Sierpniowe mamusie 2015 - część III :) - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-16, 18:48   #4891
roxana_lu
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
ja nawet mam na palcach dłoni mam też nadzieję,że to już koniec! pociesze Cię bo niektóre po ciązy mi się wchłoneły oprocz tych na szyi.. jak sie teraz nie wchłonie to pojdę na laser ipl lub na zamykanie prądem ( już kiedys pradem zamykalam)

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

roxana ale też chrzan do czegośc czy sam?? ja wyżeram czasem musztarde. Chrzan lubie ale się boję,że będzie za ostry i wyjdzie mi noskiem

Czasami na kanapkę z szyneczka daje a czasami wyjadam tam sam ze słoika prosto łyżeczka :P

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-16, 18:49   #4892
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
a faktycznie te pieluszki są warte swojej ceny? tzn spełniają te warunki, które mają spełniać? Bo jeśli tak, to kupiłabym taką (nawet za tą cenę)
Z własnego doświadczenia to ci nie powiem, ale mi 3 dzieciate koleżanki bardzo polecały...

Cytat:
Napisane przez MalgorzataD Pokaż wiadomość
Absolutnie nie chce nikogo urazić tym co napiszę, ale widzę, że większość z Was szykuje już wyprawki, ciuszki, itd. Nie boicie się? Bo ja chętnie też bym już sobie zaczęła, ale wciąż wokoło każdy mi powtarza, że jeszcze nie, bo to nigdy nic nie wiadomo.....
Kompletnie i absolutnie nie wierzę w przesądy i zabobony. Jak kupno śpiochów może mieć negatywny wpływ na ciążę? Bzdury i tyle...

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
malsuzekz drowy ,gin pokazal wszystko glowa ok,kregoslup caly rece nogi ..no i brak siurka! na bank dziewczynka!
ale tez zastosowalam przekupstwo na snikersa ,takze jak chcecie dziewczynkę to jezdzie snikersy
ja dalam jej lapówke przed wizytą

MalgorzataD mysle ze jestesmy juz daleko za sredniowieczem ,takze darujmy sobie te poganskie przesady kosztem zdrowego rozsadku, a zamartwanie sie zle wplywa na maluszka.
zrobisz jak uwazasz ale mi osobiscie nie widzi sie latanie i kupowanie na ostatni gwizdek..
tez wyslalam zgloszenie do bebiklubu ale mi nie przyslali niestety...
Gratuluję córuni! Tak jak chciałaś tak jest!

A to co napisałaś poniżej w 100% popieram!

Cytat:
Napisane przez Anev0 Pokaż wiadomość
A w co WY się ciążóweczki ubieracie?
Bo mąż wymyslił że mam chodzić w dresach
Ja o leginsach myslałam.
jakie spodnie? widziałam takie ciażowe w sklepie ale czy warto i czy są wygodne?
Ja w dresach śmigam po domu... a jak wychodzę to wkładam spodnie ciążowe z h&m

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
No widzisz, kazdy ma inny gust... Mnie np drażni ze 99% ofert na Allegro to takie jak ponizej wstawiłam fotki... Nie lubie takich, nie podobają mi sie ani troche i w życiu bym ich nie kupiła (stad tez nie znoszę jak ktoś przychodzi w gosci z ciuchami dla malucha i takie przynosi - nie wykorzystuje ich)... Najpiękniejsze ciuszki poprzywozila dla juniora moja babcia jak miał 3-4 miesiące - wszystko z Włoch, cudowne rzeczy !! teraz w maju tez maja jechac i najchętniej zabrałabym sie z nimi na szał zakupowy

Ale co racja to racja. Jutro TŻ w drodze do pracy odstawia ciuszki na pocztę
Mi też większość allegrowych nie podchodzi, także rozumiem Cię

Wszystkie smykowe rzeczy oddajesz? Bez wyjątków?
Stary 2015-03-16, 18:49   #4893
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgorzataD Pokaż wiadomość
Ale ja absolutnie nie myślę, że będzie źle. Nawet pomimo krwiaka w macicy i luteiny na podtrzymaniu wierzyłam, że będzie dobrze
Tylko tak wokoło wszyscy mi jęczą, że jeszcze nic nie kupować....a ja już bym chciała

Acka no 5 miesiąc...ja dopiero mam 4 i wyglądam tak o:
Nie miałam okazji przywitać się jeszcze witam zatem nową mamusię...

A powiedz mi odnośnie tego na czerwono... Dlaczego nie można nic kupować... I odnośnie kolejnych Twoich wypowiedzi ... Dlaczego za wcześnie? Kiedy według Ciebie jest odpowiedni czas na zakupy???

Nie czuj że naskakuję, NIE, tylko zastanawia mnie to bardzo dlaczego niektóre dziewczyny tak sądzą... Oczywiście każda kupuje kiedy chce...

Ja coś słyszałam o jakimś zabobonie... Nie kupować nic do połowy ciąży... Ale dlaczego to tez nie wiem...
Uważam że 1 trymestr dla kobiety jest najcięższy i różne złe rzeczy mogą się przytrafić... Ok ... Można wtedy powiedzieć że jest zbyt wcześnie na zakupy, bo jeszcze dzidzia się zagnieżdża, jeszcze nie znamy płci itd... Większe ryzyko poronienia... Ale teraz?

A i fajny brzusio

Cytat:
tak a propo batonów, to powiem Wam, że ostatnio nie mam umiaru w jedzeniu słodyczy... No ciągle mam na coś ochotę i nie potrafię sobie odmówić... aż się boję, bo dostarczam Małemu dużo niepotrzebnego cukru... Dzisiaj już zjadłam całą paczkę czekoladowych rurek, kilkanaście cukierków milky way i prawie pół opakowania ptasiego mleczka... Próbuję oszukać organizm i w między czasie jadłam jogurt, jabłko i banana, ale nie pomaga
Mam to samo... A teraz patrzą na mnie monstery

Cytat:
No widzisz, kazdy ma inny gust... Mnie np drażni ze 99% ofert na Allegro to takie jak ponizej wstawiłam fotki... Nie lubie takich, nie podobają mi sie ani troche i w życiu bym ich nie kupiła (stad tez nie znoszę jak ktoś przychodzi w gosci z ciuchami dla malucha i takie przynosi - nie wykorzystuje ich)... Najpiękniejsze ciuszki poprzywozila dla juniora moja babcia jak miał 3-4 miesiące - wszystko z Włoch, cudowne rzeczy !! teraz w maju tez maja jechac i najchętniej zabrałabym sie z nimi na szał zakupowy

Załącznik 5938956

Ale co racja to racja. Jutro TŻ w drodze do pracy odstawia ciuszki na pocztę
kwestia gustu pewnie... Ale fajne ,,nowocześniejsze,, też da sięznaleźć ...
Nie wiem czy coś z tego by cię zainteresowało... ale zerknij,, ja dzis kupilam
tak tak wiem ale to na prawdę ostatni ciuszkowy zakup

ja akurat dla chłopca ale sprzedawca ma tez oferty dla dziewczynek:
http://allegro.pl/miniclub-bawelnian...127698438.html
http://allegro.pl/ms-ocieplane-ogrod...149811833.html
http://allegro.pl/cudne-ogrodniczki-...128482129.html

no tyle wstawie ... i tak popatrzysz w innych ciuszkach sprzedającego...

A maly tak mi dzis buszuje w brzuchu aż mnie te kopniaki bola... kolo pępka mam fale dunaju normalnie... aż kolkie mnie łapia... obie... na raz....
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-16, 18:50   #4894
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
A na zgagę kup sobie syrop Gaviscon, jest bezpieczny w ciąży i na prawdę nie ma nic lepszego.
A jak w smaku? Boję się, że mnie odrzuci... A rennie nie lubię, jakbym cukierki z mąki ssała, fuj
Stary 2015-03-16, 18:51   #4895
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Z własnego doświadczenia to ci nie powiem, ale mi 3 dzieciate koleżanki bardzo polecały...

Kompletnie i absolutnie nie wierzę w przesądy i zabobony. Jak kupno śpiochów może mieć negatywny wpływ na ciążę? Bzdury i tyle...

Gratuluję córuni! Tak jak chciałaś tak jest!

A to co napisałaś poniżej w 100% popieram!

Ja w dresach śmigam po domu... a jak wychodzę to wkładam spodnie ciążowe z h&m

Mi też większość allegrowych nie podchodzi, także rozumiem Cię

Wszystkie smykowe rzeczy oddajesz? Bez wyjątków?

Nie wszystko, polspiochy zostawie... I jedna bluzę (o ta)... No i jakies kaftaniki, resztę odsyłam bo nie ma sensu, boje sie ze po praniu beda jeszcze gorsze a tak zwrócą mi kasę i kupie cos lepszego ale juz w stacjonarnym pójdę pomacać

Synuś i Córcia
Stary 2015-03-16, 18:51   #4896
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Dziewczyny mega dużo napisaliście w ten Czas jak mnie nie było. Zrobiłam kolacje zjedliśmy i młodego położyłam zaraz idę kapac się i spokój na dziś. . Co do usg 3d u nas jest za darmo tzn ja płaciłam 185 euro za to żeby mi cała ciążę co wizytę usg robił i robi a 3d ma dodatkowo wiec 2 w 1 hihi dobry sprzęt haha roxana noo podstawa .. 😂
3 część nam się kończy mms faktycznie kurde.. roxi możesz sie szykować do 4 hihi .
No co do wróżenia w 12 czy 14 tyg to racja wtedy rzadko widać płeć. . Teraz to będzie koniec 17 tyg jak będę na usg wiec myślę juz na 90 lub 99 proc będzie widac o ile się nie obróci hihi i snikersa biorę haha
Ja tez na słodkie bardzo. .. owoce tez z puszki ananas ostatnio i brzoskwinie jadłam mniam .
Co do ciuchów ja po domu dresy i legginsy zwykle bawełniane nie przeswitujace. . A na wyjście hihi to jeansy ciążowe i 2 pary materiałowych mam z gumka
Mój gin akurat w kwiecie wieku kolo 50 ma . Ale bardzo miły i uprzejmy jest.w pl miałam starszego pana kolo 70 juz ale taki jajcarz z niego był haha ..
Ambiwalentna29; kochana mam to samo oni jedzą mięso a ja ziemniaki i sałatkę albo jajko sadzone hihi
Co wy to gadacie mi babcia z pl z zwykłych sklepów wysyła takie śliczne ciuszki zawsze aaa 😍
Stary 2015-03-16, 18:51   #4897
Nicole`_
Zakorzenienie

Jeny tak czytam, że wiele z was jest już po wizytach... chyba pójdę też przed kwietniem, no nie wytrzymam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-16, 18:54   #4898
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie na razie nie są jakoś bardzo widoczne, ale jak się wpatrzę, to widać Ja tam jakoś na razie nie przejmuję się "skutkami ubocznymi" w ciąży... Najważniejsze to to, żeby Dzidziuś był zdrowy, resztę "naprawiać" będę później
Właśnie ważne ze dzidzia zdrowa
Stary 2015-03-16, 18:54   #4899
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
Nie miałam okazji przywitać się jeszcze witam zatem nową mamusię...

A powiedz mi odnośnie tego na czerwono... Dlaczego nie można nic kupować... I odnośnie kolejnych Twoich wypowiedzi ... Dlaczego za wcześnie? Kiedy według Ciebie jest odpowiedni czas na zakupy???

Nie czuj że naskakuję, NIE, tylko zastanawia mnie to bardzo dlaczego niektóre dziewczyny tak sądzą... Oczywiście każda kupuje kiedy chce...

Ja coś słyszałam o jakimś zabobonie... Nie kupować nic do połowy ciąży... Ale dlaczego to tez nie wiem...
Uważam że 1 trymestr dla kobiety jest najcięższy i różne złe rzeczy mogą się przytrafić... Ok ... Można wtedy powiedzieć że jest zbyt wcześnie na zakupy, bo jeszcze dzidzia się zagnieżdża, jeszcze nie znamy płci itd... Większe ryzyko poronienia... Ale teraz?

A i fajny brzusio

Mam to samo... A teraz patrzą na mnie monstery

kwestia gustu pewnie... Ale fajne ,,nowocześniejsze,, też da sięznaleźć ...
Nie wiem czy coś z tego by cię zainteresowało... ale zerknij,, ja dzis kupilam
tak tak wiem ale to na prawdę ostatni ciuszkowy zakup

ja akurat dla chłopca ale sprzedawca ma tez oferty dla dziewczynek:
http://allegro.pl/ms-ocieplane-ogrod...149811833.html
http://allegro.pl/cudne-ogrodniczki-...128482129.html

no tyle wstawie ... i tak popatrzysz w innych ciuszkach sprzedającego...

A maly tak mi dzis buszuje w brzuchu aż mnie te kopniaki bola... kolo pępka mam fale dunaju normalnie... aż kolkie mnie łapia... obie... na raz....

Pajacyk tak, ogrodniczki całkiem nie mój styl wiem, cieżka jestem do zakupów ale no nic nie zrobie - bede powoli szukać az do skutku

Synuś i Córcia
Stary 2015-03-16, 18:54   #4900
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Olenka haha przez te moje zabobony czekasz czy się sprawdza
Stary 2015-03-16, 18:54   #4901
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wszystko, polspiochy zostawie... I jedna bluzę (o ta)... No i jakies kaftaniki, resztę odsyłam bo nie ma sensu, boje sie ze po praniu beda jeszcze gorsze a tak zwrócą mi kasę i kupie cos lepszego ale juz w stacjonarnym pójdę pomacać
No właśnie te półśpiochy mi się z twoich zdjęć bardzo spodobały te welurowe śpioszki też okej wyglądają - są badziewne?

Aaa, dziewczyny napiszcie do Roxany PW z płcią do uzupełnienia na 1 stronę żebyśmy wiedziały ile dziewczynek i ile chłopców u nas Ciężko się połapać po pewnym czasie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-16, 18:56   #4902
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie te półśpiochy mi się z twoich zdjęć bardzo spodobały te welurowe śpioszki też okej wyglądają - są badziewne?

Aaa, dziewczyny napiszcie do Roxany PW z płcią do uzupełnienia na 1 stronę żebyśmy wiedziały ile dziewczynek i ile chłopców u nas Ciężko się połapać po pewnym czasie

Te śpioszki średniej jakości

No wlasnie ! Tak jakos mało mamy określonych chłopczyków/dziewczynek na 1 stronie

Ostatnia setka na tej czesci wątku !

Synuś i Córcia
Stary 2015-03-16, 18:57   #4903
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
A jak w smaku? Boję się, że mnie odrzuci... A rennie nie lubię, jakbym cukierki z mąki ssała, fuj
No nie będę kłamała w smaku jest ochydny. Ale naprawdę działa

Cytat:
Pewnie jak Ci nie pasują to oddawaj, to Twoje prawo czemu byś miała nie skorzystać

Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-16, 18:57   #4904
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Jeny tak czytam, że wiele z was jest już po wizytach... chyba pójdę też przed kwietniem, no nie wytrzymam
a ja zjadłam dawkę leku na ta infekcje i w czwartek mam ponowić wynik moczu. Lekarka powiedziała że będzie ok... Mam nadz że tak bo w piątek wynik odbiorę i jak będzie zly to nie wiem co zrobię bo moja gin na urlopie właśnie... A prenatalnych już się nie mogę doczekać mam 25-go marca
Stary 2015-03-16, 18:58   #4905
Olenka_24
Zadomowienie

Roxana no u mnie chłopak jest, możesz wpisać na pierwsza stronę. Nie mam na razie jak wysłać PW bo na tel jestem

Stary 2015-03-16, 19:00   #4906
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki za szczerość Jest miętowy czy jakiś inny smak?

Cytat:
a ja zjadłam dawkę leku na ta infekcje i w czwartek mam ponowić wynik moczu. Lekarka powiedziała że będzie ok... Mam nadz że tak bo w piątek wynik odbiorę i jak będzie zly to nie wiem co zrobię bo moja gin na urlopie właśnie... A prenatalnych już się nie mogę doczekać mam 25-go marca
Będę trzymać kciuki, na pewno wyniki się poprawią. Do 25 marca też masz chwilkę na ćwiczenie cierpliwości
Stary 2015-03-16, 19:00   #4907
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Pajacyk tak, ogrodniczki całkiem nie mój styl wiem, cieżka jestem do zakupów ale no nic nie zrobie - bede powoli szukać az do skutku
a pewno, szukaj aż znajdziesz... masz jeszcze tyyyle czasu... podrzucilam linki bo może akurat... ja też lubię w wasze linki patrzeć i podkradać
I tu dowód na to że warto wczesniej się rozglądać za rzeczami... Bo jak bys była w 8 miesiącu i dopiero zaczęła to byś chyba wyprawkę miała jak dzidzia skończy roczek
Stary 2015-03-16, 19:02   #4908
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Roxana no u mnie chłopak jest, możesz wpisać na pierwsza stronę. Nie mam na razie jak wysłać PW bo na tel jestem
ok

Cytat:
dobrze będzie!
Cytat:
dobrze mówisz, nie ładnie byłoby okłamać koleżankę

Synuś i Córcia
Stary 2015-03-16, 19:02   #4909
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Te śpioszki średniej jakości

No wlasnie ! Tak jakos mało mamy określonych chłopczyków/dziewczynek na 1 stronie

Ostatnia setka na tej czesci wątku !
już?
zaraz dostaniemy limity dzienne na posty hahaha jak tak dalej pojdzie będzie 9 miesięcy ciąży w 15 wątkach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-16, 19:03   #4910
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

sugarbaby brzoskwienie z puszki aaa i dosłownie mam tak jak Ty oni mięso a ja jajko sadzone moj M juz się smieje jak słyszy,że ja znowu jajko sadzone i szpinak
Stary 2015-03-16, 19:11   #4911
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
a pewno, szukaj aż znajdziesz... masz jeszcze tyyyle czasu... podrzucilam linki bo może akurat... ja też lubię w wasze linki patrzeć i podkradać
I tu dowód na to że warto wczesniej się rozglądać za rzeczami... Bo jak bys była w 8 miesiącu i dopiero zaczęła to byś chyba wyprawkę miała jak dzidzia skończy roczek
no w moim przypadku całkiem możliwe
ale dobrze, że rodzimy latem to nawet w pieluszkę zawinąć maluszka można

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
już?
zaraz dostaniemy limity dzienne na posty hahaha jak tak dalej pojdzie będzie 9 miesięcy ciąży w 15 wątkach
a kto nam zabroni! :P
tak tu u nas ciekawie i same gaduły są to co się dziwić

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
sugarbaby brzoskwienie z puszki aaa i dosłownie mam tak jak Ty oni mięso a ja jajko sadzone moj M juz się smieje jak słyszy,że ja znowu jajko sadzone i szpinak
szpinak

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

OGŁOSZENIA PARAFIALNE

1. wiadomość dla klubowiczek - w klubie :P

2. co z nową częścią? niewiele zostało a ja akurat siedzę przy komputerze... czy jest któraś z Was chętna na prowadzenie pierwszej strony? mi to problemu nie sprawia najmniejszego i mogę chętnie prowadzić ale jeśli jest ktoś kto chciałby to odstąpię miejsca

Synuś i Córcia
Stary 2015-03-16, 19:14   #4912
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
no w moim przypadku całkiem możliwe
ale dobrze, że rodzimy latem to nawet w pieluszkę zawinąć maluszka można

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

a kto nam zabroni! :P
tak tu u nas ciekawie i same gaduły są to co się dziwić

szpinak

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

OGŁOSZENIA PARAFIALNE

1. wiadomość dla klubowiczek - w klubie :P

2. co z nową częścią? niewiele zostało a ja akurat siedzę przy komputerze... czy jest któraś z Was chętna na prowadzenie pierwszej strony? mi to problemu nie sprawia najmniejszego i mogę chętnie prowadzić ale jeśli jest ktoś kto chciałby to odstąpię miejsca

No kochana... Moje zdanie jest takie że bardzo dobrze Ci to wychodzi i masz wprawę I jestes co dzien na forum... I bardzo ładnie i estetycznie to prowadzisz...
Idę do K
Stary 2015-03-16, 19:18   #4913
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
No kochana... Moje zdanie jest takie że bardzo dobrze Ci to wychodzi i masz wprawę I jestes co dzien na forum... I bardzo ładnie i estetycznie to prowadzisz...
Idę do K
dziekuje za poparcie :P

Synuś i Córcia
Stary 2015-03-16, 19:19   #4914
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje za poparcie :P
Dżizas... Prawie jak wybory
Roxana na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!! :roza :
Stary 2015-03-16, 19:26   #4915
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:

Dzięki za szczerość Jest miętowy czy jakiś inny smak?

Będę trzymać kciuki, na pewno wyniki się poprawią. Do 25 marca też masz chwilkę na ćwiczenie cierpliwości
Smak miętowy

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Roxana jak dla mnie to prowadź wątek dalej

Stary 2015-03-16, 19:26   #4916
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:

Popieram!

Stary 2015-03-16, 19:30   #4917
roxana_lu
Zakorzenienie

wstyd mi za Was szajbuski

KASPERKA gdzie się podziewasz?! czekamy na wieści

Synuś i Córcia
Stary 2015-03-16, 19:40   #4918
MsLullaby
Zakorzenienie

Roxana mianuje Cie menadżerem pierwszej strony

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Abemus Roxana

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-16, 19:44   #4919
beaciorq
Zadomowienie

Zazdroszczę wam tego apetytu ja wmuszam wszystko na siłę niestety a i tak mi sie wydaje ze za malo jem...

Ja w domu chodzę w samych majtach i w koszulce :p

W sumie zastanawiam sie jak ulozone jest teraz nasze dziecie? Bo w sumie zdjecia sa poziomo i tak zawsze myslalam ze on sobie lezy w tym brzuszku, a jak jest naprawdę?
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-16, 19:46   #4920
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Roxana mianuje Cie menadżerem pierwszej strony

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Abemus Roxana

Synuś i Córcia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości