Mamy majowe 2017 cz.V - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-03-31, 05:55   #4951
Mohnka
Rozeznanie

Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V

O szlag!!! Mój Tz mówi MaksyMilian - Miluś. Jakaś małpa mi się wkradła 😤😤😤 Chyba zaraz pobije się ze słownikiem w telefonie.. Tak o moim synku 😬😬

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Mohnka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-31, 06:27   #4952
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Mialam pocytowac, ale zamknelam kompa i dokonczylam czytanie z lozka.

Bylam z TZ na IP, ma jakies straszne cos w szyi (brakuje mi polskiego slowa porazka, zeby to moj dziadek slyszal, ze wnuczka po szwabsku gada ), ze nie moze sie ruszyc, w sensie nie moze skrecac glowy. No i dzisiaj go zmusilam, zebysmy pojechali do szpitala, siedzielismy 1,5h , a dali mu tylko tabletki i kazali sie oszczedzac .

To ja pisalam o tych 4ch tygodniach do porodu po obnizeniu sie brzucha, tak mi ostatnio polozna powiedziala.

Dziewczyny, wszystkie macie wanienki ze stelazem? Ile mniej wiecej kosztowaly? Ja wlasnie chcialam zamowic i w DE oczywiscie wszystko kosztuje miliony monet i wanienka tega ze stelazem to, bagatela, 60€... a w Polsce 90zl , wiec chyba mi tesciowa przywiezie .
Tak samo koszule do porodu na amazonie znalazlam za 30€, a sa z Polski (nawet na polskiej modelce, ktora znam) i na italian fashion sa po 60zl.

Dzisiaj kupilam miniaturki kosmetykow do szpitala i jakies przekaski typu krakersy zytnie, wode mala z takim smoczkiem jakby, batoniki dla mam karmiacych i krem do pupy dla maluszka z Weledy, ma tutaj bdb opinie i jest naturalny. Sroka tez go polecala.
Wczoraj zamowilam majtki do szpitala bawelniane, szlafrok na zalando w trzech opcjach i dwie odesle . Ogolnie to do torby bedzie mi brakowax tylko klapek chyba.

Kupilam nawet mini suchy szampon, Bunny linczuj .

---------- Dopisano o 02:27 ---------- Poprzedni post napisano o 02:23 ----------

Pojechalam dzisiaj z TZ do pracy, a ze ma biuro w centrum Norymbergi to wyskoczylam na spacer po miescie i bylo tak pieknie, zebylam tylko w marynarce (i sukience i rajstopach haha) i bylo dwoch chlopakow, ktorzy mieli takie wieeelkie cymbalki i grali na nich muzyke klasyczna, akurat jak przechodzilam to grali Zimę Vivaldiego <3 moj ulubiony utwor Vivaldiego! Az sie zatrzymalam i sluchalam i rzucilam im pieniazka, tak mnie ta muzyka ucieszyla .

Ja bąbel nie mam stelaża ale bede miała przewijak, nie deskę a mebel Wiec tam bede sobie stawiać wanienkę x
Tez lubie ulicznych artystów <3

Tztowi życzę powrotu do zdrowia!!! Zeby szybko zapomiał o całej sprawie!

---------- Dopisano o 06:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ----------

Cytat:
Napisane przez decorail Pokaż wiadomość
Co za noc - wstałam tylko 2 razy na siku Przy czym tak się tym podnieciłam, że teraz nie mogę spać haha Jeszcze jak zobaczyłam ile napisałyście przez te parę godzin! Szalone! Dobrze, że wątku nie skończyłyście

Vikunia - no ja za taką wanienkę ok 100 zł dałam, więc niech Ci przyniosą, co się da z PL

O kurza twarz - głodna jestem!
Ja wstałam tylko raz pobiłam Cie co z tego jak spałam raptem 6 godzin Hahah i bede potem zdychać xd

---------- Dopisano o 06:27 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Mohnka Pokaż wiadomość
Ja się nastroiłam, naczytałam blogów, grup różnych i czuję się jakbym się szykowała do walki z cycem. 😁😁

O matko!!! Co za nierozumni goście... 😨 współczuję i nie daj się.. A nie możesz z mężem porozmawiać na boku o tym, jak się czujesz? Że nie chcesz?

Spokojnie.. 😘😘 będzie dobrze. Nie chodzi też o same gramy, kilogramy..Bo skurcze swoje robią, a czasem są dzieci z średnią wagą, ale krótkie i szersze i więcej krzywdy zrobią niż te 4kg..
Trzymam kciuki. ;*

Ojej.. Chyba jeszcze nie dojrzał do roli ojca. Przykre trzymaj się i bądź dzielna. Na pewno sobie poradzisz przy tak wspaniałych rodzicach chociaż troszkę możesz być spokojna.

To ja też mam takie plany! tylko najpierw ślub ogarnąć, bo mieliśmy w przyszłe wakacje tj 2018 robić ale nie wyszło przez mój szpital.. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale jak już pisałam wcześniej, brat Tz robi w 2018 bo się dopiero zaręczyli.. I mi nie na rękę. Oni robią na ponad 200 osób a ja chciałabym się zamknąć w 100. Później słuchać, że tu zaproszona ciotka a tam nie..

U mnie w szpitalu dają ciuszki, ale ja i tak wezmę swoje. Po powrocie ze szpitala wszystko pójdzie do prania .. Moje rzeczy i dzieciaczka..

---------- Dopisano o 05:27 ---------- Poprzedni post napisano o 05:25 ----------

To ja też będę mieć małego brzdąca i pisać pracę inżynierską 😂 już powinnam coś skrobać bo 6sem w trakcie, a od stycznia jakoś obrona. 😨

---------- Dopisano o 05:31 ---------- Poprzedni post napisano o 05:27 ----------

Ja się czuję jak na bombie, mimo, że 35+4 😜😁 szok! Stresujące... 😰😱

Wyobraziłam sobie jak wstajesz oddać kartkę i po odłóżeniu na biurko zaczynasz rodzić w sali 😂😂 jaa.. No nie życzę 😀😘😘😘

---------- Dopisano o 05:35 ---------- Poprzedni post napisano o 05:31 ----------

Właśnie myślę o kolejnym. Na pewno już któraś urodzi... Tak. Myślę o sobie 😨

Poza tym to nie ma mnie nawet na przedniej stronie, a pisałam chyba o 3 części o dodanie 😢 i jak to potem się pojawię, że urodziłam?
W top jestem 😵 😁😁 teraz patrzę. Ale nie na liście mamuś majowych 😁 od razu założone, że rodze w kwietniu 😂😂

---------- Dopisano o 05:38 ---------- Poprzedni post napisano o 05:35 ----------

Też myślę, że 1 maja Maksiu będzie ze mną 😍😍 a myślałaś, ja jeszcze można zdrobnić to imię? 😀 mój Tz mówi MałpyMilian więc Miluś 😁 no i tak się nam przyjęło.. Że czekamy na Milusia 😍

---------- Dopisano o 05:39 ---------- Poprzedni post napisano o 05:38 ----------

Ooo też chcę do świąt.. Ale mnie stresują, że wszystko wisi na włosku.

Stwierdziłam! Ze będę brać swoją nospę i luteinę skoro chcą mi tak szybko odłożyć tabletki i wprowadzić szok w organizm.

---------- Dopisano o 05:41 ---------- Poprzedni post napisano o 05:39 ----------

Ja wstałam 2 razy na siku, raz obudził mnie synek, raz obudził mnie głód.. Ale czekałam do 6, żeby nie budzić koleżanki. Zjadłam banana i dalej głodna 😂 i też jestem podniecona tą nocą.. I wyspana o dziwo. 😀

---------- Dopisano o 05:43 ---------- Poprzedni post napisano o 05:41 ----------

Kurde ale się rozpisałam... 😱
Wy tak szybko produkujecie te posty.. Że człowiek później siedzi godzinę i odpowiada 😂

Hej, hej mała cholerko! Ty sobie za dużo nie wyobrażaj Haha xxx (oczywiście żartuje, po egzaminie niech sie dzieje wola Boska)
Ja ciuszki muszę miec swoje i mam tęga rozkmine co wziąć na ten jakże wyjątkowy dzien <3! Przecież to bedzie jego pierwsze ubranie! Xd

---------- Dopisano o 06:27 ---------- Poprzedni post napisano o 06:27 ----------

Cytat:
Napisane przez marg0lcia Pokaż wiadomość
Misja dzięki za info może i u mnie coś takiego jest, chociaż wątpię, niestety...

Vikunia, niezłe ceny tam mają, ja mam sama wanienke. Też uwielbiam taką muzykę, relaksuje mnie

Idę spać, póki jeszcze nie zglodnialam

Ja muzykę klasyczna słucham zawsze przed zaliczeniami w drodze do szkoły działa jak balsam na dusze
mileena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-31, 06:28   #4953
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mileena5 Pokaż wiadomość
Ja bąbel nie mam stelaża ale bede miała przewijak, nie deskę a mebel Wiec tam bede sobie stawiać wanienkę x
Tez lubie ulicznych artystów <3

Tztowi życzę powrotu do zdrowia!!! Zeby szybko zapomiał o całej sprawie!

---------- Dopisano o 06:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ----------

Ja wstałam tylko raz pobiłam Cie co z tego jak spałam raptem 6 godzin Hahah i bede potem zdychać xd

---------- Dopisano o 06:27 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ----------

Hej, hej mała cholerko! Ty sobie za dużo nie wyobrażaj Haha xxx (oczywiście żartuje, po egzaminie niech sie dzieje wola Boska)
Ja ciuszki muszę miec swoje i mam tęga rozkmine co wziąć na ten jakże wyjątkowy dzien <3! Przecież to bedzie jego pierwsze ubranie! Xd
No właśnie 😍 pierwsze ubranie. Szok 😍 😀 jakie to słodkie i kochane 😁

Mohnka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-31, 06:30   #4954
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
Kurczę superowo tylko mogę pozazdrościć. Ja w wieku 20 lat miałam inne priorytety, mega skupiłam się na nauce, potem w wieku 22 lat kolejne studia i mi zleciało. No i jak miałam 20 lat nie byłam z TŻ a tamten chłopak poprzedni mimo że był odpowiedzialny i pracowity to niestety nie miał szacunku dla mnie i nie nadawał się na męża (aczkolwiek do dzisiaj nie ułożył sobie życia i z tego co wiem od wspólnych znajomych to do końca miał nadzieję że nie dojdzie do mojego ślubu). Dlatego muszę się pogodzić z tym, że zostanę matką w wieku 27 lat po raz pierwszy ale u boku cudownego człowieka co też jest ważne a chyba w zasadzie najważniejsze

Wysłane za pomocą mTalk
Wiek to tylko liczba, mądre wybory sa najważniejsze ja tez wolałabym pozniej ale z kimś odpowiednim, miałam jedynie szczęście ze poznaliśmy sie szybko

---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ----------

Cytat:
No właśnie 😍 pierwsze ubranie. Szok 😍 😀 jakie to słodkie i kochane 😁

Muszę przejrzeć szafę i zobaczyć co bedzie sie nadawać na te okazje czy Wy tez macie taka frajdę ze to bedzie maj? Mohnka Ty rowniez(!!!) i ze bedzie miło i ciepło ?;D
Stary 2017-03-31, 06:51   #4955
happiness__
Rozeznanie

Cytat:
O szlag!!! Mój Tz mówi MaksyMilian - Miluś. Jakaś małpa mi się wkradła 😤😤😤 Chyba zaraz pobije się ze słownikiem w telefonie.. Tak o moim synku 😬😬

Ahahaha właśnie się zdziwiłam

Cytat:
czy Wy tez macie taka frajdę ze to bedzie maj? Mohnka Ty rowniez(!!!) i ze bedzie miło i ciepło ?;D
Ja tak! niesamowicie mnie to cieszy

happiness__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-31, 06:55   #4956
mileena5
Zadomowienie

Zeszłam na chwile na dol, wracam do łóżka a tu takie figle sie wyprawiaja ide sie poprzytulać <3
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_7299.jpg (98,0 KB, 51 załadowań)
Stary 2017-03-31, 06:59   #4957
bunnybe
Zadomowienie

Hejo jeszcze wczoraj nie sadzilam ze do dzis skonczymy watek ale jak zobaczylam ile stron do nadrobienia to od razu sie domyslilam ze Milena miala produktywna noc myslec ktora nastepny watek zaklada! ja tak jak pisalam juz przy zakladaniu tego rodze w 7 wiec prosze mi sie uspokoic z tym czatem
Justyna ze względu na Twoja cukrzyce zdecydowalabym sie na Polna, 3 stopien referencyjnosci, szpital akademicki z najlepszym sprzetem i specjalistami. No i jestesmy bogatym wojewodztwem bo dla dziecka musisz miec tylko chusteczki nawilzane cala reszte zapewnia szpital i tak jest we wszystkich poznnaskich placowkach gdzie mozna rodzic
Vikunia u nas sie chyba na taka dolegliwość mowi "postrzał", malo przyjemna sprawa wiec zdrowka dla Tz i rozwalilas system tym suchym szamponem juz widze jak jedna reka karmisz a druga sobie wlosy psikasz. 😂
Mialam dzisiaj piekny sen o porodzie, nic mnie nie bolalo bo to byla juz faza parta, urodzilam pieknego synka ktory usmiechnal sie na moj widok, jedyny minus- porod odbierala perfekcyjna pani domu Rozenkowa i oczywiście wygladala perfekcyjnie

Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-03-31, 07:05   #4958
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bunnybe Pokaż wiadomość
Hejo jeszcze wczoraj nie sadzilam ze do dzis skonczymy watek ale jak zobaczylam ile stron do nadrobienia to od razu sie domyslilam ze Milena miala produktywna noc myslec ktora nastepny watek zaklada! ja tak jak pisalam juz przy zakladaniu tego rodze w 7 wiec prosze mi sie uspokoic z tym czatem
Justyna ze względu na Twoja cukrzyce zdecydowalabym sie na Polna, 3 stopien referencyjnosci, szpital akademicki z najlepszym sprzetem i specjalistami. No i jestesmy bogatym wojewodztwem bo dla dziecka musisz miec tylko chusteczki nawilzane cala reszte zapewnia szpital i tak jest we wszystkich poznnaskich placowkach gdzie mozna rodzic
Vikunia u nas sie chyba na taka dolegliwość mowi "postrzał", malo przyjemna sprawa wiec zdrowka dla Tz i rozwalilas system tym suchym szamponem juz widze jak jedna reka karmisz a druga sobie wlosy psikasz. 😂
Mialam dzisiaj piekny sen o porodzie, nic mnie nie bolalo bo to byla juz faza parta, urodzilam pieknego synka ktory usmiechnal sie na moj widok, jedyny minus- porod odbierala perfekcyjna pani domu Rozenkowa i oczywiście wygladala perfekcyjnie

Hahaha <3 wariatko mówiłam ze wróciłam a co do snu to niedługo stanie sie rzeczywistością
Stary 2017-03-31, 07:07   #4959
happiness__
Rozeznanie

Cytat:
Zeszłam na chwile na dol, wracam do łóżka a tu takie figle sie wyprawiaja ide sie poprzytulać <3
Ale słodko! strasznie brakuje mi teraz takich 4 łapek w domu
Cytat:

Ahahaha Rozenkowa mnie rozwaliła
Ja za to miałam jakieś koszmary, jeden był jeszcze w miarę, bo śniło mi się, że jechałam samochodem, który wpadł do wody. Ale na szczęście zdążyłam wysiąść i nawet zabrać wszystko, co potrzebne - torebkę, apaszkę, itp najważniejsze rzeczy
Ale drugi był okropny, śniło mi się, że mój brat spadł z balkonu obudziłam się z takim mega szybkim oddechem, a mały się wiercił, widocznie też się wystraszył mojej reakcji, bo zawsze śpi ze mną.

Stary 2017-03-31, 07:11   #4960
decorail
Zakorzenienie

Bunnybe - haha, miała białe rękawiczki?

To mi się śniło cudowne niebieskie morze Kąpałabym się i piła drinki
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-31, 07:17   #4961
justyna_bokszczanin
Raczkowanie

Jakieś posty mi się chyba nie zacytowaly 😧

Cytat:
Mój Tez bedzie rozpieszczony jak diabeł. Moja siostra a jego mama chrzestna jest fanka butów i wgl... ma chyba z 20 par nike... małemu tez juz nakupowala dresów niechodki jordany tez ma a co to bedzie w przyszłości xd

PS. Poza tym to jeden z niewielu chłopców w mojej rodzinie xd reszta dziewczynki
No moja siostra właśnie też szuka najróżniejszych rzeczy 😅 i w moim przypadku też jeden z niewielu chłopców 😁 no i pierwszy wnuk 😊

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
1 maja to pewnie Maksiu będzie juz ze mna liczę ze piatek będzie szczęśliwy i z ta środowa wizyta pójdzie po naszej myśli.
A myśle o tych moich niby znajomych, jak ja sama nie napisze to nikt sie nie zainteresuje co u mnie jak sie czuje itp. Dlatego nie liczę na żadne prezenty i sami wszystko kupujemy, pewnie na chama bedą chcieli sie wbić zeby opić urodzenie. Ale ani alkoholu ani niczego sami nie przyniosą. Niestety nie da rady, teraz jestem taka anty a jak sie dziecko pojawi to juz w ogóle.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja też mam takich znajomych
Ale nigdzie nie wychodzę, siedzenie w domu czy wychodzenie samej na spacery bardzo mi odpowiada 😊

Cytat:

Też mi dużo osób ten polecalo, ale znowu naczytalam się, że tam poród nie jest niczym wyjątkowym, bo jest masówka, ale chyba już lepiej żebym była jedna z wielu ale mieć spokojne myśli i pewność, że mały jest bezpieczny
dobra, zdecydowałam się ostatecznie na Poznań! ☺️

---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

W ogóle miałam jakąś beznadziejna noc, zawsze przesypiam całe, bez żadnych problemów, a dzisiaj jakoś dziwnie, budzilam się, brzuch mnie boli i plecy, i już mam nerwa 😧😧

Instagram-praktycznie codziennie nowy make up + codzienność
justyna_bokszczanin jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-03-31, 07:28   #4962
happiness__
Rozeznanie

Justyna, tu chyba tylko Kiwaczka przesypia całe noce bez problemu (albo Ania?), więc może taki urok wątku

Stary 2017-03-31, 07:29   #4963
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justyna_bokszczanin Pokaż wiadomość
Jakieś posty mi się chyba nie zacytowaly 😧

No moja siostra właśnie też szuka najróżniejszych rzeczy 😅 i w moim przypadku też jeden z niewielu chłopców 😁 no i pierwszy wnuk 😊

Ja też mam takich znajomych
Ale nigdzie nie wychodzę, siedzenie w domu czy wychodzenie samej na spacery bardzo mi odpowiada 😊

Też mi dużo osób ten polecalo, ale znowu naczytalam się, że tam poród nie jest niczym wyjątkowym, bo jest masówka, ale chyba już lepiej żebym była jedna z wielu ale mieć spokojne myśli i pewność, że mały jest bezpieczny
dobra, zdecydowałam się ostatecznie na Poznań! 

---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

W ogóle miałam jakąś beznadziejna noc, zawsze przesypiam całe, bez żadnych problemów, a dzisiaj jakoś dziwnie, budzilam się, brzuch mnie boli i plecy, i już mam nerwa 😧😧

U moich rodzicow tez pierwszy wnuk u Tzta drugi a zaraz bedzie u nich i trzeci (chociaż po cichu liczymy na wnuczkę xd). Ale za to mój Fi może sie pochwalić tym ze bedzie miał młoda babcie, młoda prababcie i ... BEDZIE MIAŁ NAWET DWIE PRAPRABABCIE jedna jest co prawda przyszywana (babcia od strony mamy była wdowa bardzo młodo i wzięła ślub drugi raz jak mama miała 7 lat Wiec to w sumie i tak nasz dziadek)
Stary 2017-03-31, 07:30   #4964
fartuch
Zakorzenienie

Moj tz w nocy tak chrapal ze myslalam ze go zatluke

Ja dzis rano znow mialam fałszywy alarm, bylam pewna że rodze

Stary 2017-03-31, 07:38   #4965
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
Moj tz w nocy tak chrapal ze myslalam ze go zatluke

Ja dzis rano znow mialam fałszywy alarm, bylam pewna że rodze

Ojjj!!!

U nas to ja chrapie Hahaha xd zawsze sie wypierałam to mnie skubaniec nagrał

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-03-31, 07:40   #4966
decorail
Zakorzenienie

To Kiwaczka skubana tak śpi - pewnie jeszcze nie wstała

Fartuch - OMG! To co się działo?
Stary 2017-03-31, 07:42   #4967
felliciti
Wtajemniczenie

Zdążyłam przed nowym wątkiem

Ale nie dam rady teraz nadrobić, dopijam kawe i idę do Rossmanna zobaczyć co to za promocja ciekawa dla mamusiek
felliciti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-31, 07:42   #4968
fartuch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez decorail Pokaż wiadomość
To Kiwaczka skubana tak śpi - pewnie jeszcze nie wstała

Fartuch - OMG! To co się działo?
Najpierw mnie przeczyściło górą i dołem do tego ogromny bol okresowy tak samo zaczal sie pierwszy porod. Teraz leze i sie nie ruszam.

Stary 2017-03-31, 07:43   #4969
justyna_bokszczanin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez happiness__ Pokaż wiadomość
Justyna, tu chyba tylko Kiwaczka przesypia całe noce bez problemu (albo Ania?), więc może taki urok wątku

Szczerze to od kiedy dolaczylam to mam problemy ze spaniem 😂😂😂

Cytat:
U moich rodzicow tez pierwszy wnuk u Tzta drugi a zaraz bedzie u nich i trzeci (chociaż po cichu liczymy na wnuczkę xd). Ale za to mój Fi może sie pochwalić tym ze bedzie miał młoda babcie, młoda prababcie i ... BEDZIE MIAŁ NAWET DWIE PRAPRABABCIE jedna jest co prawda przyszywana (babcia od strony mamy była wdowa bardzo młodo i wzięła ślub drugi raz jak mama miała 7 lat Wiec to w sumie i tak nasz dziadek)
Fajna, duża rodzinka 😊

Instagram-praktycznie codziennie nowy make up + codzienność
justyna_bokszczanin jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-03-31, 07:50   #4970
decorail
Zakorzenienie

Fartuch - też bym spanikowała i chyba też bym się nie ruszała, hehe rozumiem, że Ci przeszło?
Stary 2017-03-31, 07:53   #4971
felliciti
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
Najpierw mnie przeczyściło górą i dołem do tego ogromny bol okresowy tak samo zaczal sie pierwszy porod. Teraz leze i sie nie ruszam.

Piotruś, ciocie Cię proszą o spokój, to nawet jeszcze nie kwiecień!
Stary 2017-03-31, 08:00   #4972
marta6704
Zakorzenienie

Fartuch Ty chociaż poczekaj do nowego wątku z tym rodzeniem.

No właśnie było ustalane, że rodzimy w następnym wątku, ale nie spodziewałam się, że założymy go jeszcze w marcu ( bo zakładam, że dzisiaj go skończymy).
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-31, 08:03   #4973
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez felliciti Pokaż wiadomość
Piotruś, ciocie Cię proszą o spokój, to nawet jeszcze nie kwiecień!
Podpisuje sie pod tym Piotruś siedź grzecznie w brzuszku!

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Fartuch Ty chociaż poczekaj do nowego wątku z tym rodzeniem.

No właśnie było ustalane, że rodzimy w następnym wątku, ale nie spodziewałam się, że założymy go jeszcze w marcu ( bo zakładam, że dzisiaj go skończymy).
Napewno skończymy
Stary 2017-03-31, 08:04   #4974
felliciti
Wtajemniczenie

Która będzie tak miła i założy nowy wątek? Mało czasu zostało
Stary 2017-03-31, 08:04   #4975
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Witam się jeszcze w tym wątku 😁 ponad 100 postów do nadrobienia 😱😱

Hehhe, to ja przesypiam nocki xD dzisiaj o 8 się obudziłam a dopiero teraz wstałam na siku i sniadanie 😁 akurat na to nie mogę narzekać ☺

Kiwaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-31, 08:04   #4976
ania9o
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happiness__ Pokaż wiadomość

Ja nie przesypiam nocy

Wysłane za pomocą mTalk
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-31, 08:08   #4977
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez felliciti Pokaż wiadomość
Która będzie tak miła i założy nowy wątek? Mało czasu zostało
Ja sie obliguje do założenia wątku nr 7 jeśli nie macie nic przeciwko. Póki co muszę Was zostawić bo obowiązki wzywają wrócę około 10tej mojego czasu (u was 11) xxx

PS. Nie myślcie ze sie wymiguje od założenia kolejnego haha <3 bo brzydko to zabrzmiało tym bardziej ze trochę pospamowalam

Edytowane przez mileena5
Czas edycji: 2017-03-31 o 08:10
Stary 2017-03-31, 08:10   #4978
ania9o
Zakorzenienie

Dziewczyny nie spieszmy się z tymi porodami, bo połowa majówek będzie kwietniówkami ja marzę żeby urodzić po 1 maja Jeszcze chce na to wesele do przyjaciółki iść 22.04, nawet jakby mnie miał tam TŻ zatoczyć

Za pół godziny jedziemy do notariusza

Wysłane za pomocą mTalk
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-31, 08:11   #4979
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny nie spieszmy się z tymi porodami, bo połowa majówek będzie kwietniówkami ja marzę żeby urodzić po 1 maja Jeszcze chce na to wesele do przyjaciółki iść 22.04, nawet jakby mnie miał tam TŻ zatoczyć

Wysłane za pomocą mTalk
Ja po 8mym mam jeszcze czas Wiec sie nie martwię xx

Powodzenia kochanie <3
Stary 2017-03-31, 08:11   #4980
mileena5
Zadomowienie

Cytat:

Wysłane za pomocą mTalk
Ja po 8mym mam jeszcze czas Wiec sie nie martwię xx

Powodzenia kochanie <3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości