![]() |
#4951 | ||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Bonjour dziewuszki, a raczej bonsoir ;*
Cytat:
![]() ej, a to beda zaoczne czy dzienne?;> oooo nie, nad moja wypowiedzią wisi pewnie jakaś zła moc ![]() Cytat:
![]() gratuluję decyzji, na swój sposób nowe życie przed Tobą ![]() Cytat:
![]() No, ale skoro już musisz to w sumie dobra pora - akurat do świąt, a w święta można sobie odpuścić ![]() Swoją drogą święta już całkiem niedługo, nie mogę uwierzyć jak ten czas szybko leci... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No i nie ukrywam, że gdyby udało Ci się zahaczyć w agencji PR to byłabym rownież żądna relacji bo, jakby nie patrzeć, to moja branża ![]() Cytat:
![]() U mnie wieczór totalnie nieromantyczny chyba, że podciągnąć go pod kategorię randki z prawem rzymskim ![]() Połowa za mną, przez 2godziny robiłam notatki, jeszcze drugie tyle przede mną,ale póki co robię sobie przerwę ![]() W ogóle zła byłam bo cały weekend uczyłam się na koło, które ostatecznie koleś przełożył na nxt week (plus nie poznałąm wyników z poprzedniego koła bo zapomniał ich wziąć z domu ![]() no,ale nic nie poradzę więc chyba nie ma sensu tracic energii na nerwy i lepiej poświęcić ją na naukę... Nie mogę doczekać się czwartku i piątku kiedy to wreszcie nadejdą wolne wieczory ![]() Miłego kochane ![]()
![]() |
#4952 | |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że studia ogólnie się Ci podobają? ![]() ![]() wykańczają mnie te studia ![]() ![]() do tego jestem sfrustrowana strasznie seminarium mgr, którym wybrałam....... chyba za bardzo kierowałam się tym, żeby promotor był w porządku i nie utrudniał nie potrzebnie życia, niż przedmiotem. no i mam.... do tego ten przedmiot dopiero mam w tym roku, więc naprawdę chyba nie był to zbyt dobry pomysł. Mam nadzieję, że z czasem się jakoś do tematyki przekonam ![]() a tymczasem mam na jutro wymyślić zagadnienie z którego chcę pisać mgr, a nie mam oczywiście pojęcia co to może być, więc uciekam ![]() dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Rozeznanie
|
Cześc dziewczynki
![]() Dawno mnie nie było, ale ostatnio nie mam czasu, nowa uczelnia,nowe miejsce i jakos nawet na internet rzadziej wchodze. U mnie wszystko dobrze, narazie-odpukac jestem dosc zadowolona ![]() Tylko nie wiem jak to sie stało,ale wchodze pewnego dnia na nasza klase a tu patrze,ze moje konto skasowane-nie mam pojecia czemu ![]() ![]() ![]() Dzis już ide za chwile spać ![]() ![]() ![]() Kolorowych snów ![]()
#4954 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że mu się odwidzą wejściówki ale mógłby o tym, że takowych nie będzie informować nieco wcześniej, a nie na początku konkretnych ćwiczen dopiero^^ Ogólnie facet pozytywny mimo wszystko ![]() Bardziej boję się pana D. od Rzymu...nie wiem co i na ile szczegółowe coś wymyśli na najbliższym kole :P Podobają się, bardzo ![]() Prawo jako nauka jest dla mnie mega ciekawe ![]() Co nie zmienia faktu, że w porównaniu z dziennikarstwem to wieczna sesja;P Cytat:
Dobrze, że na 4roku, o ile dotrwam, bede juz miala tylko jeden kierunek ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że przekonasz się do tematyki no i życzę weny ![]() Ja na za tydzien też musze wymyślić mniej więcej chociaż temat na mgr z dziennikarstwa, a oczywiście również za cholerę nie mam pojęcia, o czym chciałabym pisać. Ledwie skonczylo sie pisanie licencjatu, a tu nowa polka galopka z mgr... oszaleć można z tym systemem bolonskim ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zapraszaj śmiało jak nie to ja Ciebie jakoś znajdę ![]() No i zaglądaj częściej ziomek ![]() Dobra, śmigam tworzyc notatkensyyyy.... ![]()
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
Witać Witać
![]() Dziękuje Wam Kochane za wszystkie ostatnie ciepłe słowa,jakoś sobie radzę i jednak doszłam do wniosku,że będę ostatnią osobą która tą klasę zmieni. Dostałam w zeszłym tygodniu sms-y z samymi groźbami,byłam delikatnie mówiąc tym zniesmaczona,ale postanowiłam że się nie poddam,mowy nie ma . Poza tym znowu zaczęłam przyklejać plastry,no cóż ostatnio spanikowałam jak przeczytałam o zatorach i całym tym bajzlu,szczególnie dlatego że moja mama po porodzie miała 2 razy zapalenie żylaków,a ja mam problemy z krążeniem krwi,od wczoraj wmawiam sobie ciągle że mi nogi drętwieją ![]() ![]()
#4956 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam z samego rana
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a co do tej wiecznej sesji to później nie jest tak źle ![]() ![]() ![]() ale właśnie znajomi którzy skończyli inne kierunki twierdzą, że właśnie jest o wiele trudniej niż gdzie indziej ![]() Cytat:
![]() zresztą na prawie pracy potrafią oblać mimo, że wszystko umiesz, bo "nie rozumiesz ducha prawa pracy" ![]() do tego jeszcze trafiłam na takiego psychola z postępowania administracyjnego.... więc kolorowo ![]() Cytat:
![]() ja właśnie dlatego zawsze chwaliłam sobie prawo, że nie muszę pisać 2 razy pracy ![]() podziwiam ![]() ![]() miłego dnia dziewczynki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Raczkowanie
|
Hej Kochane
![]() Widzę, że frekwencja w wątku wyraźnie wzrosła ![]() Ja i mój kot mamy się dobrze ![]() ![]() W pracy dobrze, tylko trochę męcząco ![]() ![]() ![]() miłego wieczorka |
![]() ![]() |
![]() |
#4958 | |||||||
Zadomowienie
|
Ahoj
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() (ale przygladaj się nogom bo jesli faktycznie drętwieją, a nie tylko Ci się wydaje to trzeba reagować ![]() Cytat:
Ale mam nadzieję, że da chociaż jakieś ludzkie pytania... Cytat:
Historie obie jako przedmioty też są dla mnie spoko, ale egzaminy, zwłaszcza jeden przeraża mnie mimo to ;P Bo dla mnie może być ciekawe,ale to nie znaczy, że ogarnę w stopniu takim w jakim prof.SZ sobie tego życzy^^ Co do niego to w ogóle mam kryzys jeśli chodzi o wykłady - nie widzę dużego sensu w chodzeniu na nie bo i tak podaje tam tyle materiału, że nic poza bólem ręki się nie wyniesie... No,ale poprawki też dla ludzi.... Cytat:
Cytat:
![]() Swoją drogą "duch prawa pracy" mnie rozwalił ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czyli idealny kompan na zimowo-jesienne wieczory ![]() Nie moge sie doczekac weekendu.... ![]() No coz, wrocilam dzis z zajec i padłam, pogoda nie sprzyja posiadaniu duzych zapasow energii... niedawno wrocilam do swiata zywych no i sie zaczynam uczyc pomału ![]() Jutro na 8-9.30 zajecia, a kolo dopiero o 13.30 wiec moze odpuszcze sobie w mczasie wyklad i jeszcze sie poucze... Trzymajcie za mnie kciuki, baaardzo sie przydadza ![]() Chcialabym zeby juz byl piatek wieczor,echhh... ![]() Miłego ![]()
![]() |
#4959 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jakby nie było takie trudne zgrać wolne terminy wszystkim to ja już bym dawno zorganizowała ![]() Cytat:
![]() relacja na pewno będzie na bieżąco jak tylko znajdę ![]() wieczór i dzień nawet ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mam koleżankę na prawie i faktycznie jak była na 4 roku to nie szło się z nia umówić na jakiekolwiek spotkanie ![]() a co do promotora to... może nie będzie tak źle ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja w weekend mam szkołę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() już niedługo ![]() Jak się ciesze kiedy widzę tu taki ruch ![]() u mnie spokojny, domowy dzień z TŻ-em, zamówiliśmy pizzę na obiad bo nam się nie chciało gotować, obejrzeliśmy film... Jutro muszę wyjść z pieleszy domowych i zabrać się za aktywne poszukiwanie stażu aleee to dopiero jutro ![]() Miłego wieczorku ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | ||||
Zakorzenienie
|
Ja nie będę obiecywała ,że nie zaniedbam wątku bo zawsze jak obiecam to akurat zaniedbuje,więc tym razem nie mówię nic - mam nadzieje iż będę tu witac dziennie
![]() Ja też mam kota,ale niestety nie jestem zwolenniczką kotów,tak więc nie mam z nim żadnej styczności,lata gdzieś po domu,albo śpi z mamą ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi nogi drętwieją bardzo często ,przed używaniem plastrów też mi często drętwieją lub krew mi nie dochodzi do palców,także ciężko wyczuc czy to będzie wina plastrów,czy tak ogólnie ![]() Cytat:
![]() Kciuki się trzymają ![]() Cytat:
![]() A co do mojego panikowania,to przecież nie znamy się 2miesiące wiesz jaka żem jest ![]() ![]() A ja dzisiaj na praktykach byłam do 14,pełno anglików się dziś kręciło,oszołomy trochę ![]() ![]() No to na tyle będzie moich bazgrołów. Stosunkowo Udanej nocki Wy moje...plotkary mało mówiące[chociaż ostatnio bardziej ![]()
![]() |
#4961 |
Zakorzenienie
|
Miłego dnia! dzisiaj ma być cieplutko
![]()
#4962 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja nadal się "plastruję" i bardzo sobie to chwalę, żadnych problemów ![]() Cytat:
![]() ale jakoś tak pochmurno za oknem ![]() Ja się na razie lenię ale zaraz się biorę za szeroko pojęte "coś". Dziś wieczorem jeszcze angielski wiec coś się w końcu dzieje u mnie ![]() miłego dzionka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Wtajemniczenie
|
ojejejejej ale tu ruch!!jak w Paryzu! nie nadaze za wami!
![]() u mnie sie duzo dzieje, dlugo w pracy siedze, dzis do kolegi na obiad ide po pracy, jutro do sasiadow na drinka a w sobote do kumpeli spac! duzo sie dzieje! dzis zabukuje bilet na piatek 13go zeby do rodzinki w Manchesterze jechac, faaajnie1 a juz za tydzien do Londynu lece na weekend i na Halloween! ![]() pozytywny dzien dzis mam jakos ![]() ![]()
#4964 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() nie miałam internetu jakoś od początku sierpnia i dlatego nie pisałam.. teraz niestety nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego co napisałyście, ale będę już regularnie czytać i się udzielać, jeśli chcecie oczywiście ^^ ;D od sierpnia wiele się wydarzyło.. i to nie najlepszego. Do tej pory jakoś się zbieram z niektórych wydarzeń, no ale na szczęście teraz wszystko idzie w dobrym kierunku.. tfu tfu, żeby nie zapeszyć ![]() pozdrawiam Słoneczka ![]()
#4965 |
♥
|
Witam
![]() 1. poniedziałek = 7 lekcji , następnie fakultet z biologii, o 19 mam indywidualne przygotowanie do matury z chemii - 2,5 h = dziewczyna która mnie uczy jest normalnie genialna ![]() 2. wtorek - 7 lekcji a następnie m.in 2 h fakultet z chemii 3. środa po lekcjach mam angielski 4 czwartek nie ma nic - normalnie cud ale w każdy piątek mam sprawdzian z matmy więc zazwyczaj nad nią siedzie 5 piątek lekcje , wieczorem mam przygotowania do matury z biologii z tą samą osobą co chemie 6 sobota = powtarzam materiał z matematyki z przyjaciółką idealnie się dopełniamy więc zawsze uczymy się matmy razem ![]() prócz tego oczywiście na każdy następny dzień muszę się uczyć ![]() nie mam zupełnie na nic sił. brak czasu na rozrywki - nie mam czasu na siłownie ![]() ![]() ![]() ![]() Jak widać z rozpiski swoje życie poświęciłam nauce jak nie dostane się na medycynę to nie wiem co zrobię chyba pozabijam wszystkich ![]() ![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-10-22 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie ,że tyle się dzieje u Ciebie,przynajmniej nie zamulasz w domu,a to najważniejsze! zazdroszczę Ci tego życia ,chociaż wiem że ostatnio coś tam złego się gotowało,ale mam nadzieje ,że się już rozgotowało lub niebawem się rozgotuje i problem z głowy ![]() Słuszna nadzieja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja niedługo zrobię sobie kolacyjkę i fruu na Londyńczyków! ![]()
![]() |
#4967 |
Raczkowanie
|
Hej Kochane
![]() Ja niedawno wróciłam do domu i jestem padnięta jak nie wiem... Nie jest co prawda tak późno, ale cały dzień na nogach... No i jutro trzeba wstawać o świcie... Zatem będę się powoli kierować w stronę łóżka.. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]()
#4969 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() obyś teraz częściej wpadała ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() szkoda tylko ze nie masz czasu dla siebie ![]() ![]() Cytat:
![]() co to znaczy o świcie? ![]() ciekawe czy ja zacznę wcześnie chodzić jak zacznę pracować ![]() ![]() U mnie nic nowego, no może poza tym ze kupiłam buty ![]() w sumie już ostatni moment bo rozmiar 38 jest już prawie wykupiony wiec dużego wyboru nie miałam, ale całkiem mi się podobają wiec nie jest źle ![]() miłej nocki ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4970 |
♥
|
Witam. dzisiaj skończyłam szybciej lekcje i mam "sporo " czasu bo dopiero wieczorem ma biologie
![]() Lolcia zobaczymy w klasie maturalnym ![]() Ewuś na siłownie brak czasu ale na inne rzeczy zazwyczaj znajdę czas bo tak ustawiam sobie to wszystko. trudno z siłowni zrezygnuje w domu mam sprzęt wiec sobie będę ćwiczyć bo wiadomo dojazdy po południu w centrum Katowic to tragedia. Myślę , że jak zaczniesz pracować to będziesz chodziła spać z kurami choć to zależy od pracy jaką będziesz wykonywać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do chodzenia spać, to zdarzało mi się pracować ciężko nawet fizycznie po kilka godzin i nie powodowało to wczesnego chodzenia spać ![]() ![]() aleee w sumie postarzałam się trochę od tamtego czasu ( ![]() ![]() Ale dziś paskudnie jest na dworze ![]() ![]() ![]() A jutro od 9 zajęcia na uczelni ![]() miłego piąteczku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja chodzę spać koło północy, a wstaję przed 7 (dla mnie do świt...) Powinnam wstać tak o 6.15(to to już blady świt hihi), ale to mi się chyba nigdy nie zdarzyło, przez co mam rano przymusowego speeda.... ![]() Ale ogólnie odkąd pracuję na cały etat to raczej staram się nie chodzić spać o 1,2 jak to miałam w zwyczaju wcześniej, bo przez to nie jestem w stanie myśleć w pracy, a akurat w obecnej trzeba być bardzo, ale to bardzo uważnym i dobra koncentracja to podstawa. Jak pracowałam w sklepie, albo jako asystentka i miałam dużo ruchu, to było spoko, mogłam być niewyspana czy po imprezie... ![]() Idę zaraz na sushi, tak więc uciekam. Miłego weekendu wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4973 | ||||||
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
![]() Baw się dobrze! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się muszę rozejrzec za kurtką bo już zzzzzimno :/ U mnie aktywnie. Wczoraj jak wyszłam o 7rano tak wróciłam o 7wieczorem, padnięta, że hej. Koło-ciężko powiedzieć jak poszło, coś tam napisałam, ale nie wiadomo jak będzie ![]() Po powrocie stwierdziłam, że szkoda mi tracić okazji jaką jest w koncu wolny wieczor no i poszłam na piwko... Wrocilam o 3 i tym samym plan wyspania sie spalił na panewce bo dziś na rano szłam do pracy. Wróciłam przed 18 - zjadłam i padłam. Teraz zaczynam się ogarniać, najgorsze, że trochę mnie trzęsie no,ale może przejdzie ![]() ![]() Buźka kochane, miłego piąteczku, ja zmykam bo już późna godzina się robi...:P ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4974 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobre jest sushi?;> Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wróciłam niedawno z uczelni : ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj poimprezowałam wiec spałam bardzo niewiele ale jakoś mi to szczególnie nie zaszkodziło ![]() ![]() miłej reszty dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() witajcie, zjawiam sie i znikam.. ![]() no wiec w wielkim skrocie bo nie mam czasu na rozpisywanie sie teraz bo wychodze niedlugo. w czwartek umarl na raka mozgu moj kolega stad.. pisalam wam w zeszlym tygodniu... Moze, straszne to jest... chlopak 30 lat.. na przyszly rok mieli z moja kumpela zaplanowany slub.. nawet nie wyobrazam sobie jak on sie czuje i co przezywa teraz.. wczoraj po pracy poszlam do sasiadow, jak zwykle pare(nascie) drinkow,winko w sumie pilam czerwone z sokiem i wrocilam do domu po 1 , poszlam spac o 2 i wstalam dzis o 12.11 po poludniu!!! potrzeba mi snu bylo.... zanim sie wykapalam, posprzatalam i zjadlam do juz 3 byla i pol dnia minelo. Pogoda sliczna i cieplo wiec poszlam na pieszo na zakupy mimo ze do sklepu kawalek i jako ze to szkocja to zaczelo padac oczywiscie.. ale spacer swietny byl, teraz leje za to ale dalej cieplo. zaraz spadam do kumpeli i zostaje tam na noc i mamy ogladac walke jakas w TV a na jutro kumpel mnie zaporsil do kina i na kawe.. Fajnie,zajeta jestem i nie mysle o sprawoach z TZ przynajniej.. powiem wam ze on tylko raz zadzwonil do nie odkad jest w polsce...czasem cos napisze ale tak sucho i wogole a ja zauwazylam ze nawet nie czekam na te jego esy... I bedac sama tu jestem taka jakas ....spokojniejsza?bardzie j pozytywna?... i to mi powiedzialy nawet dziewczyny z pracy ze sie zmienilam w te pare dni.. Nikt na mnie nie podnosi glosu,nie ma klotni, w domu spokoj i odpoczytwam psychnicznie... zdecudowalam sie tez na prensienie do Londynu jakby sie od przyszlego roku znalazla wolna posada tam..wiec duzo zmian moze byc.. Jakby sie okazalo ze z TZ nie bedziemy razem to przeciez nie jestem jakas glupa/koslawa i moze kiedys kogos gdzies poznam jescze?.... Lepiej chyba byc samemu i szczesliwym niz z kims i nieszczesliwym.. Niektorym ludziom w moim wieku zycie sie konczy i sa waznijese tragedie niz bycie samemu .. koncze na teraz,jutro sie odezwe, milego wieczorka laleczki ![]()
![]() |
#4976 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bry wieczór ![]() Ja zakończyłam mój pierwszy naukowy weekend (następny dopiero za 3 tygodnie bo w międzyczasie Wszystkich Świętych wypada), wygląda na to ze będzie fajnie ogólnie ![]() ![]() ![]() Wczoraj spędziliśmy z TŻ-em super wieczór ![]() ![]() Jutro za to zaczynam nowy kurs (o tworzeniu przedsiębiorstwa własnego - nie wiem czy mi się kiedyś przyda ale a nuż, nie wiadomo jak się życie potoczy ![]() ![]() Poza tym nadal szukam stażu, na razie bezskutecznie... Miłej nocki Dziewczynki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wiec mialam udany weekend bardzo, wczoraj na Saw 6 w kienie bylam i sie rozczarowalam musze przyznac.. Pod koniec to juz nie oglam patrzec na te krew/mieso i wogole rzez.. Spodziewalam sie czegos lepszego. Potem posiedzialam z kumplem trochei pogadalismy i ok 23 spac. wstalam wlasnie i chce sie robic to pracy ale jakos tak cicho w domu i sie zorientowalam ze ogrzewanie wody nie dziala! myslalam,ze cos z czasem nie tak a tu boiler mi nie dziala... wszystko wlaczone a on nie dziala cholera! normalnie swiat sie na nie uwzial ostatnio... Czekam az oddzwoni do mnie facet i mam nadzieje,ze przyjdzie rano... do pracy i tak sie spoznie.. Mam nadzieje,ze to nic powaznego bo z kasa tak cienko.. ![]() milego dnia kochane ![]()
![]() |
#4978 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wybieram się właśnie na pocztę a później obiad i do Gl na kurs. miłego dzionka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4979 |
Raczkowanie
|
Ewuś, Sushi jest rewelacyjne. Ja wielokrotnie robiłam sama, ze znajomymi i z TŻtem i wtedy robiliśmy wegetariańskie (np z tofu) albo z łososiem wędzonym. Ale w restauracji postanowiłam spróbować takiego z surową rybą no i też było pyszne
![]() ![]() ![]() Ja już po pracy dziś ![]() ![]() milego popoludnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | ||||||||||||
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Cytat:
![]() Ooooooo grubo było ![]() ![]() Cytat:
![]() Straszne, życie jest czasem takie okrutne ;( Cytat:
![]() I z pogodą również choć nie będę narzekać bo i u nas ostatnio jakoś tak cieplej ![]() Cytat:
A co do meritum - zgadzam się, najlepiej się czymś zająć, zwłaszcza przyjemnym i odpocząć w ten sposób od problemów ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie weekend aktywnie, jak zawsze. W piątek uro, z których, jak już wspominałam, wróciłam ok.6 ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis szkola, z której niedawno tj.jakas godzinke temu wrocilam. Zjadlam pozny obiad i zaraz zabieram sie do nauki na jutro bo przez weekend nic nie zrobilam... zeby sie chcialo jak sie nie chce... ![]() Odezwe sie pewnie jeszcze, narazichoooo ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.