Offtopowe zapuszczanie cz IV. - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-16, 07:45   #4921
mOna01
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
jak?
a o czymże Motylku myślisz jakieś kosmate myśli Ci krążą po głowie?

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
No teksty nie były fajne, poniżej pasa... ale już nie dręczcie Legally - po prostu dziewczyna zareagowała emocjonalnie, facet okłamywał ją od jakiegoś czasu, spotykał się z inną, spał u niej...i tak sobie pewnego dnia przyszedł, powiedział że koniec i chyba jeszcze liczył na błogosławieństwo, skoro Legally powiedział, że ma nadzieję, że im się uda. Jeśli zmieszanie go z błotem choćby prymitywnymi narzędziami poprawi Jej stan psychiczny, pomoże się pozbierać to ja jej nie będę potępiać. My na to patrzymy bez emocji, a jej przecież serduszko pęka....
No jasne, nie mówię że nie powinna tego robić jeśli czuje się lepiej to super, w tym momencie może być 100% egoistką i poprawiać sobie humor (a jemu psuć) czymkolwiek zechce, mówię tylko że było to niefajne i szczeniackie, w gorszym stylu niż jego zachowanie.

Cytat:
Mona - ale Ci dobrze
A żebyś wiedziała

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 07:47   #4922
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Dymka a jakby sytuacja z płciami byla odwrotna i to facet tak powiedział kobiecie?
Gdyby to był mój znajomy to bym przytuliła, pocieszyła i pewnie dodała, że stać go na więcej, ale też bym nie potępiała - zdradzający i zdradzani mają u mnie pełne równouprawnienie

Mona - oczywiście masz rację. po prostu pomyślałam, że Legally jest już wystarczająco ciężko i nie potrzebne jej nasze besztanie Sama pewnie kiedyś to zrozumie, a teraz potrzebuje przede wszystkim ciepła i pocieszenia

Edytowane przez dymka
Czas edycji: 2009-09-16 o 07:50
dymka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 07:48   #4923
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
a o czymże Motylku myślisz jakieś kosmate myśli Ci krążą po głowie?
może, może, proszę nie unikać odp na pytanie

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 07:49   #4924
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:

xDDD

Stary 2009-09-16, 07:52   #4925
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
dowiesz się na naukach przedmałżeńskich

Szczęście z Monowych postów nawet przez matrycę LCD mi promieniuje

Edytowane przez dymka
Czas edycji: 2009-09-16 o 07:53
dymka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 07:54   #4926
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

nie wiem czy z moich nauk cos wypali, bo znowu zmienil sie grafik TZ i według moich obliczen, w tygodniu nauk, bedzie pracowal popołudniami - chyba nam te nauki nie są pisane

Mona ja nadal czekam na odp hihi

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 07:54   #4927
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:

Szczęście z Monowych postów nawet przez matrycę LCD mi promieniuje
Lol

Stary 2009-09-16, 07:57   #4928
dymka
Zakorzenienie

Cytat:

nie wiem czy z moich nauk cos wypali, bo znowu zmienil sie grafik TZ i według moich obliczen, w tygodniu nauk, bedzie pracowal popołudniami - chyba nam te nauki nie są pisane

Mona ja nadal czekam na odp hihi
A nie ma weekendowych? zaocznych? może korespondencyjnych?
Stary 2009-09-16, 07:58   #4929
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
A nie ma weekendowych? zaocznych? może korespondencyjnych?

Stary 2009-09-16, 08:01   #4930
dymka
Zakorzenienie

Trzeba Ojcu Dyrektorowi sprzedać pomysł na nowy biznes
Nauki przez witrynę w sieci albo videokonferencje przez nową i jedyną słuszną sieć komórkową oczywiście za niewielką opłatą przeznaczaną na "szczytne cele"
Stary 2009-09-16, 08:04   #4931
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

No fakt że mało kulturalnie się zachowała bo na pewno skoro była z nim tak długo i sama napisała wcześniej że go kocha więc taki tekst nie był na miejscu ale mi się na pewno spodobałby jego wyraz twarzy. Ja wiem co czuje legally bo też przechodziłam przez takie błoto więc trzeba się postawić w jej sytuacji żeby to zrozumieć....wracając do włosów widzę w końcu swój odrost (nie duży no ale jest) pojawił się tak nagle! Mogłabym przysiądz, że w tamtym tygodniu go nie zauważyłam. Ale jestem uhahana

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 08:10   #4932
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
wracając do włosów widzę w końcu swój odrost (nie duży no ale jest) pojawił się tak nagle! Mogłabym przysiądz, że w tamtym tygodniu go nie zauważyłam. Ale jestem uhahana
gratulacje
Ja mam kolejny cm - czyli przez niecałe 1,5 miesiąca 3 cm
Może nie są to rekordy, ale moja grzywa naprawdę wolno rośnie
Stary 2009-09-16, 09:27   #4933
doruś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Hah Zastanawiam się jeszcze nad Małgorzatą Ale mam jeszcze czas, nie zaczęłam nawet do kościoła chodzić po podpisy

Akcja kot part. 1. Misja przegrana, znowu.
ja mam imię po największej świętej jaką znam...mojej Mamie Teresa

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Niezłe

A propo dziwnych zachowań - TZ opowiadał mi kiedyś, że jego siostra miała takie akcje (spali w jednym pokoju, a siostra chodziła wczesniej spać), że obudziła się w nocy, usiadła na łóżku i pyta "Gdzie mieszka Rybak? (taki nasz kolega), TZ zgłupiał i mówi, że nie wie, a ona do niego "A bo ty to nigdy nic nie wiesz!" i dalej poszła spać.
Albo inna akcja, to samo, obudziła się, otworzyła oczy i pyta: "Gdzie jest krowa?" (mieszkamy w mieście ) TZ znowu zgłupiał i odpowiedział "Biega po polu", a jego siostra "Aha" i znowu poszła dalej spać
Rano oczywiście nic nie pamiętała
następnym razem niech się jej zapyta gdzie są kluczyki od czołgu ?

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Pokaż wiadomość
3 dzien dzis mija a ja nawet nie moge sie skupic na czytaniu was ;(

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Dzięki, Dziewczyny.
Mama cały czas zasłania się tym, że jak pójdę na studia, to ona sama zostanie z tym kotem, a tego nie chce. Niestety, na to argumentu nie mam, po pewnie będę mieszkać w akademiku, a tam, z tego co wiem, zwierząt nie można trzymać. Powtarza mi, że kot nie jest na 3 lata, a co najmniej na 10(jakbym tego nie wiedziała, mój poprzedni podopieczny miał ponad 15 lat, kiedy odszedł) i ona nie będzie się z nim bujać. Ma większe problemy na głowie i nie potrzebny jest jej kot.
No wiesz, to mocny argument i moim zdaniem wystarczający. Kup sobie zwierzątko krócej żyjące np. świnka morska - zaj.....ta jest

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Myślę, że nie będziesz musiała

Ja jutro muszę iść po jakąś odżywkę... I nie wiem kompletnie, jaką wziąć No ale trudno, przejdę się pewnie do Natury i tam coś wybiorę.
Mype

Cytat:
Zle sie czuje ale w sumie mam satysfakcje, powiedzialam mu ze i tak to nie mialo sensu bo beznadziejnie sie kocha i musialam go zdradzac z moim kumplem, bo w ogole mnie nie zapakajal. Najlepsze ze w to uwierzyl, nazwal mnie od k*** dzi*** . Ale to nic ! Wiem ze to szczeniackie i wyszlam na latawice, czy jakas kurewke ale mina gdy przechodzilismy obok siebie na ulicy BEZCENNE Takiego zmieszanego z blotem nigdy nie widzialam Jednak kocham zemstę, ale wiem ze to nie zadne wyjscie, pewnie teraz bedzie z ta swoja paradowal mi przed oknami zebym zazdrosna byla. Hahaha ale mnie to juz je ****. KOniec, sory za przeklenstwa bardzo emocjonująca wypowiedz
To nie był najlepszy pomysł. Typ dojdzie do wniosku, że nie jest niczemu winien bo i tak okazałaś się k*** , więc nie ma czego żałować tylko się cieszyć, że odszedł... Strzeliłaś sobie sama gola

Cytat:
no szczeniackie ale mi ulzylo, niech go tez poboli dlaczego tylko ja mam cierpieć?

jutro dzien odnowy biologicznej pilingi maseczki vatika balsamy malowanie pazurkow itd.
nie wiem czy go to zabolało, jeżeli tamta dziewczyna mówi mu co innego to on bedzie tylko patrzył na Waszą sytuacje przez pryzmat Twojego zdradzania go. No ale nie ma co teraz gadać, bo już się stało. Zrób sobie dzień włosowy i może jakieś wyjście z koleżankami? wieczór śmiesznych filmów? Trzymaj się dzielnie w każdym razie
Stary 2009-09-16, 09:36   #4934
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
No wczoraj już o 17.30 wrócił do siebie i dzisiaj jedziemy do Wrocławia do tego mieszkania co wynajmuję, bo jutro mam poprawkę, a we wtorek następną, to będziemy się sobą nacieszać
Cytat:
jak?
hehe, motylku - zgadnij
Cytat:
Legally, prawdę mówiąc to uważam że zachowałaś się gorzej niż Twój ex... w długich związkach zdarzają się wątpliwości, zauroczenia, oczywiście nie usprawiedliwiam go ale mógł być po prostu confused a te Twoje teksty żeby go tylko poniżyć nie były fajne...
dokładnie tak.. wg mnie sytuacja wygląda tak, że on Cię chlasnął po rogach, to był płacz... a gdy przyszedł (cholera wie w jakim celu). to Ty w ramach zemsty nawrzucałaś mu najgorszych tekstów cały worek. ok - ulżyło Ci, to dobrze.. ale zastanów się w jakim świetle postawiłaś właśnie swoją osobę. nie chcę nikogo urazić swoją ewentualną niewiedzą, ale wg mnie to hipokryzja. rozpaczasz jak on Cię zostawia, a później utwierdzasz go w przekonaniu, że dobrze zrobił, bo przecież i tak go zdradzałaś... sorry, ale takie zachowanie nigdy nie było dla mnie zabawne. wiem co mówię, bo nie raz byłam świadkiem takich głupich akcji.... więc na przyszłość lepiej schować sobie taką gadkę w kieszeń, zwłaszcza, że przez takie coś bardziej może ucierpieć Twoje dobre imię niż jego
Cytat:

dacie rade w końcu my poszliśmy z marszu i jest gucio w ogóle, to co wy tu wypisujecie, że kurs przedmałżeński 3 lata trwa... chyba na Marsie poważnie mówiąc - może i trwa 3 lata, ale kilka kursów z rzędu na pewno nie jeden.. uważam, że gdyby tak się działo, to parafia już dawno by była pusta, bo przecież kursy można robić w różnych parafiach no i pewnie ktoś by takiego proboszcza podpierdzielił zresztą - pokażcie mi osobę, która by chodziła 3 lata na kurs przedmałżeński.. nie, nie wg mnie to bajka
Cytat:
gratulacje
Ja mam kolejny cm - czyli przez niecałe 1,5 miesiąca 3 cm
Może nie są to rekordy, ale moja grzywa naprawdę wolno rośnie
gratulejszyn ja dziś zrobie sobie jakąś maskę.... ale nie wiem jeszcze jaką

przede wszystkim muszę odespać, bo byłam wczoraj z Tż-em i przyjaciółmi na 'oszukać przeznaczenie 4' po filmie zrobiliśmy małe party przy flaszce i dziś mam piętrowego kaca... ble.. z trudem się powstrzymuję przed a muszę siedzieć w pracy
Stary 2009-09-16, 10:07   #4935
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość

przede wszystkim muszę odespać, bo byłam wczoraj z Tż-em i przyjaciółmi na 'oszukać przeznaczenie 4' po filmie zrobiliśmy małe party przy flaszce i dziś mam piętrowego kaca... ble.. z trudem się powstrzymuję przed a muszę siedzieć w pracy
Biedactwo może kefirek Ci podesłać?
Ja na noc olej nałożę...tylko nie wiem jaki, może spróbuję arachidowy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 10:20   #4936
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Biedactwo może kefirek Ci podesłać?
Ja na noc olej nałożę...tylko nie wiem jaki, może spróbuję arachidowy
ja muszę dziś zadzwonić do sklepu i zapytać czy kokosowy jest już nie mogę się doczekać eh.. obiekt pożądania, a tu zonk.. też nałożyłabym olej na noc, ale rano się nie wyrobię z myciem itd.. zwłaszcza, że Tż teraz u mnie pomieszkuje, bo rodzice pojechali na wycieczkę szczęściarze.. a najgorsze jest to, że jak u mnie Tż jest, to centralnie na nic nie mam czasu... ale chyba po prostu muszę go przyzwyczaić, że mam swoje rytuały... tzn on o tym wie, ale raczej nie ma kontaktu ze mną w czepku jak już to rzadko . . eh to się wyżaliłam

hm.. dziś zrobię Tż-owi romantyczną kolację później jakiś filmik na DVD i nunu na nic więcej siły nie znajdę...

p/s Dymka - dzięki za kefirek właśnie zrobiłam sobie gorący kubek - rosół
Stary 2009-09-16, 10:31   #4937
legallybrunette
Rozeznanie

Dobra niewazne juz.. sprawa zamknięta.. .

Idę się vatikować, zaplacilam juz za olejek ciekawe kiedy dojdzie i czy będzie dobry Znowu będę czekać tyle jak na vatikę to się pochlastam..
Stary 2009-09-16, 10:33   #4938
doruś
Zadomowienie

Cytat:
hehe, motylku - zgadnij

dokładnie tak.. wg mnie sytuacja wygląda tak, że on Cię chlasnął po rogach, to był płacz... a gdy przyszedł (cholera wie w jakim celu). to Ty w ramach zemsty nawrzucałaś mu najgorszych tekstów cały worek. ok - ulżyło Ci, to dobrze.. ale zastanów się w jakim świetle postawiłaś właśnie swoją osobę. nie chcę nikogo urazić swoją ewentualną niewiedzą, ale wg mnie to hipokryzja. rozpaczasz jak on Cię zostawia, a później utwierdzasz go w przekonaniu, że dobrze zrobił, bo przecież i tak go zdradzałaś... sorry, ale takie zachowanie nigdy nie było dla mnie zabawne. wiem co mówię, bo nie raz byłam świadkiem takich głupich akcji.... więc na przyszłość lepiej schować sobie taką gadkę w kieszeń, zwłaszcza, że przez takie coś bardziej może ucierpieć Twoje dobre imię niż jego

dacie rade w końcu my poszliśmy z marszu i jest gucio w ogóle, to co wy tu wypisujecie, że kurs przedmałżeński 3 lata trwa... chyba na Marsie poważnie mówiąc - może i trwa 3 lata, ale kilka kursów z rzędu na pewno nie jeden.. uważam, że gdyby tak się działo, to parafia już dawno by była pusta, bo przecież kursy można robić w różnych parafiach no i pewnie ktoś by takiego proboszcza podpierdzielił zresztą - pokażcie mi osobę, która by chodziła 3 lata na kurs przedmałżeński.. nie, nie wg mnie to bajka

mówiłyśmy, że trzy lata trwa nauka do bierzmowania, a nie nauki małżeńskie
Stary 2009-09-16, 10:50   #4939
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Ja chodziłam co tydzień w sobotę. Korkonka, Msza, spotkanie. Wychodziłam z kościoła po 3 godzinach. i trzy lata to trwało. Teraz trzeci rok nauk przedmałżeńskich.
Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
mówiłyśmy, że trzy lata trwa nauka do bierzmowania, a nie nauki małżeńskie
no nie wiem, ja zrozumiałam to tak, jak jest napisane.. i podejrzewam, że nie tylko ja, bo Dymka i Motylek też się dziwiły
btw- wiem ile trwa przygotowanie do bierzmowania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 10:57   #4940
Asia19x
Zakorzenienie

Ania Play gratuluję odrostu!
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 10:58   #4941
doruś
Zadomowienie

Cytat:
no nie wiem, ja zrozumiałam to tak, jak jest napisane.. i podejrzewam, że nie tylko ja, bo Dymka i Motylek też się dziwiły
to w takim razie przepraszam za zamieszanie. Ale to nie możliwe by nauki przed małżeńskie trwały 3 lata, przecież to jest raptem 10 spotkań..., wiem że nauki do bierzmowania niekiedy tyle trwają....zresztą w mojej parafi tak jest.
Stary 2009-09-16, 10:58   #4942
Asia19x
Zakorzenienie

W ogóle to czekam na tego Kallosa i czekam, i się doczekać nie mogę! Może już dzisiaj wreszcie przyjdzie
bo dziś będę włoski myć i juz sobie wyobraziłam jak go nakładam na głowkę..
Stary 2009-09-16, 11:01   #4943
Anariel
Wtajemniczenie

Ja sie witam i ide malego do przedszkola odprowadzic
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 11:02   #4944
Asia19x
Zakorzenienie

Wiecie, co wczoraj przeczytałam? Sledziłam wątek o Waxie i ktoś tam napisał, że Wax powoduje łysienie plackowate (chroń Boże) i, że sama chemia tam jest, bo niby "tak mowia dermatolodzy", oświećcie mnie, bo nie wierze za bardzo w to, ale tak to zabrzmiało, że się wystaszyłam.
Zwłaszcza z tym łysieniem, przecież dermatolodzy wówczas nie polecali by takiej maski, tym bardziej, ze mozna ja kupic tylko w aptekach... Szok.
Stary 2009-09-16, 11:07   #4945
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na jego miejscu bym tak samo to odebrała, ze dobrze robie ze go zostawiam.... dlatego napisałam ze legally spaliła mosty....
Cytat:
hahah oj biedna ja raz siedziałam na zajęciach (na łacinie) na mega kacu - tylko sie modliłam zeby koleś sie mnie o nic nie pytał
Cytat:
Też ją oglądałam - cena nawet do przełknięcia na szczęście nie wiedziałam, że jest to obiekt na wizażu pożądany i nie wzięłam Za to spray z keratyną mnie kusi... może sobie na Mikołajki zażyczę
Niom cena jest dość w porządku - nie jest to koszmarnie drogie w stylu Kerastase, a ma w KWC świetne opinie a co to za spray z keratyną?
Stary 2009-09-16, 11:16   #4946
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
ja muszę dziś zadzwonić do sklepu i zapytać czy kokosowy jest już nie mogę się doczekać eh.. obiekt pożądania, a tu zonk.. też nałożyłabym olej na noc, ale rano się nie wyrobię z myciem itd.. zwłaszcza, że Tż teraz u mnie pomieszkuje, bo rodzice pojechali na wycieczkę szczęściarze.. a najgorsze jest to, że jak u mnie Tż jest, to centralnie na nic nie mam czasu... ale chyba po prostu muszę go przyzwyczaić, że mam swoje rytuały... tzn on o tym wie, ale raczej nie ma kontaktu ze mną w czepku jak już to rzadko . . eh to się wyżaliłam

hm.. dziś zrobię Tż-owi romantyczną kolację później jakiś filmik na DVD i nunu na nic więcej siły nie znajdę...

p/s Dymka - dzięki za kefirek właśnie zrobiłam sobie gorący kubek - rosół
Rosół też dobry
Trzymam kciuki, żeby kokos doszedł jak nie to zrobisz u mnie większe zamówienie a muszę Ci powiedzieć, że jak się wieczorem olejuję i spinam włosy (bez czepka), to mama się moimi włosami zachwyca - ostatnio stwierdziła że jak gejsza wyglądam więc może TŻtowi też się spodoba. A olej przecież nie śmierdzi Himalaya ładnie pachnie, reszta bezzapachowa-więc nie powinnaś mieć obiekcji przed paradowaniem wieczorkiem z naoliwioną główką

Cytat:
Też zrozumiałam, że 3 lata nauk przedmałżeńskich

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Wiecie, co wczoraj przeczytałam? Sledziłam wątek o Waxie i ktoś tam napisał, że Wax powoduje łysienie plackowate (chroń Boże) i, że sama chemia tam jest, bo niby "tak mowia dermatolodzy", oświećcie mnie, bo nie wierze za bardzo w to, ale tak to zabrzmiało, że się wystaszyłam.
Zwłaszcza z tym łysieniem, przecież dermatolodzy wówczas nie polecali by takiej maski, tym bardziej, ze mozna ja kupic tylko w aptekach... Szok.
To mnie zaskoczyłaś - ja pamiętam, że na pierwszym waxie który kupiłam, było napisane, że po chemioterapii jest polecany na odrost, więc bardzo dziwne to info...choć wiadomo - uczulenia, nadwrażliwość na któryś ze składników i różne rzeczy mogą się dziać. Ale mogę Cię uspokoić - Waxów różnych co najmniej 10 pudełek zużyłam, jedne służyły bardziej inne mniej, ale żaden wypadania nie nasilił, wręcz przeciwnie:eh em:
Stary 2009-09-16, 11:24   #4947
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
to w takim razie przepraszam za zamieszanie. Ale to nie możliwe by nauki przed małżeńskie trwały 3 lata, przecież to jest raptem 10 spotkań..., wiem że nauki do bierzmowania niekiedy tyle trwają....zresztą w mojej parafi tak jest.
no to jest jakieś nieporozumienie z naukami przed bierzmowaniem też u mnie przesadzali na bogato... co 2 tyg miałam spotkanie z animatorem, a co miesiąc przymusową posiadówę w kościele - 3h
Cytat:
W ogóle to czekam na tego Kallosa i czekam, i się doczekać nie mogę! Może już dzisiaj wreszcie przyjdzie
bo dziś będę włoski myć i juz sobie wyobraziłam jak go nakładam na głowkę..
oj widzę, że czekasz na Kallosa tak jak ja na kokosa cóż za rymy częstochowskie
Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Ja na jego miejscu bym tak samo to odebrała, ze dobrze robie ze go zostawiam.... dlatego napisałam ze legally spaliła mosty....

hahah oj biedna ja raz siedziałam na zajęciach (na łacinie) na mega kacu - tylko sie modliłam zeby koleś sie mnie o nic nie pytał
oj ja niestety miałam tak kiedyś na niemieckim.. na ciężkiej bombie modliłam się, żebym nie musiała czytać tekstu... a gość wywalił z tekstem, że skoro już raczyłam się pojawić po pół roku to ma czytać. prawda była taka, że ja chodziłam z gościem na zmianę - jak ja przyszłam, to on nie i odwrotnie tym razem na siebie trafiliśmy i musiałam ciężko walczyć z rozjeżdżającym się tekstem hehe ah te studia.. to było na 2 roku chyba
Stary 2009-09-16, 11:30   #4948
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Niom cena jest dość w porządku - nie jest to koszmarnie drogie w stylu Kerastase, a ma w KWC świetne opinie a co to za spray z keratyną?
Jakaś niepełnosprawna jestem, ale nie widzę go na stronce Johna jak będę w douglasie to spiszę nazwę jeszcze seria wygładzająca kusi
Stary 2009-09-16, 11:58   #4949
Asia19x
Zakorzenienie

Dzięki dymka, to mnie troszkę uspokoiłaś

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Blondyna długo już na tego kokoska czekasz? Ja w czwartek zamówiłam Kalloska, od razu wpłaciłam i myślałam, ze jutro juz dojdzie... Może dziś będzie
Stary 2009-09-16, 12:04   #4950
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dymka, to mnie troszkę uspokoiłaś

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Blondyna długo już na tego kokoska czekasz? Ja w czwartek zamówiłam Kalloska, od razu wpłaciłam i myślałam, ze jutro juz dojdzie... Może dziś będzie
sęk w tym , że zamawiałam w zwykłym sklepie ze zdrową żywnością u mnie w mieście i.... właśnie do nich dzwoniłam i nadal nie mają. ma być za tydzień - ten tekst słyszę już od 3 tyg. najgorsze jest to, że w tym sklepie olej kokosowy zawsze był... a tu nawet w hurtowni nie mają gdybym się czuła lepiej to bym zrobiła turnee po zielonej dziś... masakra.. jak moje włosy pokochały kokosa, to się dziad jeden skończył

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości