Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-24, 18:00   #4921
natala_15
Przyczajenie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Wrr, faceci mają prościej:P
Trudno sprostac ich wymaganiom...

A może zupełnie jakiś prezent z innej beczki? Podałam zainteresowania, żeby tylko nakreślic typ chłopaka.

Myślałam nad kalendarzem, z moimi zdjęciami, zakreślonymi ważnymi dla nas datami, cytatami. Ale ja niezbyt lubię byc fotografowana, no i uwazam że mogłoby to byc troche narcystyczne, a tego napewno nie chcę.Co o tym myślicie?
Czekam na wasze pomysły, i dziękuję za wcześniejsze propozycje;*
natala_15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 18:43   #4922
CheriiLady
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Andziat, masz rację Muszę się was poradzić bo sama zaraz zwariuje i nie wybiore tego pendrive`a do świąt

* wykluczając ten różowy oczywiście
CheriiLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 18:59   #4923
natala_15
Przyczajenie

Jak dla mnie wszystkie są ładne;P

Kiedyś w internecie widziałam pendrive'y np. w kształcie gwozdzia, grzebienia itp :p Śmiechowe takie Bardzo przyciągają uwagę, fajny gadżet

... nadal jestem w potrzebie
Stary 2009-11-24, 19:52   #4924
eloania
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natala_15 Pokaż wiadomość
Myślałam nad kalendarzem, z moimi zdjęciami, zakreślonymi ważnymi dla nas datami, cytatami. Ale ja niezbyt lubię byc fotografowana, no i uwazam że mogłoby to byc troche narcystyczne, a tego napewno nie chcę.Co o tym myślicie?
Czekam na wasze pomysły, i dziękuję za wcześniejsze propozycje;*
mimo ze chcialam w tym roku wybrac jakis mniej emocjonalny prezent, cos bardziej praktycznego, to powiem Ci ze nad kalendarzem tez sie zastanawiam ostatnio;p
tzn mysle o takim kalendarzu organizerze, i kazdego dnia chcialam cos mu wpisac milego;]

no i teraz mam problem bo albo gra na kompa albo kalendarz;] gra troszeczke droga,kalendarz napewno tanszy. wydaje mi sie ze gierka sprawi mu wieksza radosc;p

a co do pendrivow to mi sie najbardziej podoba ten wiekszy taki prostokatny, cieniutki - jest super, taki inny niz wszystkie
Stary 2009-11-24, 20:00   #4925
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Z zegarków najbardziej podoba mi się ten i ten. Myślę że są najbardziej neutralne. I pasują do wszystkiego.

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 20:13   #4926
Gwiazdeczka90
BAN stały

GG do Gwiazdeczka90 Send a message via Skype™ to Gwiazdeczka90

a ja chciałabym mojemu Tżtowi na gwiazdkę podarować kalendarz bądz plakat taki mega duży z moimi zdjęciami ale z profesjonalnej sesji zdjeciowej oczywiscie ale kto mi zrobi taka sesje chyba ze zaplace z 6 stówek to wtedy wiadomo ale taki wydatek to huhu

wiec myśle nad czymś innym i nie mam pomyslu.
Postanowilismy ze na mikolajki nic sobie nie kupujemy tylko cos porzadniejszego na gwiazdkę..
Gwiazdeczka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 20:23   #4927
marynka42
Zakorzenienie

chyba w koncu zdecyduje się na ktorys z tych :P
sa 'najzwyklejsze' - tak mysle - i najprostsze w stylu. a poza tym nie wiem, czy podobalyby mu sie te zegarki z wieloma wskazowkami i tym blyszczacym paskiem - mam watpliwosci

http://www.allegro.pl/item823398780_...mega_styl.html
lub
http://www.allegro.pl/item821485435_...zl_gratis.html

teraz wybieram tylko z tych dwoch robie postepy
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-24, 20:29   #4928
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

marynka42, te akurat mi się nie podobają... mojemu chłopakowi też nie. Takie są jakieś... bez wyrazu.

I nadal nie wiem co kupić mojemu.
Jak teraz mam problem, to co będzie za 20 lat? ;P

Stary 2009-11-24, 20:41   #4929
marynka42
Zakorzenienie

tenebris
ojej naprawdę ale skoro facet wzial udzial w ogladaniu to jego ocena jest najcenniejsza i znowu nie wiem co robic:P

a za 20 lat mozesz mu kupowac kalesony
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 20:45   #4930
natala_15
Przyczajenie

Dziewczyny... a co myślicie, o tym, jesli bym miała zrobione ładne, profesjonalne zdjęcie ( moja koleżanka się tym zajmuje) wiecie ja, ubrana w wielką kokardę ( nietylko:P) wywołane w wiekszym troche formacie. Ale to tylko jako dodatek, napiszę na odwrocie kilka słów od serca, jako taka kartka świąteczna...Bo wydaje mi się, że ten kalendarz- hmm zle bym się czuła oglądając siebie w jego pokoju

Spytałam co by chciał dostac pod choinkę. Odpowiedział - Ciebie:P

Więc dostanie
Co o tym myślicie?
Stary 2009-11-24, 20:49   #4931
gburiavonfuria
Zadomowienie

dobry pomysł
a moze jak forma kartki swiatecznej to wersja "swiateczna pin-up girl"?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-24, 20:56   #4932
CheriiLady
Raczkowanie

Tenebris, jak Twój TŻ ocenił zegarki to może zerknął by na te pendrive`y ? ;>

Natala_15, jeśli koleżanka robi naprawde dobrze zdjęcia to prezent trafiony będzie na pewno eh.. szkoda, że ja nie mam takich znajomości.
Stary 2009-11-24, 21:08   #4933
natala_15
Przyczajenie

Dzięki za opinie Chyba tak zrobię, mam nadzieje, że jakoś to wyjdzie, bo fotogeniczna nie jestem hah wrecz przeciwnie.

Jakbyście miały pomysły na prezenty, oprócz tego zdjęcia które mam zamiar zrobic, mówcie od razu, potrzebuję ich
Stary 2009-11-24, 21:24   #4934
andziat
Zakorzenienie

CheriiLady mój TŻ obejrzał te pendrivy i ma pytanie, ile pieniędzy chcesz na to przeznaczyć i czy twój TŻ będzie tego używał i chce coś dobrego, porządnego co się sprawdza czy bardziej zwraca uwagę na wygląd i chce coś czym mógłby się ewentualnie pochwalić i jaka ma być pojemność. Mój TŻ jest informatykiem to coś ci podpowie

marynka42 mój TŻ wybrał zegarek numer 5, ten z wężową skórką i powiedział, że jest zdecydowanie najładniejszy. Czyli ja bym dobrze wybrała dla swojego TŻ

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-24 o 21:34
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 21:31   #4935
gburiavonfuria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90 Pokaż wiadomość
a ja chciałabym mojemu Tżtowi na gwiazdkę podarować kalendarz bądz plakat taki mega duży z moimi zdjęciami ale z profesjonalnej sesji zdjeciowej oczywiscie ale kto mi zrobi taka sesje chyba ze zaplace z 6 stówek to wtedy wiadomo ale taki wydatek to huhu

wiec myśle nad czymś innym i nie mam pomyslu.
Postanowilismy ze na mikolajki nic sobie nie kupujemy tylko cos porzadniejszego na gwiazdkę..
słuchaj, ja znalazłam ftografów robiących zdjęcia za pozowanie. musisz takich poszukać w swoim mieście bądź okolicy są tacy, naprawdę!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-24, 21:36   #4936
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Pendrive musi myć męski - najlepiej szary albo czarny, jednak najbardziej liczy się jakość tj. szybkość przesyłania danych.
Warto zwrócić także uwagę czy sama "wtyczka" jest wysuwana czy nie... Te wysuwane są gorsze, strasznie się chybocą i łatwo je urwać.

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Mój TŻ-informatyk nie kupił by innego pena niż Kingstona.

Stary 2009-11-24, 21:36   #4937
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gburiavonfuria Pokaż wiadomość
słuchaj, ja znalazłam ftografów robiących zdjęcia za pozowanie. musisz takich poszukać w swoim mieście bądź okolicy są tacy, naprawdę!
czy to są tacy, którzy nabierają doświadczenia czy się jeszcze uczą, na czym polega to, że robią to za pozowanie ?

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość

Mój TŻ-informatyk nie kupił by innego pena niż Kingstona.
a mój TŻ twierdzi, że kingston w tej chwili nie dorównuje parametrami takiej firmie jak OCZ, może te pendrivy nie są najładniejsze ale za to są za......te

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-24 o 21:41
Stary 2009-11-24, 21:46   #4938
gburiavonfuria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
czy to są tacy, którzy nabierają doświadczenia czy się jeszcze uczą, na czym polega to, że robią to za pozowanie ?
ja trafiłam na takiego co nabiera doświadczenia. zrobił już kilka tyś. zdjęć jako pasjonat i postanowił się podszkolić w "modelkach". ja mu "pozowałam" (), on mi robił fotki, które może wykorzystać w swoim portfolio ukazującym jego umiejętności, ja z kolei też mogę wykorzystać te fotki do swojego portfolio - o ile zamierzałabym wkręcić się w modeling, co mi raczej nie grozi
Stary 2009-11-24, 21:46   #4939
ZiomMO
Raczkowanie

GG do ZiomMO

Cytat:
3 rocznice ale ślubu, że chcesz się dziarać inicjałami???
imho głupota. faceta można zmienić, a tattoo nie wywabia się ze skóry jak plamy, chyba że jeseś $$$ przygotowana na ew. usunięcie dziary

Moim zdaniem to nie jest głupota. Dziare zawsze można zmienić, a z tym nie bedzie problemu ;p

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-24, 21:53   #4940
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
ja trafiłam na takiego co nabiera doświadczenia. zrobił już kilka tyś. zdjęć jako pasjonat i postanowił się podszkolić w "modelkach". ja mu "pozowałam" (), on mi robił fotki, które może wykorzystać w swoim portfolio ukazującym jego umiejętności, ja z kolei też mogę wykorzystać te fotki do swojego portfolio - o ile zamierzałabym wkręcić się w modeling, co mi raczej nie grozi
aha, dzięki za odpowiedź, to nawet nie wiedziałam, że tacy są
Stary 2009-11-24, 21:55   #4941
ZiomMO
Raczkowanie

GG do ZiomMO

Cytat:
ale ta dziara to jest prezent dla niego czy dla ciebie??
a poza tym ja uważam tak jak gburiavonfuria, że to nie jest dobry pomysł i to jeszcze na nadgarstku. To jesteś z nim 3 lata i nie wiesz jakie ma gierki a robisz sobie tatuaż z jego inicjałami? "ZiomMO" - przepraszam ale twoja ksywka i to wszystko jakoś tak dziwnie brzmi
Wiem mniej więcej jakie ma gry, ale to mi nic nie mówi. Poprostu poprosiłam o doradzenie, co jest "na topie", może jakieś nowe gry niedawno wyszły, może są jakieś klasyki...
Dziara nie ma być prezentem. Chce mieć ją, bo go kocham, wiem, że on mnie kocha. Wiem poprostu, że jak on to zobaczy zrobi mu się miło na sercu. A jak już wcześniej napisałam (bo rzeczywiście nie ma niczego na 100%) tatuaż zawsze można zmienić.
Dlaczego mam dziwny nick...? Są dziwniejsze

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Napisane przez valantiah Pokaż wiadomość

ja jestem maniaczka PS
uwielbiamy grac razem z moim chlopakiem w:
tekkena
soul calibur
Mortal kombat shaolin monks
Zreszta jakiego faceta bym nie spytala to te gry figuruja w najlepszych

Dzieki wielkie zapisałam już sobie nazwy, teraz poczytam o nich w necie i się zdecyduję
Stary 2009-11-24, 21:57   #4942
famka89
Zadomowienie

Cytat:
Dobrą stroną jest maxmodels.pl - zerknij tam jeśli chcesz znaleźć za darmo fotografa .
Tak jak koleżanka wyżej pisała - oni rozbudowują pf razem z Tobą i Waszymi zdjęciami.
famka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 22:06   #4943
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZiomMO Pokaż wiadomość
Wiem mniej więcej jakie ma gry, ale to mi nic nie mówi. Poprostu poprosiłam o doradzenie, co jest "na topie", może jakieś nowe gry niedawno wyszły, może są jakieś klasyki...
Dziara nie ma być prezentem. Chce mieć ją, bo go kocham, wiem, że on mnie kocha. Wiem poprostu, że jak on to zobaczy zrobi mu się miło na sercu. A jak już wcześniej napisałam (bo rzeczywiście nie ma niczego na 100%) tatuaż zawsze można zmienić.
Dlaczego mam dziwny nick...? Są dziwniejsze
wiesz dla mnie tatuaż (nienawidzę jak się mówi dziara) jest fajny ale u kogoś a tym bardziej nie zrobiłabym sobie tatuażu z inicjałami chłopaka, bo nigdy nic nie wiadomo, można to zakryć, zmienić ale na nadgarstku!, ten obszar jest widoczny praktycznie cały czas, ale nie ważne to twoja decyzja, ja tylko wyraziłam swoje zdanie. Jeśli chodzi o nick to dla mnie dziwny, w połączeniu z pomysłem tatuażu inicjałów chłopaka na nadgarstku, przepraszam, ale wydał mi się trochę niedojrzały

Cytat:
Napisane przez famka89 Pokaż wiadomość
Dobrą stroną jest maxmodels.pl - zerknij tam jeśli chcesz znaleźć za darmo fotografa .
Tak jak koleżanka wyżej pisała - oni rozbudowują pf razem z Tobą i Waszymi zdjęciami.
dzięki za informacje

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-24 o 22:10
Stary 2009-11-25, 01:27   #4944
HotterThanFire
BAN stały

Cytat:
Napisane przez szalona balwanka Pokaż wiadomość
ja polecam ulepić Tż-towi bałwankę przed oknem i odziać ją w seksowne wdzianko - zdziwi się na pewno. a jak nie będzie śniegu, zawsze można seksowne wdzianko bałwanki założyć na siebie i zrobić mu niespodziankę

hehe dobry pomysł zwłaszcza w wersji bez sniegu ;p
HotterThanFire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 06:59   #4945
CheriiLady
Raczkowanie

Cytat:
CheriiLady mój TŻ obejrzał te pendrivy i ma pytanie, ile pieniędzy chcesz na to przeznaczyć i czy twój TŻ będzie tego używał i chce coś dobrego, porządnego co się sprawdza czy bardziej zwraca uwagę na wygląd i chce coś czym mógłby się ewentualnie pochwalić i jaka ma być pojemność. Mój TŻ jest informatykiem to coś ci podpowie
O to super, skoro jest informatykiem to lepiej trafic nie mogłam
Tak chciał pendrive, a skoro chciał to wnioskuje, że bedzie używał
Mój TŻ zwraca uwage na wygląd, zresztą sama nie chce mu kupowac takiego zwyklego plastikowego pendrive`a. Kurde.. ale z drugiej strony fajnie jakby to było coś porządnego. Nie wiem juz sama
Aha, pojemność myśle, że 8gb no albo 4gb, a cenowo to chciałabym sie zmieścić w 1o0zł...
Stary 2009-11-25, 09:09   #4946
wr91
Przyczajenie

Jeśli mężczyzna lubi smakołyki to można upiec mu np. pyszny tort w kształcie serca a do tego butelka winka)) i romantyczny wieczór
Co myślicie??
wr91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 09:10   #4947
vanilia1990
Raczkowanie

Świetny pomysł,tylko,że zależy czy ktoś umie upiec taki tort, bo ja np. nie :/
vanilia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-25, 09:13   #4948
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CheriiLady Pokaż wiadomość
O to super, skoro jest informatykiem to lepiej trafic nie mogłam
Tak chciał pendrive, a skoro chciał to wnioskuje, że bedzie używał
Mój TŻ zwraca uwage na wygląd, zresztą sama nie chce mu kupowac takiego zwyklego plastikowego pendrive`a. Kurde.. ale z drugiej strony fajnie jakby to było coś porządnego. Nie wiem juz sama
Aha, pojemność myśle, że 8gb no albo 4gb, a cenowo to chciałabym sie zmieścić w 1o0zł...
proponuje taki, jest bardzo dobry i "posiada wysokiej jakości, wstrząso- i wodoodporną, gumowaną obudowę" i wgląd też jest super, mój TŻ też ma taki (znaczy jeden z kilku )

http://allegro.pl/item819938141_wodo...mb_s_x200.html

i jeszcze jeden
http://allegro.pl/item796878650_salo...rive_wawa.html

jeśli będziesz chciała któryś z powyższych ale o większych pojemnościach to wystarczy wpisać na allegro (bo tu w sumie jest najtaniej) tą nazwę i pojemność jaką się chce

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-25 o 09:21
Stary 2009-11-25, 10:48   #4949
eloania
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wr91 Pokaż wiadomość
Jeśli mężczyzna lubi smakołyki to można upiec mu np. pyszny tort w kształcie serca a do tego butelka winka)) i romantyczny wieczór
Co myślicie??
hehe dobra mysl, ostatnio mialam ochote na winko ;d ;p
Stary 2009-11-25, 12:01   #4950
ZiomMO
Raczkowanie

GG do ZiomMO

Cytat:
wiesz dla mnie tatuaż (nienawidzę jak się mówi dziara) jest fajny ale u kogoś a tym bardziej nie zrobiłabym sobie tatuażu z inicjałami chłopaka, bo nigdy nic nie wiadomo, można to zakryć, zmienić ale na nadgarstku!, ten obszar jest widoczny praktycznie cały czas, ale nie ważne to twoja decyzja, ja tylko wyraziłam swoje zdanie. Jeśli chodzi o nick to dla mnie dziwny, w połączeniu z pomysłem tatuażu inicjałów chłopaka na nadgarstku, przepraszam, ale wydał mi się trochę niedojrzały
Każdy ma swoje osobiste zdanie w tej kwestii.
Dla mnie tatuaż jest wyrażeniem swojej osobowości, ukazaniem najważniejszych priorytetów, nie jest to tylko jakaś tam sobie ozdoba.
Kocham TŻ- jest on częścią mojego życia, a więc także częścią mnie.
A ja pragnę być sobą.
Decyzja nie jest niedojrzała. Przed każdym tatuażem zastanawiam się tak długo, aż zdecyduję, że nie będę go żałowała w przyszłości i że będzie ukazywał moje wartości, które będą dla mnie ważne do końca życia. Poza tym ta literka ma mieć wymiary 1cm\ 7mm (będzie to mój najmniejszy tatuażyk )
Spoko, każdy ma prawo do własnej opinii
Pozdrawiam.

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Napisane przez vanilia1990 Pokaż wiadomość
Świetny pomysł,tylko,że zależy czy ktoś umie upiec taki tort, bo ja np. nie :/

Wystarczy zakupić spody i krem. Instrukcja na opakowaniu. Szybko, miło i skutecznie
Ja tak zrobiłam, a z gastronomia u mnie ciężko Z biszkoptu wycięłam serce. Nawet fajnie wyglądało i dobrze smakowało

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości