![]() |
#4921 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
' no love lost , no love found ' dziękuje moje cudo panny! ciiri , notcool , latin , mrs unfabulous , kamisha , otojest LOVELOVELOVE!
#4922 |
Raczkowanie
|
'nie chce mi się już siedzieć na dostępnym na gg, by mieć nadzieję, że może akurat się odezwie. nie chcę już co dziesięć minut sprawdzać telefonu, bo może akurat napisał sms. nie chcę za każdym razem wychodząc ze szkoły rozglądać się we wszystkie strony, bo może on akurat tam stoi. nie chcę idąc przez miasto trzymać non stop uniesioną głowę, bo może akurat skończyło Ci się kakao i postanowiłeś iść do tego sklepu, obok którego właśnie przechodzę. no nie chcę, to boli.' 'powiedz koniec i uwolnij się od smutków .' 'Telefon wibruje. Słyszę swój śmieszny dzwonek ogłaszający nadejście sms'a. Spoglądam na wyświetlacz 'masz jedną nieodebraną wiadomość'. Nadawca: ON. Treść wiadomości: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Rozeznanie
|
♥♥♥♥♥
dzięki, dzięki
uwielbiaj - zabieram ![]() i'm a human, i make mistakes so do you, bitch jestem człowiekiem popełniam błędy tak jak i ty, su.. we're like dominoes, i fall for you, you fall for another jesteśmy jak domino ja przypadam na ciebie ty na kogoś innego
#4924 |
Zakorzenienie
|
dziękuję ♥♥♥
Jesteście wielkie! ____ śnisz mi się na poduszce obok. kocham to powolne umieranie. wyobraź sobie długi pociąg i nas w ostatnim wagonie wspominających lipcowe maki na torach... jest zimno, bardzo zimno, a Ty każesz mi ogrzewać swoje lodowe serce. chciałam z Tobą 25-godzinnej niedzieli, a świat wcale nie cofnął zegarków, zatrzymał czas, nasze życie, stary mechanizm i sekunda trwa tygodniami.
#4925 |
Zakorzenienie
|
![]() One for all częściej Cię chce! uwielbiaj moja <3 ;-* " czas zapomnieć, że był zniszczyć w sobie wspomnienia, które wciąż jeszcze ranią wyrzucić z serca wszystkie słowa, wszystkie gesty, najsłodsze pocałunki i najpiękniejsze spojrzenia pozbyć się widocznych śladów jego obecności czas żyć życiem, nie nim nie krępuj się, rób mi dalej burdel w głowie po cholere się przejmować, nie? zaledwie mnie sobie przypominasz dokąd mam iść z moim sercem? i znowu w środku cała drżę znowu brak mi tchu, gdy czuję twój wzrok na sobie sama nie wiem, jak oprzeć się mu a mogłabym przysiąc na wszystko, że ten płomień już dawno zgasł a jednak jakaś siła w twe ramiona mnie na nowo pcha od czasu do czasu, bywam szczęśliwa ja - szczera pasjonatka twoich oczu pomyśl o mnie raz jeszcze, zanim odejdziesz zanim odejdziemy oboje hej szukam osoby, która wytrzyma moje rozterki emocjonalne piszesz się na to? "
![]() |
#4926 |
Raczkowanie
|
tym razem będzie inaczej, tym razem zniosę wszystko co przyniósł mi los. nie istnieje nikt inny, kto mógłby w jakikolwiek sposób zająć Twoje, najważniejsze miejsce. tak wielka potrzeba Ciebie. zachłysłnęłam się Tobą, muszę odkaszlnąć. i nigdy nie będę miała dość nieustającej walki o swoje szczęście. zbyt wiele mówisz, nie potrzebuje obietnic. umoczonym palcem w czerwonej farbie tworzę nową rzeczywistość. przytłoczona bezkształtnymi zarysami oplatającymi się wokół szyi.
#4927 | ||
Zadomowienie
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Cytat:
Drobne błędy miałaś. ![]() Cytat:
Tyle, że na tym forum w dupie mamy właśne zdania. Pożalić się możesz tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=419361 dziękuję Zaufanie jest czymś tak pięknym, że nawet największy oszust odczuwa pewien szacunek dla tego, kto go nim obdarza |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Wtajemniczenie
|
![]() dziękuję, za to, że pamiętacie o mnie. ![]() -nasz związek był jedną, wielką fikcją ! -fikcja jest modna. nie przeszkadzało mu, że nocami wylewała morze łez przez niego. nie potrzebuję kwiatów, czekoladek, miśków. wszystko mogę kupić w sklepie za rogiem. potrzebuję Ciebie i Twojej miłości. 'dałam Ci moją miłość, a dostałam nauczkę.' 'ciekawe, czy gdybyś został przewodnikiem po moim sercu, opowiadałbyś turystom, jak bardzo je zraniłeś' 'Szpilki, bo seksowne. Nike, bo wygodne. Słowa, bo wieloznaczne. Czyny, bo znaczące. Miłość, bo uzależnia. Obojętność, bo bezpieczna.' upijam się muzyką. dobijam się piosenkami o nieszczęśliwej miłości. wsłuchuję się w każde słowo uważnie. w każdym dźwięku odnajduję cząstkę siebie.
#4929 |
Wtajemniczenie
|
panna_miodowa, Paralogiczna, zuzka0, niczego_po_trochu, notcool -
<333. rybeńki, dziękuję za tak piękne słowa i pochwały od was, to zaszczyt ;** Mieliśmy razem sięgać gwiazd, a dziś nie jesteśmy w stanie nawet dostrzec ich na niebie. Znajdzie się kiedyś ten blask w oku, który nawet z końca świata, będzie wołać mnie do siebie.
#4930 | |
Rozeznanie
|
.
miło mi z tego powodu
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------------------------------
proszę. powiedz mi...dlaczego tak musi być? Byłeś. Jesteś. Zostaniesz? 'wiem... szczęście czeka gdzieś...' Razem mogliśmy przenosić góry. Bez Ciebie potykam się o źdźbło trawy. Los często płata nam figle. Raz jest tak jakbyśmy chcieli, a potem wszystko się wali. Lecz zawsze jest ku temu jakiś powód.
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2010-11-02 o 11:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Zadomowienie
|
dziękuję<3 mam skarb, a mianowicie jesteście nim wy ![]() __________ 'Za grzecznych chłopców się wychodzi, a s****ieli się kocha. Chciała tylko czasem z kimś wyjść wieczorem, czuć że jest dla kogoś ważna i komuś potrzebna. Pokaż mu, że cię nie zniszczył. że popełnił największy błąd swojego życia rozstając się z tobą.'
![]() ''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-11-02 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4932 |
Zadomowienie
|
dziękuje
![]() Drift & Mrs Unfabulous & caroline060 & otojest & ruda wiewióra & latin - podkradłam odrobinkę ![]() __________ In my dreams I sleep With my eyes I keep With my hands I can't let you go W swoich marzeniach śpię Z zamkniętymi oczyma Z dłońmi, które nie mogą cię puścić Gdy byłam w twych ramionach myślałam, Że tam należę, doszłam do wniosku, że to ma sens. Zbudować sobie ogrodzenie, zbudować sobie dom, Myśleć, że jestem tam silna. Ale byłam głupia, że grałam według reguł. Gra się znów zaczęła – kochanek czy przyjaciel? Rzecz wielka czy mała? Zwycięzca bierze wszystko. Gdybym mogła zmienić swoje życie Nie zmieniłabym ani jednej rzeczy Bo gdybym przeniosła swój świat w inne miejsce Nie zobaczyłabym twojej uśmiechniętej twarzy Love don't give no compensation Love don't pay no bills Love don't give no indication Love just won't stand still Miłość nie wynagradza Miłość nie płaci rachunkow Miłość nie daje wskazowek Miłość nie stoi w miejscu Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-11-02 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Przyczajenie
|
"Nie potrafisz obdarzyć miłością siebie ani mnie." "Wczoraj z Nią dzisiaj ze mną tu jesteś i mówisz, że Kochasz mnie "Okłamałeś mnie! zemszcze się dobrze o tym wiesz
"Każdy dzień, każdą noc przeżyć chce tylko dla Ciebie. Każdy dzień, każdą noc pozwól mi być Twoim cieniem. Każdy dzień, każdą noc wierzyć chcę Twoim słowom że w każdy dzień, w każdą noc bedziesz obok." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Zakorzenienie
|
![]() absorbeed, notcool, mad_woman (czym zasłużyłam sobie na te 3 serduszka w nawiasie? ![]() tęsknie za miłością. odchodząc, widzę ból do którego mnie doprowadziłeś. teraz oddałabym wszystko by zniszczyć te słowa, które powiedziałam Tobie. nienawidzę siebie, za to, że żyję bez Ciebie nie chcę już więcej Cię szukać po omacku. pragnę być tak jak Ty położona w ziemi, zimna jak Ty. ta prawda prowadzi mnie do obłędu. wiem, że potrafię zakończyć ból jeżeli zechcę, by całkowicie odszedł. unieruchomiona przez mój strach a wkrótce będę oślepiona przez łzy.
#4935 |
Zakorzenienie
|
czuję się tak podle. liczę godziny, czas leci tak powoli. znam brzmienie twojego głosu, które
może uratować moja duszę przez te łzy próbuję się uśmiechać. czas leci a ja nie wiem, co to był tamten moment. co zostało? Ty zapomniałeś o mnie, kiedy ja żyje dla ciebie, uważając. mis lagrimas hacen un mar. nadare sin descansar esperando tu llegar y es que estoy. /moje łzy zamieniają się w morze. będę płynąć bez odpoczynku czekając na Twoje przybycie imaginandome el final y me da miedo pensar que algun dia llegara si tu te vas. / i wyobrażam sobie koniec i boję się myśleć, ze pewnego dnia nadejdzie jeśli odejdziesz.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Przyczajenie
|
Wspomnień nie da się wyłączyć za pomocą alt+F4 ![]() Miłości nie da się odświerzyć za pomocą F5 ![]() Udawana miłość jest jak F13 na klawiaturze. Czyli wgl jej nie ma. ![]() Taki informatyczne.. jakoś mnie naszlo ![]()
#4937 |
Rozeznanie
|
notcool
![]() 'Two ghosts in one mirror, no nearer.'
Dwa duchy w jednym lustrze, nie bliżej. 'But if you stay gone a little longer your keys won't work.' Lecz jeśli zostaniesz nieobecna odrobinę dłużej Twoje klucze przestaną pasować. 'Don't talk, don't say a thing Cause your eyes they tell me more than your words.' Nie mów, nie mów nic Gdyż twoje oczy mówią mi więcej niż twoje słowa.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Przyczajenie
|
`If you ever loved somebody put your hands up.
If you ever loved somebody put your hands up. And now they're gone and you wish you could give them everything.` `Jeśli kiedykolwiek kogoś kochałeś, podnieś ręce Jeśli kiedykolwiek kogoś kochałeś, podnieś ręce Lecz oni już od ciebie odeszli, ale ty wciąż nie przestałeś ich kochać` `Na końcu jest zawsze dobrze. A jeśli jest nie dobrze, to znaczy, że to nie jest jeszcze koniec.` `Lubię iść gdzieś tam i robić coś tam. *******e tych którzy robią na złość nam. A ty nie wierz we wszystko co Ci powiedział ktoś tam.` `A wiesz, jaki jest mój kolor oczu? Czekaj! Zamknę oczy. Teraz powiedz.` Boisz się przyznać przed sobą, że mnie kochasz i nie chcesz, żebym odszedł.. Sama też nie idziesz, bo chcesz, żebym został z Tobą.. Do końca życia.. ♥ `Czasem trzeba zapomnieć , by pamiętać. Czasem trzeba czuć i uśmiechać się ,tak dla zasady oraz dla siebie. Czekać . Przeczekać , nie pozwolić sobie i innym. Czasem trzeba wiele , czasem nie trzeba nic.` `Zaczynam Cię lubić, a to źle. Miało być bez uczuć.` `Już miała krzyknąć na całe gardło, kiedy doszła do wniosku, że ma to gdzieś. Nieważne. Biegnijcie. Utopcie się. Niech was porwą. Pieprzę to. Byłby spokój.` ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Rozeznanie
|
dziękuje Dziubki ;3
![]() CaMa ( <3), otojest, Mr Unfabulous - okradam ![]() bajkowa(?), chocolaate(??), bananowadelma(?), dresowa(?), misiok(?) a teraz czuj się jak ja wtedy. pomiatana, na drugim planie, potrzebna w nielicznych chwilach. trafiłeś nie na tą kobietę, jestem gorsza niż karma*. wiesz, że kilkugodzinne zakupy sprawiły mi więcej radości, a lakier w kolorze czerwieni wywołał szczerszy uśmiech niż Ty przez cały ten czas? Nie, nie jestem materialistką. ze mną zawsze czerpie się naukę. i te przeczucie, że tam czeka ktoś kto jest godzien nosić miano 'mojego'. człowiek człowiekowi staje się bliski przez przypadek. dziś już wiem. Jestem na tyle silna, że dam sobie radę. marnujesz się w jej objęciach. stałeś się jak mały ołowiany żołnierzyk w rękach hipopotama olbrzymiego. silna psychika - niezbędne by ze mną przebywać. cichutko, chodź za płot, pójdziemy chichotać i uśmiechać się w nieskończoność, by nikt nie widział. * karma - jeśli np. skrzywdzisz kogoś to wraca do Ciebie ze zdwojoną siłą.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-11-02 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
_____________________ 'I'm sorry for the times that I didn't come home left You lyin' in that bed alone. I was flyin' high in the sky when You needed my shoulder..' Przepraszam za chwile, w których nie wracałam do domu pozostawiając Cię leżącego samotnie w łóżku. Latałam wysoko po niebie, wtedy gdy Ty potrzebowałeś mojego ramienia.. 'I'm sorry for the times that I made You scream, for the times that I killed Your dreams, for the times that I made Your whole world rumble..' Przepraszam za chwile, w których doprowadzałam Cię do krzyku, za chwile w których zabijałam Twoje marzenia, za chwile w których doprowadzałam Twój cały świat do ruiny.. 'It's good to see You after all this time. It's good to know that You are doing fine.' Dobrze Cię widzieć po tym wszystkim. Dobrze wiedzieć, że masz się dobrze. 'I know that this is hard for You. Want You to know that I'm feeling it too..' Wiem, że to dla Ciebie ciężkie. Chcę byś wiedział, że mi też nie jest łatwo.. 'Eyes wide open, check this out, there's fog around.' Otwórz oczy, zobacz sam, przed nami mgła..
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Raczkowanie
|
nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości...
"Płacisz - kupujesz i konsumujesz Tylko bierzesz, bierzesz - nic nie dajesz Rzucasz wszystko dla jednej iluzji Z dnia na dzień taki sam się stajesz..." "Gdy spotkamy się na końcu świata Wiatr rozrzuci nam swój los Ja złapię myśli smutnych ludzi Uczynie krok, wolny krok Bo ja, Ja jestem wolny! The-Tox Ja Cię potrzebuje , ale nie możesz znaleźć czasu dla mnie .. Niech ktoś nam pomoże, bo dajemy z siebie wszystko Próbując sprawić, by wszystko było dobrze.. Teraz czujemy to samo, co kiedy spotkaliśmy się Po raz pierwszy <3 I oboje wiemy jak Jak sprawić, by wszystko było dobrze, kiedy boli. Ona leży w łóżku ze złamanym sercem ______________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Raczkowanie
|
Czułam się szczęśliwa, dopóki nie odkryłam, że istnieje ktoś, kto jest szczęśliwszy ode mnie. ____________ I just wanna die in your arms. |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Raczkowanie
|
Ideał chwilowo nieidealny. O ile ideał w ogóle kiedyś był idealny.. (kumpel sam o sobie ;p) Prosiaczek: Puchatku, jak się pisze 'miłość'? Puchatek: Tego się nie pisze, to się czuje. Moje oczy są oczami wariata kiedy spotykają się z twoimi oczami. Zbieram na wiosła do łodzi podwodnej. Opisy, rzucające się w oczy na mej liście kontaktów ;d
'Niebo? tu nie ma nieba, jest prześwit między wieżowcami. A serce to nie serce, to tylko kawał mięsa. No a życie - jakie życie? poprzerywana linia na dłoniach. A Bóg? nie ma Boga, są tylko krzyże przy drogach.' and if you die I wanna die with you. <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4944 |
Rozeznanie
|
Wiesz czym się różnie od niej? Tym, że ja kocham Ciebie, Ciebie a nie Twój wygląd. Ja zrobiłabym dla Ciebie wszystko, dla Ciebie a nie dla Twoich pieniędzy Ona potrzebuje od Ciebie tego, abyś ją namiętnie całował, mi wystarczy jak mnie mocno przytulisz. Dla niej jesteś tylko lasnem przed znajomymi, a ja chciałabym Cię tylko dla siebie. Jednak i tak wybrałeś ją. `Oddam Tobie moje lato. Chociaż tyle czekałam na to słońce. Już rozumiesz co to miłość ?` Nie rozumiem Cię. Tą kochasz, mnie całujesz, a tamtej mówisz 'kocham'. `pewnie zapomniałeś, że nie piję niesłodzonej herbaty, że gdy liczę do dziesięciu specjalnie omijam czwórkę i że boję się ciemności, lecz to nieważne. tak bardzo chcę byś wrócił, schował moją małą dłoń, w kieszeni swojej bluzy, by nie zmarzła. tęsknię za słodkimi pocałunkami w czoło, za barwą twojego głosu. jaka szkoda, że tak wiele rzeczy zmienia czas, jaka szkoda, że Ciebie też zmienił.` Razem możemy byc wyjątkowi, a osobno zwykli. Gdybym umarła Ty nie zaprzeczałbyś . Nie gniewałbyś się. Nie targował się. Nie wpadłbyś w depresję. Nie próbował zaakceptowac. Ty byś po prostu próbował zapomniec. `pewnie zapomniałeś, że nie piję niesłodzonej herbaty, że gdy liczę do dziesięciu specjalnie omijam czwórkę i że boję się ciemności, lecz to nieważne. tak bardzo chcę byś wrócił, schował moją małą dłoń, w kieszeni swojej bluzy, by nie zmarzła. tęsknię za słodkimi pocałunkami w czoło, za barwą twojego głosu. jaka szkoda, że tak wiele rzeczy zmienia czas, jaka szkoda, że Ciebie też zmienił.` |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Zakorzenienie
|
Jakim rodzajem niebieskiego jesteś?!
I tak niepostrzeżenie umykamy przed pazurami rzeczywistości - ludzkie cienie. Lubimy sobie czasem poleżeć na chmurach. Mijamy się, nie przez przypadek, a nieporozumienia. Dziwne słowa, niezrozumiałe słowa, niedokończone słowa, absurdalne słowa, irracjonalne słowa, śmieszne słowa, małostkowe słowa, irytujące słowa, nietaktowne słowa. Twoje słowa. IDĘ ULICĄ, ZA MNĄ PODĄŻA NIE-MÓJ CIEŃ. Nie odwrócę się - nie boję się. PARADOKS MILCZENIA: Ma głos i nim do nas przemawia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Rozeznanie
|
Paralogiczna - ![]() Dziewczyny, nie chciałam, żebyście były na mnie złe i też bluzgały w jakieś różne sposoby,
po prostu jestem jeszcze nie doświadczona i nie wiedziałam, że to mogłoby was wkurzyć. Więc sory. Kochać sercem to znaczy go mieć. Kierować się swoimi prawdziwymi uczuciami, nie tym co nam się wydaje, lecz tym co jest dla nas pewne. |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
;-*
Mrs Unfabulous zawsze będę Twoją wierną szaloną fanką ![]() _mandarynka wszystko jest specjalnie dla Ciebie ![]() " minęło tyle czasu. tyle miesięcy, dni, godzin bez Ciebie.
tak bardzo żal mi tego, co uciekło w niepamięć. zamknięta w czterech ścianach tylko z własnymi myślami, toczę zaciętą walkę pomiędzy przeszłością, a obecną chwilą. wspomnienia chciałyby odwiedzać mnie codziennie, jednak nie są one tutaj mile widziane. choć moje serce tak zachłannie szuka twojej twarzy, uciekam jak najdalej. to jak droga do nikąd. biegnę przed siebie nie zważając, gdzie znajduje się koniec. nie ma Cię. po prostu zniknąłeś z mojego życia jak płatek śniegu w słoneczny poranek. już nie wrócisz, nie pojawisz się obok mnie. wychodzę i może nie wrócę już, a może wrócę a Ciebie nie będzie tu, więc na drogę "kocham Cię" lecz zanim się spotkają serca ich, to wszystkie te bez siebie puste dni, spływają jak po twarzy ciche łzy "
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-11-02 o 14:19 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję ! <3
Gdybyś był
Tak jak Cię nie ma Wróciłoby moje szczęście. Nie wiń mnie za to, że tylko w Twoich oczach widzę szczęście. Nie wiń mnie za to, że moje serce Cię kocha. Nie wiń mnie za to, to nie moja wina. Zastanawiam się, czy kiedykolwiek dowiesz się, że ktoś Cię kochał ponad życie. Czy dowiesz się, że tym kimś, byłam ja.
![]() |
#4949 |
Raczkowanie
|
Jedna chwila a odwróciła
moje życie do góry nogami. Teraz moja kolej powiedzieć Ci: ' poniosło mnie.' Iść do tęczy, pożyczyć od niej trochę kolorów i ozdobić nimi swój świat. Bo i bez Ciebie może być wokół kolorowo.
![]() |
#4950 |
Raczkowanie
|
'Mimo to kochała go nadal, bo - po raz pierwszy w życiu - poznała, co to wolność. Mogła go kochać, choćby miał się o tym nigdy nie dowiedzieć, nie potrzebowała jego pozwolenia, by niepokoić się tym, co ludzie knują przeciwko niemu. To właśnie była wolność - czuć to, czego pragnęło jej serce, nie bacząc na to, co pomyślą inni.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.