|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Cytat:
Tak się zastanawiałam ![]() Gratki za wyjście My tez nie mogliśmy się doczekac
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ![]() ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Ja mam dziś lenia.. cały dzień nic nie robiłam, w końcu tż z pracy wrócił to się wzięłam za sortowanie ciuszków, ale mi źle i teraz znowu leżę..bleee jutro znowu do pracy
![]() ![]() Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
#4893 |
Rozeznanie
|
cześc wszystkim
![]() nie pisałam długo bo miałam przeprowadzkę na koniec maja no i remontowaliśmy bo tż miał urlop i jakoś tak czasu nie miałam. Mam zrobioną sypialnie i salon musze tam tylko wnieść meble ![]() ![]() Gratuluje wszystkich porodów trzymam kciukasy za wszystkie marzące już o porodzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zakorzenienie
|
Jednak nie wychodzimy... Pogorszyły mi sie wyniki badań, wiec minimum do jutra zostajemy...
![]()
![]() |
#4896 | |||||||
Zakorzenienie
|
Hej hej, po pracy jestem tak zmeczona że nawet nie brałam pod uwagę wyjścia na plac zabaw, trochę mi szkoda dzieciaków, ale we wtorki już od jakiegoś czasu po południu bez dodatkowego chodzenia/stania
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
co do zaplątywania się w szczebelki, to moje dzieci kończynami plątały się (później) w ochraniacze i to raczej nie było zabezpieczenie... ale np. synek bez ochraniaczy nie dawał rady spać, pomiędzy 1-2 rokiem życia - on się tak wiercił, że ciągle grzmocił głową w szczebelki - jasne że tak jak piszą nic sobie nie mógł pewnie zrobić, ale z drugiej strony, jak się rozpłakał, to koniec spania... jak jechaliśmy do mojego Taty gdzie ochraniaczy na łóżeczku nie było, to spał z nami bo inaczej się budził co 1/2-1h i trzeba go było znów usypiać... podobnie jak dałam ochraniacze do prania... córka z kolei się tak nie rzucała podczas snu, ale ona z kolei długo spała z nami ![]() teraz jak tak piszecie to się zastanawiam czy na początku jednak nie zdjąć dopóki nie będą potrzebne do ochrony przed guzami (może nie będą wcale?) Cytat:
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4897 |
Zakorzenienie
|
a i zapomniałam pochwalić Wasze brzuszki śliczne
![]()
#4898 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i 12.,13. byly 2 porody to by sie zgadzalo ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- powiem wam że myślałam że dzisiaj skończymy wątek a wy co?? ![]() debesciara też masz śliczny brzuszek ogólnie każda która wkleja ma ładny, a w szkole rodzenia niektóre dziewczyny mają takie oblazłe - dziwne, niekształtne ![]() mój wygląda okropnie jak leże na plecach i np się smieje (wtedy mięśnie mi latają i się robi z tego brzucha taki dziubek) albo dziecko się dziwnie ułoży ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Zadomowienie
|
Hej no jakie śliczne brzuchatki
![]() ![]() ![]() Nowe mamusie gratulacje ![]() Właśnie czasem lepiej zostać dzień dłużej ale aby tylko było ok ![]() ![]() ![]() Arek jest już w domu na szczęście nie było to tak poważne jak się wydawało antybiotyki pomogły tylko muszę podawać sporo wody i mleko nutramigen tylko po tym mleku nie chce już pić ale to jakoś się da ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Zadomowienie
|
debesciara - dziękuję
![]() ![]() Fame - Tobie też nie zazdroszczę no bo co ta szyjka już mogła się nie zamykać -dla mnie własnie tak najgorzej nastawić się a potem tyle czekać mamaya - oj ![]() Robaczek - powodzenia !!! - trzymam kciuki żeby wszystko łatwo poszło ![]() zrobiłam dziś znowu zakupy w 5-10-15 dla starszego synka i juz nawet tż o tym nie mówię bo ostatnio za dużo tam kupuję -mam nadzieję, że ja lub moja mama będziemy w domu jak kurier przyjedzie ![]() kładę się już i chociaż poleżę bo zasnąć będzie ciężko - jutro mamy sporo do ogarnięcia a na 10 w szpitalu wszystko dopakować, prysznic-najgorsze golenie będzie ![]() proszę bardzo o kciuki za jutro ... kurczę boję się ... i chcę i nie chcę ... no ale kiedyś trzeba więc chyba lepiej wcześniej ![]() ale ciężko to widzę bo tyle dziś zrobiłam i jestem poprostu bardzo zmęczona a skurczy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4902 |
Rozeznanie
|
POwiem Ci Dusia, że ten Twój Arek to będzie miał szczęście w życiu- przedwcześnie urodzony, pięknie szybko się wykaraskał, potem choróbsko, z którym też szybko sobie poradził. Podsuń mu może kupon totolotka- niech Ci paluszkiem numery wskaże
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dusia jak fajnie,że się odzywasz. Super, że Arek zdrowy. Oby już tylko same przyjemności Was teraz spotykały ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Zakorzenienie
|
kularekja na 11 ide na wizyte, tez dzis popracowalam efekt taki ze zaczelam plamic na brazowo i nie wiem co to znaczy.
dusiasuper ze z malym ok mamaya lepiej byc za dlugo niz za krotko i jak mialoby ci sie cos zaczac dziac w domu |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4906 |
Zadomowienie
|
No dla mnie ten czas był koszmarem znów kłucia rurki niepewność po prostu nie chce mówić co przechodziłam ale fakt widocznie ma żyć i ma być szczęśliwym człowiekiem
Teraz tylko muszę znaleźć jeszcze dobrego Gastroenterologa Neurologopede i do poradni Genetycznej w Krakowie jakoś dostać Edytowane przez dusia_tcv Czas edycji: 2014-06-17 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Wtajemniczenie
|
No zalogowałam się na telefonie. To nie okres. Mam jakieś zastoje w macicy. Jutro dostałam zaproszenie na izbę. Mój lekarz ma dyżur cały dzień to zrobi mi wszystkie badania. Dam znać. A teraz spać.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Rozeznanie
|
Robaczek Zazdraszczam że już jutro będziesz miała przy sobie maluszka, trzymaj się powodzenia
![]() Mamaya Ciśnienie? ![]() Dusia Super że jest już dobrze z Arkiem. Pamiętam ile nerwów i łez mnie kosztował pobyt synka w szpitalu wszystkie kłucia i przetaczanie krwi, nawet sobie nie wyobrażam co Ty przeżywasz. |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Rozeznanie
|
Pisze na szybko, nadrobie w wolnej chwili. Wrocilismy wlasnie z IP. Pomizialismy sie z mezem, poszlam pod prysznic, wysikalam sie, stanelam przy umywalce i myje zeby i... cieknie po nogach a ja zatrzymac nie moge, na podlodze kaluza. Wydawalo mi sie, ze moglam sie posikac po prostu pod siebie, ale wolalam pojechac sprawdzic i TZ tez byl za tym ze wzgledu na ten gbs pierdzielony. Jednak sie po prostu chyba zsikalam:banghead:
Ale jestem bardzo zadowolonaa, ze pojechalismy. Na izbie i pani polozna i doktor to tacy cudowni i mili ludzie, Lesna Gora z na dobre i na zle sie chowa. Teraz chociaz bede spac spokojnie. Ale zeby nie bylo tak rozowo to jeszcze oczywiscie znowu mam cholernie bolesne przepowiadacze, walnelam 2 no spy i pomalu odpuszczaja. Dobrej nocy dziewczyny, jutro rano ponadrabiam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kularek kciuki za jutro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Wtajemniczenie
|
Boziu Ines Ty to masz przeboje :O ja już bym zwariowała chyba...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4914 | |
Raczkowanie
|
Witam porannie
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Nie wiem co się dzieje waga leci do przodu jak szalona, w maju przytyłam 1kg a w czerwcu już 3kg. Mam nadzieję że to woda ![]() ![]() Zostały jeszcze prawie 4 tygodnie więc prawdopodobnie złapię jeszcze 4kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisiaj na wadze znów 10kg+ - a wszystko to dzięki mojej diecie na której jestem z przymusu, ale się przyzwyczaiłam i powiem wam że nie jest zle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim!
Mamaya, to jeszcze tylko dzień - a nawet mniej w chwili gdy piszę ten tekst. Zazdroszczę Ci - ja też bym już z chęcią syna ze szpitala zabierała. Takie mam pytanie: jak to dokładnie jest, rodzisz sn, leżysz na tym łóżku, czy tam skaczesz na piłce/chodzisz i tak sobie, że tak powiem, kapiesz? czy zakładasz bieliznę i podpaskę? Muszę się mentalnie przygotować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wczesniej na pilke daly mi podklad i na lozku tez byl, bo od wejscia na porodowke mialam na sobie tylko koszule. Na pilce bez majtek to troche nieprzyjemnie by bylo, a co chwile sciagac je do badania to tez bez sensu. Czesc. Pospalabym jeszcze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() MElduję się porannie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | |
Zadomowienie
|
Ines jak mogłaś nas tak rozczarować?! hehe myślałam że padnę jak przeczytałam
![]() chociaż żarty żartami, ale ja Ci współczuję... Cytat:
![]() ---- Czekam na teściową żeby została z Matylką i lecę do gina ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.