Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009) - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-10, 13:19   #4921
xpressja
Zadomowienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

madzia, fajnie tak patrzeć jak niedawno to leżało i tylko rączkami machało a teraz już wyczynia takie cuda!

xpressja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 13:46   #4922
tarasia
Wtajemniczenie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość

tarasia,
a czytałaś artykuł ? prawda że robi wrażenie i daje do myślenia....
jaka Nila jest słodziuchna! i ten smok na pół buzi
czytałam czytałam

muszę się w takim razie wybrać na zakupy!

ale Lena akrobatka
fajne macie te pianki. skąd?

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 13:49   #4923
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

jaki artykuł? bo chyba przeoczyłam
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 13:50   #4924
tarasia
Wtajemniczenie

a od kiedy można dawać chrupki kukurydziane?

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 13:50   #4925
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Moja jakoś kaszek niechce jeść. Mamy z bebilona jabłokową, bobovity bananową i z nestle malinową ale jeszcze jej nie otwierałam. Wszystkie na wodzie. Spróbuje z butelki dać

Dziś tak ciepło że nie da się wytrzymac nawet w mieszkaniu
Wczoraj byliśmy na szczepieniach tym razem już nie w noge tylko w rączke. Stwierdziły że już jest duża i można już kłuć w rączke. Mała waży 8400.

Czytałam na necie o zyrtcu kto może brać. Okazało się że nawet dzieci kilku miesięczne zażywają. Napewno jest inna dawka i mogą byc słabsze od tego co zawsze zażywałam. Ja również żażywam je od zawsze o zawsze pomagały. Teraz mam dość kicham leci z nosa jak z kranu oczy zmienione i nos już czerwony od chusteczek, a jestem narazie w domu co będzie jak wyjde na dwór
Ja teraz bez tego leku nie moge normalnie funkcjonować. Nie wiem co robić.
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 13:54   #4926
xpressja
Zadomowienie

tarasiu, pianki są na allegro jako puzzle piankowe po 13-23 zł
kupiłam jedno opakowanie ale musze dokupic żeby wyłożyć chyba pół pokoju bo Lenka zaczyna sie przemieszczać i wyciera mi kurze

a jeszcze doczytałam, że na niektórych kosmetykach pisze że zawiera titanium, ale jest go w minimalnych ilościach 0-2% i wtedy jest ok bo jest on w zbyt małym stężeniu aby mógł zostac aktywowany... i stanowi tylko podłoże do innych składników - tu chyba Gucia będzie sie bardziej orientowała
także dobrze poszukać w necie składu procentowego

jejku ja teraz leże z tą nogą w górze i mnie trafia, z nudów i z niemożliwości zmiany pozycji

Edytowane przez xpressja
Czas edycji: 2010-06-10 o 13:55
Stary 2010-06-10, 13:57   #4927
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

[QUOTE=KarmazynowyKamyk;19 893207]Hej mamusie

Ja wzięłam Zyrtec kilka razy... To i tak nieźle, bo przed zajściem w ciążę brałam go ponad 7 lat...
Nasza pediatra prosiła tylko, żebym dała radę wytrzymać chyba do końca 4 miesiąca, już dokładnie nie pamiętam... Zyrtec to lak podawany nawet niemowlakom, więc jak masz się męczyć, to lepiej sobie ulżyć.

Identycznie jak ja bez tego leku ani rusz. Nie ma nic zero kataru zero czerwonych oczu itp.
Czyli brałaś karmiąc ten lek i nic nie było

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-10, 13:58   #4928
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Hejo

ja wlasnie wrocilam do domku i probuje ogarnac siebie, malego i chate....

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 13:59   #4929
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
a od kiedy można dawać chrupki kukurydziane?
Ja już daje Słyszałam że już można
Stary 2010-06-10, 14:23   #4930
kachula27
Zakorzenienie

U nas tez chrupki kukurydziane to hicior

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 14:49   #4931
vitreus
Raczkowanie

GG do vitreus

Jejciu, wytrzymać nie można od tego upału.
Oskar też już je chrupki kukurydziane. Zresztą on je już prawie wszystko oprócz kwaśnych, słonych i słodkich. no i smażonego
co ja się tam będę przejmować glutenem. kroma w łapę i gitara

.razem.

Oskar ~ 12.11.2009

Maja ~ 12.07.2011

ząbki Oskara.
vitreus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 14:54   #4932
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

Cytat:
a jeszcze wam pokażę co moje dziecie wyczynia ...

aaaaa zazdroszcze, ale super !! moja tak nie umie zaraz idę ją obudzić i na mate na brzuszek,nie ma litości
Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
U nas tez chrupki kukurydziane to hicior
oo, to musze sprobowac

Niania poszła, Blanka śpi.. ja już nauki mam chwilowo dość. Nie wiem co mnie podkusiło, ale jak byłam u osiedlowej kosmetyczki dziś pomalować pazurki to uznalam,ze obetne grzywke... ehhh i jest tragiczna może jak ją inaczej ułoże czy coś to będzie lepiej, ale jak na razie - nigdy nie chodźcie do przypadkowych osiedlowych fryzjerek... chyba, że jesteście odważne

i z wakacjami przemyślałam dokladnie sprawe i wzięłam sobie do serca co wszystkie napisałyście, macie 100% racje. Na chwilę sie zachłysnęłam pomysłem mega odpoczynku i spokoju, ale później tak przyjrzałam się Blani i nieeee.... przecież nigdy już nie będziemy tylko w dwójke, Blanka jest pełnoprawnym członkiem rodziny i wakacje jej się należą
a jak to jest z bagażem? Bo za dziecko nie płacimy, ale walizka 20kg normalnie jej przysługuje?
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 15:39   #4933
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
miłego dzionka życzę a tu moja mała jak właśnie usnęła
bawiła sie bawiła i wkoncu usnęła hehe
Jak slodko spi

Zebra jaki twoj synio powazny z ta butla

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
u nas dzisiaj taki upał, że na spacer wybrałyśmy sie po 8 rano a już było 23C
teraz odpoczywamy w domku.
Dzieijszy spacer

Załącznik 3173762
Załącznik 3173772
Nastepny aniolek spiacy...

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
powiedzcie mi mamusie jak robicie z czapeczkami, to teraz zwątpiłam. Ja w chłodniejsze albo wietrzne dni, to zakładam taką cieniutką bawełnianą, żeby uszka się nie przewiały, a jak jest cieplej, to kapelusik, zwłaszcza gdy jest słońce. A jakby było pochmurno, ale ciepło... i właśnie moje pytanie, od jakiej temperatury mogę sobie czapeczki odpuścić?
Zakladam jak widze potrzebe, koniec kropka. Jak nie wieje a male ma cien to nie widze potrzeby...

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
,im kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ,m fvlhjn kjb
F - wiadomość od Piotrusia:P
Te mamuska, zapomnialas kod podac do tej wiadomosci...

Cytat:

Pierwsza fotka dokladnie jak u nas... Załącznik 3174357Załącznik 3174358Załącznik 3174359Załącznik 3174360

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
a jak to jest z bagażem? Bo za dziecko nie płacimy, ale walizka 20kg normalnie jej przysługuje?

My rezerwujemy bilet w tym tygodniu to bede WSZYSTKO wiedziala... poki co wiem, ze wozek mozna gratis przewiezc a reszta zalezy od linii My mozemy przewiezc z Lufthansa 60 kilo bagazu

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 17:32   #4934
konspiracja
Zakorzenienie

Ufffff jak goraco, pufff jak goraco.......

xpressja - to chicco na komary jest w promocji w rossku teraz i to w super cenie na dowidzenia, za spray zamist 22 dalam 10 zlotych...

Z czapeczkami to uwazam, ze jak ja jestem w koszulce na ramiaczkach lub krotkim rekawie - to odpuszczamy, ale jak zakladam dlugi rekaw, to małemu jakaś cieniutka czapeczka lniana się należy

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 17:54   #4935
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Ufffff jak goraco, pufff jak goraco.......
Racja

My własnie wrocily z kosciola z procesji dzis bylo swiecenie dzieci i Kamilka pozniej postala cukiereczki i medalik od ksiedza za to ze chodzila ładnie caly tydzien. Z cukiereczkow to mamusia skorzystala

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 18:25   #4936
xpressja
Zadomowienie

Cytat:

xpressja - to chicco na komary jest w promocji w rossku teraz i to w super cenie na dowidzenia, za spray zamist 22 dalam 10 zlotych...
oooo jutro wyśle tż
a kupowałaś tylko spray ?
podobno to do kontaktu też jest dobre...

kareninka, widze że Andre przyjmuje takie same pozy co Lenka
hihih akrobaci !

jejku.... rozpuszczam się!

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Racja

My własnie wrocily z kosciola z procesji dzis bylo swiecenie dzieci i Kamilka pozniej postala cukiereczki i medalik od ksiedza za to ze chodzila ładnie caly tydzien. Z cukiereczkow to mamusia skorzystala

własnemu dziecku słodkości wyjadać oszzzz ty!

Stary 2010-06-10, 18:50   #4937
katekatee
Zadomowienie

Witam Melduję że zyjęm, chciałam nadrobić do końca ale póki co nie mam szans. Dach nam przeciek tżt to naprawia z robotnikami a ja jestem od przynieś, podnieś, pozamiataj:co ol:
A co do pracy to dziś rano zawiozłam poprawioną, jutr o powinnam mieć wyniki tego systemu antyplagiatowego. Modlę się aby w końcu mi to uznali:pros i: Przy okazji zgarnełam bdb za moją pracę zaliczeniową na przedmiot Przedsiębiorstwo w obliczu kryzysu. I jeśli mi prace dopuszczą to w czwartek ostatni egzamin i mogę się bronić. No nic zmykam odgrywać Panią domu Postaram się ponadrabiać i znowu czynnie uczestniczyć w wątku A i dziękuję za pamięć

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 19:11   #4938
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
oooo jutro wyśle tż
a kupowałaś tylko spray ?
podobno to do kontaktu też jest dobre...

Oczywiście pomerdało mi się...
Spray to kupilam sobie jakiejś innej firmy, a malemu gel z chicco. Byl jeszcze chyba roll-on.

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Witam Melduję że zyjęm, chciałam nadrobić do końca ale póki co nie mam szans. Dach nam przeciek tżt to naprawia z robotnikami a ja jestem od przynieś, podnieś, pozamiataj:co ol:
A co do pracy to dziś rano zawiozłam poprawioną, jutr o powinnam mieć wyniki tego systemu antyplagiatowego. Modlę się aby w końcu mi to uznali:pros i: Przy okazji zgarnełam bdb za moją pracę zaliczeniową na przedmiot Przedsiębiorstwo w obliczu kryzysu. I jeśli mi prace dopuszczą to w czwartek ostatni egzamin i mogę się bronić. No nic zmykam odgrywać Panią domu Postaram się ponadrabiać i znowu czynnie uczestniczyć w wątku A i dziękuję za pamięć
Starszy Pomocniku Majstra trzymaj sie i niech ten program to w koncu pusci.

Zrobilismy malemu orzeźwiajacą kąpiel jak tż wrocił z pracy... tak ze dopiero teraz padl, ale to nie była jeszcze wieczorna kąpiel. a gdzie tu kolacja? wszystko dzisiaj z tego upału nie tak...

Ale dobre wieści bananowo mleczna kaszka chyba może być.
Szukalam dzisiaj jakichś nie-mlecznych i nie ma Albo ryżowe, albo mleczno-coś tam. Brombi pisała, żeby mlecznych lepiej nie, ale one chyba jednak lepsiejsze są... i wygodniejsze. Myśle, za jak kupuje mleczną z Nestle to oni ją na swoim mleku robią, hę?

i jeszcze pytanie odnośnie kaszki pszennej z glutenem " zdrowy brzuszek" ze śliwką - ta trzeba z mlekiem rozrabiac, czy jeśli będe ją jako ekspozycyjna dawkę na gluten stosować tylko czyli malutko jako dodatek do deserku to można ją też po prostu z wodą tylko rozrobić?

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 19:55   #4939
zebra666
Zakorzenienie

Karenina

a kod- mama gotuje zupe, której nie zjem:P

Ubrudziłam pół kuchni i garów a on miał odruch wymiotny

Kate za prace trzymam kciukasy!

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-10, 20:28   #4940
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:
Napisane przez samanthhha Pokaż wiadomość
Czeeeeeść pamiętacie mnie jeszcze?

chciałam Wam coś napisać.... otóż bezczelnie podczytuje Was cały czas i postanowiłam się do tego przyznać wybaczycie?

Wszystkie dzieciaczki słodziutkie!
ktoś ty?? jakas obcy babsztyl nam sie tu wtraca..

:brzyda l: witaj witaj zgubo

Cytat:

A komary u Was juz są? U nas strszne! Jak szlam przez park to normalnie bezczelnie próbowaly mnie podgryzac....
u mnie naszczescie nie ma na razoe tego swinstwa..

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
jeszcze szybko sie wypowiem odnośnie wyjazdów- my nie dość ze nie zostawiamy naszych dzieci to jeszcze zabieramy ze sobą moją bratanice- czyli ja matka polka i trójka dzieci- na odpoczynek pewnie nie ma co liczyć ale co tam- raz sie żyje
toś odważna dziołcha z Ciebie

Cytat:
ej zazdroszcze wam!;( moj Fil nic takiego nie robi.. zawsze lubil na brzuszku lezec a teraz w ogole nie chce.. na prawde musze sie niezle nameczyc zeby na tym brzuchu lezall.. a co dopiero takie cuda wyczynial.. na kolanach bardzo zadko sie podpiera i giba do przodu.. tylko lezy i sie w kolko obraca.. zaczynam byc zazdrosna

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość

i z wakacjami przemyślałam dokladnie sprawe i wzięłam sobie do serca co wszystkie napisałyście, macie 100% racje. Na chwilę sie zachłysnęłam pomysłem mega odpoczynku i spokoju, ale później tak przyjrzałam się Blani i nieeee.... przecież nigdy już nie będziemy tylko w dwójke, Blanka jest pełnoprawnym członkiem rodziny i wakacje jej się należą
klask i:

Bylismy u tesciow. odpoczelam troche bo siostra tzta uwielbia dzieci tak wiec zajmowala sie caly czas Filem. wrocilismy kolo 19:15 wykapalam go nakarmilam i spi

pomalowalam sobie PIERWSZY raz w zyciu pazurska na czerwono nie lubie tego koloru ale jakos na paznopkciach mi sie podoba

wszyscy mi mowia ze schudlam mam motywacje odchudzam sie dalej tesciowa miala xzaczac od 1.06 ale oczywiscie nie ma zaparcia i ciagle tylko nazeka i nazeka.. juz nie mogetego sluchac.. ciagle sie mnie pyta co ja robie ze chudna.. mowie jej mowie a przychodzi 18 a ona na kolacje wpieprza boczek smazony a za pol godziny slysza : boze jaka jestem gruuuba od jutra sie odchudzam.. (ta jasne):P a ja o dziwo mam duze zaparcie i jestem z siebie dumna

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 20:39   #4941
brombusia
Zakorzenienie

Haj

Dość już mam tych upałów

Jeszcze tylko 11 dni do wakacji

Co do chrupek kukurydzianych to mój je, ale musiał się do nich przekonać Teraz uwielbia i jak marudzi to daję mu do rączki taką pałeczką i mam spokój
Konspi ta kaszka zdrowy brzuszek jest błyskawiczna więc jak wrzucisz troszkę do deserku to chyba będzie ok. Ja daję Małemu na drugie śniadanie rozrobioną bebilonem.
Oluś zabranie Blanki ze sobą pewnie będzie dobrym rozwiązaniem, a jeśli wybierzecie taki hotel, w którym zapewniają nianie w razie czego, to na jakieś nocne szaleństwa też będziecie mogli wyskoczyć

Karenina a ten kojec który masz, ma taką stabilną płaską podłoge, wiesz o co mi chodzi, prawda? Bo nie wiem czy brać taki jak myślałam na początku, czy taki jak Kamyk ma

Dzieciaczki w letniej odsłonie słodkie jak zawsze, Lenka widzę nieźle pupką wywija, zresztą Andruś też Mój robi podobnie, ciągle jestem zaskoczona ile rzeczy już potrafi, normalnie nie nadążam za tym jak mi dziecko rośnie
I zaczał próbować siadania z leżenia na boczku

Jeszcze wczoraj zapomniałam pogratulować Mateuszkowi drugiego ząbka

Mój pierworodny podczas porannej drzemki
Załącznik 3175016

Edytowane przez brombusia
Czas edycji: 2010-06-10 o 20:41
brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 20:45   #4942
zebra666
Zakorzenienie

Karenina ale zdolniacha!!!

Brombi słodko śpi! Widze huggisów uzywacie. To 4+? My mamy ale czasem przesiura jak spi... wziełam je jak były po 20 zł w biedronce ale za 39 bym ich nie wzieła

A to mój śpioszek ...upały dają sie trasznie we znaki i usnąć nie może...dzisaj więc spał tak:P

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2010-06-10 o 20:47
Stary 2010-06-10, 20:46   #4943
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
\

pomalowalam sobie PIERWSZY raz w zyciu pazurska na czerwono nie lubie tego koloru ale jakos na paznopkciach mi sie podoba

wszyscy mi mowia ze schudlam mam motywacje odchudzam sie dalej tesciowa miala xzaczac od 1.06 ale oczywiscie nie ma zaparcia i ciagle tylko nazeka i nazeka.. juz nie mogetego sluchac.. ciagle sie mnie pyta co ja robie ze chudna.. mowie jej mowie a przychodzi 18 a ona na kolacje wpieprza boczek smazony a za pol godziny slysza : boze jaka jestem gruuuba od jutra sie odchudzam.. (ta jasne):P a ja o dziwo mam duze zaparcie i jestem z siebie dumna
oooo, czerwone pazurki, I'm loving it :P ja przeważnie mam czerwone, no albo jakaś fuksja.. french troszkę mi się już znudził, a czerwień jest taaaaka sexy
Gratuluje odchudzania smażony boczek?! o ble, chyba by mnie całą noc brzuch bolał
ja siedze z tż na naszym tarasie i popijam sobieskie impress.. ehh zabójcze 4% alkoholu zaraz mnie komary zjedzą i już padam, wiec do juterka laseczki ))
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 20:49   #4944
elalank
Zadomowienie

heloł

trochę nadrobiłąm, ale nie mam zbyt dużo czasu, bo TZ wzywa

Lenka i Andre kurde ale akrobaci!!!!!!!!!!!!! moja Olcia jeszcze tak nie wywija. obraca się i turla na wszytskie strony ale się nie podnosi

wakacje bez Olki- WYKLUCZONE!! nie potrafiłabym wyłączyć myślenia i tęsknoty jak wracam z pracy to rzucam wszystko w drzwiach i pędzę ją wyściskać, a to tylko 8 h

coś miałam jeszcze napisać, ale nie pamiętam

moja koleżanka dziś urodziła Magdalenę 55 cm i 3300! ale miała ciężki poród i skończyło się kleszczami. Na szczęście wszytsko jest dobrze i teraz odpoczywają dziewczyny a mieliśmy iść w sobotę do nich na grilla i d..a ale za to będzie pępkowe

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 20:52   #4945
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Brombi słodko śpi! Widze huggisów uzywacie. To 4+? My mamy ale czasem przesiura jak spi... wziełam je jak były po 20 zł w biedronce ale za 39 bym ich nie wzieła

A to mój śpioszek ...upały dają sie trasznie we znaki i usnąć nie może...dzisaj więc spał tak:P
Ja też kupiłam huggiesy w biedronce za 20 zł
Normalnie kupuję zawsze Pampki ale że była taka okazja to wzięłąm na spróbowanie, ale na noc mu nie dawałam bo mam też Pampersy i tak na zmianę mu zakładam
Twój śpioszek też słodki, najlepiej mu jak wtulony w Mamuśkę

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

A i ja kupiłam 4, czyli 8-14 kg

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 20:56   #4946
domi7ks
Zakorzenienie

hej

Ola a ten szklany taras to Wasz? czy tesciow?oj zazdraszczam, m\nam by sie tez ogrodek i tarasik przydal

Lenka i Andre szok!ale akrobaci

My bylismy na basenie. Zdecydowalismy, ze pojdziemy na normalny, wzielismy kocyk i wszystko a okazalo sie, ze jeszcze zamkniety kiedys otwierali 1ego czerwca a teraz pewnie pierwszego dnia wakacji
więc w koncu wyladowalismy na krytym. Dobrze, ze czepki wzielismy. Ale fanie bylo, Polusi sie tez podobalo plywala jak rekin

wiecie z tymi basenami to ja sie boje, zeby jakiejs infekcji nie złapała tylko:/

Dzis byl debiut- gruszki williamsa z Hippa. Oczywiscie pyszne. No i herbatka tez jest gitez majonez na cieple dni.

Ja na paznokciach tez uwieobiam czerwony. U stóp ma przewaznie ten kolor. U rak roznie. Akurat teraz mam french ze slubu.

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 20:59   #4947
zebra666
Zakorzenienie

Brombi my mieliśmy 4 i 4+ ale właśnie na noc i spqacery Pampki, bo huggisy potrafił przy drzemce przesikać.

Stary 2010-06-10, 21:12   #4948
elalank
Zadomowienie

TZ poszedł się kąpać

czerwony lakier bardzo lubię na stopach! wczoraj sobie pomalowałam, bo w pełnych butach nie da rady wytrzymać w te upały! blech.

Brombi nie masz za dobrze z tymi wakacjami!? i 2 lekce dziennie??

A kiedy była taka promocja w Biedronce????????/ i czemu mi nic nie powiedziałyście?? strzelam focha!

no i wstawiam fotkę z dzisiaj, zabawy na balkonie na ławce zmiany koloru się nie dopatrzycie, jedynie ścięcie (i nie patrzcie na nieporządek )

i Olkę w kapelusiku

dobra, idę pod prysznic bo pływam, papa

Edytowane przez elalank
Czas edycji: 2010-06-10 o 21:17
elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 21:17   #4949
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
TZ poszedł się kąpać
super!dba o siebie chlopak :P

Cytat:
czerwony lakier bardzo lubię na stopach! wczoraj sobie pomalowałam, bo w pełnych butach nie da rady wytrzymać w te upały! blech.

Brombi nie masz za dobrze z tymi wakacjami!? i 2 lekce dziennie??

A kiedy była taka promocja w Biedronce????????/ i czemu mi nic nie powiedziałyście?? strzelam focha!

no i wstawiam fotkę z dzisiaj, zabawy na balkonie na ławce zmiany koloru się nie dopatrzycie, jedynie ścięcie (i nie patrzcie na nieporządek )

i Olkę w kapelusiku

to jest Wasz balkon???za***isty
no i bardzo korzystna zmiana fryzurki!jak sie w takowej czujesz????

bo jap rztymierzam sie do sciecia, juz dosc dlugich, dosc

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 21:21   #4950
zebra666
Zakorzenienie

Elalank ślicznie wyglądacie i balkon faktycznie niczego sobie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości