|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Cytat:
Powiem szczerze, ze nawet nie wiedziałam bo nigdy nie kupowałam w smyku nic dla juniora ![]()
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4743 | |
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Cytat:
No ja kupowałam tańsze rzeczy :P kaftaniki w dwupaku za 39 zł ale nie.. Nie bardzo. Juz fotki robie ale niewiele pokażą bo to trzeba "pomacać" :P ImageUploadedByWizaz Forum1426520858.880357.jpgImageUploadedByWizaz Forum1426520873.314078.jpgImageUploadedByWizaz Forum1426520890.692493.jpg
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia ![]() Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-03-16 o 15:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4745 |
Zadomowienie
|
Mravka [/COLOR]Naprawdę wiele rzeczy sie robi intuicyjnie. Tak naprawdę są położne i to ich zakichany obowiązek(wiem wiem,że w praktyce to bywa różnie,zalezy od szpitala).....[/QUOTE]
Ja mialam stycznosc z maluszkami po przywiezieniu ze szpitala u moich cioteczek, zmienialam pieluszki, czasami przebieralam, pozniej karmilam butelka jak ich nie bylo bo zalatwialy jakies sprawy. Wiec mysle ze jakos dalabym rade ale to co innego jak dochodzi do tego zle samopoczucie, szpitalna atmosfera itd. Ogolnie mam nadzieje ze dlugo tam mnie trzymac nie bada... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Ps. Roxana ty wiesz o co ja chce spytac... chodzi o K :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
kaftanik w dwupaku za 39zl to też drogo, ja kupowalam same bawełniane kaftaniki cieńsze po chyba 9zł a grubsza bawełenka za 10zl i wyglądają bardzo dobrze, szwy ok, nie sądzę że mi się po praniu porozciągają... Też z tej stronki z all co ci wrzucałam... tam nawet wytargałam po 6 zl
#4748 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiesz co, akurat o kasie to nie ma co gadac, ja jestem gotowa dac więcej kasy za to bo mi sie te typowe allegrowe nie podobają. Zreszta w tych wszystkich hurtowniach itd no nie, nie mój styl. Dlatego szukam i szukam. Z tym, ze po prostu chciałabym mieć jakość adekwatna do ceny i o to mi tylko chodzi... A tu niestety tego nie otrzymałam...
![]() |
#4750 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/nurserytime-bawel-...120600727.html i tu: http://allegro.pl/kopertowa-koszulka...116061701.html wejdź we wszystkie przedmioty sprzedającego... Tu podałam dwóch sprzedawców...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 |
Zadomowienie
|
A co myslicie o uzywanych ciuszkach np. z olx?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- na olx możesz coś znaleźć w okolicy pojechać i zobaczyć... Ja mam zakaz kupowania uzywek od TZ ... Stwierdził że nie i koniec... Bo zasugerowałam się tym że niektóre kupują z was i to takie śliczne ciuszki znajdujecie. ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4751
![]() |
#4755 | |
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Cytat:
No wlasnie, obojetnie ile sie za cos płaci to człowiek oczekuje dobrej jakości... A ja tu tyle zapłaciłam ![]() ![]() -------- Ciekawe jak tam dziewczyny po wizytach ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia ![]() Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-03-16 o 16:18 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 |
Zadomowienie
|
Majka242007 no ja jak narazie wszystko mam nowe. Ja jak narazie sie zastanawiam nad kupowaniem uzywanych, najlepiej to byloby w ciuchu cos szukac ale ja ju mam tylko jeden a w okolicach nie wiem gdzie mam czego szukac, bo mieszkam na slasku w sumie od niedawna bo pochodze z innego regionu a u siebie wiadomo czlowiek obcykany. A tu jakos mi ciezko z czymkolwiek wiec w supermarketach i pepco troche rzeczy kupilam dla malucha.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dokładnie marcel tez nie chciał w tym spać haha dlatego nie kupię teraz Cytat:
Cytat:
Ja probowalam wszystkiego i tez mam smugi .. Cytat:
Oj to duuzo zależy od pomocy personelu .. ja na szczęście tu w de nie mam co marudzić duża pomoc jest i rada zawsze .. 😊 obojętne cy po porodzie czy z młodym byłam w szpitalu zawsze miła atmosfera była Cytat:
Dlatego ja nie prrzeplacam i kupuje w KIK dużo ciuszkow i dla bobo I Marcela i w c &a mają super rzeczy .. np 9 Euro za 3 pak piżamek. . Body po 2 Euro sztuka czasem promocje na komplecik mają .. materiał też dobry
![]() |
#4758 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na Śląsku mieszkam od zawsze i sama bym Cie nie potrafiła nakierować na jakikolwiek SH :P nie mam do nich szczęścia wiec nawet nie chodze juz bo to bez sensu ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
Moze nie badziewie bo bym skłamała ale na pewno nie ta jakość za ta cenę ![]()
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Nie miałam weny na wizaz bo synek wczoraj cały dzień źle się czuł, noc tez kiepska, byliśmy dziś u lekarza i to "tylko" biegunka, pisze tak bo naprawdę bałam się ze to coś groźniejszego przez krew w kupkach. Ale dziś juz jest lepiej i gorączka odpuściła. Ech z tymi dziećmi całe życie zmartwień mnie czeka
![]() Jeśli chodzi o ubranka to ja nowe napewno kupie body, resztę poluje w lumpeksach ![]()
#4760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4761 |
Rozeznanie
|
Ja np. z olx moze nie kupuje ale kupuję w lupexie za super cenę genialne rzeczy.Co prawda dla noworodka nie kupuję bo mam po rodzinie ale jakbym nic nie miała pewnie bym kupowała.Myslę że jak coś jest w dobrej kondycji, bez dziur i dobra jakość warto.
Tak jak mówię kupuję ale bardziej dla starszych siostrzenic i dla siebie.Ostatnio dorwałam dla małej od siostry taką sukienkę za 9zł że szok.A dla siebie bluzkę z h&m tez 9zł.Ogólnie u nas są ciuchy markowych firm tylko trzeba umieć szukać.Była taka cudna kurteczka dla małego chłopca z divers ale nie kupiłam bo nie znam płci:/ a teraz ciągle o niej myslę... |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to sie cieszę, ze lepiej ! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moja siostra często zamawiała dla synka z podobnej strony, ale tylko z okolicy, bo mogła sobie pojechać i sprawdzić ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4765 |
Zadomowienie
|
Absolutnie nie chce nikogo urazić tym co napiszę, ale widzę, że większość z Was szykuje już wyprawki, ciuszki, itd. Nie boicie się? Bo ja chętnie też bym już sobie zaczęła, ale wciąż wokoło każdy mi powtarza, że jeszcze nie, bo to nigdy nic nie wiadomo.....
A dziś spotkała mnie miła niespodzianka :) Oto co dostałam od BebiKlub :) |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na co za wczesnie? Ja jako matka nie dopuszczam do siebie mysli, ze mogłoby sie cos złego wydarzyć wiec dla mnie to normalne, ze juz sie powolutku zaczyna kompletować wszystko ![]()
![]() |
#4767 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja myślę że nie można mysleć że coś będzie źle.Grunt to dobre podejście! Mojej siostry teściowa miała takie podejście ze pozwolila jej wejsc na strych oglądać ciuszki po kimś tam chyba dopiero w 8miesiącu..bo nie wolno za wcześnie!bez sensu:P Edytowane przez Acka Czas edycji: 2015-03-16 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4769 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nom ja mam 2 lumpki tylko ale też zamierzam tam większość kupić ale i parę nowych właśnie albo kik albo c&a. . Cytat:
O fajnie .. wiesz ja staram się nie myśleć o tym ze mogło by się coś stać .. a juz prawie 5 miesiąc to połowa trzeba coś kupować juz . Cytat:
![]() |
#4770 |
Zadomowienie
|
Ale ja absolutnie nie myślę, że będzie źle. Nawet pomimo krwiaka w macicy i luteiny na podtrzymaniu wierzyłam, że będzie dobrze
![]() Tylko tak wokoło wszyscy mi jęczą, że jeszcze nic nie kupować....a ja już bym chciała ![]() Acka no 5 miesiąc...ja dopiero mam 4 ![]() Edytowane przez MalgorzataD Czas edycji: 2015-03-16 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.