|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Dziewczyny pomóżcie! nie wiem na który ten sweterek sie zdecydować
w tej chwili niby ta sukienka wygrywa ale ten krótki.... nie wiem no xD niech każda odda po jednym głosie Tż też jest nie zdecydowany, obie mu się podobają... ale mówił, że chyba lepiej ta sukienkę, za to brat mówi ze ten krótki golfik fajniejszy... i bądź tu człowieku mądry
|
#4952 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kozaki są strrrrrasznie wygodnie i wogóle jestem z nich bardzo zadowolona Cytat:
Cytat:
![]() miłego wieczoru susanno Cytat:
to zalezy czy wolałabyś lekko zaszaleć i mieć sukienkę czy tunikę![]() obie rzeczy są ładne A co do moich póz w albumie to chciałam lepiej kozaki pokazać![]() ![]() ![]() zmykam . Będe później
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-13 o 20:22 |
|||||
|
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale ta tunika to taka, że raczej za krótka żeby ją samą nosić... może jednak porwę się na sukienkę... a na golfik namówię Tzta jakoś na urodzinki xD w końcu to niedługo ![]() Dobra Dobra teraz to się nie tłumacz ![]() A gdzie wybywasz? Gdzie w ogóle podziały się Koziołkowe-Laseczki?
|
|
#4954 | |||
|
Zakorzenienie
|
sas, mi również podobają się obie rzeczy
![]() Ale jestem za praktycznością, więc wybieram sweterek ![]() I jeszcze tylko dodam, że mam go od kilku dni w obserwowanych aukcjach Cytat:
Zazdraszczam, bo u mnie nie ma Pimkie ![]() Podobają mi się też obie spódnice i to jak w nich wyglądasz, więc NOŚ! ![]() Cytat:
Moja przyszła teściowa natomiast to ma tam chyba kartę stałego klienta Bardzo spodobała mi się tam bielizna, ale dziś był taki tłok, że odpuściłam i przejdę się we wtorek coś upolować ![]() Cytat:
![]() Na dobrą sprawę to podłączam się do Was, bo czuję się z Wami bardziej zżyta niż z niejedną koleżanką ![]() Susanno, super, że koło poszło Ci dobrze kode, no właśnie miałam komentować Twoje pozy, ale rozumiem ich przesłanie ![]() Ja dla odmiany poszłam pooglądać kozaki a wróciłam z półbutami Jutro dodam zdjęcie bo zostawiłam je w bagażniku, ale wydaje mi się, że przód mają w stylu kozaków kode ![]() No i właśnie, gdzie jest madzia Czyżby impreza trwała nadal
|
|||
|
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
![]() a tu taaaaakie pustki ![]() ciekawe czy ktoś się tu jeszcze dzisiaj zjawi ![]() Madzia fajnie fotki na NK zamieściła A puchatka jaką fantastyczną fotkę wstawiła ledwo ją poznałam spod tego futra
|
|
|
|
#4956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Puszek wrócił
Cytat:
![]() napaliłam się na wąską spódnicę jeansową takiej jakiej szukasz![]() ..coś takiego jaką Archi sobie ostatnio sprawiła Cytat:
![]() może odpoczywa ![]() mam nadzieję że jutro się tu zjawi i nam powie jak było Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-13 o 22:57 |
||
|
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() na fotki zapraszam narazie na n-k ![]() Jutro albo pojutrze dodam kolejne ![]() Dobranoc ![]() Jutro tu będę ![]()
|
|
|
|
#4958 |
|
AGA :)
|
Jestem ja
![]() Tż był i oglądaliśmy filmy kode super zakupy! wszystko świetne! kozaki są bombowe i chyba mi się tez takich chce! masz prześliczną spódniczkę na zdjęciach w albumie (ta we wzorki a aniołek wiadomo - cudowny, lubię takie pierdutki a moja szara spódniczka z lumpka, za jakieś 6zł co do nóg to moje, jak moje, ale Twoje są naprawdę bardzo zgrabne! kobietooo !! ja przytyłam ostatnio ![]() sus ![]() nie mogę się doczekać zdjęć łowów, szczególnie kombinezonu saas ja obstawiam jednak ten krótszy golfik. A jeśli chcesz coś takiego co możesz nosić i do spodni i z getrami to poszukaj jeszcze takiej długości W każdym razie z tych dwóch aukcji swój głos oddaję na krótszy puchatko koniecznie pokaż buciki!! ja nie mam NK może Madzi wstawi jakieś fotki do prywatnego albumu ![]() ale najpierw musi nam wszystko opowiedzieć !! ze szczegółami
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
Sus gratulacje
Aguś super ta spodniczka a sklepow tu mam baaaardzo duzo tylko wolnostojacych nie w CH. Mnie na NK tez nie ma.Kode uroczy aniolek ![]() Sas ja glosuje za sukienka
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-13 o 23:06 |
|
|
|
#4960 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na spódnicę się napaliłam, ale dziś znów jak zobaczyłam, że są po 100zł to odpuściłam ![]() Cytat:
W takim razie do jutra ![]() Obiecuję jutro fotkę butów - jak zapomnę przypomnijcie mi
Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-12-13 o 23:04 |
|||
|
|
|
#4961 |
|
|
widziałam wczoraj w housie podobną spódnicę do Twojej kode,
ciemny jeans, taka prosta, świetna! i kosztowała 69zł. plus jeszcze 20% zniżki. Ale nie wbiłam się w xs więc nie wzięłam. puchatko zobacz, może u Ciebie jeszcze będą. Są naprawdę fajne. W ogóle w Promodzie widziałam prześliczną spódnicę, z tym że rozkloszowaną. Piękna była. ale jak zobaczyłam cene - 120zł, od razu straciła na uroku ![]() edit: madzi co tak wpadasz i wypadasz, a jakaś relacja? ![]() mu ty wszytskie czekamy
|
|
#4962 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będziemy Ciebie tutaj wypatrywać jutro Może wstawisz kilka fotek do prywatnego albumu tutaj ![]() Dla tych koziołków co nie mają profilu (np. Ag ) lub dostępu ( Archi ) ?![]() Cytat:
![]() ale cena ![]() Cytat:
![]() hehe jak miło się czyta takie wyznanie i radość z tego powodu oooo Archi jest dzień dobry hmmm...wiem dlaczego! bo zazwyczaj w okularach Ciebie widziałam na fotkach a masz takie fajne oczy na tym zdjęciu Cytat:
![]() Na spódnicę się napaliłam, ale dziś znów jak zobaczyłam, że są po 100zł to odpuściłam
|
||||
|
|
|
#4963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() We wtorek postaram się nadrobić (o ile jeszcze będą!) Cytat:
Ogólnie to ja mam bardzo wrażliwe oczy i przy najmniejszych promykach już muszę się tajniaczyć ![]() A niech działa A co! ![]() Zmykam kochane
|
||
|
|
|
#4964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak napisałam w podpise zdjęcia, to jest ściągnięta do tyłu moja szeroka jeansówka ![]() Dziewczyny jeśli chodzi o pozy to wina jest ...lustra ![]() jest ono długie i wąskie ..dałam je na leżąco i chciałam się wpasować ![]() no i wyszło takie coś ![]() dobrze że to prywatny album ![]() TŻ mi zgrywa "lejdis" i będę dzisiaj oglądać
|
|
|
|
|
#4965 |
|
|
ja tez już zmykam
dobranoc ![]() jutro ostro zabieram się za pracę, więc jeśli rano się zjawię i będę ględzić, że mi się nie chce to proszę mnie wyprosić wygonic! przegnać! chciałabym chociaż zacząć Dobranoc
|
|
#4966 | |
|
|
Cytat:
chodziło mi poprostu o taki fason a Ledis fajne ogląda się z przyjemnością
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
hop hop jest tu ktoś?
![]() edit: czy ktoś zauważył że zostały 33 posty do zamknięcia tej części ![]() mówię dobranoc i wracam oglądać
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-14 o 02:02 |
|
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
Ale z Was spiochy
|
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem
![]() W planach nie mam dziś pisania pracy bo na 15 wychodze na urodziny teściowej, więc nie będę się nawet rozkładać z tymi materiałami wszystkimi Chcę zakręcić włosy na prostownicę bo tak to tu Aga zachwalała Niestety jej nie ma i nie będzie (bo pisze pracę) więc nie da mi wskazówek Ale może jakoś sama dam radę ![]() Jak tam Ci się koduś podobał Lejdis ![]() Witaj archi z rana |
|
|
|
#4970 |
|
|
Dzień dobry !!
![]() Faktycznie! zaraz nowa część! Matko, ale tak szybkoooo ? przecież niedawno zakładałam 4. no no nie tracimy czasu, jesteśmy chyba najbardziej aktywnym znakiem ![]() puchatko ależ jestem czułam, ze będziesz mnie potrzebować nie mogłam Cię więc zostawić ![]() Na fryzjerskim jest cały wątek dot. tego kręcenia, zaraz poszukam. tyko cos mi bardzo wolno net chodzi, na yotube też mozesz poogladac filmiki jak to zrobić ja robię tak, że biore pasmo włosów, prostownice trzymam piosnowo i obkrecam wokół własnej osi (z tym pasmem w środku), tam w watku jest dokladnie to pokazane z tego co pamietam bo tak na sucho to ciezko wytłumaczyć :/
|
|
#4971 |
|
|
puchatko
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...le+prostownica dziewczyny mają tu też sposoby, że robią kółko i wsadzają na chwilę do prostownicy, ale ja jak sprónbowałam to poparzyłam sobie paluchy więc nie polecam http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=68578 archi co porabiasZ?
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
Aga jesteś kochana, że wyczułaś, że ja tu Cię potrzebuję
![]() Znalazłam już sobie wątki i obejrzałam filmik na Youtube i muszę przyznać, że opisałaś ten proces bardzo dokładnie i rzeczowo Zobaczymy co mi z tego wyjdzie ![]() Najbardziej się obawiam o tył, bo ja mam dwie lewe ręce normalnie i nie umiem sobie robić czegoś tam z tyłu głowy No i mam dość krótkie włosy więc też nie wiem jak będzie Ale może się uda ![]() Dzięki za pomoc PS. W takim razie nie będę wkładać palców do prostownicy
|
|
|
|
#4973 | |
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
też z pimkie;dpóźniej wrócę
|
|
|
|
|
#4974 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Susanno gratulacje Sas oba golfiki śliczne, a ten dłuższy baaardzo kobiecy )Aguś bardzo fajny płaszczyk, spódniczki śliczne Kode super te kozaczki! Mam nadzieję, że już w tym tygodniu będę się mogła wybrać na zakupy i też sobie takie upoluję Aniołek uroczy![]() Madziu czekamy na relację! Życzę wszystkim udanej niedzieli
|
#4975 | |
|
|
Cytat:
cieszę się, że mogam pomóc.Mi z tyłu głowy też zawsze najtrudniej to idzie, ale praktyka czyni mistrza próbuj! tylko dobrze utrwal potem lakierem bo szybko Ci się rozwalą :/ w każdym razie mi się szybko rozwalają :/ jak ci jakiś nie wyjdzie loczek to poczekaj aż włosy ostygną, wyprósuj znowu poczekaj az będą zime i nakręć na nowo, od razu nie poprawiaj bo i tak nic z tego nie wyjdzie. Ja też teraz mam krótkie i dość fajnie to wygląda, tylko nie robie takich malutkich, mocnych bo w tedy wyglądam jak kudłaty dzikus Zmykam teraz pisac pozew o rozwód a potem może zabiorę się do pracy
|
|
|
#4976 | |
|
|
Cytat:
![]() Ośko jeszcze nie ma przecen, u nas była noc wyprzedaży i było 20% taniej więc wzięłam, nie czekałam na przeceny bo został tylko 1 w moim rozmiarze, bałam się, że mi wykupią dlatego brałam za -20%
|
|
|
#4977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też chcę tylko lekkie fale, ale co wyjdzie to wyjdzie To idę toczyć tą nierówną walkę ![]() Oooo jakie miłe zajęcie na niedzielę masz Powodzenia! ![]() Cześć agniesiu i Osko ![]() edit: Ja to mam chyba dwie lewe ręce naprawdę. Zchodzę na dół a mój tata "o piorun strzelił w rabarbar" Ogólnie to muszę powiedzieć, że jestem zadowolona tylko z jednego loka A o tyle głowy to musiałam zapomnieć, bo jak ja mam problem ze zrobieniem z przodu to co tu mówić o tyle Mam więc z przodo-boków po kilka loków, popsikałam lakierem a pójdę chyba jeszcze przejechać skręty kremem dla utrwalenia
Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-12-14 o 12:55 |
|
|
|
|
#4978 | |
|
|
Cytat:
to chyba tekst z bulinków w każdymr azie tam napewno się pojawił ![]() nie zniechęcaj się, wiadomo że od razu nie wyjdą piękne loki, trzeba poćwiczyć
|
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
No nie zniechęcam się
Ale pewnie nie prędko to powtórzę z racji mojego lenistwa Chociaż niedługo święta to może wtedy ![]() Zmykam bo muszę się do końca wyszykować na te urodziny ![]() A Ty Aga zdaje się miałaś pracę pisać, czy tam pozew Będę wieczorem
|
|
|
|
#4980 | |
|
|
Cytat:
i właśnie się biorę za pracę, zanim tż przyjedzie to może jeszcze coś sklecę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

w tej chwili niby ta sukienka wygrywa ale ten krótki.... nie wiem no xD niech każda odda po jednym głosie
Tż też jest nie zdecydowany, obie mu się podobają... ale mówił, że chyba lepiej ta sukienkę, za to brat mówi ze ten krótki golfik fajniejszy... i bądź tu człowieku mądry

Poszło gładko, znalazłam cytaty w niecałe 3 minuty. Dzięki, dzięki, dzięki
czy tunikę

Jutro dodam zdjęcie bo zostawiłam je w bagażniku, ale wydaje mi się, że przód mają w stylu kozaków kode ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
takiej jakiej szukasz

może Madzi wstawi jakieś fotki do prywatnego albumu 
a sklepow tu mam baaaardzo duzo tylko wolnostojacych nie w CH. Mnie na NK tez nie ma.