![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Oesu, ludzie, nie mam czasu, żeby się podrapać
![]() Zachorowałam i prawie wyzdrowiałam ![]() Jakby kto nie wiedział, to skończyłam Dune, które znalazło już dom ![]() Oraz dostałam propozycję wystawy, ale to drogi kraj i myślę, co robić... Poza tym odezwał się do mnie gość z Fragry.com i przysłał pytania do wywiadu - po angielsku... więc własnie odpowiadam po polsku ![]() I perfumy sobie zrobiłam - chyba nie będę nimi handlować, tylko będą na użytek prywatny i na potrzeby wystawy I w ogóle, jak się pytam - widzimy się w piątek, to przełożone spotkanie z wtorku w zeszłym tyg, pamiętacie? Karkki, Katty, Maja, Parabelka, Margot, Mursz, kto jeszcze? Nesca rzuciła, ale bez oddżwięku pozostało
#4922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ale - drogi kraj?????????? I Ty się ZASTANAWIASZ??????????? Im droższy kraj, tym potem droższa TY! Moje obrazy wisiały w Rumuni vs. moje obrazy wisiały w .... (wpisz drogi kraj) i ja nic a nic nie żartuję sobie. ![]() Co do fragry - jak będę mogła i byś potrzebowała to pomogę. Co do perfum - brawo! Zdradzisz choć ich ogólny wydźwięk? Czy to industriale? Pracownia malarska? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faaajnie było wczoraj, wesoło ![]() kolega z robo po któryms tam piwku chciał mnie zeswatać z innym kolegą, myslałam, że padnę ze śmiechu z tych tekstów ![]() Znajomy robił pożegnalne piwko, bo robote zmienił, na odchodne dostał od nas dwie pełnoletnie whisky ![]() podobno koło galmoku jest sklepik z samymi łychami i duzy wybór mają
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-02-04 o 09:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A Karkki to nie wyjeżdża? ![]() Ja do Szałasów chętnie zajrzę ![]() I niech ja się wreszcie wyśpię!!! ![]()
![]() |
#4925 |
Nindżopesz
|
Yay, co za wieści!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Drogi kraj - drogie obrazy, większy prestiż , się nie zastanawiaj, nie ma nad czym . Jak by Ci taką Ukrainę proponowali czy tam Bialoruś, to by się też nie bylo nad czym zastanawiać, tylko w drugą stronę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad dylematu .... Iść czy nie iść na żebry.... Ogólnie to jet tak że jak nie mam takiego odczucia mocy własnej to słabo mi idzie wykłócanie się z lekarzem i ludźmi w przychodni także tennn
![]() Cytat:
![]() ![]() No właśnie co ze spotkaniem , ja mam zabrać śmierdziele ![]() A poproszę o demetery jak ktoś ma ![]() ![]()
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2016-02-04 o 10:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Snat testowania nowych diorowych Poison Girl
![]()
#4929 | |
Zakorzenienie
|
A cenowo?
![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Trudno powiedzieć....Chyba nie , ale mam jak Ty w zależności od preparatu troszke inny odcień . A po gencjanie sama widziałaś , w moim odbiorze w brąz szły ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy odrudzaniu zauważyłam, że dużo olei zażółca i moje włosy są na to bardzo podatne ![]() z odcienia jestem już zadowolona, przy obecnej pielęgnacji nie muszę dodatkowo chłodzić, więc dla mnie oliwa odpada. 2. ten nowy? ![]() ja muszę jeszcze 2 tygodnie wytrzymać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Piers do przodu
|
![]() Ja spotkaniowo mogę tylko we wtorki i czwartki ![]()
#4932 |
Zakorzenienie
|
Dobry znad sklerozy
![]() Zapomniałam z pracuni lapka i musiałam wrócić po niego ![]() Ju, drogi kraj to i ceny wysokie ![]() Mnie nie będzie - zaraz jadę na lotnisko. Do zobaczenia ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Piers do przodu
|
Karkki udanej podróży
![]()
#4934 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
niecnotliwa dziewica
|
Spokojnego lotu!
![]() |
#4936 | |||
Panaroja
|
snad ogólnego fqrvu
![]() zdecydowanie nie ![]() kiedys sobie zakręciłam papiloty na noc ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Karkki wyleciała , a ja niestety odpadam przez najbliższe dwa-trzy tygodnie ![]() Cytat:
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
niecnotliwa dziewica
|
To by wychodziło Ju, Mursz, Neska i ja...?
Dziewczyny, napiszcie, widzimy się czy nazad przekładamy? Na temat włosów nic nie mówię. Po spaniu na wałkach i innych narzędziach tortur skręt się utrzymywał średnio przez pół godziny. Po trwałej wyglądałam jak wystraszona owca. A w tej chwili włosy mi się tak elektryzują, ze mam ochotę ciachnąć je a la Mia Farrow. I skończyły mi się wszystkie podkłady ![]()
#4938 |
Nindżopesz
|
Co się stanęło?
Skoro już o Poisonach mowa - co sądzicie o Midnight? Co drugi dzień zmieniam zdanie. Raz uważam, że niezłe, mogłabym użyć na wesele, potem, że w sumie nuda i bez pazura. A Perły trzymają się na mnie godzinę więc wypadają z rankingu. Myślę o Amethyście Durbano chociaż trochę zbyt guciowaty jak dla mnie. Ostatecznie chyba wygrywa Encens Flamboyant. |
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | ||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Musze w perfumerii obwachac oba to mi sie przypomni wnet ![]() Zateskniłam znowu za Dzonkgha i Timbuktu i myśle ktore kupic najsampierw. Chyba Dzongkha, bo ona z tych długopachnących u mnie była ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
Za to teraz mi sie wszystko trzyma piknie ![]() ![]() Ja własnie nabyłam apre dni temu nowego szanelka podkładowego - mega jest ![]()
![]() |
#4940 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Mydło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
Laski - chuopin zachorowan - tym razem już leży w łożu z kaszlem, ale oczywiście duhreń jeden wybiera się do robo na nockę
![]() ![]() ![]() Nie wiem co mu dać za lek żeby mi po nim nie zasnął - będzie za kierownicą. Czy Fervex D bo tylko taki mam na stanie, nie usypia bynajmniej? Coś potrzebne mu żeby powstrzymać objawy kaszlu etc. ale żeby go nie zmorzyło. Wciskam mu Pini - kodeinka ![]() ![]() ![]() ![]() I wskoczył mi wydatek - nowy laptop ![]() ![]() Red - ja do MP też miałam mieszane uczucia, chyba jednak preferuję go na innych, na sobie nie ![]() ![]() ![]() ![]() Oesu już sikam ze strachu, śnieg i lód na drodze, małż ledwie przytomny i on się wybiera na nockę. Inni też sie pochorowali, ale wzięli L4 i mają głęboko wszystko. I w sumie słusznie. Ludzi im nie brak. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-02-04 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() |
#4944 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4945 |
Zakorzenienie
|
Niestety jest pełnoletni i silniejszy. No gen idioty.
![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Ło Matyldo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
I przez to Ty biedna masz sie dodatkowo stresować...szkoda ze faceci sa tacy nierozsądni w takich sytuacjach
![]()
#4947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak no z jednej strony go rozumiem, wiem, że w robo L4 jest masakrycznie źle widziane, odbija się na premii ale też na wszystkim. Słowem nie jest lekko łatwo i przyjemnie. Rozumiem, ale kurcze trzeba gdzieś zrobić rachunek zysków i strat, jakby wcześniej zadzwonił to byłby armagedon, ale za to szybciej wróci do robo, bo nie rozchoruje się bardziej. A tak, cholera wie jakie gorsze choróbsko go dopadnie - dwóch już poszło na L4 bo zapalenie oskrzeli i płuc ![]() ![]() ![]() On oczywiście uważa, że jest niezniszczalny. Pomijając fakt, że na drodze mamy w tej chwili regularne lodowisko. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() Jednak zdrowie zdrowiem - i jak przychodzi co do czego to bez niego nie ma nic niestety... A własnie ewentualne rozchorowanie sie gorzej wyjdzie bardziej bokiem. Pozostaje miec Ci nadzieję, ze jednak nie pogorszy mu się ![]()
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
kupuj minerałki
![]() ![]() ![]() macham snad mydła dziegciowego ![]() ![]() ![]() jedno już leży w łazience i ostatnio non stop wchodziłam tam tylko po to żeby się sztachnąć ![]() i teraz się poważnie zastanawiam czy nie porozkładać ich wszędzie ![]()
![]() |
#4950 | ||||||
Zakorzenienie
|
No więc właśnie... Koło Podbiegunowe... Biegun Północny
![]() Cytat:
![]() siebie też Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() tak, pisała mi właśnie ![]() Zapach - tak, to industrial jest, na bazie iso, ale nie nachalnie, jest miękki, lecz z takim sterylnym sznytem i myślę - jechać do Krk czy nie...? na parę dni
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.