![]() |
#4951 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007
Witam!
![]() Jeszcze niedawno deklarowałam się z częstym pisaniem, ale nie wyszło i chyba systematycznie nie wyjdzie..no szkoda.. Ale w końcu dobrnęłam ze zdjęciami..Poznajcie Emilkę.. ![]()
#4952 |
Rozeznanie
|
a co do jazdy pociągiem, to właśnie tydzien temu miałam przyjemność podrózować...i to ponad 8 godzin..
My wybraliśmy podróz nocą,żeby niunia sobie pospała i całe szczęście przespała prawie całą nockę. W całym pociągu był tylko jeden przedział dla rodzin z dziecmi - okazało się jednak,że już tam ktoś z dzieckiem jest.. Fakt z bagażami dopóki się nie usadowiliśmy nie było za ciekawie, przenoszenie kilku toreb, siatek, składanie wózka.... zgrzaliśmy się na maxa a ta rodzinka, która juz siedziała w przedziale myślała,że będzie sama i już mięli wszystkie pólki pozajmowane, wózek w srodku również- my roana, oni okazało sie,że też - nasz stelaz (podwozie) musiał stać poza przedziałem, bo nie było miejsca..ale usadowiliśmy się my po jednej, oni podrugiej stronie i było ok - najwazniejsze,że dzieciaczki nasze spały do rana - tamta mała miała 4,5 miesiąca.. także trochę zachodu jest z usadowieniem się, ale potem to już sie jeeeedzie.... ![]() ![]() sorki za wywody.. ![]()
#4953 |
Zakorzenienie
|
Bingo-to nie wywody tylko cenne informacje
![]() fajnie,że wpadłaś,Emilka cudna! i zębole widać! ![]() pociągi to pewnie niezbyt przystosowane do wózków a tym bardziej matek z dziećmi ![]() Yoolia-pewnie przez te upały Gosia mniej je.ZU też marudzi i kręci noskiem za każdym razem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja ostatnio zanim wrzucę coś kolorowego do prania to najpierw sprawdzam w umywalce czy nie farbuje ![]() Cytat:
![]() normalnie ceny są powalające. Też chcieliśmy w tym roku nad morze, ale niestety chyba nie damy rady finansowo... i będą wczasy pod gruszą u Teściowej ![]() *misia* my też jeszcze nie wprowadzamy glutenu. Dopiero po 10 miesiącu, chyba skończonym - tak zrozumiałam naszą doktorkę, ale jeszcze dopytam jak będziemy na szczepieniu ![]() Cytat:
![]() -------------------------------------------------- A my byliśmy wczoraj u neurologa - wszystko jest oki. Mała rozwija się prawidłowo jak na swój wiek. Tylko pani doktor taka przyjemna, że normalnie ![]() Dała nam jeszcze jedno skierowanie na USG główki i kazała się jeszcze zapisać na jedną wizytę. Powiedziała, że wodniaczki 6mm to są bardzo małe wodniaczki i powinny się wchłonąć, ale trzeba to kontrolować ![]() I jeszcze się pochwalę - Kasia wczoraj po raz pierwszy skosztowała swoich stópek ![]() ![]() ![]() Lecę robić analizy bo dzisiaj sama jestem w laboratorium ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
Witaj, bingo, Emilka słodka
![]() Powiedzcie - pozwalacie dzieciakom spać na brzuchu? Dla Huberta to jedyna słuszna pozycja. najczęściej przed snem pełza - i tak zasypia. Próby odwrócenia kończą się wrzaskiem. Jak zaśnie i d=go dam na plecki - to zaraz się obraca. Niby daje główkę na bok, ale ja i tak się boję jednak o niego, zwłaszcza że zasypia ze smoczkiem. Wczoraj przy zasypianiu wsadził sobie CAŁEGO smoka do buzi, tak w poprzerk (tylko z 1,5 cm wystawało). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Bingo Śliczna dziewczynka z Twojej Emilci i jak się ładnie bawi żyrafą też ostatnio myślałam nad jej zakupem ale stwierdziłam, że mój syn chyba jeszcze do niej nie dorósł ![]() Afiliks chyba też tak zacznę robić ![]() ![]() Martko ja podróżowalam autobusem, tramwajem ale pociągiem jeszcze nie, niestety nie mam dokąd ![]() Primciu jeśli Uszek spałby tak w dzień to bym mu pozwoliła ale w nocy chyba jednak nie, niestety mimo umiejętnego przekładania główki miałam jazdy czy jednak przez sen sobie poradzi ![]() Muszę dziś poszukać otwartej poczty bo nasza osiedlowa nadal strajkuje a muszę wysłać list ![]() Ps. miałam zaszczyt napisać 5000 post ![]()
#4957 |
Rzabbocop
|
A ja mam zaszczyt zaprosić Was do drugiej części
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.