|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
madzia, fajnie tak patrzeć jak niedawno to leżało i tylko rączkami machało a teraz już wyczynia takie cuda!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
muszę się w takim razie wybrać na zakupy! ale Lena akrobatka ![]() fajne macie te pianki. skąd? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Wtajemniczenie
|
jaki artykuł? bo chyba przeoczyłam
|
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Dziś tak ciepło że nie da się wytrzymac nawet w mieszkaniu ![]() Wczoraj byliśmy na szczepieniach tym razem już nie w noge tylko w rączke. Stwierdziły że już jest duża i można już kłuć w rączke. Mała waży 8400. Czytałam na necie o zyrtcu kto może brać. Okazało się że nawet dzieci kilku miesięczne zażywają. Napewno jest inna dawka i mogą byc słabsze od tego co zawsze zażywałam. Ja również żażywam je od zawsze o zawsze pomagały. Teraz mam dość kicham leci z nosa jak z kranu oczy zmienione i nos już czerwony od chusteczek, a jestem narazie w domu co będzie jak wyjde na dwór ![]() Ja teraz bez tego leku nie moge normalnie funkcjonować. Nie wiem co robić. |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Zadomowienie
|
tarasiu, pianki są na allegro jako puzzle piankowe po 13-23 zł
![]() kupiłam jedno opakowanie ale musze dokupic żeby wyłożyć chyba pół pokoju bo Lenka zaczyna sie przemieszczać i wyciera mi kurze ![]() a jeszcze doczytałam, że na niektórych kosmetykach pisze że zawiera titanium, ale jest go w minimalnych ilościach 0-2% i wtedy jest ok bo jest on w zbyt małym stężeniu aby mógł zostac aktywowany... i stanowi tylko podłoże do innych składników - tu chyba Gucia będzie sie bardziej orientowała ![]() także dobrze poszukać w necie składu procentowego jejku ja teraz leże z tą nogą w górze i mnie trafia, z nudów i z niemożliwości zmiany pozycji ![]() Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-06-10 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=KarmazynowyKamyk;19 893207]Hej mamusie
![]() Ja wzięłam Zyrtec kilka razy... To i tak nieźle, bo przed zajściem w ciążę brałam go ponad 7 lat... Nasza pediatra prosiła tylko, żebym dała radę wytrzymać chyba do końca 4 miesiąca, już dokładnie nie pamiętam... Zyrtec to lak podawany nawet niemowlakom, więc jak masz się męczyć, to lepiej sobie ulżyć. Identycznie jak ja bez tego leku ani rusz. Nie ma nic ![]() Czyli brałaś karmiąc ten lek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() ja wlasnie wrocilam do domku i probuje ogarnac siebie, malego i chate....
#4929 |
Zadomowienie
|
Ja już daje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
U nas tez chrupki kukurydziane to hicior
![]() ![]() ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Raczkowanie
|
Jejciu, wytrzymać nie można od tego upału.
Oskar też już je chrupki kukurydziane. Zresztą on je już prawie wszystko oprócz kwaśnych, słonych i słodkich. no i smażonego ![]() co ja się tam będę przejmować glutenem. kroma w łapę i gitara ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4932 |
Zadomowienie
|
aaaaa zazdroszcze, ale super !! moja tak nie umie ![]() ![]() oo, to musze sprobowac ![]() Niania poszła, Blanka śpi.. ja już nauki mam chwilowo dość. Nie wiem co mnie podkusiło, ale jak byłam u osiedlowej kosmetyczki dziś pomalować pazurki to uznalam,ze obetne grzywke... ehhh i jest tragiczna ![]() ![]() i z wakacjami przemyślałam dokladnie sprawe i wzięłam sobie do serca co wszystkie napisałyście, macie 100% racje. Na chwilę sie zachłysnęłam pomysłem mega odpoczynku i spokoju, ale później tak przyjrzałam się Blani i nieeee.... ![]() ![]() a jak to jest z bagażem? Bo za dziecko nie płacimy, ale walizka 20kg normalnie jej przysługuje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zebra jaki twoj synio powazny z ta butla ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pierwsza fotka dokladnie jak u nas... ![]() Cytat:
My rezerwujemy bilet w tym tygodniu to bede WSZYSTKO wiedziala... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4934 |
Zakorzenienie
|
Ufffff jak goraco, pufff jak goraco.......
xpressja - to chicco na komary jest w promocji w rossku teraz i to w super cenie na dowidzenia, za spray zamist 22 dalam 10 zlotych... Z czapeczkami to uwazam, ze jak ja jestem w koszulce na ramiaczkach lub krotkim rekawie - to odpuszczamy, ale jak zakladam dlugi rekaw, to małemu jakaś cieniutka czapeczka lniana się należy ![]()
#4935 |
Zakorzenienie
|
Racja
![]() My własnie wrocily z kosciola z procesji dzis bylo swiecenie dzieci i Kamilka pozniej postala cukiereczki i medalik od ksiedza za to ze chodzila ładnie caly tydzien. Z cukiereczkow to mamusia skorzystala ![]()
#4936 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
a kupowałaś tylko spray ? podobno to do kontaktu też jest dobre... kareninka, widze że Andre przyjmuje takie same pozy co Lenka ![]() hihih akrobaci ! jejku.... rozpuszczam się! ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
własnemu dziecku słodkości wyjadać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() A co do pracy to dziś rano zawiozłam poprawioną, jutr o powinnam mieć wyniki tego systemu antyplagiatowego. Modlę się aby w końcu mi to uznali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spray to kupilam sobie jakiejś innej firmy, a malemu gel z chicco. Byl jeszcze chyba roll-on. Cytat:
![]() Zrobilismy malemu orzeźwiajacą kąpiel jak tż wrocił z pracy... tak ze dopiero teraz padl, ale to nie była jeszcze wieczorna kąpiel. a gdzie tu kolacja? wszystko dzisiaj z tego upału nie tak... Ale dobre wieści bananowo mleczna kaszka chyba może być. Szukalam dzisiaj jakichś nie-mlecznych i nie ma ![]() i jeszcze pytanie odnośnie kaszki pszennej z glutenem " zdrowy brzuszek" ze śliwką - ta trzeba z mlekiem rozrabiac, czy jeśli będe ją jako ekspozycyjna dawkę na gluten stosować tylko czyli malutko jako dodatek do deserku to można ją też po prostu z wodą tylko rozrobić?
![]() |
#4939 |
Zakorzenienie
|
Karenina
![]() a kod- mama gotuje zupe, której nie zjem:P Ubrudziłam pół kuchni i garów a on miał odruch wymiotny ![]() Kate za prace trzymam kciukasy! |
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ej zazdroszcze wam!;( moj Fil nic takiego nie robi.. zawsze lubil na brzuszku lezec a teraz w ogole nie chce.. na prawde musze sie niezle nameczyc zeby na tym brzuchu lezall.. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bylismy u tesciow. odpoczelam troche bo siostra tzta uwielbia dzieci tak wiec zajmowala sie caly czas Filem. wrocilismy kolo 19:15 wykapalam go nakarmilam i spi ![]() pomalowalam sobie PIERWSZY raz w zyciu pazurska na czerwono ![]() ![]() wszyscy mi mowia ze schudlam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
Haj
![]() Dość już mam tych upałów ![]() Jeszcze tylko 11 dni do wakacji ![]() Co do chrupek kukurydzianych to mój je, ale musiał się do nich przekonać ![]() ![]() Konspi ta kaszka zdrowy brzuszek jest błyskawiczna więc jak wrzucisz troszkę do deserku to chyba będzie ok. Ja daję Małemu na drugie śniadanie rozrobioną bebilonem. Oluś zabranie Blanki ze sobą pewnie będzie dobrym rozwiązaniem, a jeśli wybierzecie taki hotel, w którym zapewniają nianie w razie czego, to na jakieś nocne szaleństwa też będziecie mogli wyskoczyć ![]() Karenina a ten kojec który masz, ma taką stabilną płaską podłoge, wiesz o co mi chodzi, prawda? ![]() ![]() Dzieciaczki w letniej odsłonie słodkie jak zawsze, Lenka widzę nieźle pupką wywija, zresztą Andruś też ![]() ![]() I zaczał próbować siadania z leżenia na boczku ![]() Jeszcze wczoraj zapomniałam pogratulować Mateuszkowi drugiego ząbka ![]() Mój pierworodny podczas porannej drzemki ![]() Załącznik 3175016
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2010-06-10 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
Karenina ale zdolniacha!!!
![]() Brombi słodko śpi! Widze huggisów uzywacie. To 4+? My mamy ale czasem przesiura jak spi... wziełam je jak były po 20 zł w biedronce ale za 39 bym ich nie wzieła ![]() A to mój śpioszek ...upały dają sie trasznie we znaki i usnąć nie może...dzisaj więc spał tak:P Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-06-10 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje odchudzania ![]() ![]() ja siedze z tż na naszym tarasie i popijam sobieskie impress.. ehh zabójcze 4% alkoholu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4944 |
Zadomowienie
|
heloł
![]() trochę nadrobiłąm, ale nie mam zbyt dużo czasu, bo TZ wzywa ![]() Lenka i Andre ![]() wakacje bez Olki- WYKLUCZONE!! nie potrafiłabym wyłączyć myślenia i tęsknoty ![]() coś miałam jeszcze napisać, ale nie pamiętam ![]() moja koleżanka dziś urodziła Magdalenę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Normalnie kupuję zawsze Pampki ale że była taka okazja to wzięłąm na spróbowanie, ale na noc mu nie dawałam bo mam też Pampersy i tak na zmianę mu zakładam ![]() Twój śpioszek też słodki, najlepiej mu jak wtulony w Mamuśkę ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- A i ja kupiłam 4, czyli 8-14 kg ![]()
![]() |
#4946 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ola a ten szklany taras to Wasz? czy tesciow?oj zazdraszczam, m\nam by sie tez ogrodek i tarasik przydal ![]() Lenka i Andre szok!ale akrobaci ![]() My bylismy na basenie. Zdecydowalismy, ze pojdziemy na normalny, wzielismy kocyk i wszystko a okazalo sie, ze jeszcze zamkniety ![]() ![]() więc w koncu wyladowalismy na krytym. Dobrze, ze czepki wzielismy. Ale fanie bylo, Polusi sie tez podobalo ![]() ![]() wiecie z tymi basenami to ja sie boje, zeby jakiejs infekcji nie złapała tylko:/ Dzis byl debiut- gruszki williamsa z Hippa. Oczywiscie pyszne. No i herbatka tez jest gitez majonez na cieple dni. Ja na paznokciach tez uwieobiam czerwony. U stóp ma przewaznie ten kolor. U rak roznie. Akurat teraz mam french ze slubu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
Brombi my mieliśmy 4 i 4+ ale właśnie na noc i spqacery Pampki, bo huggisy potrafił przy drzemce przesikać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Zadomowienie
|
TZ poszedł się kąpać
![]() czerwony lakier ![]() ![]() Brombi nie masz za dobrze z tymi wakacjami!? i 2 lekce dziennie?? ![]() A kiedy była taka promocja w Biedronce????????/ i czemu mi nic nie powiedziałyście?? strzelam focha! no i wstawiam fotkę z dzisiaj, zabawy na balkonie na ławce ![]() ![]() ![]() i Olkę w kapelusiku dobra, idę pod prysznic bo pływam, papa Edytowane przez elalank Czas edycji: 2010-06-10 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |
Zakorzenienie
|
super!dba o siebie chlopak :P
Cytat:
to jest Wasz balkon???za***isty ![]() no i bardzo korzystna zmiana fryzurki!jak sie w takowej czujesz???? bo jap rztymierzam sie do sciecia, juz dosc dlugich, dosc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Zakorzenienie
|
Elalank ślicznie wyglądacie i balkon faktycznie niczego sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.