
-skórka chropowata , gruba , miła w dotyku ,
-torba trzyma fason nie zależnie ile w niej się znajduje ,
-pojemna mimo małych wymiarów - mieści A4 ,
-wygodny zamek - torba szeroko się otwiera , nic w niej nie ginie a wszystko jest pod ręką
-kolor według mnie to żywa pomarańcz , raczej nie marchewka i nie stęchła bynajmniej - fajny energetyczny kolor na rozjaśnienie jesiennych dni ,
- wygodne rączki do noszenia na przedramieniu i łokciu , długi pasek do noszenia na ramię - -wszystko wygląda solidnie , warta swojej ceny
-podszewka z grubego materiału - bardzo porządna ,
-jedna komora główna i liczne przegródki i kieszonki wewnątrz ułatwiają życie

kolor na zdjęciach zbliżony do realnego - bardziej "żywy "
Mam ochotę coraz bardziej na vivi - szczególnie, że nie jest to jednak do końca "stęchła marchewka"

Daj dwójaka i nakarm zwierzaka

Lepiej żyć jeden dzień jak tygrys, niż sto dni jak owca.

Edytowane przez seduction
Czas edycji: 2011-10-26 o 16:57
seduction jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 16:59   #4904
maggie82
Zakorzenienie

Hej Wczoraj poszłam na małe zakupy po pracy i wróciłam o 23
Ale kupiłam przecudną kurtkę w Orsay'u w takim ciemniejszym beżu świetna jest - lekka i ocieplana i ze zniżką 40 zł Teraz jest taka promocja -40 zł na kurtki więc dałam za nią 129 zł i tak była tania jak na kurtkę zimową
Teraz wypadałoby kupić buty

Lecę Was nadrabiać, ale nie jest dużo jak na 2 dni

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Kabel z kulkami, można je oplatać wokół czegoś, powiesić na czymś, położyć, włożyć w coś, cokolwiek do głowy wpadnie - taka zabawka
wygooglowałam sobie już Fajnie to w szklanym naczyniu wygląda

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość

Rozchorowałam się

... wszystko mnie boli... nogi, głowa, ręcę do tego mam katar i chore gardło
Biedactwo Jak się dzisiaj czujesz?

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
czerwona vivi
mam już czarną i ta mnie zauroczyła do tego stopnia że kupiłam i czerwoną ,

same zalety :
-ładna i wygląda na solidną ,
-skórka chropowata , gruba , miła w dotyku ,
-torba trzyma fason nie zależnie ile w niej się znajduje ,
-pojemna mimo małych wymiarów - mieści A4 ,
-wygodny zamek - torba szeroko się otwiera , nic w niej nie ginie a wszystko jest pod ręką
-kolor według mnie to żywa pomarańcz , raczej nie marchewka i nie stęchła bynajmniej - fajny energetyczny kolor na rozjaśnienie jesiennych dni ,
- wygodne rączki do noszenia na przedramieniu i łokciu , długi pasek do noszenia na ramię - -wszystko wygląda solidnie , warta swojej ceny
-podszewka z grubego materiału - bardzo porządna ,
-jedna komora główna i liczne przegródki i kieszonki wewnątrz ułatwiają życie

kolor na zdjęciach zbliżony do realnego - bardziej "żywy "
Czarna też śliczna mam tą pomarańczową Vivi i powiem szczerze, że to najwygodniejsza torebka jaką kiedykolwiek miałam świetnie rozplanowane wnętrze, dobrze trzyma kształt i jest taka zgrabna Od 2 tygodni noszę ją codziennie i nawet nie chce mi się przepakowywać inne torebki leżą na dnie szafy

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
A ja kupiłam tę kurtkę ! dawno nie miałam kurtały!!!
Fajna
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 17:10   #4905
seduction
Zakorzenienie

Cytat:

A ten korniszon z klasy mojego obiekta znowu mnie obgadywał Nie wiem co ta dziewczyna do mnie ma.... Tydzień temu przelatywała mnie oczami z góry na dół, i dzisiaj to samo. Ludzieee
Może ma jakieś kompleksy i tak próbuje sobie to wynagrodzić?

Cytat:
Margo
Dopiero jutro dam ją znajomej, więc porobiłam zdjęcia i pomyślałam, że coś o niej napiszę
Torebka jest porządnie wykonana, ma śliczny kolor, jest pakowna. Mnie niestety jakoś nie przekonała. Może dlatego, że przyzwyczaiłam się do "teczek" i mniej podobają mi się "worki" Jeśli jednak ktoś lubi takie torby - to polecam. Jedyną wadą może być to, że ta rączka jest strasznie sztywna, gdy się ją zawiesi na ramię, to ramię trochę boli
Kiedyś lubiłam takie workowate torebki, teraz za chiny ich nie noszę, wszystkie sprzedałam, tylko jedną mam, jakąś już rozwaloną

Cytat:
Melissa
Torebka jest porządnie wykonana. Jest ogromna, ale mi taka wielkość odpowiada Ma w środku kieszonkę na zamek i kieszonki na telefon, czy chusteczki. Zero wad. Nie będę się rozpisywać, torebka jest fantastyczna
Melissa jest boska

Cytat:
Pomarańczowa Jacky

• świetna skórka
  • nie wymiętolona
  • bardzo fajne zapięcia
  • 2 duuuże komory
  • naprawdę elegancka

Ładny kolor, kupię tą lub beżową, chociaż chciałabym uratować swojego karmelka

Stary 2011-10-26, 17:12   #4906
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
co ciekawego kupiłaś? ja w czwartek podjadę do Tesco po zajęciach, jakieś rękawiczki by mi się przydały, ale to przecież nie wydatek rzędu 50zł może coś mi w oko wpadnie i dozbieram do 50zł

helloł jak tam mija wtorkowe popołudnie?
W tesco są świetne sweterki rozpinane w różnych kolorach po 39,90 zł zamierzam jeszcze z 2 kolory kupić Opłaca się teraz ze zniżką Czapki i rękawiczki też fajne widziałam

Cytat:
Dziń dybry

Jeśli jest z takiej jak beżowa i czarna to na pewno ale nie chciałabym, żeby były takie same kolory lub bardzo podobne

A ja dziękuję za zasilenie bo skorzystania nie było czary mary:haha ha:
Ale Farciara

Cytat:
Ale Was moja torba wcale nie zainteresuje, żadna na nią łaskawym okiem nawet nie spojrzała
To ciekawe Mnie już interesuje

Cytat:
Czarna Vicky

same plusy
+nie śmierdzi
+ ciemnozłote okucia
Świetna idealna czarna torba jak dla mnie chyba też ją chcę Och Ty Charalku niedobry

Cytat:
Dzień dobry

Właśnie wróciłam od fryzjera, i w końcu mam dobrze ufarbowane włosy Odrosty pokryły się z resztą i teraz jest równo

Przyszła mi Melissa, jaka ona wielka jest, spokojnie zmieści A4 (edit: niestety tylko miękkie, bo sztywnej teczki nie chce wcisnąć, ale i tak jest ogromna). Bardzo mi się podoba Potem postaram się o fotorelację.

A ten korniszon z klasy mojego obiekta znowu mnie obgadywał Nie wiem co ta dziewczyna do mnie ma.... Tydzień temu przelatywała mnie oczami z góry na dół, i dzisiaj to samo. Ludzieee
Na jaki kolor pofarbowałaś?

Nie przejmuj się tą dziewuchą - niektórzy tak mają że z zazdrości nie mogą się powstrzymać
Stary 2011-10-26, 17:14   #4907
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość

Wypiłam herbatę i poszłam wczoraj spać. Jak rano się obudziłam to było dobrze.
I przed chwilą znowu wcięłam dwie kostki czekolady a zaraz przyjedzie do mnie hamburger

Dzień dobry

Jeszcze dwa dni do szkoły i 4dni wolnego
A w niedzielę idę na Halloween
Co Ty taka nie nażarta Hamburger na wynos ?
Też się cieszę na długi weekend wzięłam już urlop na poniedziałek

Cytat:
Melissa
Bardzo fajna i rzeczywiście duża

Cytat:
Margo
Hmmm ... kolor i fason na tak, ale ta rączka rzeczywiście taka sztywna jest nie układa się ładnie
Stary 2011-10-26, 17:17   #4908
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Kali Z czym obecnie łączysz Melissę i z czym zamierzasz zimą ?
Z czym łączę Melissę hm... ze wszystkim
W niedzielę byłam w koście to miałam czarne rajstopy, czarną obcisła sukienkę, beżowy płaszczyk, czarny szalik, czarne "mungowe" (sandały) buty

Ostatnio miałam ją założoną do beżowej sukienki, karmelowego komina, czarnej ramoneski i botków z cekinami

Na zimę mam z "sportową" kurtkę w której chodzę tylko do szkoły no a Melissy do szkoły nie biorę () więc jak gdziekolwiek pojadę/pójdę to założę płaszczyk i do wszystkiego będzie pasować

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Co Ty taka nie nażarta Hamburger na wynos ?
Przed @ jestem
No tata mi kupił bo jechał z pracy i wstąpił to Ms. Hamburgera
To sobie odpoczniemy
Stary 2011-10-26, 17:24   #4909
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Pomarańczowa Jacky

• świetna skórka
  • nie wymiętolona
  • bardzo fajne zapięcia
  • 2 duuuże komory
  • naprawdę elegancka

Świetna ale kolor bardzo zbliżony do Vivi się wydaje więc nie kupię

Cytat:
Napisane przez seduction Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Mam ochotę coraz bardziej na vivi - szczególnie, że nie jest to jednak do końca "stęchła marchewka"
nie jest stęchła absolutnie Danula tu taki ferment zasiała
To bardzo żywy intensywny kolor - śliczny

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
W niedzielę byłam w koście to miałam czarne rajstopy, czarną obcisła sukienkę, beżowy płaszczyk, czarny szalik, czarne "mungowe" (sandały) buty

Ostatnio miałam ją założoną do beżowej sukienki, karmelowego komina, czarnej ramoneski i botków z cekinami

Na zimę mam z "sportową" kurtkę w której chodzę tylko do szkoły no a Melissy do szkoły nie biorę () więc jak gdziekolwiek pojadę/pójdę to założę płaszczyk i do wszystkiego będzie pasować

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Przed @ jestem
No tata mi kupił bo jechał z pracy i wstąpił to Ms. Hamburgera
To sobie odpoczniemy
A to taka dostawa Hamburgera i @ wszystko tłumaczy
No odpoczniemy

Fajnie brzmią opisy tych zestawów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-26, 17:27   #4910
seduction
Zakorzenienie

Cytat:
A ja na uczelni mam każdą środę wolną więc mój weekend będzie wynosił 5 dni i oprócz tego, jak trochę pokombinuję to jeszcze dwa weekendy w listopadzie będą długie (jeden 4 dni, a drugi 5 lub 6)

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Maggie, to kliknę na pewno bez obaw (tylko nie wiem kiedy, czy z toni, czy innym razem)

Stary 2011-10-26, 17:30   #4911
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]Danula, kurczę, dawno Cię nie śliniłam . PRZYGOTUJ SIĘĘĘĘĘĘĘĘĘ
:c mok::slin a:
Ojacie jacie:cm ok:

Cytat:
Świetna ale kolor bardzo zbliżony do Vivi się wydaje więc nie kupię

nie jest stęchła absolutnie Danula tu taki ferment zasiała
To bardzo żywy intensywny kolor - śliczny [COLOR="Silver"]
Bo my z charal mamy inne z tego wynika Moja jest pomarańczowo-marchfiowa przygaszona(no stęchła) a nie czerwona ani intensywna
Ja pewnie kiedyś i tak kupię tę jacky, nawet wzystkie trzy

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-10-26, 17:37   #4912
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Może ma jakieś kompleksy i tak próbuje sobie to wynagrodzić?

Kiedyś lubiłam takie workowate torebki, teraz za chiny ich nie noszę, wszystkie sprzedałam, tylko jedną mam, jakąś już rozwaloną

Melissa jest boska
Mam nadzieję Hańba jej !

Ja tak samo. Uwielbiałam workowate torby, ale przerzuciłam się na teczki

Oj tak, cudna jest

Cytat:
W tesco są świetne sweterki rozpinane w różnych kolorach po 39,90 zł zamierzam jeszcze z 2 kolory kupić Opłaca się teraz ze zniżką Czapki i rękawiczki też fajne widziałam

Na jaki kolor pofarbowałaś?

Nie przejmuj się tą dziewuchą - niektórzy tak mają że z zazdrości nie mogą się powstrzymać

O, jak będę w Łodzi to koniecznie zajrzę do Tesco, bo czaję się na jakiś sweterek

Odrosty tylko robiłam, ale mi ładnie pokryło. Ciemny brąz, trochę w czarny wpadają, ale nie są Ja myślałam, że mam poniszczone włosy, ale fryzjerka mi powiedziałam, że widać, że o nie dbam i że są w bardzo dobrym stanie

Póki może to niech się patrzy, bo potem będzie płaciła za patrzenie

Cytat:
Hmmm ... kolor i fason na tak, ale ta rączka rzeczywiście taka sztywna jest nie układa się ładnie
No właśnie, strasznie sztywna jest, a to minus

Cytat:

Wiedziałam, że coś poradzisz

Tobie będzie pasować nawet jak założysz worek
Stary 2011-10-26, 17:42   #4913
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Wczoraj poszłam na małe zakupy po pracy i wróciłam o 23
Ale kupiłam przecudną kurtkę w Orsay'u w takim ciemniejszym beżu świetna jest - lekka i ocieplana i ze zniżką 40 zł Teraz jest taka promocja -40 zł na kurtki więc dałam za nią 129 zł i tak była tania jak na kurtkę zimową
Teraz wypadałoby kupić buty

Lecę Was nadrabiać, ale nie jest dużo jak na 2 dni

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

wygooglowałam sobie już Fajnie to w szklanym naczyniu wygląda

Czarna też śliczna mam tą pomarańczową Vivi i powiem szczerze, że to najwygodniejsza torebka jaką kiedykolwiek miałam świetnie rozplanowane wnętrze, dobrze trzyma kształt i jest taka zgrabna Od 2 tygodni noszę ją codziennie i nawet nie chce mi się przepakowywać inne torebki leżą na dnie szafy

Fajna
Ja też muszę się rozglądnąć za jakąś kurtką albo płaszczykiem
Ostatnio widziałam super płaszczyk w Stradivarius ale kosztował aż 249zł i nie był zbytnio ocieplany ale kolory były świetne do wyboru (chabrowy, czerwony, jasny brąz, szary no i czarny) i super leżał jak przymierzyłam, więc ciągle biję się z myślami czy go jednak nie kupić, zawsze chciałam mieć taki jasny brązowy płaszczyk (chyba w tamtym roku były takie popularne z Zary)

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-26, 17:45   #4914
charal
Zakorzenienie

Wpadłam odpowiedziec ma pytania: Vicky wejdzie z trudem na ramię ale niezbyt wygodne to jest, kieszenie są dość płytkie ale pojemne, natomiast telefonu czy portfela bym tam nie wsadziła, zbyt łatwo wyjąć
Zakochałam się w tej torbie, oczywiście zdjecia na mnie też będą.
Roxi Ty się nic nie przejmuj tą flądrą! raszpla zazdrosna jest, bo pewnie sama szpetna jak noc listopadowa! Jak coś to ja też mogę na nią "spojrzeć" razem z Danulą
Ja raczej też zrezygnuję z Jacka, za bardzo przypomina mi vivi, albo nie, poproszę moni żeby kliknęła obie, porównała, a potem może sobie odesłaćto chyba najrozsądniejsze wyjście
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 17:47   #4915
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dobry wieczór

ja jestem w trakcie pieczenia muffinek ze śliwkami które mi zostały z naleweczki

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 17:52   #4916
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:

Szczerze mówiąc to jeszcze gorzej

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 17:54   #4917
seduction
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
Ja też muszę się rozglądnąć za jakąś kurtką albo płaszczykiem
Ostatnio widziałam super płaszczyk w Stradivarius ale kosztował aż 249zł i nie był zbytnio ocieplany ale kolory były świetne do wyboru (chabrowy, czerwony, jasny brąz, szary no i czarny) i super leżał jak przymierzyłam, więc ciągle biję się z myślami czy go jednak nie kupić, zawsze chciałam mieć taki jasny brązowy płaszczyk (chyba w tamtym roku były takie popularne z Zary)
Ja w tym roku chcę kupić jakiś czerwony płaszczyk, bo chodzi za mną już kolejny rok. Czarny klasyczny mam, chabrową kurtkę lekko za tyłek też mam, ale w czerwieni czuję się dobrze i muszę w końcu coś takiego dorwać

Cytat:
Roxi Ty się nic nie przejmuj tą flądrą! raszpla zazdrosna jest, bo pewnie sama szpetna jak noc listopadowa! Jak coś to ja też mogę na nią "spojrzeć" razem z Danulą

Toni i Vivi, czy Toni i Marti?

Stary 2011-10-26, 17:54   #4918
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
A to taka dostawa Hamburgera i @ wszystko tłumaczy
No odpoczniemy

Fajnie brzmią opisy tych zestawów
No ostatnio jem jak głupia
Tylko że te 4dni znowu tak zlecą że nawet nie zdążę się odwrócić a tu już będzie środa

Ee zwykłe zestawy

Cytat:
Wiedziałam, że coś poradzisz

Tobie będzie pasować nawet jak założysz worek

Ona do wszystkiego pasuje

Oj nie przesadzaj
Stary 2011-10-26, 17:54   #4919
seduction
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

ja jestem w trakcie pieczenia muffinek ze śliwkami które mi zostały z naleweczki
a ja mam zepsuty piekarnik

Stary 2011-10-26, 17:59   #4920
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Ja raczej też zrezygnuję z Jacka, za bardzo przypomina mi vivi, albo nie, poproszę moni żeby kliknęła obie, porównała, a potem może sobie odesłaćto chyba najrozsądniejsze wyjście

Zróbmy tak:hahah a:

Cytat:
Ja w tym roku chcę kupić jakiś czerwony płaszczyk, bo chodzi za mną już kolejny rok. Czarny klasyczny mam, chabrową kurtkę lekko za tyłek też mam, ale w czerwieni czuję się dobrze i muszę w końcu coś takiego dorwać

Toni i Vivi, czy Toni i Marti?
Toni, vivi i marti

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości