Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł Wam się podoba dla następnej części?
Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 31 44,93%
Mamy rozpakowane i spakowane razem plotkują i debatują.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 0 0%
Dzieci kwietniowe i majowe czekają na maluchy majowo-czerwcowe.V-VI 2012 cz.VIII 2 2,90%
Naszym malcom cyca damy i dwupaki wciąż wspieramy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 5 7,25%
Pociechy karmimy, przewijamy i za dwupaki kciuki trzymamy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 2 2,90%
Mamy rodzą, dzieci mają, na maluchy swe czekają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 1 1,45%
Na porodówkę biegniemy,bo z dzieciaczkami spotkać się już chcemy. V-VI cz.VIII 0 0%
Wiosna za oknem,wyprawki czekają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają.V-VI 2012 cz.VIII 4 5,80%
Która następna?Której się spieszy? Wciąż mamy w wątku za mało dzieci.V-VI 2012 cz.VIII 8 11,59%
Ptaszki ćwierkają, wiosna wszędzie, który brzdąc następny będzie? V-VI 2012 cz.VIII 3 4,35%
Bociany latają i dzieciaczki na bieżąco nam dostarczają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 4 5,80%
Euro za pasem, najważniejsze dla nas są nasze bobasy. Mamy V-VI 2012 cz.VIII 0 0%
Koko spoko, lekarze na nasze Mamusie mają oko Mamy V-VI cz.VIII 1 1,45%
Bociany latają, kapusta rośnie, kolejne dzieciaczki witamy radośnie.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 8 11,59%
Głosujący: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-10, 18:15   #4921
nasteczka83
Raczkowanie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Cytat:
Napisane przez olla83 Pokaż wiadomość
naczekałam sie dzisiaj na kwalifikacje do cc chyba z 1.5 h, ale już mam termin . jak akcja nie zacznie się wczesniej, to będą mnie kroić 31 maja. dobrze że ak późno, niech mała rośnie jak największa. cały czas martwie się tym moim małym brzuchem, wszyscy mi powtarzają, jaki on mały, że za mały jak na ten etap ciąży i patrząc na kobiety siedzace ze mną w poczekalni, to faktycznie mój brzuch to maleństwo. raz sie prawie poryczałam, jak zobaczyłam jakąś kobietę w zaawansowanej ciąży z ogromniastym brzuchem na ulicy. z drugiej strony może to ja jestem jakaś inna, wszystkie kobiety które siedziały ze mną w poczekalni, miały mega opuchnięte stopy, jakieś problemy z krążeniem, widać, ze zatrzymała im się woda, a ja nic, jak byłam szczypior , tak dalej jestem. każda ma jakieś dolegliwości w ciąży, a ja nic!... podejrzane...ostatnie porządne usg miałam robione jakieś 2 miesiące temu! i od tego czasu nie wiem ile ona urosła..dobrze, że mam usg w poniedziałek, bo już szaleję z nerwów że coś z Małą nie tak...
Nie przejmuj się ja mam ogromny brzuch i tez slysze ze jezu jaki duzy to chyba za duzy mam taką "urodę" i tyle

Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość

Adaś - Pani doktor dzwoniła i za 4 tygodnie znowu na badanie, niestety żółtaczka nie schodzi tak szybko jak powinna a do tego wyniki badań krwi wyszły poniżej normy, podobno to normalne u wczześniaków - tak przynajmniej twierdzi lekarz, co nie zmienia faktu że znowu będzie kuty

Szmaragdowykotku - pytałaś co z żółtaczką, problem u Adasia polega na tym, że on nie ma tej typowiej żółtaczki fizjologicznej jak mają noworodki, jego żółtaczka ma jakąś dziwną nazwę, ale z tego co Pan profesor mówił kiedy Adaś był w inkubatorze - to chodzi o to, że ja i on mamy dwa różne typy krwi - nie mylić z konfliktem syroglogicznym, i przez to mój organizm wytwarzał antyciala, które spowodowały rozbicie krwinek...o ile dobrze pamiętam. Moje ciało atakowała Adasia jeszcze w brzuchu i dlatego mamy ciągłe kontrole
O matko nie wiedziałam, że tego typu problemy mogą wystąpić. Mam nadzieję, że to przejdzie szybko i maluszek będzie zdrowiutki
nasteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 18:19   #4922
Gaabbi
Wtajemniczenie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Dziękuję, że na mnie poczekałyście Możecie już gadać do woli, jestem redi
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 18:30   #4923
kapukat
Zakorzenienie

Gaabbi to pewnie teraz dziewczyny zrobią sobi przerwe
kapukat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 18:32   #4924
Alfahelisa
Zakorzenienie

grrr wczoraj zamówiłam łózeczko (klasyczne białe) na allegro, a dziś widzę że allegro zawiesiło temu sprzedawcy konto
heh niby regulamin twierdzi, że umowy zawarte przed zawieszeniem konta są ważne, więc moje opłacone zakupy też.
Teraz będę wyglądać tego łóżeczka noszz a jeszcze na aukcji miał podane 8 dni na realizację, więc póki co pozostaje mi czekac. Mam nadzieję, że przyjdzie i będzie ok, bo nie chce mi się kombinować ze zwrotami

z fotelikiem też se jakieś jaja robią, zamówione 4 maja (termin niby 3 dni) a wczoraj mail że im się ten kolor "uszkodził" i że moga wysłać mi zamiast desert to stone, napisałam że niech będzie - no i czekam

za to materacyk - byłam w szoku wczoraj kupiony dzis o 17 kurier u drzwi - noo takie zakupy to ja rozumiem
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 18:40   #4925
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
grrr wczoraj zamówiłam łózeczko (klasyczne białe) na allegro, a dziś widzę że allegro zawiesiło temu sprzedawcy konto
heh niby regulamin twierdzi, że umowy zawarte przed zawieszeniem konta są ważne, więc moje opłacone zakupy też.
Teraz będę wyglądać tego łóżeczka noszz a jeszcze na aukcji miał podane 8 dni na realizację, więc póki co pozostaje mi czekac. Mam nadzieję, że przyjdzie i będzie ok, bo nie chce mi się kombinować ze zwrotami

z fotelikiem też se jakieś jaja robią, zamówione 4 maja (termin niby 3 dni) a wczoraj mail że im się ten kolor "uszkodził" i że moga wysłać mi zamiast desert to stone, napisałam że niech będzie - no i czekam

za to materacyk - byłam w szoku wczoraj kupiony dzis o 17 kurier u drzwi - noo takie zakupy to ja rozumiem
no to masz doświadczenia
mnie w sumie jeszcze nie spotkala taka sytuacja (odpukac)

mmm wlasnie sobie wcinam pyszną bagietkę z sałatką, serem, szyneczką i pomidorkiem
dzis zakupilam ryż preparowany i jutro bede robic takie kulki "jeżyki" jak za czasów dziecięcych
Stary 2012-05-10, 18:41   #4926
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
ale czad

Twoje relacje zawsze wywołują uśmiech na mojej twarzy Krok po kroku wiemy co, kto, jak i kiedy u niuni

Andzya z matematyki udzielam korków.

Ja sie zabrałam za sprzątanie i mąż sie zaraz mówil, co chcesz już urodzić? Tak chce i chciałabym na złość tesciowej zrobić, bo mi powiedziała ze 2 tygodnie po terminie urodzę.
Ostateczny termin małej daje 27.05

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 18:44   #4927
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!

Ja z wiadomością od Libretki: "Leżę na patologii, od jutra będą indukować poród. Trzymajcie kciuki."
Powodzenia.
Cytat:

Wiadomość od Agaty:

"Nasz synek przyszedł na świat wczoraj o 22:27 Ma 53cm i waży 3500g Jest zdrowy i całkiem niebrzydki, ma czarne włosy Ponieważ wody odeszły a akcja się nie rozwijała, musieli mnie ciąć. Ale jakoś żyję buziaki "
Gratuluje

Ja miałam dzis wizytę, szyjka dość skrócona, ale zamknięta. 31 maja wizyta nastepna, moze ostatnia Poza tym przybląkała mi sie jakas infekcja mam brac globułki:/

Pytałam sie gina czy beda miała jeszcze usg robione, to mi powiedział ze nie, znaczy ze cos bedzie działo, nie czuła dziecka.

Dzis 36 tc, na emailu fotka brzucha 104 cm w obwodzie.

No i foto wózka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05033.jpg (148,0 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05034.jpg (155,8 KB, 40 załadowań)

Edytowane przez justys1358
Czas edycji: 2012-05-10 o 18:48
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 18:46   #4928
kism
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SzmaragdowyKotek Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj byłam na kwalifikacji do porodu w moim szpitalu!!! Wszystko załatwione!!! Położna, z którą rozmawiałam była przesympatyczna, cieszy mnie, że można i w I i II fazie rodzić w dowolnej pozycji i chronią krocze, w miarę możliwości Jestem bardzo szczęśliwa!
Gratki! Wreszcie nie będziesz się tym martwić

Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość
Adaś - Pani doktor dzwoniła i za 4 tygodnie znowu na badanie, niestety żółtaczka nie schodzi tak szybko jak powinna a do tego wyniki badań krwi wyszły poniżej normy, podobno to normalne u wczześniaków - tak przynajmniej twierdzi lekarz, co nie zmienia faktu że znowu będzie kuty
Ale generalnie schodzi i poprawia się? Musicie się kontrolować, ale mam nadzieję, że będzie lepiej za każdym razem!

Cytat:
Dziękuję, że na mnie poczekałyście Możecie już gadać do woli, jestem redi
kism jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 18:48   #4929
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SzmaragdowyKotek Pokaż wiadomość

A ja dzisiaj byłam na kwalifikacji do porodu w moim szpitalu!!! Wszystko załatwione!!! Położna, z którą rozmawiałam była przesympatyczna, cieszy mnie, że można i w I i II fazie rodzić w dowolnej pozycji i chronią krocze, w miarę możliwości Jestem bardzo szczęśliwa![COLOR="Silver"]
brawo!

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Powodzenia.

Gratuluje

Ja miałam dzis wizytę, szyjka dość skrócona, ale zamknięta. 31 maja wizyta nastepna, moze ostatnia Poza tym przybląkała mi sie jakas infekcja mam brac globułki:/

Pytałam sie gina czy beda miała jeszcze usg robione, to mi powiedział ze nie, znaczy ze cos bedzie działo, nie czuła dziecka.

Dzis 36 tc, na emailu fotka brzucha

No i foto wózka
fajny wozek i brawo za wizyte
czy Rinco nie ma przypadkiem takiego samego ?
moją uwagę zwroicla duza ilośc kwiatow u Ciebie
Stary 2012-05-10, 18:49   #4930
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość

fajny wozek i brawo za wizyte
czy Rinco nie ma przypadkiem takiego samego ?
moją uwagę zwroicla duza ilośc kwiatow u Ciebie
Zgadza sie, mamy takie same wózki
Stary 2012-05-10, 18:51   #4931
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość

Andzya z matematyki udzielam korków.
OMG ale jesteś po matmie? Czy po prostu jakieś takie zamiłowanie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-10, 18:56   #4932
martula007
Raczkowanie

Cytat:
Powodzenia.

Gratuluje

No i foto wózka
Fajny wozeczek
Czyzbys miala kroliczka?
martula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 19:01   #4933
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Cytat:
Napisane przez martula007 Pokaż wiadomość
Fajny wozeczek
Czyzbys miala kroliczka?
Mam, białego Tutaj jak sobie odpoczywa.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04206.jpg (101,8 KB, 40 załadowań)
Stary 2012-05-10, 19:09   #4934
rinco
Wtajemniczenie

No dobra, ja już po wizycie Generalnie wszystko jest dobrze, ciąża jest donoszona, więc zielone światło na wszelkie działania (te z mężem też ). Mały Miniu waży 3,26kg ilość wód idealna. Na KTG wyszły mi 2 skurcze, gin stwierdził, że macica budzi się do życia Rozwarcie jak ostatnio (opuszek palca), szyjka jeszcze niegotowa, więc chyba tak szybko nie urodzę Za tydzień mam kolejne KTG, a za 2 tyg. w środę 23 maja mam się zgłosić do szpitala na dyżur mojego gina, niby na kontrolę, ale coś czuję, że będzie chciał mnie już zostawić albo coś... No chyba, że jakaś akcja zacznie się wcześniej

Z tej całej radości, ze mogę już chodzić bez obaw dotoczyłam się do księgarni i kupiłam sobie najnowszego Zafona, a potem jeszcze wyciągnęłam męża na małe zakupy Jak to cudownie jest być znowu mobilnym!!!

Libretka ja bym wybrała SN... W razie czego zawsze można cesarkę zrobić, a w odwrotnej kolejności już nie bardzo

Blue ale świetne te bocianki, a te pisklaczki takie słodkie Też będę podglądać

Justys świetny wózek
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 19:11   #4935
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:

Może warto się skontaktować ze sprzedawcą.Ja miałam raz taką sytuację że konto zawiesili a ja wpłaciłam kase,nie dużo bo za dresy,obawiałam się że towar nie dojdzie ale doszedł.
Cytat:
Powodzenia.

Gratuluje

No i foto wózka
Wózek ładny
Brzuchol też zgrabny

A jak byłam wczoraj u pediatry to mówiła że becikowe mają znieść,że już w ogóle nie będzie

Asiula czy my nie siedziałyśmy dzisiaj razem na poczekalni u gina

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
No dobra, ja już po wizycie Generalnie wszystko jest dobrze, ciąża jest donoszona, więc zielone światło na wszelkie działania (te z mężem też ). Mały Miniu waży 3,26kg ilość wód idealna. Na KTG wyszły mi 2 skurcze, gin stwierdził, że macica budzi się do życia Rozwarcie jak ostatnio (opuszek palca), szyjka jeszcze niegotowa, więc chyba tak szybko nie urodzę Za tydzień mam kolejne KTG, a za 2 tyg. w środę 23 maja mam się zgłosić do szpitala na dyżur mojego gina, niby na kontrolę, ale coś czuję, że będzie chciał mnie już zostawić albo coś... No chyba, że jakaś akcja zacznie się wcześniej

Z tej całej radości, ze mogę już chodzić bez obaw dotoczyłam się do księgarni i kupiłam sobie najnowszego Zafona, a potem jeszcze wyciągnęłam męża na małe zakupy Jak to cudownie jest być znowu mobilnym!!!

Libretka ja bym wybrała SN... W razie czego zawsze można cesarkę zrobić, a w odwrotnej kolejności już nie bardzo

Blue ale świetne te bocianki, a te pisklaczki takie słodkie Też będę podglądać

Justys świetny wózek
za mobilność przede wszystkim.maluszek jeszcze troszkę urośnie

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-10, 19:13   #4936
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Agata gratuluje )!!!
i ktos ma urodziny, ale zdazylam 100 razy zapomniec, tez gratuluje)
i ktos pytal o sampopoczucie po porodzie- chyba kazdemu inaczej sie to wszytsko goi i tp. kolezanka dopiero po 3 tyg doszla w miare do siebie po porodzie naturalnym a miala dziecko 2.500, ja w sumie mialam duzego chlopaka, minal tydzien, szwy juz sie rozpuscily, jestem coprawda slaba, ale czuje sie spoko i mam duzo energii. tylko krwiaczek mi sie zrobil tam gdzie szycie i trudno na D usiedziec

nie pisalam bo od wczoraj mialal maly lekkie jazdy.
Nie wiedzialam co mu jest, nie chcial jesc, mega grymasil
dzis dopiero sie zorientowalam, ze ma zapchany nos
maz pojechal po fride, wyciagnnelismy gluciki.

pytanie-
czy codziennie trzeba psikac sola do noska i go udrazniac jakos ??

Moj mlody sika w pampersa, nic nie wylatuje, aleeeeee zawsze jak go przebieramy musi sikac jak nie ma pampersa i wtedy lapiemy w pieluchy..
kupilam 3 opakowania bodziakow w biedronce w trojpakach, bo ktoras z Was polecala- sa bardzo ladne i spoko jakosciowo polecam
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 19:13   #4937
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość

gratki za wizyte jaka dokladna waga dzidziusia
ja musialabym urodzic w srode zeby się wpasowac w dyzur mojego gina, w sumie by bylo fajnie
Moj maz zapowiedzial, ze jutro wypedzi malutką na swiat bo weekend sie zaczyna
Stary 2012-05-10, 19:14   #4938
andzya
Zakorzenienie

Justys świetny brzuszek
Stary 2012-05-10, 19:14   #4939
Efijy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
też bym poszła

Może u mnie to kwestia tego, że Antoś był malutki jak się urodził, dlatego tak szybko doszłam do siebie, nie wiem sama.
A co do obsikiwania to mam ten sam problem, ale zwalałam to na fakt, że pampersy 1 są na niego trochę za duże teraz już tak się nie dzieje
Już myślałam że są za małe ale te większe to samo jakoś górą mu to idzie ehh u mnie gin. mówił ze Stasiek jak na moje gabaryty to nie jest taki mały.
Efijy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-10, 19:14   #4940
anulka4771
Wtajemniczenie

Wrzuce wam filmik z mojej przejażdżki Wilusiem w majówkę.W tle jest mój głos i Filipa w połowie filmu,myslałam że ten reportaż jakis ciekawszy będzie http://www.youtube.com/watch?v=lutl7yotKRA

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-05-10, 19:16   #4941
Efijy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karozka Pokaż wiadomość
współczuję
No niestety z tymi porodami i dochodzeniem do siebie po to nie ma żadnej sprawiedliwości dla jednej poród to bułka z masłem a dla drugiej trauma

Ja miałam taki problem i okazało się, że zawijał się ten taki materiał przy nóżkach (nogawki) to możesz to sprawdzić, ewentualnie jeszcze jak za dużo się kremem posmaruje to się tam zatyka i też dziecko wtedy przesikuje
Mój to jakoś górą obsikuje będę się przyglądać jak wybadam o co chodzi to dam znać
Stary 2012-05-10, 19:17   #4942
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
Agata gratuluje )!!!
i ktos ma urodziny, ale zdazylam 100 razy zapomniec, tez gratuluje)
i ktos pytal o sampopoczucie po porodzie- chyba kazdemu inaczej sie to wszytsko goi i tp. kolezanka dopiero po 3 tyg doszla w miare do siebie po porodzie naturalnym a miala dziecko 2.500, ja w sumie mialam duzego chlopaka, minal tydzien, szwy juz sie rozpuscily, jestem coprawda slaba, ale czuje sie spoko i mam duzo energii. tylko krwiaczek mi sie zrobil tam gdzie szycie i trudno na D usiedziec

nie pisalam bo od wczoraj mialal maly lekkie jazdy.
Nie wiedzialam co mu jest, nie chcial jesc, mega grymasil
dzis dopiero sie zorientowalam, ze ma zapchany nos
maz pojechal po fride, wyciagnnelismy gluciki.

pytanie-
czy codziennie trzeba psikac sola do noska i go udrazniac jakos ??

Moj mlody sika w pampersa, nic nie wylatuje, aleeeeee zawsze jak go przebieramy musi sikac jak nie ma pampersa i wtedy lapiemy w pieluchy..
kupilam 3 opakowania bodziakow w biedronce w trojpakach, bo ktoras z Was polecala- sa bardzo ladne i spoko jakosciowo polecam
Eeeeeee tam siusie Filip parę razy mnie okupkał
Body fajne też kupiłam

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-05-10, 19:24   #4943
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Efijy Pokaż wiadomość
Już myślałam że są za małe ale te większe to samo jakoś górą mu to idzie ehh u mnie gin. mówił ze Stasiek jak na moje gabaryty to nie jest taki mały.

No ja nie wiem, ale mojemu też się zdarzało mieć mokre ubranko z tyłu Poza tym te New Borny są na dupkę mojego Anteksa trochę za duże, ale nauczyłam się je już tak zapinać, żeby nic się nie wylewało.

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

agatka u mnie z tym sikaniem to klasyk Też zawsze dostaję strumieniem ciepłego moczu Wydaje mi się, że to siusiu to dlatego, że jak się rozbiera bobasa do zmiany pieluchy to robi mu się chłodniej i dlatego tak się dzieje.

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Eeeeeee tam siusie Filip parę razy mnie okupkał
Body fajne też kupiłam
Kupa też mnie zaatakowała i to nie raz Ale u mojego z tą kupą to osobny rozdział, więc zdziwiłabym się gdyby było inaczej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-10, 19:25   #4944
onething
Zadomowienie

Dziewczyny 2 pytania:

1. Czy sączenie się wód może być niebezpieczne dla dzieciątka?

2. Czy kocyki, które macie są 100%bawełna czy sztuczne?
2013/2014
onething jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 19:25   #4945
Efijy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
O kurna ale dali ci propozycję.
Ja za wszelką cenę sn ale to jest tylko moja opcja.Jestem bardzo za porodem sn,jeżeli akcja nie będzie się rozwijać zawsze można cc.

Mnie po porodzie w ogóle krocze nie bolało a byłam zszyta w środku jak i na zewnątrz.Dlatego podejrzewam że to nie zależy od wielkości dziecka a od kobietynie wiem ale z każdym dniem powinno być lepiej.
Na samopoczucie ma wpływ wiele rzeczy a wielkość dziecka też . Mam nadzieję ze z każdym dniem będzie lepiej.
Stary 2012-05-10, 19:26   #4946
martula007
Raczkowanie

Cytat:
Mam, białego Tutaj jak sobie odpoczywa.
Sliczny! Przyznam sie, ze ja mam mala obsesje na punkcie krolikow Sama tez mam... i jestem w nim mega zakochana. Moj tz smieje sie, ze kocham krolika bardziej niz jego Moj caluski dzien biega po domu, tylko jak wychodzimy z domu lub na noc jest zamykany... moglabym sie rozpisywac na ten temat i rozpisywac Kiedys powiedzialam mojemu mezowi ze zamiast pierscionka zareczynowego mogl mi kupic w ramach oswiadczyn krolika... no i sie chlop zalamal, twierdzac, ze za pozno mu o tym powiedzialam przynajmniej by troche oszczedzil, hehe
Stary 2012-05-10, 19:28   #4947
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martula007 Pokaż wiadomość
Sliczny! Przyznam sie, ze ja mam mala obsesje na punkcie krolikow Sama tez mam... i jestem w nim mega zakochana. Moj tz smieje sie, ze kocham krolika bardziej niz jego Moj caluski dzien biega po domu, tylko jak wychodzimy z domu lub na noc jest zamykany... moglabym sie rozpisywac na ten temat i rozpisywac Kiedys powiedzialam mojemu mezowi ze zamiast pierscionka zareczynowego mogl mi kupic w ramach oswiadczyn krolika... no i sie chlop zalamal, twierdzac, ze za pozno mu o tym powiedzialam przynajmniej by troche oszczedzil, hehe
Ja też miałam króliczka białego ale oddałam go bo lekarze mysleli że Filip jest na niego uczulony.Po testach okazało się że nie

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-05-10, 19:29   #4948
_millena
Zadomowienie

Cytat:

może podaj użytkowników, w razie co będziemy wiedzieć gdzie zamawiać lub nie

justyś - ale zwierz świetny !!

rinco - gratki za wizytę !

_millena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 19:29   #4949
martula007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez onething Pokaż wiadomość
Dziewczyny 2 pytania:

1. Czy sączenie się wód może być niebezpieczne dla dzieciątka?

2. Czy kocyki, które macie są 100%bawełna czy sztuczne?

odpowiem na 2... ja mam takie i takie. Ale wydaje mi sie,ze lepiej jak nie maja za duzo tych sztucznych materialow.
Stary 2012-05-10, 19:29   #4950
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

juz rozpakowane--
kupujecie pas poporodowy??
mozecie jakis polecic???

ok myslalam, ze tylko moj szkrab olewa mamusie i tatusia )
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości