![]() |
#4891 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
aktualne zdjęcia są na fejsbuku na takim samym koncie. mnie urzekł np takim zdaniem: "spotkamy się w lipcu i powiem wam dokładnie kiedy macie sie nie stresować" :P nie wiedziałam, że są takie momenty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajna panna młoda: http://weddings.thefaith.pl/data/images/8poddebice.jpg gdzie to pięknie? u mnie zimno i pochmurno |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ciekawa jestem jakich rad nam udzieli, no ale, musimy z tym czekać do lipca. u mnie też słonecznie ![]() tak się tylko zastanawiam, czy jak zatańczymy kizombę, to czy starsze ciotki nie pomyślą, że zaczęliśmy noc poślubną? pamiętacie ten filmik z blondyną z dużym tyłkiem. czy takie coś może bardzo gorszyć, czy tylko trochę? Muszę zrobić statystyki w jakim wieku będą goście, Tak na szybko licząc ze 30% w naszym wieku kilkoro dzieci (rok, 10 lat, 6 i 8?). połowa jest po 50. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Nie nadrobię dziś, bo mam w cholerę roboty. Od jutra mam wolne, bo teściowa idzie do szpitala. Miśku, dziś skończę to, co zrobiłam z Twoją łazienką i Ci wyślę, prawdopodobnie jutro do południa. Muszę się umówić do okulisty - koniecznie!!! I do endo - TSH znowu mi podskoczyło, do 3,19 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Ostatnio trochę miałam intensywny, wyjazdowy czas. Wczoraj wreszcie się zresetowałam po stresach. Zrobiłam wiosenne ciuchowe zakupy (sukienka, dwie pary butów) i zdecydowałam się na nowy telefon - LG Swift L7. Asiuk, doczytałam w między czasie, że miałaś przeboje z Playem - z zamówieniem przez telefon. Ja miałam tak dwa lata temu, dlatego teraz przedłużałam od razu w salonie. Też chyba wybrałaś LG. Zadowolona jesteś? |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Zakorzenienie
|
cześć
Byłam dziś na spotkaniu w tej nowej firmie, oni mają o mnie jakieś wyobrażenie nie wiadomo jak dobrego specjalisty i ogólnie widzą to o wiele bardziej poważnie niż ja. Myślałam, że dodatkowa robota - niezobowiązująco i na luzie a tu ostro. Ale może to dobrze. Więcej pracy = więcej kasy Asiuk, dzięki wielkie |
![]() ![]() |
![]() |
#4898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybrałam LG Optimus 4X HD, jestem bardzo zadowolona jak na razie. Mój szwagier ma ten sam telefon od kilku miesięcy i jest zachwycony. Cytat:
![]() Nie ma sprawy, to będzie tylko taka moja propozycja, do przemyślenia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Zakorzenienie
|
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam takie zakwasy, że ledwo się z łóżka zwlekłam. A jak idę, to strasznie boleśnie odczuwam przewodziciele. A i w końcu obudziłam się z płaskim brzuchem, także wszystko idzie w dobrym kierunku ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4902 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ale piękna pogoda ... na weekend ma się oczywiście popsuć ![]() Misku, super, że te osoby z nowej pracy mają o Tobie tak dobre zdanie ![]() Asiuk, ![]() ![]() Biia, bardzo fajne zdjęcia fotografa ![]() Betti, co do menu, to wymyśliłam zapiekanki, szaszłyczki greckie i trochę przekąsek, fetę marynowaną, nadziewane papryczki, ciasteczka z kozim serem i figą, sałatkę z granatem, pieczone bakłażany z pomidorami i fetą... ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
![]() Wczoraj mnie mega bolały piersi, już się wkręciłam, że jestem w ciąży ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe menu i na pewno smaczne. Ja może urodziny zrobiłabym w formie 3 posiłków zamiast stołu z różnymi przekąskami... tylko to chyba więcej roboty by było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw podaję deser, potem na ciepło te zapiekanki, szaszłyki itp. A w trakcie te zakąski i potem się już siedzi i nie trzeba nic robić, tylko podgryzać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Zakorzenienie
|
o, to ja się nie spotkałam jeszcze z rozpoczęciem od deseru. Na deser będą ciasteczka z kozim serem i figą?
u rodziny tż zazwyczaj jest tak, że na imprezach najpierw podawana jest zupa, przystawki są już na stole i potem się częstujesz, pijesz, siedzisz. A na sam koniec kawa i deser. U mojej mamy najpierw zupa, potem II danie, a potem deserek. Ostatnio zrobiła z przepisu Pascala taki krem - mus (ubite jajka, masa krówkowa) z mango. To było boskie i chciałabym to powtórzyć ![]() a ja to zawsze szłam na największą łatwiznę, czyli bez zupy, bez drugiego dania (gości zapraszałam na porę poobiadową ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie, na deser jest tort, który zrobi moja mama, bo ja kompletnie nie umiem, greckie ciasto halvas i talerz owoców ![]() te ciasteczka z kozim serem i figą są na słono ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Butter ale pyszności będą ![]() Ja się czymś przytrułam..muli mnie od wczoraj strasznie. Ciągnie na wymioty ale nic wyjść nie chce. Mąż oczywiście pierwsze co stwierdził że to bankowo Staś lub Zosia ![]() Nie ma szansy na to. Wściekła jestem bo już 2 dni nie ćwiczyłam ![]() Także dziewczyny zazdroszczę zakwasów. I tak mi zimni że najcieplejszy sweter założyłam, opatuliłam sie szalem i jeszcze skórę na to..a ludzie w krótkich rękawkach opalają się na słońcu ![]()
#4908 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Też cię ogarnął szał sportowy? co ćwiczysz? ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja muszę powiedzieć, że cieszą mnie te zakwasy! Czuję, że coś zrobiłam ![]() Haniu, no mam nadzieję, że wyjdą mi te pyszności, bo większości rzeczy nigdy nie robiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Zakorzenienie
|
O haniu, widzę, że przerabiasz to samo co ja w poprzednim tygodniu. Życzę szybkiego powrotu do formy. A kilka dni wolnych od ćwiczeń się przyda na regenerację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie tyle szał, co po prostu postanowiłam się trochę poruszać, trochę ujędrnić sadło, dotlenić się. Nie ćwiczę z żadnym konkretnym programem. Ćwiczyłam Skalpel kilka razy, ale mnie znudził i ta baba i jej teksty mi działa na nerwy ![]() Toteż zaczęłam biegać, a po powrocie z biegania robię ćwiczenia rozciągające z obciążnikami na rękach... Po bieganiu, mimo, że sapię jak stary knur, czuję się wyśmienicie! Takie zmęczenie, które daje powera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie najbardziej nudzą takie zorganizowane ćwiczenia, jak jakieś aerobiki czy coś ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2013-04-16 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bieganie nudne? mnie tam zawsze coś ciekawego spotka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dwa dni wiadomo- dobrze mi zrobi- ale kurde nie trzy!!! ![]() ![]() Cytat:
Wysiłek fizyczny jest najlepszy. Kiedyś po jakim totalnie zabójczym treningu z Zuzką powiedziałam do męża " normalnie jest lepsza niż seks" ![]() Obraził się ![]()
![]() |
#4916 | |
Zakorzenienie
|
Ja tez
![]() Mnie nie spotyka nic ciekawego po drodze, ale zabieram psa, więc generalnie część trasy szarpię się z nim, jak szczy na każde drzewo ![]() Cytat:
Nie dziwię się, że się mąż obraził ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co jak ja wyciągam matę i hantle..on wyciąga piwo i ciastka i siada przed kompem ![]()
![]() |
#4918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja zarzucam getry i buty do biegania i mówię 'Kocie chodź ze mną', to on 'Ale ja jestem za gruby, najpierw muszę coś zrzucić, bo inaczej mi siądą stawy'...i mówi to siedząc przed kompem, albo na kanapie...chociaż wytragaliśmy maszynę do ćwiczeń, wyczyścił ją, nasmarował, naprawił bieżnię...i na tym się skończyła jego aktywność związana z tym urządzeniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój jest na etapie- będę jeździł z Małą na rowerze- kupie siodełko na tył i będę super tatą. Zapał ma ogromy- pewnie kupi co trzeba zamontuje, pójdzie na ten rower raz może dwa i na tym się skończy ![]()
![]() |
#4920 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a żadnych obleśnych zabaw nie będzie. chociaż wiem, że goście je uwielbiają oglądać ![]() Cytat:
![]() jest BOSKO. właśnie za mną pierwszy wiosenny spacer z psem. muszę tylko kurtkę jakąś kupić, bo nie mam w czym chodzić ![]() a zakwasy uwielbiam. w tej chwili też mam. od skakanki z obciąznikami ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja swojego tżta długo przekonywałam do siłowni i... klops. Na szczęście jego koledzy go namówili. <obrazek: trzech informatyków na siłowni ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.