![]() |
#4921 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008
No tak ale z drugiej strony to normalna bluzka nie opina ciała tak jak gorset w sukni ślubnej! tu jest szyty pod wymiar i nie ma prawa sie nic przesunąć!moja suknia ma odkryty tył tzn wiązanie i raczej nie mogę założyc stanika no chyba że taki z silikonowym tyłem,ale wydaje mi się że i tak byłoby widać...a mierzyłam ją już bez stanika pod spodem i ruszałam rękami specjalnie by sprawdzić czy nic sie "nie wydostanie" i było jak najbardziej ok
![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Zadomowienie
|
też mam większy biust i decydując sie na kupno konkretnej sukni wyznacznikiem było dla mnie to, czy da się pod nią ukryć stanik oraz żeby góra sukni była w miarę sztywna (mam całą sukienkę nie gorset) właśnie dlatego żeby nie krempować się przy tańczeniu i innych podskokach
![]() ![]() Może u Was da się coś pokombinować....
#4923 |
Zakorzenienie
|
Byłam dziś z ciekawości w H&M i chciałam kupić sobie jakąś bieliznę (nie na ślub, bo trochę za wcześnie). I co się okazuje? Że nie ma czegoś takiego, jak 70 C
![]() Stanik na ślub chyba na serio kupię przez internet. Patrzyłam dzisiaj też na biżuterię, w Bijou Brigitte. Nic mi się nie podobało - chcę mieć jakiś naszyjnik w kształcie "V" w kolorze srebrnym, najlepiej coś błyszczącego i do tego wiszące kolczyki. Odezwała się moja fotografka, możemy bez problemu zmienić umowę, ale musimy się znowu z nią spotkać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza tym zastanawiam się czy kupować welonw salonie czy np na allegro |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też zastanawiam sie nad welonem z salonu. Problem w tym, że na Allegro jest mało "fasonów". W salonach mierzyłam już przeróżne welony - szersze, węższe, krótsze i dłuższe. Moim zdaniem lepiej jest dopasować welon do sukni i do kształtu twarzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Przyczajenie
|
Witam! Widzę, że nie jestem osamotniona jeśli chodzi o problem z bielizną. Jestem na etapie szukania odpowiedniego biustonosza do mojej sukni, tylko w tym problem że tył sukni jest dość z tyłu wykrojony i przy każdym staniku widać zapięcie stanika. W jednym sklepie pani sprzedawczyni doradziła mi taki silikonowy biustonosz który jest zupełnie bez szelek, tylko się go nakleja, ma wyłącznie zapięcie między miseczkami. Pani mnie zapewniała , że dobrze trzyma. Może któras z Was miała taki i może powiedzieć czy faktycznie to prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4929 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam! Szukałam i nie znalazłam więc założyłam wąteczek dotyczący ślubu w sierpniu 2008 roczku. Zapraszam wszystkie dziewczynki które tak samo jak ja będą ślubowac swoim lubym
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I najważniejsze! Pozostało nam dokłądnie 6 miesięcy do ślubu! ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-03-27 o 19:29 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już od dłuższego czasu nie tworzymy osobnych wątków dla każdego miesiąca. To jest już mega wątek dla Paniem Młodych 2008, w którym wypowiadają się dziewczyny z każdego miesiąca zwłaszcza z sierpnia i tego się trzymajmy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4932 |
Rozeznanie
|
fikimiki21
a ktorego sierpnia masz slub? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzisiaj kupiliśmy zaproszenia w złotym odcieniu są śliczne
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4934 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jeśli będzie pasował, to będę Ci asiuk wdzięczna do końca życia i jeden dzień dłużej za podanie tej strony ![]() ![]() ![]() ![]() ale to dopiero się okaże ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Zakorzenienie
|
prawie /8/
![]() A ja przeziębiona, smarkam i gardło boli, sic!;/
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 |
Wtajemniczenie
|
no to Madlen nie ciekawie
![]() ![]() ![]() czy ja dobrze dziewczyny czytam, że Wy na ślub w sierpniu macie już buty?? ![]() ![]() musimy zacząć rozglądać się za zaproszeniami, jakoś tak mi specjalniie nie zależy, żeby były jakieś takie niewiadomo co... ![]() ![]()
![]() |
#4937 |
Raczkowanie
|
Goraca herbata z miodem i cytryna.. czosnek i inne babcine metody, wypoc sie przez noc i jutro powinno byc lepiej. ![]() Ta stanikomania strona rewelacje! |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia ![]() Masz jeszcze trochę czasu, żeby wydobrzeć. Z tego, co pamiętam, Kodeina też nie czuła się najlepiej kilka dni przed ślubem. Moze to ze stresu? ![]() Dzasta, bardzo się cieszę, że mogłam pomóc! ![]() ![]() ![]() Nie wiem, czemu nie mogłam zacytować Twojej wypowiedzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Raczkowanie
|
Drogie panie ja z takim zapytaniem; co zakladacie na noc poslubna, chodzi mi o rodzaj; koszulke nocna, gorset... itd... ja pod sukienka bede miala bielizne trzymajaca sukienke i halke wiec slowo daje potrzebuje szyko sie przebrac
![]() Marta - pokazuj zaproszenia, prosze :P |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli szukasz czegoś ekstra, przejrzyj stronkę, którą już wklejałam: (dzasta skorzystała ![]() http://www.intymna.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Wtajemniczenie
|
a mój TŻ stwierdził, że najlepszy "strój" na noc poślubną to brak "stroju"...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale chyba jednak w "coś" się zaopatrzę ![]() Asiuk przekonamy się dopiero za około 2 tygodnie, troche długo ![]()
![]() |
#4942 |
Raczkowanie
|
Dziekuje drogie panie, wlasnie o takie cos mi chodzilo, bo jak nago to i tez mozna jakis pas do ponczoch... nie wiem sama zbieram propozycje...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może jakieś seksowne przebranie, np. policjantki? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 |
Raczkowanie
|
Na tej stronce znalazlam rozne slubne propozycje;
http://www.lulu.pl/strona.php?site=w...what=kategoria Nie kupowalam nigdy nic od nich wiec nie wiem jak dziala. Dobranoc Paniom |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Wtajemniczenie
|
ja raczej nic narazie sobie nie będę kupować... u nas jest taki zwyczaj, że przyszła Panna Młoda dostaje prezent (zazwyczaj bieliznę) na wieczorze panieńskim. Ale czy ja zasłużyłam to nie wiem
![]() ![]() Widzę, że nie tylko ja jestem "nocnym markiem" ![]()
![]() |
#4946 |
Zakorzenienie
|
Ja za niedługo idę spać, wyjątkowo wcześnie
![]() A potem szukam dobrego korektora ![]() Zatem dobranoc wszystkim Pannom Młodym! |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Raczkowanie
|
witam! jesli chodzi o wygodny staniczek, to kupiłam sobie w Triumfie, typowa ślubna bardotka z odpinanymi ramiączkami, jest obszyta tasiemkami które przytrzymuja stanioczek na właściwym miejscu nawet przy ciężkim biuście, kosztowała 99,90 zł, ma też wyjmowane wkładki i niskie zapięcie, jest zupełnie gładka. Dla mnie super! i były rozmiary nawet 85 c ;o)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Raczkowanie
|
ja podobnie jak KATEY mam suknie wiazana z tylu i mierzylam ja bez biustonosza i faktycznie dobrze sie czulam a kiedy zapytalam pania w salonie czy poleca biustonosz czy gorste to szzczerze powiedz ze skoro szyje mi sie suknia na moje wymiary to nie ma sensu bo wszytsko bedzie na sowim miejscu i ja mam taka nadzieje bo troche jest tego biustu
![]() teraz sprawa tesciowej-jestem zla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() soffera-CHCIALAM CIE zapytac ile kosztowealy Twoje buty bo ja mam takie same ale z wyzszym obcasem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Raczkowanie
|
Ja też mam 70C
![]() ![]() Babki w salonie proponowaly mi ten wszywany stanik, ale raczej nie skorzystam. Bede szukac do upadlego takiego, jaki mi bedzie pasowal i odpowiadal... Suknia jest caloscia, w sumie moglabym i bez stanika, ale wole z, bo "gora" zawsze ladniej wyglada w staniku ![]() m.a.r.t.a. koniecznie tez zaproszenia wrzuc!!!!!!!!! ![]() Noc poslubna? hmmmm.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem! pojde do sex shopu i zaopatrze sie w stroj typu sado-maso ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() babeczka nieźle sobie to wymyśliłaś ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.