|
|
#4921 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
Dokładnie, porozmawiajcie o tym spokojnie, po prostu powiedz mu co o tym sądzisz i postaw taki warunek....ewentualnie potem puść wolno jak to sie mówi...ale juz pracuje nad tym by wtedy o nim zapominać, otwieraj sie na nowe znajomosci, nic tak nie pomoga jak nowa znajomość, choć wiem ze nie kazdy jest od razu na nią gotowy. Dobranoc
|
|
|
|
|
#4922 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie Seph.. jak ostatnio rozmawiailiśmy z eksem(wow to było prawie 4tyg temu) to mu powiedziałam,że nadal go kocham.To po co się do mnie odzywa?Nie rozumiem..Jakby mi ktoś z kim zerwałam mówił,że dalej mnie kocha, to bym do niego nie pisała.
Sama nie wiem co do niego czuję..a może to tylko taki dzień wahań. Nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam szczęśliwa.
Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2013-01-20 o 01:58 |
|
|
|
#4923 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4924 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny jestem przerażona,już nie raz sama do domu wracalam po nocach ale zdarzyło mi sie to pierwszy raz.
Wracam z imprezy,a mostem idzie chłopak nie pozorny,kaptur na głowie,zero ludzi obok.Ja już prawie otwieram bramę od swojego domu,a on mnie wywala na ziemie,kopie pluje i dobiera do mnie z lapami. Zdarzylam go kopnac z obcasa,machac rękoma bronić sie jak w amoku.Zerwał mi kolczyki,podarl rajstopy byłam na obcasach wykrecilam kostkę sobie,ucieklam w stronę ulicy. Usiadalam na przystanek i tak trzeslam sie z dobra godzinę.Jacyś ludzie pomogli mi otworzyć drzwi od bramy. Jestem cała pokopana,mam tego chłopaka przed oczami jestem przerażona.Dlaczego takie coś musiało spotkać właśnie mnie przed samym domem ![]() Chyba powinnam to na policję zgłosić prawda ? Tylko tak od razu nie byłam w stanie a teraz boje sie już wracać sama do domu ... |
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powinnaś zgłosić to na policję! koniecznie! A w przyszłości staraj się wracać z kimś lub bierz taksówkę- nie ma innej rady- teraz niebezpieczeństwo czyha na każdym kroku. Ja też miałam kilka niemiłych przygód gdy wracałam w nocy i przestałam...różnica jest taka, że mi się nigdy nic nie stało - a TObie tak. Zostałaś pobita i okradziona- trzeba to zgłosić na policję.
|
|
#4926 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Ogromnie współczuję...
Są jakieś kamery w okolicy? Bo obecnie to nie masz za bardzo co zgłaszać... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie znasz tego chłopaka? Nie zauważyłaś, żeby ktoś kręcił się pod Twoim domem? W sumie szczęście w nieszczęściu, bo nic Ci się nie stało poważnego, a wiadomo do czego mogło dojść... Wypadałoby zgłosić, ale czy to coś zmieni?
|
|
#4928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- anoska co u Ciebie?
|
|
#4929 |
|
BAN stały
|
Nie zauważyłam żeby on koło mojego domu sie kręcił,był taki w sumie nie pozorny.Kaptur na głowie,i akurat jak wracalam podszedł od tylu i wywalił na ziemie.Teraz to w ogole będę sie bała wychodzić gdy jest tak późno,otwarcie furtki tez zajmuje mi chwile.Żeby mnie znów gdzieś nie dopadł ...
Jestem przerażona ze coś takiego mnie spotkało. I niestety nie ma kamer tutaj koło mnie :/ Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2013-01-20 o 10:46 |
|
|
|
#4930 |
|
Raczkowanie
|
Mój chłopak powiedział, że nic go nie obchodzę. Gdy zabierałam pończochy, to zasugerował, że mogę je zakładać dla kogokolwiek. Jest mi smutno, myślałam, że jestem ważna, tyle razy mówił, że mnie kocha. Byliśmy razem rok. Starałam się, jak mogłam. Poszłam do psychologa, jak tego chciał. Szkoda że tyle energii włożyłam w ten związek, teraz czuję się słaba i rozbita. Nie wiem czy zasługuję na szczęście. Wczoraj przyjechał po mnie, a rano wziął z portfela kasę za bilet. Jest mi przykro. Czy nawet jeśli go wkurzyłam, powinien był tak zrobić? Brakuje mi kogoś, kto by mnie pocieszył, nie mam ochoty dalej żyć. Czuję się taka bezwartościowa i samotna.
|
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żaden facet nie jest wart łez i mówienia sobie że jestem nikim. Głowa do góry, dasz rade!!
|
|
#4932 |
|
Nie depcze krokusów
|
Oj, kochana, jeśli ktoś tu jest bezwartościowy, to on...
|
|
#4933 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze powiedział, że jestem niedojrzała i żebym brała leki, bo nic mi nie pomoże. Czy bliska osoba, która kocha, mówi takie rzeczy czy wspiera?
|
|
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zajmij się soba
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
no u mnie jak zawsze dobrze, ale ci wszyscy faceci straszliwie mnie męczą. Oni chcą związku ze mną (jest ich chyba 3, albo nawet 4) i kilku przy okazji, z którymi się spotykam i co? Nic do nich nie mam. Jest jeden, z którym mogłabym coś, ale kiedyzaczynało dziać się coś poważnego w jego życiu pojawił się ktoś z przeszłości i wszystko co było między nami się zakończyło. Zupełnie nie wiem co jest ze mną nie tak. Nie potrafię się bardziej zaangażować w którąkolwiek znajomość, obdarzyć któregoś z nich większymi uczuciami. Nie wiem, może ciągle jeszcze we mnie siedzi całe wycofanie do facetów, pamięć o tym, że zostałam zostawiona z dnia na dzień i został mi zabrany cały sens i cel życia. Może to, że za pół roku kończę studia i nie chcę, żeby ktokolwiek gdzieś mnie trzymał i chcę czuć się niezależna.
Nie wiem, czuję się rozbita, za dużo się ode mnie wymaga.. kochaj na pstryknięcie palców, przytul teraz, pocałuj w tej chwili, bądź ze mną, ale to nic, że widzimy się drugi raz... Echh...
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4937 |
|
...
|
Jestem głupia...
Ex wczoraj przyjechał.. Próbowałam go olewać, bo kończyłam projekt na studia.. Potem zaczęliśmy gadać, włączyliśmy jakiś film.. I mi się zasnęło.. Cudownie się budzi rano, kiedy on tak przytula.. Ciągle powtarza, że mnie kocha, że nie chce innej.. Mówiłam mu, że ja tego nie chce, ale jedyne co odpowiada to "przecież wiem, że kłamiesz i walczysz ze sobą". Czemu on musi mnie tak dobrze znać? Zaczął nową taktykę. Przypomina mi wszystkie cudowne momenty, które razem spędziliśmy, każdy wspólny wyjazd, zakład, głupotę.. Gdybyście widziały jego uśmiech, kiedy udało mu się z zaskoczenia cmoknąć mnie w usta.. Strasznie miesza mi w głowie.. W ogóle, schudnął nieco. Niby zawsze był szczupły, ale robi się taki, jak wtedy gdy go poznałam.
|
|
|
|
#4938 |
|
Raczkowanie
|
ehś
Życie bez uśmiechu jest jak ptak bez skrzydeł by nonaka91 Edytowane przez nonaka91 Czas edycji: 2013-01-20 o 16:19 |
|
|
|
#4939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4940 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam taką sytuację. Pierwsza nie piszę, staram się go ignorować, ale to jest walka ze sobą a nie faktyczne zniechęcenie do niego. Wolałabym, żeby nie pisał i nie testował mojej silnej woli.
|
|
|
|
#4941 |
|
Zadomowienie
|
Eks znowu napisał.Tym razem komórka.Dobrze,że nie mam nic na koncie xd
Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh . ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- No i co mam z tym zrobić? Olać? Napisać,żeby dał mi spokój? Czuję się mega żałosna.
|
|
#4942 |
|
Zadomowienie
|
Olać!!!
|
#4943 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() A tak serio, to co wiesz o nim? Cytat:
Serio nie obudziłaś się ani razu w nocy, skoro zasnęłaś w ubraniu i niewygodnej pozycji do oglądania filmu?
|
|
|
#4944 |
|
Zadomowienie
|
Poczekam,aż do mnie zadzwoni
![]() A może zrobiłam błąd,że zaraz po zerwaniu utrzymywaliśmy kontakt? Może lepiej bym zrobiła, gdybym się odcięła całkowicie? Dziwnie się czuję z tym,że wydaje mi się przez ostatnie 3 dni,że już nic do niego nie czuję.Śmieszne, bo od zeszłej niedzieli płakałam codziennie przyjacielowi w mankiet,że strasznie za eksem tęsknię:P ja to mam wahania nastrojów.
|
|
#4945 |
|
Zadomowienie
|
aha. no moze...
po czesci mi go szkoda, bo widze, ze chcialby, zeby jego zycie wygladalo inaczej, ale sam sobie tak zrobil
|
#4946 |
|
Zadomowienie
|
Znalazłam fajnego ebooka: How to move from relationship i było w nim 12 signs that you have not moved on
Przetłumaczone pi razy oko z angielskiego:12 znaków, że jeszcze Ci nie przeszło: 1. Myślisz o eksie bardzo często, częściej,niż powinnaś 2. Kiedy myślisz o eksie nawet jeśli tego nie chcesz. 3. Kiedy nadal przywołujesz z pamięci wspomnienia z nim związane, najczęściej te szczęsliwe. 4. Kiedy on jest pierwszą myślą po przebudzeniu i pierwszą przed snem. 5. Jeśli nadal masz pytania i wątpliwości co do przeszłości.Zastanawiasz się co mogłoby być gdyby,zastanawiasz się dlaczego wyszło tak a nie inaczej. 6. Kiedy obwiniasz o zerwanie siebie/jego/okoliczności. 7. Kiedy myśli o nim,znaki od niego nadal wywołują u Ciebie szczególne emocje: awersję, złość, irytację, frustrację, rezygnację 8. Kiedy cały czas próbujesz się zmienić i nad sobą pracować, bo uważasz,że nie byłaś dość dobra 9. Kiedy chcesz robić na złość eksowi, chcesz, żeby pożałował tego co zrobił/co się stało. 10. Jeśli nadal często wspominasz o nim w rozmowach, nawet jeśli nie mają one z nim związku 11. Jeśli masz ochotę nawiązywać z nim kontakt, namawiać go do utrzymywania kontaktu, nawet jeśli wcześniej powiedziałaś sobie, że tego nie chcesz. 12. Jeśli nadal żyjesz w tym samym bałaganie, powtarza się ten sam wzorzec: związek polega na ciągłym zrywaniu i wracaniu do siebie, jeśli związek do niczego nie prowadzi i nie ma przyszłości a mimo to nadal chciałabyś powrotu.
|
|
#4947 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#4948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4949 |
|
Zadomowienie
|
Hm.
Ale w takim sensie,że może gdybym się wtedy odcięła, bo by się opamiętał a tak, to miał mnie w sumie dalej na zawołanie i nie odczuł chyba wcale braku mnie. Przykro mi. Myślę,że tak:P jeśli nie robisz żadnej wymienionej rzeczy tzn. że się wyleczyłaś:P wypadam chyba całkiem nieźle, bo 7 z wymienionych punktów mogę już sobie wykreślić. zostaje jeszcze 5,które nadal spełniam.
|
|
#4950 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Niestety, rzadko kryją się za tym głębsze uczucia Skądś się przecież te rozstania biorą...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

Oj, kochana, jeśli ktoś tu jest bezwartościowy, to on...