![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
a u Nas tarcie uszka jest gdy Michał jest juz mega śpiący....
idziemy się kąpać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4893 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Padam na pascze... Pojechalam po pracy do rodzicow, umylam bryke, w domu bylam po 17, nakarmilam mala, zabralam na krotki spacerek (bo chmurzylo sie), wrocilam, umyla, nakarmilam i lula. I tyle mialam dziecka dzis. Troche mi szkoda, ale co zrobic, sama chcialam wrocic do pracy! w przyszlym tygodniu bedzie lepiej bo znow bede ja zostawiac u rodzicow to bede sie z nia widziala wczesniej, juz przed 16.00 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Zadomowienie
|
sozaa mi tu nawet nie o otylosc chodzilo,zreszta tak tylko slyszalam,ja tam łososia lubie i od czasu do czasu jem
![]()
#4895 |
Zadomowienie
|
a co je mała wariateczko?
laski, wkleiłam na chwilkę fotoski w klubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja padam na ryjek wczoraj cały dzień nosiłam, malowałam, przekładałam krokwie w między czasie zajmowałam sie dzidziolem a dzisiaj onosiłam sie desek, belek wogóle masakra jutro sobie sama du*y nie podetre tak mnie już łapy bolą ![]()
![]() |
#4897 |
Zadomowienie
|
cyc,cyc i cyc
![]() ![]() nic jej po nim nie bylo tylko kupa meeeeeega właśnie dopytywałam lekarki dziś czy już jej całkiem rozszerzać dietę,ale chyba mnie nie zrozumiała,bo mi zaczęła o mleku HA gadać
#4898 |
Rozeznanie
|
weszlam na strone mojego urzedu skarbowego na moment zeby cos sprawdzic i widze, ze tam jest informacja, ze imieniny dzis obchodza:
Budziwoj, Dezyderiusz, Dezydery, Emilia, Iwona, Jan, Leontyna, Michał, Symeon wiec jesli szukacie inspiracji na imie dla nastepnego dziecka, to Budziwoj jak znalzal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | |
Rozeznanie
|
Szalone kobiety!!Ile naspiałyście!!
![]() Pobieżnie przeleciałam bo jestem padnięta. Cytat:
![]() Dalia ![]() Glam ![]() Ela ![]() Hubko dzisiaj dał czadu na całego.Poszłam do pracy na "półwieczne ciasto" szefowej.Mały został z moją mamą na dworze uśpiony w cieniu z przyjemnym wiaterkiem.Pochodziła z nim 15 min rozdarł sie wniebogłosy, dała mu pić niee, mleka niee (nakarmiłam wcześniej) więc biegusiem do domu- babule stare patrzyły myślały dziecko ze skóry obdzierane_ w domu to samo wrzask, po 40min krzyku zadzwoniła po nie iem do domu.Przyszłam wziełam na rece cisza.Nawet cycka nie musiałam wyciągać.ytam??Szkoda mi go strasznie co ja mam robić ![]() Też tak macie, że tylko mama i mama? Fatal Mi pediatra mówiła,ze jak zacznę z glutenem to nietolerancja pojawia sie właśnie najczęściej w koopie i żeby wetdy odstawić na jakiś czas.Dajesz Małej marchewkę?moża marchew ja tak męczy u nas jak w zupce więcej marchwi to koopa idzie ciężej i jest twardsza. Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-05-23 o 20:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Zadomowienie
|
nom, lęki separacyjne
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- wlasnie piszecie o glutenie- dzisiaj natknęlismy się na inną lekarkę i też zapytałam i powiedziała, żeby się nie spieszyć |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Rozeznanie
|
Takie spazmu to jeszcze nie było, potem do wieczora nie mogłam zejsć mu z oczu bo jak tracił ze mną kontakt to od nowa polska ludowa.Jak długo to moze trwać?
Elf nam gluten kazała po 6 m-cu.Brawo dla bystrego Synka!!!!Co to małpy obchodzi jak się karmi dziecko??? Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-05-23 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Zadomowienie
|
u nas spazmów nie ma ale strasznie lepny się zrobił, tylko do mnie i do mnie
czytałam dzisiaj, ze u niektórych dzieci trwa do 9mca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak myslałam, ale..... młodszy jako pierwszy dostał słoiczke Bobovity Marechewkowa z ryżem i bardzo ulewał przez 2 dni, kiedy go dostawał. Potem dostał bodajże jabłko i też ulał, ale później je dostawał i nic nie było. Na początku myślałam, że może przewód pokarmowy nie był jeszcze gotowy na nowości. Do czasu.... Dziś ponownie dałam mu tę nieszczęsna marchewkową. Zaraz po zjedzeniu słoiczka usnął w bujaku, no nic zdarza się, może zmęczony. Wstał po ok 2h, chwile pokwękolił, przewinęłam, dałam pierś, a on zaczyna kaszleć i wymiotuje na moją twarz, pierś, pościel i częściowo na podłogę, długo go męczyło. Obmyłam i przebrałam nas, zmieniłam pościel i ponieważ się uspokoił pomyślałam, że dam mu drugą pierś. Też zwymiotował - w wymiocinach były jeszcze widoczny kolor marchewkowy, więc tez tym słoikiem wymiotował ![]() Po co ta długa i nudna historia? Otóż doczytałam, że w tym słoiczku jest mocno alergizujący seler! I niestety podejrzewam, że mały jest na niego uczulony. Po jakiego grzyba go tam dodali i oetykietowali słok jako dozwolony od uk. 4 miesiąca???????? Przestaje ufać tym oznaczeniom. Edytowane przez oolong Czas edycji: 2012-05-23 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Zadomowienie
|
poniżej w linkach jest wątek o słoiczkach.
wiecie sa też słoiczki z czekoladą dla niemowląt, tzn. ze mam ją podawać? ![]() Edytowane przez elf27 Czas edycji: 2012-05-23 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
Zadomowienie
|
a kupiłam parę słoiczków owocowych holle, odżałowałam, drogie pieroństwo ale sobie myslę niech ten mój alergik ma... i co? przyszly ja patrzę na skład a tam w jabłuszku połowa to mąka ryżowa i jakiśs syrop wrrrr, otwieram i jem, i wiecie co? w ogóle nie smakowało jabłkiem tylko ryżem!!! jakbym dała małemu też byłoby nieciekawie bo ryzu nie może
w ogóle ten ryż jest wszędzie ![]() jak słoiczek nazywa się jabłuszko to niech tam kurna wsadzą jabłuszko !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Przeglądałam gazetke z Reala i chyba od jutra promo na baseniki aaa i w smyku spore obniżki na zabawki.Od jutra też w Lidlu body dla Maluchów i jakieś teterki.Dorwałam sie do reklamówek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jabłka skrobię surowe najpierw piekłam ze 2 razy ale po surowych wsio ok także je surowe.U nas szał na słoiczek jabłko morela. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Zadomowienie
|
DALIA dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to właśnie są te cholerne słoiczki. Szlag wie co w nich tak na prawdę siedzi... ![]() Michaś dziś dostał w prezencie ciasteczka Z Hippa, pewnie łakomczuszkowi podpasują... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Zadomowienie
|
no własnie, mam kaszkę jaglaną holle niby bez dodatków a małego strasznie wysypało i nie wiem czy coś tam jest i próbować zwykłej czy uczulony, chyba mało prawdopodobne że na jaglaną?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |
Zakorzenienie
|
Idę spać. Dobrej nocki mamusie
![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
ja bym odstawiła gotowce i zaczeła robić posiłki sama. Zobaczysz czy coś się zmieni...sądzę, że tak. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4914 |
Zadomowienie
|
BAHA z gotowcow podałam mu tylko dynię hippa bo nie mam swojej i mam te niby zdrowe kaszki, resztę robie sama
|
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | ||
Zakorzenienie
|
O rety Oolong, współczuję!!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dygotka, Ty pytałaś jak mi idzie klikanie? Raczej średnio ![]() ![]() ![]() Muffinka, jaka lista ![]() ![]() ![]() Słuchajcie, byłam dzisiaj w sklepie i widziałam, że większość słoiczków po 5 i 6 m-cu to są już te duże ![]() ![]() A poza tym moja siostra mi powiedziała, że Lili jest utyta ![]() ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2012-05-23 o 21:10 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
racja.... rozne rzeczy dorzucaja jako zapychacz... a nie powinni... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Wtajemniczenie
|
moja corka w kapieli zrobila sobie jacuzzi a potem zwalila kupe
![]() ![]()
#4918 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a to siostra ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Zadomowienie
|
seona poklikam Ci jutro tyle ile dam rade :P
ja czasem biore udzial w tych konkursach,ale zauwazylam,ze zawsze wygrywaja te same osoby :/ moja sis mowi ze ona zakaldaja watki klikaczkowe,wymieniaja sie glosami itd itp,pewnie tak,ale mi tez sie spodobaly nagrody tak ze nie poddawaj sie ![]() i spadam spac,dobranoc
#4920 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.